Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Άντε γράψε κάτι ακόμα να τον παίξουμε να κοιμηθούμε
Βάλε Παπακαλιάτη μόλις γάμησε τη Κλέλια στο αμάξι συντροφιά με την θάλασσαΆντε γράψε κάτι ακόμα να τον παίξουμε να κοιμηθούμε
Τι είμαι μωρέ να δω Παπακαλιάτη, καμία νοικοκυρά??Βάλε Παπακαλιάτη μόλις γάμησε τη Κλέλια στο αμάξι συντροφιά με την θάλασσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε Παπακαλιάτη μόλις γάμησε τη Κλέλια στο αμάξι συντροφιά με την θάλασσα
Χαχχαχα ενώ εδώ έχεις hardcore καταστάσεις!!!Τι είμαι μωρέ να δω Παπακαλιάτη, καμία νοικοκυρά??
Στο μπου γραφεις, οχι στις Ελληνίδες μαμάδες του φουμπου
Έτσι. Περιμένουμε το κεραταΧαχχαχα ενώ εδώ έχεις hardcore καταστάσεις!!!
Ανατροπή προβλέπω να βάζει το κηροπήγιο στο κωλο του από την καύλα να βλέπει τον ξάδερφο να γαμαει τη γυναίκα του.Έτσι. Περιμένουμε το κερατα
Υπάρχει και πιο τρομακτική βερσιόν. Να γαμήσει ο Κώστας τη Στέλλα από κώλο και μόλις χύσει και βγει, έτσι όπως θα 'ναι μεγάλο το άνοιγμα της σουφρας της από το χωριάτικο λουκάνικο του Κώστα, να κλάσει η Στέλλα προς τη μεριά που κρατάει ο Μανώλης το αναμμένο κηροπήγιο.Ανατροπή προβλέπω να βάζει το κηροπήγιο στο κωλο του από την καύλα να βλέπει τον ξάδερφο να γαμαει τη γυναίκα του.
Χρειαζοταν ξεχωριστη παραγραφο αυτο . Υπαρχουν και τυποι που κανουν επιφανειακη αναγνωση στην ιστορια και θα σε ειχαν παρεξηγησει για κανα πουστρακι που δεν αντιδραει.Την απαιτηση μας για γαμησι την εκπληρωσες σπαστους και στο ξυλο σε κανα επομενο επεισοδιο.Πουτσα αυτοι ξυλο εσυ.Όχι κρατουσα ένα κυροπιγειο στα χέρια και ήθελα να ανοίξω το κεφάλι του Κώστα. Ήθελα να τους σαπίσω στο ξυλο
Αυτό ακριβώς πιστευα και γω μέχρι που το είδα να γίνετε και δεν πιστευα στα μάτια μουποταμια απο χυσια....οκ... μεγαλες πουτσες.....παλι οκ..... ωραια ως εδω, μπορει και να ειχαν τα παιδια........ αλλα το πιο fail στην ολη ιστορια, και ας ειναι ψευτικη, ειναι οτι η στελλα εκατσε σαυτους........ δεν υπηρχε περιπτωση στην ελληνικη πραγματικοτητα να γινει αυτο....... αν ηταν αληθεια μια τετοια ιστορια, δλδ πηγαιναν αυτοι στο χωριο κτλ........ το μονο που θα γινοταν ειναι να καναν μπανιστηρι οι μαστορες οσο ηταν στο σπιτι ...... και μετα θα τον καναν κοκκινο απτη μαλακια στο σπιτι τους. μεχρι που θα εφευγε το ζευγαρι και δε θα τη ξανα βλεπαν. ουτε γαμησια ουτε ονειρα θερινης νυκτος
Εγώ απορώ πως την πηδαγες τόσο καιρό με πρόβλημα στην στύση και με την πρόωρη εκσπερμάτωση..... Πρέπει να έχεις φάει κέρατο πολύ καιρό πριν την δεις με τα μάτια σου να γαμιεταιΑυτό ακριβώς πιστευα και γω μέχρι που το είδα να γίνετε και δεν πιστευα στα μάτια μου
διαβαστερό σε κόβω!!!Ρε τυπε Μανωλάκη σαν να έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία σου εδώ μέσα.
τι λες ρε παίκτη, δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είναι βγαλμένη από τη ζωή αυτή τη ιστορία; Απορώ γιατί το λες αυτό. Επειδή τα υπνωτικά βρέθηκαν ως δια μαγείας στο χωριό; Επειδή την πρώτη φορά που πήρε μάτι δεν κατάλαβε ότι πήδαγε ο Κώστας τη γυναίακα του ενώ το κατάλαβε το σύμπαν; Επειδή ο τύπος έπαιρνε υπνωτικά αλλά ξύπναγε με το ξυπνητήρι του κινητού στο δίωρο; Επειδή κάθονταν να δουν παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση; Επειδή όλο λέει για ματς αλλά δεν έχει αναφέρει ούτε ένα όνομα ομάδας;ποταμια απο χυσια....οκ... μεγαλες πουτσες.....παλι οκ..... ωραια ως εδω, μπορει και να ειχαν τα παιδια........ αλλα το πιο fail στην ολη ιστορια, και ας ειναι ψευτικη, ειναι οτι η στελλα εκατσε σαυτους........ δεν υπηρχε περιπτωση στην ελληνικη πραγματικοτητα να γινει αυτο....... αν ηταν αληθεια μια τετοια ιστορια, δλδ πηγαιναν αυτοι στο χωριο κτλ........ το μονο που θα γινοταν ειναι να καναν μπανιστηρι οι μαστορες οσο ηταν στο σπιτι ...... και μετα θα τον καναν κοκκινο απτη μαλακια στο σπιτι τους. μεχρι που θα εφευγε το ζευγαρι και δε θα τη ξανα βλεπαν. ουτε γαμησια ουτε ονειρα θερινης νυκτος