Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Ωχ έτσι ρούφα τον τσιμπουκλού μου ρούφα το λουκάνικο .Ωχχχ χύνω χύνω !Ωχχ τι χειλάρες έχεις καύλα μου ωχ τι τσιμπουκόχειλα ειναι αυτά που έχεις! Ωχ καύλα μου. ωχ καλά τα λεγε ο Κώστας καμιά δεν το ρουφάει σαν και σένα!ωχχ !όντως και στις πίπες είσαι άπαιχτη.ωχχχ είσαι ειδική .Της είπε και μετά απο λίγο έβγαλε τον πούτσο του απ το στόμα της και άρχισε να τη χύνει στα μούτρα και μέσα στο στόμα!
-Ωωχχ χύνω πουτανάρα μου χύνω !ωχ πάρτα !πάρτα όλα μωρή ξεκωλιάρα!ωχχ!
Ο σιχαμένος δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει την είχε κάνει χάλια γεμίζωντάς την σπέρμα απο το πρόσωπο μέχρι και στα βυζία της .Ενώ μετά της είπε χώνοτας την πούτσα του ξανά στο στόμα της .
Ωωχ έτσι καθαρισέ το τώρα έτσι ωχχ καύλα. Ωχ πως σου φάνηκε αυτό το λουκάνικο ε;;Σ άρεσε;πως σου φάνηκε αυτό το χοτ ντογκ; της είπε και αυτή του απάντησε λαχανιασμένη βγάζοντας την πούτσα του απ το στόμα της.
-αχ αχ πολύ ..χοτ αχ αχ .Ενώ τον είχε βγάλει απ το στόμα της και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα .

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Για κάνα σενάριο τσόντας Σειρινάκη κάνει.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Τελικά οι εργάτες έφυγαν και εγώ με τη γυναίκα μου και τον Κώστα πηγαμε στο σπίτι.
Το νου σου Μανωλάκι, παραφύλα και μια φορά γιατί μπορεί και να στο γαμήσανε το γυναικάκι σου

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Αληθινή ιστορία που είχε γίνει στην Πάτρα
Λες και μετά το πρωί να πόναγε το κωλάρι(όπως σε εκείνη την αυτοτελή σειρά στον Alpha που πηδούσε τον υπνωτισμένο σύζυγο ο εραστής)?
:think:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
-Ωχ έτσι ρούφα τον τσιμπουκλού μου ρούφα το λουκάνικο .Ωχχχ χύνω χύνω !Ωχχ τι χειλάρες έχεις καύλα μου ωχ τι τσιμπουκόχειλα ειναι αυτά που έχεις! Ωχ καύλα μου. ωχ καλά τα λεγε ο Κώστας καμιά δεν το ρουφάει σαν και σένα!ωχχ !όντως και στις πίπες είσαι άπαιχτη.ωχχχ είσαι ειδική .Της είπε και μετά απο λίγο έβγαλε τον πούτσο του απ το στόμα της και άρχισε να τη χύνει στα μούτρα και μέσα στο στόμα!
Ο σιχαμένος δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει την είχε κάνει χάλια γεμίζωντάς την σπέρμα απο το πρόσωπο μέχρι και στα βυζία της .Ενώ μετά της είπε χώνοτας την πούτσα του ξανά στο στόμα της .
Ωωχ έτσι καθαρισέ το τώρα έτσι ωχχ καύλα. Ωχ πως σου φάνηκε αυτό το λουκάνικο ε;;Σ άρεσε;πως σου φάνηκε αυτό το χοτ ντογκ; της είπε και αυτή του απάντησε λαχανιασμένη βγάζοντας την πούτσα του απ το στόμα της.
-αχ αχ πολύ ..χοτ αχ αχ .Ενώ τον είχε βγάλει απ το στόμα της και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα .
Καντίνα έχεις;

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Περιμένουμε να πάρεις μέρος και εσύ μεγάλε..... Έχεις πάντως συγγραφικό ταλέντο.... Δούλεψε το....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Καλός ο συγγραφέας αλλά κάτι κοπυ παστε μου κάνει η ιστορία

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Τάρανδος έγινες Πάνο-Φανη την 3η γυναίκα που θα πάρεις στο μέλλον μη την πηγαίνεις πουθενά για να μη στη φάνε και αυτή :2funny:

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Ρε τι συμβαίνει εκεί?
Παίζει και πολύ ανακόντα να ξέρεις σε αυτήν την γαμωπόλη.
Φιδοτρουμπάκηδες φούλ.
Και να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν από τα "βιολιά" εκείνης της εποχής. Είχε το συνήθειο να πίνει ένα ποτήρι γάλα πριν κοιμηθεί. Η καργιολα του έριχνε εκεί το υπνωτικό.
Βέβαια όταν το πήρε γραμμή το βρωμόξυλο που έριξε και στους 2 δεν είχε προηγούμενο.

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Μανωλάκη για συνέχισε την ιστορία....

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Μανωλάκη σου αρέσει να παίρνεις μάτι την γυναίκα σου όταν την πηδάνε....;

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα συνδυάσει με την κοπέλα από την υποδοχή. Σε μία συγκλονιστική ανατροπή παίζει να είναι η αρραβωνιαστικιά του άλλου ξαδέρφου, την οποία επίσης ξεπατώνει ο Κώστας. Εκτός αν είναι καμία βαφτιστήρα της Θείας, που θα έρθει επίσκεψη στη νονά της στο χωριό. Πάλι όμως μόνο ο Κώστας θα γαμεί. Άντε κι οι δυο σοβατζήδες. :undecided:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα συνδυάσει με την κοπέλα από την υποδοχή. Σε μία συγκλονιστική ανατροπή παίζει να είναι η αρραβωνιαστικιά του άλλου ξαδέρφου, την οποία επίσης ξεπατώνει ο Κώστας. Εκτός αν είναι καμία βαφτιστήρα της Θείας, που θα έρθει επίσκεψη στη νονά της στο χωριό. Πάλι όμως μόνο ο Κώστας θα γαμεί. Άντε κι οι δυο σοβατζήδες. :undecided:
Θα ρίξει και ένα μανίκι και ο κοντόχοντρος ανιψιός.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Επιτέλους κάποιος γάμησε σε αυτό το χωριό!

Ωραία όλα αυτά ρε παίκτη αλλά πολύ εισαγωγή. Επίσης πολύ προβλέψιμα όλα αυτά. Ο μικροτσούτσουνος και ο χοντρός γαμιάς και η κρυφοκαυλιάρα. Στο 2022 είμαστε. Βάλε καμιά φάση να μοιράζεται ο άλλος τη γυναίκα του με κανένα γαμιά της προκοπής. Καμία ανταλλαγή σε ζευγάρια.

Μήπως το μπου να κάνει διαγωνισμό σεναρίου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom