-Ωχ έτσι ρούφα τον τσιμπουκλού μου ρούφα το λουκάνικο .Ωχχχ χύνω χύνω !Ωχχ τι χειλάρες έχεις καύλα μου ωχ τι τσιμπουκόχειλα ειναι αυτά που έχεις! Ωχ καύλα μου. ωχ καλά τα λεγε ο Κώστας καμιά δεν το ρουφάει σαν και σένα!ωχχ !όντως και στις πίπες είσαι άπαιχτη.ωχχχ είσαι ειδική .Της είπε και μετά απο λίγο έβγαλε τον πούτσο του απ το στόμα της και άρχισε να τη χύνει στα μούτρα και μέσα στο στόμα!
-Ωωχχ χύνω πουτανάρα μου χύνω !ωχ πάρτα !πάρτα όλα μωρή ξεκωλιάρα!ωχχ!
Ο σιχαμένος δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει την είχε κάνει χάλια γεμίζωντάς την σπέρμα απο το πρόσωπο μέχρι και στα βυζία της .Ενώ μετά της είπε χώνοτας την πούτσα του ξανά στο στόμα της .
Ωωχ έτσι καθαρισέ το τώρα έτσι ωχχ καύλα. Ωχ πως σου φάνηκε αυτό το λουκάνικο ε;;Σ άρεσε;πως σου φάνηκε αυτό το χοτ ντογκ; της είπε και αυτή του απάντησε λαχανιασμένη βγάζοντας την πούτσα του απ το στόμα της.
-αχ αχ πολύ ..χοτ αχ αχ .Ενώ τον είχε βγάλει απ το στόμα της και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα .
-Ωωχχ χύνω πουτανάρα μου χύνω !ωχ πάρτα !πάρτα όλα μωρή ξεκωλιάρα!ωχχ!
Ο σιχαμένος δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει την είχε κάνει χάλια γεμίζωντάς την σπέρμα απο το πρόσωπο μέχρι και στα βυζία της .Ενώ μετά της είπε χώνοτας την πούτσα του ξανά στο στόμα της .
Ωωχ έτσι καθαρισέ το τώρα έτσι ωχχ καύλα. Ωχ πως σου φάνηκε αυτό το λουκάνικο ε;;Σ άρεσε;πως σου φάνηκε αυτό το χοτ ντογκ; της είπε και αυτή του απάντησε λαχανιασμένη βγάζοντας την πούτσα του απ το στόμα της.
-αχ αχ πολύ ..χοτ αχ αχ .Ενώ τον είχε βγάλει απ το στόμα της και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα .