Τα χασα ένιωσα οτι έκλεισα το βράδυ τα μάτια μου, και τα άνοιξα μετά απο δύο λεπτά .Ενώ είχαν περάσει σχεδόν 6 ώρες.Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα .Ενώ σκούντιξα τη Στέλλα να τη ρώτησω τι ώρα με πήρε ο ύπνος αλλά δεν ξύπναγε κοιμόταν πολύ βαριά .Έτσι λυπήθυκα να την ξυπνήσω και έφυγα για τη δουλειά.Πηγα στη δουλειά πολυ νοχελικος και μ ενα κεφάλι καζάνι πραγματικα. Όλη τη μέρα ήμουν σα μεθυσμένος. Μάλλον καμια ίωση θα είχα. Οι ώρες στη δουλειά περασαν πολυ αργά και δυσκολα. Σημερα ευτυχώς σχολασα λίγο νωρίτερα και γυρισα σπιτι κατά της 3 το μεσημέρι. Δεν είχα φάει τιποτα απ το πρωι δεν είχα όρεξη ιδιαίτερα. Όμως εδώ και μια ώρα άρχισε να με κόβει λόρδα. Σημερα είχε φυγει απο νωρίς και η θεία. Πήγε μαζί με τον μεγάλο της γειο και την αρραβωνιαστικιά του στους συμπεθερους και θα του φιλοξενούσαν για 2 ίσως και τρεις μερες. Έτσι αναρωτιόμουν τι θα είχε μαγειρέψει σημερα η Στέλλα, όσο το σκεφτόμουν τόσο πιο πολυ μου ανοιγε η όρεξη. Είχα όρεξη σημερα περισσοτερο για κάτι πιο ελαφρη. Μπουχτίσαμε τόσες μέρες με το κρέας. Θα προτιμουσα κανένα οσπριο φασολακια η φακες. Μου είχαν λυψει η χορτοφαγικες συνήθειες της Στέλλας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Όπως μπαρκαρα έξω απ το σπιτι είδα διπλα και το φορτηγακι των δυο σαλιαριδων. Ακόμα δεν τελείωσαν αυτοί οι χασομεριδες τη δουλειά σκέφτηκα.Μπήκα στο σπίτι είχε ησυχία. Στην κουζίνα κανεις.αλλα και στο υπολοιπο σπιτι επισης. Πηγα προς την αποθηκη μήπως ήταν εκεί.
Άντε μπήκαμε στο προκειμενο.Όπως μπαρκαρα έξω απ το σπιτι είδα διπλα και το φορτηγακι των δυο σαλιαριδων. Ακόμα δεν τελείωσαν αυτοί οι χασομεριδες τη δουλειά σκέφτηκα.Μπήκα στο σπίτι είχε ησυχία. Στην κουζίνα κανεις.αλλα και στο υπολοιπο σπιτι επισης. Πηγα προς την αποθηκη μήπως ήταν εκεί.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Πιο αργός κ από Αγγελόπουλο
ΚερατάΌπως μπαρκαρα έξω απ το σπιτι είδα διπλα και το φορτηγακι των δυο σαλιαριδων. Ακόμα δεν τελείωσαν αυτοί οι χασομεριδες τη δουλειά σκέφτηκα.Μπήκα στο σπίτι είχε ησυχία. Στην κουζίνα κανεις.αλλα και στο υπολοιπο σπιτι επισης. Πηγα προς την αποθηκη μήπως ήταν εκεί.
Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Χαχαχα έγραψες τυπε.. Πάντως αν και σικέ έχει ενδιαφέρον το στορυ.Πιο αργός κ από Αγγελόπουλο
orgiack
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2022
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
μηπως σου εριξαν υπνωτικα?Τα χασα ένιωσα οτι έκλεισα το βράδυ τα μάτια μου, και τα άνοιξα μετά απο δύο λεπτά .Ενώ είχαν περάσει σχεδόν 6 ώρες.Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα .Ενώ σκούντιξα τη Στέλλα να τη ρώτησω τι ώρα με πήρε ο ύπνος αλλά δεν ξύπναγε κοιμόταν πολύ βαριά .Έτσι λυπήθυκα να την ξυπνήσω και έφυγα για τη δουλειά.Πηγα στη δουλειά πολυ νοχελικος και μ ενα κεφάλι καζάνι πραγματικα. Όλη τη μέρα ήμουν σα μεθυσμένος. Μάλλον καμια ίωση θα είχα. Οι ώρες στη δουλειά περασαν πολυ αργά και δυσκολα. Σημερα ευτυχώς σχολασα λίγο νωρίτερα και γυρισα σπιτι κατά της 3 το μεσημέρι. Δεν είχα φάει τιποτα απ το πρωι δεν είχα όρεξη ιδιαίτερα. Όμως εδώ και μια ώρα άρχισε να με κόβει λόρδα. Σημερα είχε φυγει απο νωρίς και η θεία. Πήγε μαζί με τον μεγάλο της γειο και την αρραβωνιαστικιά του στους συμπεθερους και θα του φιλοξενούσαν για 2 ίσως και τρεις μερες. Έτσι αναρωτιόμουν τι θα είχε μαγειρέψει σημερα η Στέλλα, όσο το σκεφτόμουν τόσο πιο πολυ μου ανοιγε η όρεξη. Είχα όρεξη σημερα περισσοτερο για κάτι πιο ελαφρη. Μπουχτίσαμε τόσες μέρες με το κρέας. Θα προτιμουσα κανένα οσπριο φασολακια η φακες. Μου είχαν λυψει η χορτοφαγικες συνήθειες της Στέλλας.
ο κωλος σου ετσουζε οταν ξυπνησες?
Ενώ φώναζε σε κάποιον προσ τα εκεί. Αυτό με παραξενεψε και πηγα και γω πισω απ την αποθηκη να δω τι γίνεται. Μόλις έφτασα είδα τον μικρό Κωστακη και ένα συνομήλικο του φίλο του προφανως να είναι σκυφτοι και κάτι έψαχναν. Τι κάνετε εδώ ;τους είπα. Απορημένος.ενω το βλαμενο ο Κωστάκης φώναξε - ω γεια σου θείε Τακη σχόλασες;τι κάνεις καλά ! Ενώ με χαιρέτησε κι ο φίλος του αλλά πιο ανθρώπινα όχι σαν αυτόν που γκαριζε και με ξεκουνατε με τη γαιδουροφωναρα του. Μη φωνάζεις ρε δεν είμαι κουφός. Τι κάνετε εδώ. - εμείς ;τιποτα να ήρθαμε να βοηθήσουμε εδώ στις δουλειές της αποθήκης μας φώναξε ο θείος Κώστας. - έχει πολυ δουλειά ακόμα ; - ε έχει ακόμα θέλει πολυ δουλειά για να γίνει όπως πρεπει. Μετά απ αυτό εγώ πλησιασα διακριτικά τον Κωστακη και του είπα ότι δεν ξέχασα τις μαλακιες που έκανε προχθες και να μάσει την παρεα του και να σηκωθεί να φυγει. Αυτός μόλις το άκουσε έφυγε μαζί με την παρεα του. Εγώ πηγα προς την μπροστά πλευρα της αποθήκης και πριν προλαβω να μπω μέσα είδα τους δυο εργάτες φίλους του ξαδερφου μου να βγαίνουν από την αποθηκη λέγωντας κάτι και γελώντας ενώ πισω τους ακολουθουσαν ο ξάδερφος μου και η Στέλλα. Που χαμογελούσε κι αυτή. Το κλίμα μεταξύ τους φαινόταν καλό και φιλικό πραγμα που με παραξενεψε . Μιας και η γυναίκα μου άξεστος χωριατες τους ανέβαζε, μοσχαρια τους κατέβαζε συνέχεια.
Τριτη, τετάρτη.Βάλε δευτέρα Μανωλιό
Το παει πιο αργα απο τον Ποδηλατη που εδω και 5 χρονια δεν εχει φτασει ουτε στην μεση της ιστοριας. ( Περα απο την πλακα ο Ποδηλατης εχει γραψει γαματη ιστορια)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Και τώρα ήταν σαν παρεα σχεδόν. μόλις με είδαν η Στέλλα αρκετά ευθυμη ήρθε δίπλα μου και μου είπε - ήρθες μωρό μου. Αχ χίλια συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά είχαμε κάνει από νωρίς με τη θεία διάφορους μεζέδες για όλους μας. Αλλά δυστυχώς τα παιδια και ο Κώστας δούλεψαν πολυ σκληρά απ το πρωι και πινουσαν πολυ και τα έφαγαν όλα δεν άφησαν τιποτα. Ελα παμε να σου φτιάξω κάτι να φας. - τόσο πολυ δουλειά είχε σημερα;προχωρησατε αρκετά τουλάχιστον. και ο ένας απ τους εργατες είπε. Ναι προχωρησαμε αρκετά φίλε. Αλλά ασε ξεσκιστηκαμε στη δουλειά όλοι για να τελειώσει. Τελικά δεν τελειώσαμε αλλά βουλωσαν αρκετες τρυπες. Ο χώρος πανω ειναι έτοιμος . Αυριο θα πάμε στο υπόγειο. - ε ενταξει αεα τελειώνετε, αυριο. -μη το λες. μου είπε ο άλλος.- γιατί ένα σοβαντισμα θέλει μόνο το υπογειο.- ακόμα εκεί έμεινες εσυ σοβαντισαμε. Και με το παραπανω .ρωτα και τον Κώστα και τη Στέλλα να σου πουνε τι σοβαντισμα ρίξαμε.και η Στέλλα ειπε - ναι όντως αγαπη μου τα παιδια ριξανε πολυ σοβαντισμα είναι πολυ σκληροι στη δουλειά και ακουραστοι. -ε άρα τελειώνετε ειπα εγώ. Ενώ ο ένας μου ειπε -μη βιάζεσαι έχει ακόμα αρκετή δουλειά,ξερεις ποση δουλειά θέλει για να κάνουμε αυτή την τρυπα όπως πρεπει;
Τους Αθλιους του Βικτωρος Ουγκο γραφεις τυπε?Και τώρα ήταν σαν παρεα σχεδόν. μόλις με είδαν η Στέλλα αρκετά ευθυμη ήρθε δίπλα μου και μου είπε - ήρθες μωρό μου. Αχ χίλια συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά είχαμε κάνει από νωρίς με τη θεία διάφορους μεζέδες για όλους μας. Αλλά δυστυχώς τα παιδια και ο Κώστας δούλεψαν πολυ σκληρά απ το πρωι και πινουσαν πολυ και τα έφαγαν όλα δεν άφησαν τιποτα. Ελα παμε να σου φτιάξω κάτι να φας. - τόσο πολυ δουλειά είχε σημερα;προχωρησατε αρκετά τουλάχιστον. και ο ένας απ τους εργατες είπε. Ναι προχωρησαμε αρκετά φίλε. Αλλά ασε ξεσκιστηκαμε στη δουλειά όλοι για να τελειώσει. Τελικά δεν τελειώσαμε αλλά βουλωσαν αρκετες τρυπες. Ο χώρος πανω ειναι έτοιμος . Αυριο θα πάμε στο υπόγειο. - ε ενταξει αεα τελειώνετε, αυριο. -μη το λες. μου είπε ο άλλος.- γιατί ένα σοβαντισμα θέλει μόνο το υπογειο.- ακόμα εκεί έμεινες εσυ σοβαντισαμε. Και με το παραπανω .ρωτα και τον Κώστα και τη Στέλλα να σου πουνε τι σοβαντισμα ρίξαμε.και η Στέλλα ειπε - ναι όντως αγαπη μου τα παιδια ριξανε πολυ σοβαντισμα είναι πολυ σκληροι στη δουλειά και ακουραστοι. -ε άρα τελειώνετε ειπα εγώ. Ενώ ο ένας μου ειπε -μη βιάζεσαι έχει ακόμα αρκετή δουλειά,ξερεις ποση δουλειά θέλει για να κάνουμε αυτή την τρυπα όπως πρεπει;
Συντομευε.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Με διαφορά η χειρότερη ιστορία. Τυπε παράτα το, δυστυχώς δεν το έχεις
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ο
"Η δίκη" του Κάφκα είναι η φάση....Τους Αθλιους του Βικτωρος Ουγκο γραφεις τυπε?
Συντομευε...
Μου αρεσε σαν βιβλιο η Δικη.Ο
"Η δίκη" του Κάφκα είναι η φάση....
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
Μανωλιο γκουγκλαρε καμια δυσκολη λεξη οπως το γιος ας πουμε πριν το γραψεις γιατι μας πεταξες τα ματια εξω.Τι κερατας σεναριογραφος εισαι αν αρχιζεις και γραφεις προτασεις μια μια χανεται η μπαλα.Πηξαμε στο υπονοουμενο οτι της εχουν δωσει το μουνι στο χερι και ακομα να την γαμησουν επισημα.Αναφερεται και σε χωριατες και χρησιμοποιει ο ιδιος λεξεις οπως μασουμε σοβαΝΤισμα κλπ.Οριακα θα σου βαζα βαση γιατι μου αρεσε η αρχη της ιστοριας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K