-Οχι οχι άγαπη μου μια χαρά είμαι σε λίγο θα δράσουν και τα χάπια θα δεις και άρχισα να την χαιδεύω.παρολο το μπανιο που έκανε είχε μια άσχημη μυρωδιά δεν μπορουσα να καταλάβω αν ήταν απ το σαμπουαν της ή μια απο τις καινουργιες κρέμες που έβαζε μετά το μπανιο.ομως ήμουν αρκετά καυλωμενος και δεν της ειπα τιποτα για να μην την ξενερωσω. Τότε αυτή μου είπε -α ξυπνησες βλέπω . Καλά ξαπλώσε ξανα και αφου εισαι κουρασμένος θα τα αναλάβω εγώ τα προκαταρκτικα .ειπε και μου έπιασε την πούτσα και άρχισε να μου την παίζει.Παρόλο που είχα στύση αυτή η νύστα δεν έλεγε να περάσει με τίποτα και όπως μου τον έπαιζε αργά η Στέλλα άρχισαν να κλείνουν ξανά τα μάτια μου απο μόνα τους.Σε μια φάση άκουσα ένα θόρυβο δυνατό κοντά στα αφτιά μου και άνοιξα τα μάτια μου μετά απο λίγο. Και τότε τρελάθηκα.Είχε ξημερώσει ενώ σαστισμένος έπιασα το κινητό απ το κομοδίνο και σταμάτησα το ξυπνητήρι .Μόλις έκανα να δω την ώρα έπαθα την πλάκα μου ήταν 8 το πρωί και έπρεπε να σηκωθώ για να πάω στη δουλειά.Ενώ η Στέλλα κοιμόταν δίπλα μου.Τα χασα ένιωσα οτι έκλεισα το βράδυ τα μάτια μου, και τα άνοιξα μετά απο δύο λεπτά .Ενώ είχαν περάσει σχεδόν 6 ώρες.Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα .Ενώ σκούντιξα τη Στέλλα και να τι ρώτησω τι ώρα με πήρε ο ύπνος αλλά δεν ξύπναγε κοιμόταν πολύ βαριά .Έτσι λυπήθυκα να την ξυπνήσω και έφυγα για τη δουλειά.