Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Να τα διαβαζουν αυτα κατι καθως πρεπει κυριες σαν την @xristina35ara . Η Στελιτσα και μπαλα βλεπει και σεξακι κανει με ολη την οικογενεια.
Δεν φταιμε εμεις κυριες μου!!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Λες και μετά το πρωί να πόναγε το κωλάρι(όπως σε εκείνη την αυτοτελή σειρά στον Alpha που πηδούσε τον υπνωτισμένο σύζυγο ο εραστής)?
:think:
Λες να τον περασε ενα μανικι ο ξαδερφος μαζι με τους εργατες?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Μας έστειλε γ υπνο ο Μανωλάκης

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Στο ξεκωλιασε το γυναικακι δλδ ο βλαχος με την μπακα;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Ξυπνα Μανωλιο...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να παίζω την πούτσα μου αφού ήταν ήδη σηκωμένη .Ενώ περίμενα τη Στέλλα.
Πες ρε καργιόλη ποιο είναι το χωριό, μην τύχει και περάσω με την γυναίκα μου και μας κάνουνε "νοικοκυραίους"...

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να παίζω την πούτσα μου αφού ήταν ήδη σηκωμένη .Ενώ περίμενα τη Στέλλα. Έτσι όπως ξάπλωσα ένιωσα λιγο νυσταγμένος. Είχε αρχίσει να βγαίνει όλη η κούραση της ημέρας και έκλεισαν λίγο τα μάτια μου ενώ ένιωθα τώρα πιο νυσταγμένος. Πήρα το κινητό μου απ το κομοδίνο και είδα την ώρα ήταν 12 και κατι το βράδυ .Ενώ τα μάτια μου έκλειναν απο μόνα τους ξανά. πρεπει να αποκοιμηθηκα σε μια φάση δεν ήξερα για ποση ωρα γιατί σε μια φάση ένιωσα τη Στέλλα δίπλα μου να με ακουμπάει και να με σκουντάει .Ενώ έγω με δυσκολία άνοιξα τα μάτια μου. Και την είδα είχε φορέσει ξανά αυτή την μπλουζα με τα ραντακια και τα κουμπια και τα είχε ξεκουμπωτα όλα με αποτελεσμα οι βυζάρες τις να είναι σχεδόν ολές έξω.ενω δεν φορουσε το σουτιέν απο μεσα το είχε βγάλει για να με καυλώσει κι άλλο.Αυτή μου είπε

-Τι έγινε μωρό μου σε πήρε ο ύπνος; ασ το αφήσουμε για αύριο τότε γιατί και γώ είμαι λίγο κουρασμένη.
Αλλά εγώ επεμηνα λίγο χωρίς να γίνω πιεστικός και της είπα

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Οχι οχι άγαπη μου μια χαρά είμαι σε λίγο θα δράσουν και τα χάπια θα δεις και άρχισα να την χαιδεύω.παρολο το μπανιο που έκανε είχε μια άσχημη μυρωδιά δεν μπορουσα να καταλάβω αν ήταν απ το σαμπουαν της ή μια απο τις καινουργιες κρέμες που έβαζε μετά το μπανιο.ομως ήμουν αρκετά καυλωμενος και δεν της ειπα τιποτα για να μην την ξενερωσω. Τότε αυτή μου είπε -α ξυπνησες βλέπω . Καλά ξαπλώσε ξανα και αφου εισαι κουρασμένος θα τα αναλάβω εγώ τα προκαταρκτικα .ειπε και μου έπιασε την πούτσα και άρχισε να μου την παίζει.Παρόλο που είχα στύση αυτή η νύστα δεν έλεγε να περάσει με τίποτα και όπως μου τον έπαιζε αργά η Στέλλα άρχισαν να κλείνουν ξανά τα μάτια μου απο μόνα τους.Σε μια φάση άκουσα ένα θόρυβο δυνατό κοντά στα αφτιά μου και άνοιξα τα μάτια μου μετά απο λίγο. Και τότε τρελάθηκα.Είχε ξημερώσει ενώ σαστισμένος έπιασα το κινητό απ το κομοδίνο και σταμάτησα το ξυπνητήρι .Μόλις έκανα να δω την ώρα έπαθα την πλάκα μου ήταν 8 το πρωί και έπρεπε να σηκωθώ για να πάω στη δουλειά.Ενώ η Στέλλα κοιμόταν δίπλα μου.Τα χασα ένιωσα οτι έκλεισα το βράδυ τα μάτια μου, και τα άνοιξα μετά απο δύο λεπτά .Ενώ είχαν περάσει σχεδόν 6 ώρες.Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα .Ενώ σκούντιξα τη Στέλλα και να τι ρώτησω τι ώρα με πήρε ο ύπνος αλλά δεν ξύπναγε κοιμόταν πολύ βαριά .Έτσι λυπήθυκα να την ξυπνήσω και έφυγα για τη δουλειά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
είχες να πας για δουλειά ενώ έμενες στο χωριό για διακοπές;

Ρε φίλε γράψε κατευθείαν για τα γαμήσια, το κούρασες απίστευτα.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

Το πρωι θα του ποναει ο κωλος λογικα μολις ξυπνησε.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Τελικά πήγα να δω τι ήθελε η θεία ,και μου είπε ότι ήθελε βοήθεια με τα ψώνια.Είχε έρθει φορτωμένη απ' το σούπερ μάρκετ.Ετσι τη βοήθησα. Ενώ μου είπε να σάι καλά ευτυχώς ήρθες νωρίς σπίτι γιατί αλλιώς θα πρεπε να τα κουβαλήσω μόνη. Όλοι οι άλλοι λείπουν. Η Στέλλα βγήκε κι αυτή για ψώνια .
Ρε τύπε η θεία σου κουβάλησε τα ψώνια όλο τον δρόμο και δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει μέσα στο σπίτι όταν έφτασε;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21

Τον Ιούνιο είχαμε πάει λόγο και της δουλειάς μου στο χωριό μου για δύο εβδομάδες εκεί την πρώτη μέρα μείναμε στο πατρικό μου αλλά λόγο κακής κατάστασης του σπιτιού

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Τον Ιούνιο είχαμε πάει λόγο και της δουλειάς μου στο χωριό μου για δύο εβδομάδες εκεί την πρώτη μέρα μείναμε στο πατρικό μου αλλά λόγο κακής κατάστασης του σπιτιού
Μπας και το χάπι ήταν υπνωτικό και σε μερεμετίσανε τα γουρούνια οι μάστορες?
:think:

Συμβαίνουν αυτά....Ανθρώπινα μιλάμε...
:tooth:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Για κάτσε στο αλεύρι για καλό και για κακό, να δεις μήπως σε περάσανε κι εσένα κανένα πασάκι οι σκατίβλαχοι. Και μ' αυτούς δεν παίζεις, θα σου γυρίσουν το κωλάντερο σαν ανάποδη κάλτσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom