Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
οχι φανταστικά πρόσωπα. Εκείνους που θέλουν να παίξουν τον ρόλο του "Κώστα".
και να τους καβαλήσει έτσι μέσα στο αμαξι τους η γυναίκα μου
41994261.gif
γιατι οχι μεσα στο δικο σου αμαξι;

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.849
Πόντοι
446
Ότι υπάρχει στο xstream το ανεβάζεις ρε φίλε;;;;
Δεν είν'η πρώτη ιστορία που ανεβαίνει από εκεί,εδω

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Βάλε μια φωτογραφία από την Στέλα την πεπονου με την κωλαρα να την χύσουμε κ εμείς

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Βάλε μια φωτογραφία από την Στέλα την πεπονου με την κωλαρα να την χύσουμε κ εμείς
μην παιζεις με την φωτια...θα καουμε ολοι.....θα μας στειλει καμμια τετοια......για να κανουν κεφι οι Βαρβαροι πρεπει να τα εχει τα κιλα......μερακληδες ολοι.....λουκανικα...μεζεδες....κοτοπουλα...μπυρονια.....

Συνημμένα

• bca4cf34857d5bc0b9755eef2d1a3eca.jpg
    bca4cf34857d5bc0b9755eef2d1a3eca.jpg
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 80

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
υποψιαζομαι ανατροπη...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
η θεία τα φτιάχνει με τη Στέλλα και φεύγουν για Μαδρίτη όπου ανοίγουν ελληνικό μπακάλικο με προϊόντα από το χωριό.
Ο μικροτσούτσουνος φτιάχνει το σπίτι στο χωριό και μένει εκεί όπου τον κάνουν γιουσουφάκι οι μερακλήδες του χωριού
Ο μικρός Κωστάκης περνάει Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ, πάει στο γυμναστήριο - χάνει κιλά ,γίνεται γαμιάς και κάνει αίτηση για όλα τα reality μέχρι να τον πάρουν κάπου
Ο χοντρός ξάδερφος Κώστας χωρίζει και παντρεύεται μία Μολδαβή έσκορτ ,τη φέρνει στο χωριό να την κάνει αγρότισα, αυτή παίρνει 30 κιλά σε ένα χρόνο και τον τρελαίνει στην παντόφλα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
η θεία τα φτιάχνει με τη Στέλλα και φεύγουν για Μαδρίτη όπου ανοίγουν ελληνικό μπακάλικο με προϊόντα από το χωριό.
Ο μικροτσούτσουνος φτιάχνει το σπίτι στο χωριό και μένει εκεί όπου τον κάνουν γιουσουφάκι οι μερακλήδες του χωριού
Ο μικρός Κωστάκης περνάει Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ, πάει στο γυμναστήριο - χάνει κιλά ,γίνεται γαμιάς και κάνει αίτηση για όλα τα reality μέχρι να τον πάρουν κάπου
Ο χοντρός ξάδερφος Κώστας χωρίζει και παντρεύεται μία Μολδαβή έσκορτ ,τη φέρνει στο χωριό να την κάνει αγρότισα, αυτή παίρνει 30 κιλά σε ένα χρόνο και τον τρελαίνει στην παντόφλα.
κάτι ξεχνάς..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
τι ξεχνάω ρε παίκτη;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
Ο Θάνος παντρεύεται την αρραβωνιαστικιά, ξεκινά site με προβλέψεις για το στοίχημα σαν δεύτερο επάγγελμα, γίνεται γκουρού του στοιχήματος, τσεπώνει το χρήμα και μετακομίζει Ταϋλάνδη όπου ανοίγει μπιτσόμπαρο στα νησιά Πουκέ. Η γυναίκα του παντρεύεται ένα πλούσιο μεγαλοαγρότη από τον Πύργο και κατεβαίνει ΣΚ για Αθήνα όπου τη φυστικώνει 25χρονος ντελιβεράς - μέλος του μπου.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
τραγικο φιναλε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
εντάξει ρε παίκτη, γράψε εσύ το δικό σου

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Μονολο κανε μας ανθρωπους δικε μου!

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Συνέχεια η ιστορία δεν έχει.... Τελικά θα σε γαμησουν και εσένα τα ξαδέρφια σου ή οχι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

GaggoDrakko

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρετε εβδομαδιαία είναι τα επεισόδια η παίζουν 2-3 μέρες την εβδομάδα γιατί θέλω να κανονίσω το πρόγραμμα μου κιόλας!

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Τα βογγητα στο αυτοκίνητο ήταν από την Στέλλα που την στραποναριζε η θεία. Καλά μιλάμε για μεγάλη ανατροπή

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Τι σκέφτεται ο πουστης δύο μερες και δεν ανεβάζει τη συνέχεια. 15 ποστ και έχουμε δει ένα ξέσκισμα και ένα μπες βγες του διλεπτου

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ αφού είχα σκυλοβαρεθεί να κρυφακούω πλέον τα κουτσομπολία τους δεν άντεχα άλλο να περιμένω να τελειώσουν το κουτσομπολίο για να μπώ στο δωμάτιο και να τους ρωτήσω .Αυτοί δεν θα τέλειωναν ποτέ με τις ιστορίες .Είχαν πιεί και πόσες μπύρες και είχαν ψηλό μεθύσι .Αφού το καταλάβαινα κι απ τον τρόπο που μιλούσαν .Αργά και λίγο λαχανιασμένα.Και έτσι βαρέθηκα να περιμένω και μπήκα μέσα και τους ρώτησα
-Που είναι η Στέλλα στην κουζίνα ;
Ενώ ο Κώστας είπε
-Εε ναί ... στην κουζίνα ξάδερφε .... είναι ....η γυναίκα σου.

Πήγα προς την κουζίνα ενώ απ οτι είδα το τραπέζι απ το καθιστικό το είχαν κάνει χάλια πάλι ενώ ήταν ήδη γεμάτο μπύρες πάνω .
Μπήκα φουριόζος στην κουζίνα να ρώτησω τη στέλλα που είναι τα χάπια μου που τα έβαλε αλλά δεν την βρήκα πουθενά .Κοίταξα και έξω μήπως βγήκε στην αυλή ,αλλά τίποτα .Τότε ξαναμπήκα μέσα στην κουζίνα και πριν προλαβω να μπω στο καθιστικό άκουσα τη φωνή του Κώστα να λέει -Ειδες που έλεγες θα αντέξουν με το ζόρι 2λεπτα;τελικα δεκάλεπτο έβγαλαν.Και μετά μπενωντας στο καθιστικό άκουσα τη φωνή της γυναίκας μου να λέει -ναι οντως είχατε δίκιο. ήταν απιστευτο άντεξαν παρα πολυ .δεν το περιμενα οτι θα επεφτα έξω παλι. Ενώ τότε μπηκα στο δωμάτιο και ρώτησα τι λέτε;τι έγινε;ενω η γυναίκα μου ήρθε μπροστά μου και μου εδωσε ένα φιλί στο στόμα.ενω ο κωστας ψιλογελασε και μου ειπε- τιποτα ξάδερφε να εδώ βάλαμε στοιχημα με τη γυναίκα σου .επειδη η ομάδα μας έμεινε με ενεα παικτες η Στέλλα έλεγε ότι δεν θα αντέξουμε ουτε δυο λεπτα στην άμυνα και θα φαμε γκολ. Ενώ εμείς λέγαμε ότι θα αντέξουμε όλο το δεκάλεπτο και θα παρουμε τη νίκη ξανά. Ενώ η Στέλλα με αγκάλιασε λέγωντας μου
-τι έγινε μωρό μου ;με ψαχνες;
Μου είπε και μου έδωσε ξανά ένα φιλί στο στόμα μπροστά στους κάφρους .Κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει μπροστα σε κόσμο . Αν και δεν μπορώ να πώ οτι δεν μου άρεσε .Μιας και ήταν σαν να τους εκδικόμουν πού έπερναν μάτι τη γυναίκα μου πρίν .Και τώρα ζύλευαν που μας έβλεπαν τόσο αγαπημένους. Σιγά μην είχαν ποτέ ευκαρία αυτοί να φιλήσουν τέτοια γυναίκα,μια ζωή μπακούρια τους θυμάμαι.Ενώ μετά ρώτησα τη γυναίκα μου
-Ναι σε έψαχνα αγάπη μου που ήσουν ;
-Στο μπάνιο ήμουν μωρό μου και τώρα που βγήκα μου είπαν τα παιδιά ότι με έψαχνες.
-Ναι τέλειωσες με την κουζίνα ; Πάμε για ύπνο;
-Ναι τέλειωσα πάμε ,καλό βράδυ παιδιά.ειπε η Στέλλα. -καλο βράδυ και ονειρα γλυκα,αν και... Μετά από.. Τέτοιο παιχνιδι που κάναμε στην ...ομάδα σας .. χλωμό το βλέπω. Ενώ η Στέλλα ειπε χαμογελώντας -δεν πηραζει έτσι κι αλλιώς ήταν υπέροχο.. παιχνίδι είχε ωραίες φάσεις το απόλαυσα . Εμείς να δείς! Είπαν αυτοι.ενω εγώ τη ρώτησα με απορεια για το ενδιαφέρον της στο ποδοσφαιρο. -Αγαπη μου δεν ήξερα ότι σ αρέσει η μπαλα. -Συνήθως όχι μωρό μου. Μόνο όταν βλέπω μεγάλα ματσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom