Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.337
Πόντοι
2.536
Γεια σε όλους λέγομαι Τάκης, είμαι 30 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος, αδύνατος, γύρω στο 1, 75 μελαχρινός [...] Δε φημίζομαι για το μέγεθος μου, είναι περίπου 10 εκατοστά, κάτι όμως που δεν ενοχλούσε τη Στέλλα καθόλου μιας και δεν μου είχε κάνει παράπονα ποτέ στο κρεβάτι.
Κατ'αρχάς, να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κυρία σας που γιόρταζε χθες. Κατά δεύτερον, ενημερώνω ότι εδώ υπάρχει ένα νήμα στο οποίο θα νιώσεις πουτσαράς γιατί όλοι οι άλλοι την έχουν 8 cm. Η ζωή συνεχίζεται φίλε μου!

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τον κατσάδιασα και τον άρχισα στις φάπες ενώ αυτός μου ζήταγε να ηρεμήσω και μου έλεγε ότι παρεξήγησα και διάφορες ασυναρτησίες.
Τελικά του είπα να σηκωθεί να φύγει αλλιώς θα τον κάνω ρεζίλι και θα το πώ σε όλους. Εκείνος μόλις το άκουσε χέστηκε πάνω του ενώ ψέλλισε κάτι ακαταλαβίστικα ,ότι δε φταίει αυτός και ότι θα το μετανιώσω ,και έφυγε σφαίρα. Εγώ πήρα το εσώρουχο της Στέλλας και πήγα να το πετάξω. Είχα σιχαθεί τόσο που ακόμα και πλυμένο δεν ήθελα να το ξανά βάλει η Στέλλα ,έτσι όπως το λέρωσε ο πουστης ο Κωστάκης .
Ο οποίος αποδείχθηκε χειρότερος κι απ τον θείο του τον Κώστα .Ο ανώμαλος ευτυχώς δεν πρόλαβε να χύσει πάνω . Όμως το μαλακισμένο το είχε μουσκέψει, μάλλον με προσπερματικά. Όπως έκανα να βγώ απ το δωμάτιο να πετάξω το λερωμένο σουτιέν βλέπω τη Στέλλα μπροστά μου

- Δε θα.....φας; μμμ τι κάνεις εκεί;
Με ρώτησε και μου άρπαξε απότομα το σουτιέν της απ τα χέρια μου. Εγώ προσπάθησα να της εξηγήσω πως έχει η κατάσταση αλλά δεν με πίστευε. Μου έλεγε
-Ναι καλά, ο Κωστάκης ε; Έτσι εξηγείτε πως εξαφανίζονται τα εσώρουχά μου. Το ίδιο έκανες και με το στρίνγκ μου και δεν μου είπες τίποτα.
Ενώ ήξερες οτι το έψαχνα, Και το είχες εσύ.Και πας να καλύψεις τον εαυτό σου με τέτοια ψέματα ;Οτι και καλά το πήρε ο Κωστάκης .Δεν πιστεύω λέξη ,για τόσο χαζή μ έχεις;
Και το πήρε και πήγε να το βάλει στο πλυντήριο. Εγώ της είπα να το πετάξει γιατί είναι λερωμένο αλλά αυτή μου είπε ότι είναι απ τα αγαπημένα της και αποκλείεται να το πετάξει . Και ότι καλύτερα να σταματήσω τις τρέλες γιατί δεν αισθάνεται άνετα στο σπίτι της θείας για να κάνουμε ερωτικά παιχνίδια.

Τελικά μετά από λίγο κάτσαμε για φαγητό. Ο Κωστάκης που είχε χεστεί επάνω του που τον έπιασα στα πράσα βρήκε μια δικαιολογία ότι τον πονάει το στομάχι του και έγινε καπνός. Αφού φάγαμε οι υπόλοιποι όλοι την πέσανε για ύπνο. Εγώ είπα στη Στέλλα ότι ήθελα να κάτσω λίγο έξω στην αυλή στο τραπέζι που έχουν έξω να πιώ μια σόδα γιατί βάρυνα απ' το φαΐ πολύ, και τη ρώτησα αν ήθελε κι αυτή . Αλλά μου είπε ότι νυστάζει και πήγε μέσα .Έτσι πήγα μόνος.

Την μεθεπόμενη μέρα η θεία ήθελε να κάνει κάτι επισκευές στο σπίτι και να σοβαντίσει μια μικρή αποθήκη και το υπόγειο του σπιτιού και ο Κώστας φώναξε κάτι γνωστούς του που απ' ότι κατάλαβα ήταν και φίλοι του για να κάνουν τις δουλειές .Και τις επισκευές αυτές και απ' ότι κατάλαβα θα του έκαναν καλύτερη τιμή. Ενώ η θεία μιλούσε με τους εργάτες για να συνεννοηθεί ενώ αυτοί δεν της έδιναν και πολύ σημασία είχαν ξεκινήσει τη δουλεία. .Ο Κώστας με έπρηζε για το τι χρώμα να βάψει την αποθήκη .Μετά από λίγο γύρισα και κοίταξα προς τη θεία ακούγοντας ομιλίες και τους εργάτες ξαφνικά να μιλούν με μεγάλη προθυμία με τη θεία . Τότε είδα ότι και η Στέλλα είχε έρθει δίπλα στη θεία και μιλούσε κι αυτή μαζί τους .Όπως τους έβλεπα την έτρωγαν με τα μάτια τους ευτυχώς η Στέλλα σήμερα ήταν λίγο πιο σεμνά ντυμένη. Παρόλα αυτά και εξαιτίας του καύσωνα που είχε αυτόν τον καιρό στο χωριό δεν μπορούσε να ντυθεί και πολύ σεμνά .Ενώ οι δύο εργάτες μιας και ήταν και γνωστοί λιγούρηδες μόλις την είδαν φάνηκε να τους έτρεξαν τα σάλια .Τους γνώριζα από παλιά απ το σχολείο. Δεν είμασταν ακριβώς συνομήλικοι αλλά είχαμε σχεδόν την ίδια ηλικία. Έτσι πήγα διακριτικά προς το μέρος τους και όπως είχαν πιάσει την πάρλα τους άκουσα που έλεγαν

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Ναι μην ανησυχείτε θα τα κάνουμε όλα σαν καινούρια
-Ναι και στο τέλος θα τα σοβαντίσουμε όλα, δε θα αφήσουμε τίποτα ασοβάντιστο .
Ενώ η θεία τους έλεγε
-Μπορείτε να σοβαντίσετε και το ταβάνι εδώ ή είναι δύσκολο;
-Καθόλου δύσκολο. Μην ανησυχείτε καθόλου .
-Ναι έχουμε πολύ μεγάλες βούρτσες με πολύ μακριά κοντάρια και θα τα σοβαντίσουμε πολύ εύκολα.
Ενώ εγώ με συνοπτικές διαδικασίες πήγα δίπλα στη Στέλλα .Τότε αυτοί οι δύο γυμνοσάλιαγκες μόλις με είδαν σταμάτησαν την πολύ γλωσσοδιάροια . Ενώ εγώ πήρα τη Στέλλα και φύγαμε. Οι δουλειές θα παίρνανε δύο μέρες, όπως είπαν. Αλλά τελικά οι τύποι αποδείχτηκαν πολύ τεμπέληδες και χασομέρηδες. Είπαν ότι τους βγήκε κάτι στραβά και θα χρειαζόταν άλλες δύο μέρες.

Την τρίτη μέρα το βραδάκι αφού σταμάτησαν τη δουλειά από ώρα ο Κώστας τους πρότεινε να κάτσουν μαζί μας για φαγητό στο σπίτι, και να δουν τον αγώνα που είχε σήμερα. Αυτοί είπαν να πάνε να κάνουν ένα μπάνιο σπίτι τους και θα έρθουν. Και έτσι κι έγινε. Τελικά βλέπαμε τον αγώνα όλοι μαζί με μένα και τον Θάνο που χαζεύαμε. Και είχαμε ήδη αρχίσει να ενοχλούμαστε μιας κι αυτοί ήταν στην ίδια φάση με τον Κώστα φανατικοί και χούλιγκαν. Τύποι του καναπέ αρκετά κοιλαράδες, χοντρομπαλάδες αλλά και
κοντοί όχι θηρία σαν τον Κώστα . Σε μια φάση ο Κώστας ωσ συνήθως και ξέροντας τι ομάδα υποστήριζα αυτή τη φορά στο ποδόσφαιρο, μου είπε ειρωνικά

-Καλά ακόμα αυτή την κουρέλα υποστηρίζεις για ομάδα ;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ και γελούσαν οι τρείς τους .Εγώ για να μη δώσω συνέχεια είπα ότι δεν ασχολούμαι καθόλου τελευταία και δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα. Τότε ένας απ' τους φίλους του Κώστα έδωσε συνέχεια λέγοντας-Χα καλά πλάκα κάνεις ; Τι δεν ασχολείσαι ; Κοιτάξτε παιδιά εδώ μέχρι και τη γυναίκα του έβαλε να ντυθεί σήμερα με τα χρώματα της κουρέλας της ομάδας του .
Και όλοι γέλασαν με αυτό.
-ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ο γελοίος σκέφτηκα έτυχε όντως η Στέλλα να φορούσε τέτοιο συνδυασμό χρωμάτων .Ενώ ο άλλος είπε
-Καλά και εμείς δεν πάμε πίσω, μέχρι και κασκόλ φέραμε .
Και τότε τα σήκωσαν τα κασκόλ τους πάνω και πανηγύριζαν για την ομάδα τους που κέρδιζε δύο - μηδέν .
Ενώ πάλι με έπρηζαν αυτή τη φορά και οι τρεις να βάλω στοίχημα .
Ενώ εγώ είπα

- Τι στοίχημα κάτσε εδώ δεν σε κέρασα για το προηγούμενο.
Ενώ εκείνος είπε
-Εκείνο είναι άλλο , εκείνο το στοίχημα δεν το έβαλα με σένα ,το 'βαλα με τη Στέλλα .
-Το ίδιο είναι αφού δεν σε κεράσαμε ούτε εγώ ούτε η Στέλλα.
-Εσύ όχι ξέρω τι τσιγγούνης είσαι ,η Στέλλα όμως με κέρασε και με το παραπάνω.
-Πότε εγώ δεν είδα να σε κερνάει .
Και κείνος είπε
-Και όλα αυτά που φέρνει τόση ώρα τους μεζέδες τι είναι; βλέπεις πόσα πράγματα ετοίμασε ...; Όχι σαν και σένα που ήθελες να τη βγάλεις με μια μπύρα.
Μετά από λίγο ήρθε και η Στέλλα και έφερε κι άλλους μεζέδες μαζί με πίτες. Ενώ ένας απ' τους φίλους είχε μπουκωθεί με φαγητό τρώγοντας σαν γουρούνι είπε με γεμάτο στόμα
-πω πω , καλά, αν είναι να μας κάνει και μας τέτοιες πίτες ...τότε να βάλουμε και εμείς στοίχημα...Άλλωστε είμαστε κοντά στη νίκη και θα ήθελα πολύ να ξανά φάω τόσο λαχταριστό φαγητό .
Είπε ενώ ο καφρός έβλεπε τα βυζιά της Στέλλας όπως έσκυβε να τους αφήσει τους μεζέδες .
Και εγώ με το ζόρι κρατιόμουν να μην τον πλακώσω .Όταν ο άλλος είπε
-Έχω ακούσει απ' τον Κώστα ότι εκτός από τηγανιά κάνεις και πολύ καλά τα λουκάνικα ενώ σπεσιαλιτέ σου είναι οι πίτες .
Τότε η Στέλλα είπε
-Ε εντάξει τα παραλέτε, δεν τις κάνω και τόσο καλά τις πίτες.
- Ε πως εμείς ακούσαμε ότι είσαι καλύτερη κι από επαγγελματία. Και ότι ειδικεύεσαι σε αυτές.
-Όχι αυτά είναι υπερβολές. Στις πίτες δεν ειδικεύομαι ,αλλά μου αρέσουν πολύ να κάνω. Τώρα όσο για τα λουκάνικα η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι .Τα αποφεύγω τα πολλά κρέατα και ειδικά λουκάνικα δεν έχω φάει ποτέ. Απλώς μαγειρεύω καμιά φορά για τον άντρα μου. Ενώ ο ένας απ τους εργάτες είπε
-Α κρίμα δεν ξέρεις να τρώς αν δεν σ αρέσουν τα λουκάνικα .Ενώ ο Κώστας είπε
-Αστην τη Στέλλα, δεν έχει δοκιμάσει λουκάνικο της προκοπής και γι αυτό δεν της αρέσει .Έχει δοκιμάσει μόνο απ αυτά τα άθλια της πόλης απ τα σούπερ μαρκετ, τα ψεύτικα. Αυτά που είναι σαν μινιατούρες ,μια σταλιά. Αυτά δεν είναι λουκάνικα , είναι στεγνά και μπαγιάτικα. Άμα δοκιμάσει απ τα δικά μας τα χωριάτικα δεν πρόκειται να ξανά φάει άλλο κρέας. Μόνο λουκάνικα θα μαγειρεύει μετά ξάδερφε .
Μου είπε ο Κώστας .Ενώ εγώ του είπα
-Μπα δεν νομίζω ξέρεις και γώ τελευταία το χω κόψει το πολύ το κρέας και σκέφτομαι να αρχίσω τη χορτοφαγία σα τη Στέλλα.
-Οχι ρε παιδία τι κακό είναι αυτό με εσάς που φεύγετε απ το χωριό . Και σας αποβλακώνουν με τις νέες μόδες . Μην ακούτε τι λένε, ο οργανισμός θέλει και λίγο κρέας για να λειτουργήσει σωστά . Ενώ η γυναίκα μου είπε
-Μπά όχι δεν νομίζω, με το κρέας δεν είμαι πολύ φαν ,μόνο λίγο κοτόπουλο τρώω. Ενώ ο ένας είπε
-Φαίνεται .
Και ο άλλος απ τους φίλους του Κώστα ο Νώντας είπε
-Α δεν την αδικώ και εμένα μ αρέσει το κοτόπουλο. Ειδικά για στήθος τρελαίνομαι. Και ο άλλος συμπλήρωσε
-Και μένα μ αρέσει πολύ το στήθος αλλά εγώ τρελαίνομαι και για μπούτι.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από λίγο και αφού οι τρείς τους ,δηλαδή ο Κώστας και οι δύο φίλοι του έφαγαν μέχρι σκασμού .
Η Στέλλα με τη θεία σηκώθηκαν και άρχισαν να μαζεύουν τα πιάτα και το τραπέζι .Σε μια φάση ο ένας απ τους φίλους του Κώστα ο Νώντας είπε βλέποντας το ματσ και ενώ ήταν ακόμα 2-0 και σχεδόν τέλειωνε .
- Ξέρεις εγώ λέω καλύτερα επειδή παραφάγαμε κρέας να μη βάλουμε στοίχημα πάλι με κρέας .Τι θα λέγατε αν χάσετε και κερδίσουμε σήμερα να μας δώσεις από ένα πεπόνι εμένα και τον Ακη απ' το μποστάνι.
-Μπα γιατί αυτό ; Είπε ο Κώστας λίγο ενοχλημένος . -Αυτός έχασε το στοίχημα εγώ θα πληρώσω;
-Έλα μωρέ τώρα τι εσύ, αφού τα δύο τα χωράφια με τα καλά τα πεπόνια τα μεγάλα είναι του ξαδέρφου σου ,τι δικό σου; Ενώ ο άλλος συμπλήρωσε
-Ναι ρε έχει δίκιο, και απ ότι είδα τις προάλλες βγάζει κάτι πεπόνια ...μέλι να τρώς και να μην χορταίνεις. Δεν είναι μόνο ότι είναι μεγάλα. Είναι ότι φαίνονται και πρώτης ποιότητας.
Ενώ ο Κώστας είπε
-Είναι όντως πρώτης ποιότητας. Αλλά εσύ από που το κατάλαβες απ το μέγεθος;
- Όχι μόνο απ το μέγεθος. Το μέγεθος παίζει ρόλο, αλλά το κατάλαβα κι απ' το χρώμα, και απ το σχήμα. Φαίνεται να έχουν πολύ καλό σχήμα. Στρόγγυλα σα μπάλες.
-Αν προτιμάτε τα πεπόνια ,απ τα κοψίδια ,τι να πώ .
Πάντως δεν είναι δίκαιο .Γιατί μπορεί τα δύο χωράφια με τα ωραία πεπόνια να είναι δικά του στα χαρτιά, αλλά τα νοικιάζει σε μένα. Και τα σπέρνω εγώ.
-Ε εντάξει τώρα μια οικογένεια είστε τώρα σε δυο πεπόνια θα κολλήσουμε ,α μου φαίνεται τον ξάδερφό σου λες τσιγγούνη αλλά και συ δεν πάς πίσω.
-Τέλος πάντων πάει το στοίχημα; Ρώτησε ο ένας .Και ο εγώ είπα
- Τι να πώ ,πρώτα απ όλα δεν έβαλα ποτέ στοίχημα μαζί σας. Και δεύτερον δεν είχα ιδέα ότι τα χωράφια μου ήταν δύο, νόμιζα ήταν ένα .Ενώ ο Κώστας συμπλήρωσε
-Όχι ξάδερφε, λάθος κάνεις. Δύο είναι, τα χωράφια με τα πεπόνια .
-Τελικά θα βάλεις στοίχημα ή όχι.
Ενώ εγώ του είπα
- Τι στοίχημα να βάλω; αφού δεν ασχολούμαι με τα χωράφια.
-Αφήστε τον ρε αφού ξέρετε πάντα τέτοιος ήτανε σ αυτά τα θέματα ήταν πάντα κότα. Και γέλασε δυνατά
-Αφήστε αφού σας άρεσαν τα πεπόνια θα σας τα φέρω εγώ χωρίς στοίχημα.

Ενώ ή γυναίκα μου που συμμάζευε και μας άκουσε μου είπε
- Δεν το ήξερα ότι είχες χωράφια;
- Ναι είχα αλλά από τότε που έφυγα απ το χωριό δεν ξανά ασχολήθηκα.
Ενώ ο Κώστας γέλασε και είπε
-Γιατί μήπως ασχολήθηκε και ποτέ ; Μόνο στα χαρτιά είναι δικά του. Πρίν τα πάρω εγώ ούτε σπόρο δεν είχανε. Ούτε οργωμένα ήτανε.
Μόλις τα πήρα εγώ στα χέρια μου όμως.... Τους έριξα απ τον δικό μας σπόρο τον καλό και αμέσως έπιασε.
- Τι έπιασε; ρώτησε η γυναίκα μου.
Και ο Κώστας της είπε
-Πεπόνια
-Α πάντα πεπόνια έσπερνες δηλαδή;
-Χα όχι βέβαια. Απ όλα σπέρνω. Καλά δε λέω τα πεπόνια μ αρέσουν πολύ. Αλλά η αδυναμία μου είναι τα αχλάδια. Απ την πίσω πλευρά απ τα χωράφια με τα πεπόνια και λίγο πιο κάτω. Έχει μια αχλαδιά ,που ξεφύτρωσε έτσι ξαφνικά ενώ δεν το περιμέναμε. Και έχει ένα αχλάδι...φοβερό. Τέτοιο αχλάδι, με τόσο ωραίο σχήμα και τόσο σφιχτό και απαλό .Πρώτη φορά είδα στα μέρη μας.
-Τόσο ωραίο είναι;
- Ναι άστο φοβερό αχλάδι. Και μόνο που το πιάνω τρελαίνομαι. Αλλά αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ ,είναι...Να το πιάνω με τα δύο χέρια απο κάτω που είναι πιο φαρδύ, και μοιάζει με καρδιά και να το σκίζω. Να το ανοίγω στα δύο. Και μετά να το τρώω.
Ενώ η γυναίκα μου φάνηκε να σιχάθηκε που το άκουσε αυτό και τον ρώτησε.
- Μα καλά έτσι το τρώς χωρίς να το πλύνεις;
-Χα ναι φυσικά ,έτσι μ'αρέσει πιο πολύ.
-Και καλά πως το σκίζεις με τα χέρια ;
-Ε εντάξει δεν είναι δύσκολο.
-Εγώ πάντως πρώτη φορά το ακούω αυτό . Εσύ μωρό ; Και εσύ έτσι τα έτρωγες τα αχλάδια.
-Όχι βέβαια. κανονικά με μαχαίρι.
Της είπα .Ενώ ο κάφρος ο Κώστας γέλασε και είπε.
-Χα χα! Ναι βρήκες άνθρωπο. Αυτός κοίτα τα χέρια του δεν είναι δουλεμένα σε τέτοιες δουλειές. Αυτός απο μικρός διάβαζε . Δεν πήγαινε στα χωράφια όπως εγώ. Για να σκιστεί το αχλάδι θέλει πολύ σκληρά χέρια.
-Και αν κανένα αχλάδι είναι λίγο πιο σφιχτό και δεν ανοίγει ,τι κάνεις ;
-Σ' αυτήν την περίπτωση έχω ένα εργαλείο ειδικό και το τρυπάω, και μετά ανοίγει με τη μία.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά ο αγώνας τελείωσε και όλοι θέλαμε να πάμε για ύπνο εκτός απ' τον Κώστα και τους δύο φίλους του. Που παρεμπιπτόντως όσο η θεία και η Στέλλα συμμαζεύανε δεν έλεγαν να πάρουν τα μάτια τους απ' τη Στέλλα και ειδικά απ τα στήθη της. Ήταν χειρότεροι κι απ' τον Κώστα στους τρόπους. Ενώ έβλεπαν τη Στέλλα και φαίνονταν λές και την έγδυναν με τα μάτια τους .Έτσι είπα στη Στέλλα να αφήσει τη θεία να συμμαζέψει τα υπόλοιπα και αυτή καλύτερα να πάει να σημαζέψει στην κουζίνα. Είχα τρελαθεί απ' το θυμό μου βλέποντας την ξεδιαντροπιά τους και με το ζόρι κρατήθηκα να μην τους σπάσω τα μούτρα. Τελικά αφού τελείωσε ο αγώνας ο Θάνος με τη γυναίκα του πήγαν για ύπνο ,το ίδιο και η θεία , και εγώ με τη Στέλλα ετοιμαστήκαμε να πάμε για ύπνο και εμείς .

Μόλις σηκωθήκαμε ο ένας κάφρος ζήτησε κι άλλους μεζέδες αν έχουν περισσέψει .
Εγώ με τη Στέλλα σπαστήκαμε .Εγώ είπα στη Στέλλα
-Άσε θα πάω εγώ ,αλλά αυτή μου είπε
-Όχι άσε μωρό μου θα πάω εγώ τους μεζέδες στα παιδιά. Άλλωστε θέλω να καθαρίσω και την κουζίνα. Πήγαινε εσύ να ξαπλώσεις κι έρχομαι.

Έτσι πήγα στο μπάνιο να πληθώ λίγο . Είχα όρεξη για σεξ σήμερα ήθελα να το κάνω με τη Στέλλα είχαμε μέρες να κάνουμε σεξ .Ενώ τελευταία είχα ένα μικρό θέμα με πρόωρη εκσπερμάτηση και γι αυτό αφού πλήθηκα πήγα στο υπνοδωμάτιο μας που κοιμόμασταν με τη στέλλα να πάρω ένα απ τα χάπια τα θαυμτουργά .Τα οποία με βοηθούσαν να κρατηθώ τουλάχιστον 10 λεπτά ενώ παλιά δεν αντεχα ούτε 5. Όπως περνούσα στο χολ για να πάω στο δωμάτιο πέρασα διπλα απ το καθιστικό αναγκαστηκα και πήρε τ αφτί μου τον έναν φίλο του Κώστα να λέει .
-Tι μανούλι ειν αυτό! ενώ ο άλλος συμπλήρωσε
-Ναί ρε συ έχει κάτι βυζάρες.. σαν πεπόνια . Πεπονού!
-Και έχει και κάτι μπουτάκια γάλακτος.
-Όλα και γαμώ είναι αλλά εμένα μ έχει ξετρελάνει η κωλάρα της πιο πολύ.
-Ωρε και γώ θα θελα να την αρπάξω απ τα καπουλια και να της ξεσκίσω την κωλάρα.
-Πως κυκλοφορεί με αυτόν τον ζουμπά τον μπάμια .
-Ρε μήπως κέρδισε κανα λαχείο και έπιασε την καλή .
- Οχι δεν ξέρω και μένα παραξενο μου φαίνεται .Είπε ο Κώστας.

Ενώ εγώ βαρέθηκα άλλο να ακούω για τα κουτσομπολία του χωριού και για ποιά ζωντοχήρα είχαν βάλει πάλι στο μάτι και πήγα στο υπνοδωμάτιο. Οπως μπήκα μέσα άρχισα και έψαχνα στο γνωστό σημείο που έβαζα τα χάπια πάντα .Αλλά δεν μπορούσα να τα βρώ με τίποτα ,άφαντα. Τότε βγήκα και πήγα προσ το καθιστικό να ρωτήσω τη Στέλλα . Τότε είδα τους τρείς κάφρους να είναι ακόμα θρονιασμένοι στη σειρά στο τραπέζι το μικρό στον καναπέ και να βλέπουν τον άλλον αγώνα που είχε μαγνητοσκόπηση .Ενώ η Στέλλα πουθενά. Ενώ τους άκουσα που κουτσομπολέβανε πάλι και ο ένας έλεγε -Ρε να την ικανοποιεί αποκλείεται. Όλοι ξέρουμε από παλια απ το λύκειο που τα χε με την...τέλος πάντων με κείνη την ξεκωλιάρα δε θυμάμαι τώρα πως τι λέγανε ,που ήταν λίγο μικρότερη . Αλλά όλοι σχεδον την είχαμε πάρει και είχαμε μάθει τότε τι φασολάκι έχει ο δικός της . Και γι αυτό αυτή ήθελε να τον παρατήσει και αυτός έτρεχε απο πίσω της . Ενω αυτή γαμιόταν με άλλους και τον είχε ξεφωνήσει για το πόσο μικροτσούτσουνος ήταν. Θυμάσαι ποια λέω ρε; που τα είχανε για λίγο;
Ενώ ο Κώστας είπε μονολεκτικά
-Ναι ...θυμάμαι. Ενώ με δυσκολία μιλούσε .Το αγριογούρουνο πρέπει να τον είχε πηράξει το φαγητό .Γιατί δεν φαινόταν πολύ άνετος.Ενώ ο άλλος απ τους δύο φίλους του είπε
-Ναί ρε τώρα θυμήθηκα ,την τέτοια λες ρε που ήταν λίγο μικρότερη νομίζω ναί. Κατάλαβα ποιά λες αλλά δεν θυμάμαι και γώ το όνομα τώρα . -Ναι ρε που το κανε μαζί του πρώτη φορά και δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν μπόρεσε ούτε να την ξεπαρθενιάσει! χα χα χα.
-Και θυμάσαι ποιός το έκανε έτσι ;
-Έσυ.
-Ακριβώς και από τότε κόλλησε μαζί μου και με την πούτσα μου.
-Και όχι μόνο, γαμιοτανε με όλους μας εκτός απ τον μπάμια, και κείνος χαμπάρι. Θυμάσαι που πήγε στρατό και την πήρε τηλέφωνο μια φορά που ήμασταν μαζί της . Και μας έπιασε την ώρα που την μπαλαμουτιάζαμαι. Και μιλουσε σ αυτόν ενώ κατέληξε να ξεσκιζεται μαζί μας. Είχα φτιαχτεί τρέλα εκείνη τη μέρα.

Εγώ αφού είχα σκυλοβαρεθεί να κρυφακούω πλέον τα κουτσομπολία τους δεν άντεχα άλλο να περιμένω να τελειώσουν το κουτσομπολίο για να μπώ στο δωμάτιο και να τους ρωτήσω .Αυτοί δεν θα τέλειωναν ποτέ με τις ιστορίες .Είχαν πιεί και πόσες μπύρες και είχαν ψηλό μεθύσι .Αφού το καταλάβαινα κι απ τον τρόπο που μιλούσαν .Αργά και λίγο λαχανιασμένα.Και έτσι βαρέθηκα να περιμένω και μπήκα μέσα και τους ρώτησα
-Που είναι η Στέλλα στην κουζίνα ;
Ενώ ο Κώστας είπε βηχοντας
-Εε....ναί ... στην κουζίνα ξάδερφε .... είναι ....η γυναίκα σου.

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.559
Πόντοι
2.256
Τελικά ο αγώνας τελείωσε και όλοι θέλαμε να πάμε για ύπνο εκτός απ' τον Κώστα και τους δύο φίλους του. Που παρεμπιπτόντως όσο η θεία και η Στέλλα συμμαζεύανε δεν έλεγαν να πάρουν τα μάτια τους απ' τη Στέλλα και ειδικά απ τα στήθη της. Ήταν χειρότεροι κι απ' τον Κώστα στους τρόπους. Ενώ έβλεπαν τη Στέλλα και φαίνονταν λές και την έγδυναν με τα μάτια τους .Έτσι είπα στη Στέλλα να αφήσει τη θεία να συμμαζέψει τα υπόλοιπα και αυτή καλύτερα να πάει να σημαζέψει στην κουζίνα. Είχα τρελαθεί απ' το θυμό μου βλέποντας την ξεδιαντροπιά τους και με το ζόρι κρατήθηκα να μην τους σπάσω τα μούτρα. Τελικά αφού τελείωσε ο αγώνας ο Θάνος με τη γυναίκα του πήγαν για ύπνο ,το ίδιο και η θεία , και εγώ με τη Στέλλα ετοιμαστήκαμε να πάμε για ύπνο και εμείς .

Μόλις σηκωθήκαμε ο ένας κάφρος ζήτησε κι άλλους μεζέδες αν έχουν περισσέψει .
Εγώ με τη Στέλλα σπαστήκαμε .Εγώ είπα στη Στέλλα
-Άσε θα πάω εγώ ,αλλά αυτή μου είπε
-Όχι άσε μωρό μου θα πάω εγώ τους μεζέδες στα παιδιά. Άλλωστε θέλω να καθαρίσω και την κουζίνα. Πήγαινε εσύ να ξαπλώσεις κι έρχομαι.

Έτσι πήγα στο μπάνιο να πληθώ λίγο . Είχα όρεξη για σεξ σήμερα ήθελα να το κάνω με τη Στέλλα είχαμε μέρες να κάνουμε σεξ .Ενώ τελευταία είχα ένα μικρό θέμα με πρόωρη εκσπερμάτηση και γι αυτό αφού πλήθηκα πήγα στο υπνοδωμάτιο μας που κοιμόμασταν με τη στέλλα να πάρω ένα απ τα χάπια τα θαυμτουργά .Τα οποία με βοηθούσαν να κρατηθώ τουλάχιστον 10 λεπτά ενώ παλιά δεν αντεχα ούτε 5. Όπως περνούσα στο χολ για να πάω στο δωμάτιο πέρασα διπλα απ το καθιστικό αναγκαστηκα και πήρε τ αφτί μου τον έναν φίλο του Κώστα να λέει .
-Tι μανούλι ειν αυτό! ενώ ο άλλος συμπλήρωσε
-Ναί ρε συ έχει κάτι βυζάρες.. σαν πεπόνια . Πεπονού!
-Και έχει και κάτι μπουτάκια γάλακτος.
-Όλα και γαμώ είναι αλλά εμένα μ έχει ξετρελάνει η κωλάρα της πιο πολύ.
-Ωρε και γώ θα θελα να την αρπάξω απ τα καπουλια και να της ξεσκίσω την κωλάρα.
-Πως κυκλοφορεί με αυτόν τον ζουμπά τον μπάμια .
-Ρε μήπως κέρδισε κανα λαχείο και έπιασε την καλή .
- Οχι δεν ξέρω και μένα παραξενο μου φαίνεται .Είπε ο Κώστας.

Ενώ εγώ βαρέθηκα άλλο να ακούω για τα κουτσομπολία του χωριού και για ποιά ζωντοχήρα είχαν βάλει πάλι στο μάτι και πήγα στο υπνοδωμάτιο. Οπως μπήκα μέσα άρχισα και έψαχνα στο γνωστό σημείο που έβαζα τα χάπια πάντα .Αλλά δεν μπορούσα να τα βρώ με τίποτα ,άφαντα. Τότε βγήκα και πήγα προσ το καθιστικό να ρωτήσω τη Στέλλα . Τότε είδα τους τρείς κάφρους να είναι ακόμα θρονιασμένοι στη σειρά στο τραπέζι το μικρό στον καναπέ και να βλέπουν τον άλλον αγώνα που είχε μαγνητοσκόπηση .Ενώ η Στέλλα πουθενά. Ενώ τους άκουσα που κουτσομπολέβανε πάλι και ο ένας έλεγε -Ρε να την ικανοποιεί αποκλείεται. Όλοι ξέρουμε από παλια απ το λύκειο που τα χε με την...τέλος πάντων με κείνη την ξεκωλιάρα δε θυμάμαι τώρα πως τι λέγανε ,που ήταν λίγο μικρότερη . Αλλά όλοι σχεδον την είχαμε πάρει και είχαμε μάθει τότε τι φασολάκι έχει ο δικός της . Και γι αυτό αυτή ήθελε να τον παρατήσει και αυτός έτρεχε απο πίσω της . Ενω αυτή γαμιόταν με άλλους και τον είχε ξεφωνήσει για το πόσο μικροτσούτσουνος ήταν. Θυμάσαι ποια λέω ρε; που τα είχανε για λίγο;
Ενώ ο Κώστας είπε μονολεκτικά
-Ναι ...θυμάμαι. Ενώ με δυσκολία μιλούσε .Το αγριογούρουνο πρέπει να τον είχε πηράξει το φαγητό .Γιατί δεν φαινόταν πολύ άνετος.Ενώ ο άλλος απ τους δύο φίλους του είπε
-Ναί ρε τώρα θυμήθηκα ,την τέτοια λες ρε που ήταν λίγο μικρότερη νομίζω ναί. Κατάλαβα ποιά λες αλλά δεν θυμάμαι και γώ το όνομα τώρα . -Ναι ρε που το κανε μαζί του πρώτη φορά και δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν μπόρεσε ούτε να την ξεπαρθενιάσει! χα χα χα.
-Και θυμάσαι ποιός το έκανε έτσι ;
-Έσυ.
-Ακριβώς και από τότε κόλλησε μαζί μου και με την πούτσα μου.
-Και όχι μόνο, γαμιοτανε με όλους μας εκτός απ τον μπάμια, και κείνος χαμπάρι. Θυμάσαι που πήγε στρατό και την πήρε τηλέφωνο μια φορά που ήμασταν μαζί της . Και μας έπιασε την ώρα που την μπαλαμουτιάζαμαι. Και μιλουσε σ αυτόν ενώ κατέληξε να ξεσκιζεται μαζί μας. Είχα φτιαχτεί τρέλα εκείνη τη μέρα.

Εγώ αφού είχα σκυλοβαρεθεί να κρυφακούω πλέον τα κουτσομπολία τους δεν άντεχα άλλο να περιμένω να τελειώσουν το κουτσομπολίο για να μπώ στο δωμάτιο και να τους ρωτήσω .Αυτοί δεν θα τέλειωναν ποτέ με τις ιστορίες .Είχαν πιεί και πόσες μπύρες και είχαν ψηλό μεθύσι .Αφού το καταλάβαινα κι απ τον τρόπο που μιλούσαν .Αργά και λίγο λαχανιασμένα.Και έτσι βαρέθηκα να περιμένω και μπήκα μέσα και τους ρώτησα
-Που είναι η Στέλλα στην κουζίνα ;
Ενώ ο Κώστας είπε βηχοντας
-Εε....ναί ... στην κουζίνα ξάδερφε .... είναι ....η γυναίκα σου.
harry-styles-one-direction.gif

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ακόμα να αναγνωρίσει τα "νταα ντααα" της γυναίκας του?! Έχουμε μείνει μ το πουλί στο χέρι
Δεν το αναγνωρισε γιατί η "Στέλλα είναι μισή Ελληνίδα μισή ρωσίδα. Αλλά δεν μιλάει καν τη γλώσσα, ούτε καταλάβαινε. Γεννήθηκε και μεγάλωσε Ελλάδα"
Οπότε που να πάει το μυαλό του ανθρώπου ότι, μόλις τον φερμαρε ο Κώστας,έμαθε η Στέλλα ρώσικα. :undecided:

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Γίνονται τέτοια σκηνικά σε χωριά, αλλά δεν πάνε πίσω και στις πόλεις, το σενάριο είναι για ταινία, χαλαρά!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
εκεί σε έχει βγάλει τώρα; Να παρακαλάς και φανταστικά πρόσωπα;

Παικταρά σου έχω λύση. Βάλε τη σύζυγο να κάνει προφίλ (ή να βλέπει από το δικό σου) και άνοιξε θέμα "πηδήξτε τη γυναίκα μου". Η επιστημονική ομάδα θα αναπτύξει ατράνταχτα επιχειρήματα για να πείσει τη σύζυγο να σου κάνει το χατήρι.
Όπως τα λες είναι
...θα βρούμε όλοι την λύση

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Εγώ δεν μπόρεσα να διαβάσω όλη την ιστορία ....διάβασα μέχρι εκεί με το εσώρουχο και μετά έφαγαν σαν βόδια ....από την στεναχώρια..και για να πνίξει τον πόνο του.... χτύπησε μια σόδα .... μέχρι εκεί άντεξα χαχαχα

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Τελικά θα μας πει το παλικάρι.... Την πήραν όλοι από χωριό ή τελικά η κοπέλα στάθηκε βράχος

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
Tι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ... αστή;

Ρε παίκτη πολύ όλο μέλι ,μέλι και από τηγανίτα τίποτα που λέει και ο Γεωργίου. Όλο υπονοούμενα λες και βλέπουμε τηλεοπτικό σίριαλ στο Mega. Άντε να γαμήσει κανείς να τελειώνουμε.

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Αμα δεν στην γαμησουν συντομα τουλαχιστον πες οτι τους πλακωσες.Μεχρι στιγμης εχουμε εναν κακχολντ μικροτσουτσουνο που χυνει στα 3 λεπτα και τα ξαδερφια θελουν να γαμησουν την μουναρα γυναικα του.Με αλλα τοσα την ξαναφτιαχνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom