Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ρε παιδια...μην είστε καχύποπτοι....Μπορεί όντως ο ξάδελφος να είχε φέρει κανένα εσκορτακι απο Ρωσσία...αμέσως να πείτε ότι του πήδηξε την γυναίκα :confused::confused::confused:
Μου αρεσει που λεει και με καμαρι οτι τον ειχε 10 εκατοστα.
Επιπλεον ειδε μιση ωρα live τσοντα και δεν καταλαβε ουτε την φωνη ουτε τα βυζια της γυναικας του.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Αντε ρε,ακομα;;

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Γειά σου ρε Πάνο-Φανη κερατά με νέο story δεν άντεξες τη Λένα στη φάγανε τα γουρούνια;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Γειά σου ρε Πάνο-Φανη κερατά με νέο story δεν άντεξες τη Λένα στη φάγανε τα γουρούνια;
Σαν τον ΠανοΦανη δεν εχει...... Καλα η ατακα ''γουρουνια΄΄ εχει μεινει στην ιστορια.
Σιγουρα ο τυπος ονειρευεται να γινει cuckold.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Ακόμα να αναγνωρίσει τα "νταα ντααα" της γυναίκας του?! Έχουμε μείνει μ το πουλί στο χέρι

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ακόμα να αναγνωρίσει τα "νταα ντααα" της γυναίκας του?! Έχουμε μείνει μ το πουλί στο χέρι
Aφου ειπε οτι με αυτον ηταν σαν κομοδινο, δεν βογκουσε, ουτε του επαιρνε πιπες...
Δεν διαβασες καλα την ιστορια

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Aφου ειπε οτι με αυτον ηταν σαν κομοδινο, δεν βογκουσε, ουτε του επαιρνε πιπες...
Δεν διαβασες καλα την ιστορια
Η αλήθεια είναι ότι ήταν βαρετή αυτή κ σκιπαρα πολλά

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Η αλήθεια είναι ότι ήταν βαρετή αυτή κ σκιπαρα πολλά
Σαν τον ΠανοΦανη στο καμπινγκ δεν εχει.
Το ωραιο ηταν οτι εφτιαξε και αλλους λογαριασμους μετα και συνεχισε την ιστορια, ειχε και sequel.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Πάντα το ορίτζιναλ είναι το καλύτερο. Τα remakes αποτυγχάνουν. Είναι κανόνας

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.385
Πόντοι
456
Τραβηγμένη η ιστορία, αλλά εμένα μου άρεσε. Θα ήθελα ο ξάδερφος Κώστας με τον θείο Γιάννη να παρτουζώνανε σε αναλογη ιστορία στο χωριό τη δική μου γυναίκα που ειναι Ελληνίδα!
:alivedick::assshake:

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Σαν τον ΠανοΦανη στο καμπινγκ δεν εχει.
Το ωραιο ηταν οτι εφτιαξε και αλλους λογαριασμους μετα και συνεχισε την ιστορια, ειχε και sequel.
Το ίδιο θα κάνει ο κερατάς και εδώ έχει να πέσει πολύ γέλιο

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.385
Πόντοι
456
εγώ πάντως απευθύνω πρόσκληση στον Κώστα για τον πάτο της γυναίκας μου.
Τον περιμένω άμεσα να μου πηδήξει τη γυναίκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.205
Πόντοι
3.846
εκεί σε έχει βγάλει τώρα; Να παρακαλάς και φανταστικά πρόσωπα;

Παικταρά σου έχω λύση. Βάλε τη σύζυγο να κάνει προφίλ (ή να βλέπει από το δικό σου) και άνοιξε θέμα "πηδήξτε τη γυναίκα μου". Η επιστημονική ομάδα θα αναπτύξει ατράνταχτα επιχειρήματα για να πείσει τη σύζυγο να σου κάνει το χατήρι.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.385
Πόντοι
456
οχι φανταστικά πρόσωπα. Εκείνους που θέλουν να παίξουν τον ρόλο του "Κώστα".
και να τους καβαλήσει έτσι μέσα στο αμαξι τους η γυναίκα μου
41994261.gif

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μόλις άκουσα τη φωνή της θείας ξενερωσα γιατί ήθελα να δω την βιζιτα που γάμαγε ο κωστας. Σκεφτόμουν να κρυφτώ πισω απ το αυτοκίνητο και μόλις έβγαιναν να την έβλεπα. Μιας και είχα την απορία αν ήταν η ίδια που είχε φέρει της προαλες στο σπίτι και μας έλεγε ότι και καλά ήταν γκομενα του. Αυτό είχε γίνει τη δεύτερη μέρα που είχαμε έρθει. Το βράδυ πεσαμε από νωρίς για υπνο εγω και η Στέλλα . Γυρω στις 11.ομως ξαφνικά μέσα στη νυχτα αρχίσαμε να ακουμε θόρυβο. Στην αρχή δεν κατάλαβα μέσα στη νυστα τι είναι. Και επειδή ήξερα ότι στο σπίτι ήμουν μόνο εγώ η γυναίκα μου και η θεία μιας και ο κωστας είχε βγει έξω , και τρόμαξα μήπως μπήκε κάποιος στο σπίτι. Γρήγορα όμως και εγώ και η γυναίκα μου καταλάβαμε ότι ο θόρυβος ήταν από γυναικείους αναστεναγμούς. Στην αρχή ακουγονται σαν η γυναίκα να φώναζε απ τον πονο μετά από λίγο όμως άρχισε να αναστενάζει κάπως διαφορετικά και αρχίσαμε επιτέλους να καταλαβαίνουμε ότι ήταν ο κωστας με κάποια γυναίκα. Στην αρχή και εγώ αλλά ειδικά η Στέλλα είχε νευριάσει πολυ που μας ξυπνησε μέσα στα χαράματα. Ενώ έλεγε ότι τουλάχιστον έπρεπε να σεβαστεί τη μανα του που ήταν στο ίδιο σπίτι αν όχι εμάς. Εγώ είχα καυλώσει απ τα βογκητά της κοπέλας και μιας που ξυπνησα στις 3 το χάραμα ήθελα να το εκμεταλευτω. Αλλά που να το έλεγα στη Στέλλα αυτή ήταν πολυ εκνευρισμένη. Και περιμενε να τελειώσουν για να μπορέσει να κοιμηθεί ενώ συνέχεια σχολιαζε ειρωνικά τον ξάδερφο. Λέγοντας- την καημένη την κοπέλα τη τραβάει. Μου θέλει και γυναίκα το παχυδερμο.και γω της ειπα -Φαντάζεσαι αυτόν τον άνθρωπο στο κρεβάτι ;κι αυτή έλεγε -με τις κοιλιές και τους πατσαδες να κρέμονται. Η Στέλλα ξίνισε το όμορφο προσωπο της περνωντας μια έκφραση αηδιας και μου είπε -σταματα θα κάνω εμμετο. Το χειροτερο ήταν ότι η ώρα περνουσε είχε περασει κανα μισάωρο και δεν σταματούσαν τα βογκητά. Τότε σε μια φάση εγώ πλησιασα τη γυναίκα μου και αρχισα να τη φιλάω να τη χαϊδευω. Στην αρχή ήταν λίγο πιο ψυχρή σιγά σιγά όμως μ άφησε να προχωρησω. Με κατάληξη να το κάνουμε και μεις. Ειχα μπει μεσα της στην αγαπημένη της στάση κλασικά το ιεραποστολικό. Και της το βάζα όσο πιο γρήγορα μπορουσα ενώ τα βογκητά που άκουγα από τη βιζιτα που γάμαγε ο Κώστας με καυλώναν ακόμα πιο πολυ γιατί η γυναίκα βογκουσε πολυ καυλωτικά. Με αποτέλεσμα σε 2 με 3 λεπτά να χυσω. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Αφου τελείωσα πηγα στο μπάνιο να πληθω και μετά από λίγο σταμάτησαν και τα βογκητά της βιζιτας που έφερε ο κωστας. Επιτέλους σκέφτηκα. Δεν μπορουσα να το πιστεψω ότι τη γάμαγε ασταμάτητα για μισή ώρα και παραπανω σιγουρα δεν θα ήταν όλη την ώρα μέσα . Ίσως να της είχε βάλει κανένα δονητη στην αρχή και να μην ήταν συνεχεια μέσα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Τέλος παντων εκείνη τη νυχτα είχαμε ξενυχτυσει εξαιτίας του και το χα απορία να δω τη γκομενα που γαμησε ο κωστας. Αλλά σήμερα η θεία μου το χάλασε γιατί ακουγοντας τη φωνή της μπορεί να έβγαινε και ο κωστας απ το βαν με την βιζιτα και να γινόμουν ρεζίλι. Έτσι έφυγα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
οχι φανταστικά πρόσωπα. Εκείνους που θέλουν να παίξουν τον ρόλο του "Κώστα".
και να τους καβαλήσει έτσι μέσα στο αμαξι τους η γυναίκα μου
41994261.gif
Τύπε ευχαρίστως να σε βοηθήσω αλλά δεν έχω τέτοιο αμάξι. :confused::confused:

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά πήγα να δω τι ήθελε η θεία ,και μου είπε ότι ήθελε βοήθεια με τα ψώνια.Είχε έρθει φορτωμένη απ' το σούπερ μάρκετ.Ετσι τη βοήθησα. Ενώ μου είπε να σάι καλά ευτυχώς ήρθες νωρίς σπίτι γιατί αλλιώς θα πρεπε να τα κουβαλήσω μόνη. Όλοι οι άλλοι λείπουν. Η Στέλλα βγήκε κι αυτή για ψώνια .

Μετά από λίγο ήρθε σπίτι και ο εγγονός μιας θείας μας. Που ήταν πρώτες ξαδέρφες με τη θεία και θα έτρωγε μαζί μας. Mώλις είχε τελειώσει με το λύκειο ,καλό παιδί σχετικά. Δεν ήταν αλυτάμπουρας ή κάτι τέτοιο. Σχετικά ήσυχος αλλά λίγο αδέξιος στους τρόπους και άγαρμπος κάπως .Ήταν αρκετά επιρρεπείς σε ζημιές. Τις τελευταίες μέρες ήταν συχνά εδώ σχεδόν κάθε μέρα ενώ καμιά φορά βοηθούσε τον Κώστα στα χωράφια. Ενώ απ ότι άκουσα και έσκασα στα γέλια όταν έμαθα ότι συμβουλεύεται τον Κώστα σε θέματα με γυναίκες. Πρόκοψε σκέφτηκα, τον βλέπω μπακούρι. Ειδικά αν συνέχιζε τις διατροφικές συνήθειες του Κώστα που κατέβαζε τον αγλέορα ή μιλούσε συνέχεια για μπάλα.Ενω και εμφανισιακά δεν πήγαινε και τόσο καλά. Ήταν κοντός γύρω στο 1,50 και κάτι ,1,55 περίπου και είχε πολλά περιττά κιλά ήταν γύρω στα 90 κιλά περίπου. Μόλις ήρθε έψαχνε να φάει. Η θεία τον έβαλε να βοηθήσει στο συμμάζεμα.

Μετά από λίγη ώρα η Στέλλα ήρθε σπίτι. Ήταν αρκετά ιδρωμένη απ τον καύσωνα που είχε έξω. Ενώ ξαφνιάστηκα και ένιωσα λίγο άβολα που την είδα ντυμένη έτσι μπροστά στη θεία και τον μικρό Κωστάκη. Συνονόματος με το θείο του. Εξού και το μικρός για να τους ξεχωρίζουν. Δεν με είχε συνηθίσει η Στέλλα σε τέτοιου είδους ντύσιμο. Ειδικά στο χωριό. Μόνο σε βραδινές εξόδους στην πόλη ντυνόταν έτσι προκλητικά καμιά φορά , κυρίως πριν παντρευτούμε. Αλλά όταν παντρευτήκαμε της εξήγησα ότι ήθελα να ντύνεται λίγο πιο σεμνά και το κατάλαβε. Τώρα δεν κατάλαβα γιατί ντύθηκε έτσι. Αλλά δεν έδωσα συνέχεια.

Πάντως ήταν κάπως υπερβολικό. Από κάτω φορούσε ένα αρκετά εφαρμοστό σιέλ κολάν. Και από πάνω μια άσπρη μπλούζα με πολύ λεπτές τιράντες και πολύ ανοιχτό μπούστο από πάνω. Τόσο ανοιχτό που το μισό στήθος έβγαινε έξω.Η θεία φάνηκε να ντράπηκε λίγο και γύρισε απ την άλλη και συνέχισε τις δουλειές. Ενώ ο μικρός Κωστάκης το σκατό φάνηκε να κόλλησε στο θέαμα της γυναίκας μου. Για μια στιγμή φάνηκε να καρφώθηκε στα πλούσια στήθη της γυναίκας μου. Ενώ η Στέλλα μόλις ήρθε μας χαιρέτησε και δεν έδωσε σημασία. Και ρώτησε τον Κωστάκη . - Α! Κωστάκη και συ εδώ; Τι κάνεις ;πως πήγαν οι εξετάσεις ;
Του είπε και άπλωσε το χέρι της να του δώσει χειραψία ενώ με το άλλο άφηνε την τσάντα της σε μια καρέκλα. Αυτός ο βλάκας ήταν τόσο αδέξιος που όπως πήγε βιαστικά να την πλησιάσει , για να της δώσει χειραψία σκόνταψε .Και ο βλάκας καταλάθος έπεσε πάνω της .Ενώ σε μια φάση έτσι κοντός που ήταν και με τα τακούνια η Στέλλα τον περνούσε ένα κεφάλι. Και όπως σκόνταψε έπεσε καταλάθος σε μια φάση η μούρη του σχεδόν πάνω στα βυζιά της Στέλλας. Ενώ αυτή ξαφνιάστηκε και του είπε -Αχ πρόσεχε αγόρι μου σιγά θα χτυπήσεις.Ενώ φάνηκε να την πάτησε κιόλας το πόδι της.Εκείνος σαστισμένος -ωχ συγγνώμη σε πόνεσα; Ενώ η Στέλλα ενοχλημένη φανερά δαγκώθηκε ήθελε να τον βρίσει αλλά κρατήθηκε και είπε. -Όχι εντάξει ,πρόσεχε όμως θα μπορούσες να έχεις χτυπήσει. Ενώ εγώ έξω φρενών έπιασα απ το σβέρκο τον μικρό και του είπα να προσέχει και τον έστειλα μέσα να φέρει μια καρέκλα ακόμα στο τραπέζι. Ενώ με το ζόρι κρατιόμουνα να μην τον πλακώσω στις φάπες.

Πάντως όπως και να 'χει δεν δικαιολογώ τον μικρό που την έπερνε μάτι .Γιατί δεν ήταν κάποια άγνωστη που έβλεπε στο δρόμο.Ήταν θεία του . Όμως έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε που η Στέλλα πήγε στη διπλανή πόλη για ψώνια και το ντύσιμο της ήταν έτσι προκλητικό . Τέλος πάντων ήταν πρώτη φορά και δεν έδωσα σημασία. Αν και το πουλί μου έδωσε γιατί είχε σηκωθεί απ το θέαμα των βυζιών της Στέλλας.Κάτι που κατάφερα να κρύψω και να σκεφτώ κάτι άλλο .Κάνωντας υπομονή και περιμένωντας μέχρι το βράδυ που θα είχα την ευκαιρία να την τακτοποιήσω.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά πήγα να δω τι ήθελε η θεία ,και μου είπε ότι ήθελε βοήθεια με τα ψώνια.Είχε έρθει φορτωμένη απ' το σούπερ μάρκετ.Ετσι τη βοήθησα. Ενώ μου είπε να σάι καλά ευτυχώς ήρθες νωρίς σπίτι γιατί αλλιώς θα πρεπε να τα κουβαλήσω μόνη. Όλοι οι άλλοι λείπουν. Η Στέλλα βγήκε κι αυτή για ψώνια .

Μετά από λίγο ήρθε σπίτι και ο εγγονός μιας θείας μας. Που ήταν πρώτες ξαδέρφες με τη θεία και θα έτρωγε μαζί μας. Mώλις είχε τελειώσει με το λύκειο ,καλό παιδί σχετικά. Δεν ήταν αλυτάμπουρας ή κάτι τέτοιο. Σχετικά ήσυχος αλλά λίγο αδέξιος στους τρόπους και άγαρμπος κάπως .Ήταν αρκετά επιρρεπείς σε ζημιές. Τις τελευταίες μέρες ήταν συχνά εδώ σχεδόν κάθε μέρα ενώ καμιά φορά βοηθούσε τον Κώστα στα χωράφια. Ενώ απ ότι άκουσα και έσκασα στα γέλια όταν έμαθα ότι συμβουλεύεται τον Κώστα σε θέματα με γυναίκες. Πρόκοψε σκέφτηκα, τον βλέπω μπακούρι. Ειδικά αν συνέχιζε τις διατροφικές συνήθειες του Κώστα που κατέβαζε τον αγλέορα ή μιλούσε συνέχεια για μπάλα.Ενω και εμφανισιακά δεν πήγαινε και τόσο καλά. Ήταν κοντός γύρω στο 1,50 και κάτι ,1,55 περίπου και είχε πολλά περιττά κιλά ήταν γύρω στα 90 κιλά περίπου. Μόλις ήρθε έψαχνε να φάει. Η θεία τον έβαλε να βοηθήσει στο συμμάζεμα.

Μετά από λίγη ώρα η Στέλλα ήρθε σπίτι. Ήταν αρκετά ιδρωμένη απ τον καύσωνα που είχε έξω. Ενώ ξαφνιάστηκα και ένιωσα λίγο άβολα που την είδα ντυμένη έτσι μπροστά στη θεία και τον μικρό Κωστάκη. Συνονόματος με το θείο του. Εξού και το μικρός για να τους ξεχωρίζουν. Δεν με είχε συνηθίσει η Στέλλα σε τέτοιου είδους ντύσιμο. Ειδικά στο χωριό. Μόνο σε βραδινές εξόδους στην πόλη ντυνόταν έτσι προκλητικά καμιά φορά , κυρίως πριν παντρευτούμε. Αλλά όταν παντρευτήκαμε της εξήγησα ότι ήθελα να ντύνεται λίγο πιο σεμνά και το κατάλαβε. Τώρα δεν κατάλαβα γιατί ντύθηκε έτσι. Αλλά δεν έδωσα συνέχεια.

Πάντως ήταν κάπως υπερβολικό. Από κάτω φορούσε ένα αρκετά εφαρμοστό σιέλ κολάν. Και από πάνω μια άσπρη μπλούζα με πολύ λεπτές τιράντες και πολύ ανοιχτό μπούστο από πάνω. Τόσο ανοιχτό που το μισό στήθος έβγαινε έξω.Η θεία φάνηκε να ντράπηκε λίγο και γύρισε απ την άλλη και συνέχισε τις δουλειές. Ενώ ο μικρός Κωστάκης το σκατό φάνηκε να κόλλησε στο θέαμα της γυναίκας μου. Για μια στιγμή φάνηκε να καρφώθηκε στα πλούσια στήθη της γυναίκας μου. Ενώ η Στέλλα μόλις ήρθε μας χαιρέτησε και δεν έδωσε σημασία. Και ρώτησε τον Κωστάκη . - Α! Κωστάκη και συ εδώ; Τι κάνεις ;πως πήγαν οι εξετάσεις ;
Του είπε και άπλωσε το χέρι της να του δώσει χειραψία ενώ με το άλλο άφηνε την τσάντα της σε μια καρέκλα. Αυτός ο βλάκας ήταν τόσο αδέξιος που όπως πήγε βιαστικά να την πλησιάσει , για να της δώσει χειραψία σκόνταψε .Και ο βλάκας καταλάθος έπεσε πάνω της .Ενώ σε μια φάση έτσι κοντός που ήταν και με τα τακούνια η Στέλλα τον περνούσε ένα κεφάλι. Και όπως σκόνταψε έπεσε καταλάθος σε μια φάση η μούρη του σχεδόν πάνω στα βυζιά της Στέλλας. Ενώ αυτή ξαφνιάστηκε και του είπε -Αχ πρόσεχε αγόρι μου σιγά θα χτυπήσεις.Ενώ φάνηκε να την πάτησε κιόλας το πόδι της.Εκείνος σαστισμένος -ωχ συγγνώμη σε πόνεσα; Ενώ η Στέλλα ενοχλημένη φανερά δαγκώθηκε ήθελε να τον βρίσει αλλά κρατήθηκε και είπε. -Όχι εντάξει ,πρόσεχε όμως θα μπορούσες να έχεις χτυπήσει. Ενώ εγώ έξω φρενών έπιασα απ το σβέρκο τον μικρό και του είπα να προσέχει και τον έστειλα μέσα να φέρει μια καρέκλα ακόμα στο τραπέζι. Ενώ με το ζόρι κρατιόμουνα να μην τον πλακώσω στις φάπες.

Πάντως όπως και να 'χει δεν δικαιολογώ τον μικρό που την έπερνε μάτι .Γιατί δεν ήταν κάποια άγνωστη που έβλεπε στο δρόμο.Ήταν θεία του . Όμως έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε που η Στέλλα πήγε στη διπλανή πόλη για ψώνια και το ντύσιμο της ήταν έτσι προκλητικό . Τέλος πάντων ήταν πρώτη φορά και δεν έδωσα σημασία. Αν και το πουλί μου έδωσε γιατί είχε σηκωθεί απ το θέαμα των βυζιών της Στέλλας.Κάτι που κατάφερα να κρύψω και να σκεφτώ κάτι άλλο .Κάνωντας υπομονή και περιμένωντας μέχρι το βράδυ που θα είχα την ευκαιρία να την τακτοποιήσω.

Μετά αφού συνεχίσαμε να ετοιμάζουμε τα φαγητά για να σερβίρουμε στο τραπέζι. Ο Κωστάκης πήγε να φέρει το τραπεζομάντιλο το καλό από μέσα. Αυτό που η θεία είχε όταν είχε επισκέπτες. Μετά από λίγο ήρθε κι ο Κώστας φανερά κουρασμένος και πολύ ιδρωμένος και άραξε στον καναπέ ενώ ρώτησε τι φαγητό έχει . Η Στέλλα μόλις τον είδε πήγε μέσα να αλλάξει. Γιατί ίδρωσε πάνω κάτω στα μαγαζιά όλη μέρα είπε .Και μετά θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε το τραπέζι. Ενώ φάνηκε ότι έφυγε εξαιτίας του Κώστα τόσο βιαστικά .
Τον γνώριζε λίγες μέρες μόνο . Κι όμως το αγριογούρουνο είχε καταφέρει να την κάνει να τον αντιπαθήσει τόσο, που ούτε τον χαιρέτησε όταν μπήκε μέσα. Ενώ εγώ για να του την πώ του είπα.

-Τι έγινε ξάδερφε ;Πολύ κομμένο σε βλέπω ,πτώμα φαίνεσαι. Του είπα ενώ ήξερα ότι είχε φέρει πριν την έσκορτ στο γκαράζ. Αυτός αρκετά ανίδεος όπως ήταν μου είπε
- Ναι ξάδερφε ,άσε πολύ δουλειά έπεσε τελευταία . Όργωνα κάτι χωράφια ενός φίλου και μετά πήγα και έσπερνα και κάτι άλλα που προσπαθούσε να τα σπήρει ο κακομοίρης εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έπιανε .
-Γιατί έτσι;Το έδαφος μήπως είχε πρόβλημα;
-Όχι το έδαφος ήταν απ τα καλύτερα που έχω δεί αλλά δεν είχε καλό σπόρο. Άσε που δεν το πότιζε και καλά .Είχε πολύ μικρή πομόνα .Και πολύ μικρό λάστιχο . Άσε που δεν είχε και πολύ πίεση το νερό. Για να μην μιλήσω για τα μπέκ που κι αυτά ήταν πολύ μικρά.
-Καλά τίποτα πιά δεν είχε;
-Ναι άστα τίποτα δεν είχε .Ευτυχώς που πήγα και του έβαλα δικό μου εξοπλισμό μέσα στο χωράφι του και το ΄σπειρα κι αυτό.

Εν τω μεταξύ ήρθε κι ο Κωστάκης από μέσα φέρνοντας το τραπεζομάντιλο και έφυγε ξανά μέσα.
Μετά από λίγο το τραπέζι ήταν έτοιμο όλοι κάτσαμε στο τραπέζι. Εγώ η θεία , ο Κώστας και η Στέλλα που είχε αλλάξει και μόλις είχε έρθει από μέσα. Ενώ ο Κωστάκης δεν ήρθε ακόμα. Ο Κώστας είπε στη Στέλλα να πάει να φωνάξει τον μικρό. Αλλά είπα άσε θα πάω εγώ.
Πήγα να δώ μήπως είναι στο μπάνιο, αλλά τίποτα, όπως και στα υπόλοιπα δωμάτια. Τότε πήγα και στο δικό μου με της Στέλλας. Η πόρτα ήταν τραβηγμένη αλλά όχι τελείως κλειστή. Την άνοιξα λίγο και τι να δώ, βλέπω τον ηλίθιο τον μικρό να έχει έξω την πούτσα του και να την παίζει! Ενώ είχε τυλιγμένο γύρω της ένα κόκκινο ύφασμα. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν ένα από τα σουτιέν της Στέλλας. Μπήκα μέσα φουριόζος τον έβρισα και μαζεύτηκε βάζοντας την πούτσα του μέσα στο βρακί και προσπάθησε να κρύψει το σουτιέν της Στέλλας.

-Τι κάνεις εκεί ρε ανώμαλε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom