Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
πήγαμε στο χωλ. Και κατευθυνθηκαμε προς το δωμάτιο . Ενώ όπως την έβλεπα που περπατούσε μπροστά μου έτσι από πίσω με το σορτσάκι το κοντό να φαίνονται τα υπέροχα πόδια και τα μπούτια της . Και πως το σορτσ με το λεπτό ύφασμα και κυρίως εξαιτίας του ότι ήταν κολλητό αγκάλιαζε και εφάρμοζε τέλεια πάνω στον κώλο της ,...καύλωσα ενώ την ρώτησα
-Αγάπη μου ξέρεις που είναι τα χάπια μου ;μήπως τα άλλαξες κρυψώνα;
Αυτή μου είπε-Οχι μωρό μου .
-Σίγουρα γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.
-Έλα τωρα μωρό μου κάπου εκεί θα είναι, μάλλον δεν έψαξες καλά .
Και μου είπε ότι πάει στο μπάνιο μια στιγμή που ήταν απ' την άλλη και έρχεται. Ενώ μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Και έτσι όπως οι βυζάρες της ακούμπησαν πάνω μου όταν με φίλησε.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Θέλωντας και μη θαύμασα για άλλη μια φορά το υπέροχο μπούστο της. Που για άλλη μια φορά το περισσότερο μέρος το έκρυβε η μπλούζα με τα κουμπιά που φόραγε σήμερα ξανά. Και με καύλωνε τρελά . Σκέφτηκα ότι ήταν λογικό που οι καφροί την έγδυναν με τα μάτια τους . Μόνο που στην πραγματικότητα θα την έγδυνα μόνο εγώ. Έτσι συνηδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο τυχερός ήμουν που είχα γυναίκα μου τη Στέλλα . Και έτσι πήγα στο δωμάτιο ξανά και άρχισα να ψάχνω πάλι για τα χάπια ενώ είχα ήδη καυλώσει αρκέτα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
άσε με να μαντέψω ...είδες την παρτούζα σε βίντεο στο κινητο της Στέλλας;

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Θέλωντας και μη θαύμασα για άλλη μια φορά το υπέροχο μπούστο της. Που για άλλη μια φορά το περισσότερο μέρος το έκρυβε η μπλούζα με τα κουμπιά που φόραγε σήμερα ξανά. Και με καύλωνε τρελά . Σκέφτηκα ότι ήταν λογικό που οι καφροί την έγδυναν με τα μάτια τους . Μόνο που στην πραγματικότητα θα την έγδυνα μόνο εγώ. Έτσι συνηδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο τυχερός ήμουν που είχα γυναίκα μου τη Στέλλα . Και έτσι πήγα στο δωμάτιο ξανά και άρχισα να ψάχνω πάλι για τα χάπια ενώ είχα ήδη καυλώσει αρκέτα.
Πρώτα η Λένα τώρα η Στέλλα τάρανδος έγινες πάνω στην ώρα πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.314
Πόντοι
12.756
ρε τι μουνοπανα ειστε εσεις , τσαμπα σενάριο αυτες τις μέρες που στο σαητ δεν κουνιέται φυλλο και σας ξινίζει... :coffee:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Προβλέπω κενά στην ιστορία.Ετσι όπως την έχει διηγηθεί δεν βλέπω κενό χρόνου να έχει πηδηχτει με την παρέα του Κώστα.Περα από το να έχει πηδηχτει στο βαν με τον Κωστα μόνο στα χωριαφια μπορεί να ξενοπηδηχτηκε.Και έτσι όπως την κυλάει την ιστορία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.Εκτος και αν μας παραπληροφορει εσκεμμενα για σασπένς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προβλέπω καινούργιο κίνημα μετά από αυτή την ιστορία.Κινημα γαμαει και ο χοντρός.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
όταν όμως του πέταξε "δεν περίμενα αντέξουν τοσο τους είχα για 2 λεπτά το πολύ" κάτι υπονόησε. Και το κόλλησαν στη μπάλα.

Ρε φίλε πολύ μιλάνε ,λίγο γαμάνε. Αν ήταν ταινία θα είχε αδειάσει η αίθουσα. Βάλε εκεί και τη θεία και καμία συνομήλικη του Κωστάκη να αποκτήσει αξία η ταινια. Αυτό με τα υπονοούμενα είναι πασέ, εδώ το κοινό είμαστε όλοι κριτικοί πορνολογοτεχνίας, έχουμε υψηλά standards.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Tα Καριολια...μας το πηδηξανε το Στελλακι.....α ρε φουκαρα....τι τραβας και εσυ.....απο υπονοουμενο σε υπονοουμενο ο Παλιοπουστας ο Ξαδελφος....για καλο και για κακο...ψαξου ρε αδελφε.....
υσ.τι μαρκα ηταν οι Μπυρες????

Συνημμένα

• keratas.jpg
    keratas.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 38

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
τι αρεσε και η μπαλλα!!!!!....Καριολες ολες......τα Μπαλακια της αρεσανε.....!!!!!!

Συνημμένα

• 12939186_222840608103471_1445238611_n.jpg
    12939186_222840608103471_1445238611_n.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εφαγα τον τοπο να βρω τα χαπια μου αλλά τιποτα.εκανα φυλλο και φτερό όλο το δωμάτιο αλλά δεν μπορουσα να τα βρω πουθενα.Μετα σε μια φάση η Στέλλα γύρισε ορεξατη στο δωμάτιο . Ενώ είχε ξεκουμπωσει σχεδόν όλα τα κουμπιά από την μπλούζα, και οι βυζάρες φαίνονταν τώρα οι μισές έξω . έτοιμες να εκραγούν,ετσι όπως τις πίεζε το στενό μπλουζάκι .Ενώ είχε φέρει και ένα ποτήρι μαζί της. Εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ την άρπαξα και τη φίλησα.Ενώ μου είπε
-Κάτσε,περίμενε .Σιγά θα χυθεί το ποτύρι. Μου είπε και με σταμάτησε.Και μου είπε
-Σου χω ευχάριστα νέα.... βρήκα τα χάπια σου .
-Αλήθεια ;που είναι; τότε αυτη χαμογέλασε πονηρά και έβαλε το χερι της μέσα στο ντεκολτέ της μεσα στο σουτιέν και έβγαλε απο μέσα όντως μια σειρα που είχε καμιά δεκαριά μέσα.
-Που τα βρήκες ;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Στο μπάνιο είχαν πέσει κοντά στο πλυντήριο.
-Καλά που δεν τα είδε κανένας άλλος.
-Ναι γι αυτό πρόσεχε άλλη φορά που τα βάζεις.
εγώ πήγα να τα πάρω και να τα βγάλω τελείως απ το ντεκολτέ της .Αλλά αυτή μου έριξε μια σφαλίαρα στο χέρι και το απώθησε .Και έβαλε τα χάπια ξανά μέσα στο σουτιέν της και μου είπε.
-Κάτσε μη βιάζεσαι ,δε βλέπεις εδώ οτι στο έχω έτοιμο; Και μου έδωσε το ποτήρι με το νερό. Που όπως το πήρα κοντα μου είδα οτι ήταν τσάι.
-Τι είναι αυτό ;
-Τσάι ,δίαβασα ότι έτσι αποροφάτε καλύτερα απ τον οργανισμό. μμμ έλα μωρο μου πιές το.
Λίγο τα κουνήματα που μου έκανε και δεν τα συνήθιζε η Στέλλα, λίγο η καύλα που ήδη είχα παρόλο που δεν είχα όρεξη για τσάι. Το ήπια μονορούφι. Και μετά την επιασα στην αγκαλιά μου και πηγα να τη φιλήσω στο στόμα. Αλλά εκείνη με απώθησε αυτή τη φορά . Και μου είπε -κάτσε βρε μωρο μου ασυγκράτητος είσαι. -τι να κάνω αγαπη μου αφου σε θέλω τρέλα. Αχ μωρό μου σε πηραζει να κάνω ένα ντουζάκι πρωτα ξέρεις ποσο με χαλαρώνει. Ετοιμάσου εσυ και έρχομαι.
Είπε και έφυγε ξανά για το μπάνιο περνωντας μαζι της τις πετσετες και το στοματικό διάλειμα .

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να παίζω την πούτσα μου αφού ήταν ήδη σηκωμένη .Ενώ περίμενα τη Στέλλα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.632
Πόντοι
11.956
Μάλλον έχει άδεια ο μύστης η κορονοιο και κάθεται σπίτι δεν έχει γκόμενα μπακουρι είναι και βγάζει ιστορίες χαχαχα....τόσα σχόλια και δεν απαντά σε κανένα .... συνεχίζει την ιστορία....χαχαχα

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Τι που τα βρήκ
Εφαγα τον τοπο να βρω τα χαπια μου αλλά τιποτα.εκανα φυλλο και φτερό όλο το δωμάτιο αλλά δεν μπορουσα να τα βρω πουθενα.Σε μια φάση η Στέλλα γύρισε ορεξατη μετά από λίγο στο δωμάτιο . Ενώ είχε ξεκουμπωσει σχεδόν όλα τα κουμπιά από την μπλούζα, και οι βυζάρες φαίνονταν τώρα οι μισές έξω . έτοιμες να εκραγούν,ετσι όπως τις πίεζε το στενό μπλουζάκι .Ενώ είχε φέρει και ένα ποτήρι μαζί της. Εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ την άρπαξα και τη φίλησα.Ενώ μου είπε
-Κάτσε,περίμενε .Σιγά θα χυθεί το ποτύρι. Μου είπε και με σταμάτησε.Και μου είπε
-Σου χω ευχάριστα νέα.... βρήκα τα χάπια σου .
-Αλήθεια ;που είναι; τότε αυτη χαμογέλασε πονηρά και έβαλε το χερι της μέσα στο ντεκολτέ της μεσα στο σουτιέν και έβγαλε απο μέσα όντως μια σειρα που είχε καμιά δεκαριά μέσα.
-Που τα βρήκες ;

-Στο μπάνιο είχαν πέσει κοντά στο πλυντήριο.
-Καλά που δεν τα είδε κανένας άλλος.
-Ναι γι αυτό πρόσεχε άλλη φορά που τα βάζεις.
εγώ πήγα να τα πάρω και να τα βγάλω τελείως απ το ντεκολτέ της .Αλλά αυτή μου έριξε μια σφαλίαρα στο χέρι και το απώθησε .Και έβαλε τα χάπια ξανά μέσα στο σουτιέν της και μου είπε.
-Κάτσε μη βιάζεσαι ,δε βλέπεις εδώ οτι στο έχω έτοιμο; Και μου έδωσε το ποτήρι με το νερό. Που όπως το πήρα κοντα μου είδα οτι ήταν τσάι.
-Τι είναι αυτό ;
-Τσάι ,δίαβασα ότι έτσι αποροφάτε καλύτερα απ τον οργανισμό. μμμ έλα μωρο μου πιές το.
Λίγο τα κουνήματα που μου έκανε και δεν τα συνήθιζε η Στέλλα, λίγο η καύλα που ήδη είχα παρόλο που δεν είχα όρεξη για τσάι. Το ήπια μονορούφι. Και μετά την επιασα στην αγκαλιά μου και πηγα να τη φιλήσω στο στόμα. Αλλά εκείνη με απώθησε αυτή τη φορά . Και μου είπε -κάτσε βρε μωρο μου ασυγκράτητος είσαι. -τι να κάνω αγαπη μου αφου σε θέλω τρέλα. Αχ μωρό μου σε πηραζει να κάνω ένα ντουζάκι πρωτα ξέρεις ποσο με χαλαρώνει. Ετοιμάσου εσυ και έρχομαι.
Είπε και έφυγε ξανά για το μπάνιο περνωντας μαζι της τις πετσετες και το στοματικό διάλειμα .
Υπνωτικό σου έριξε για να γαμηθει με την ησυχία τις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.204
Πόντοι
3.846
απορώ πάντως γιατί η Στέλλα να τον κερατώνει. Μικρή την έχει, γρήγορα τελειώνει, ξενέρωτος είναι, φοβιτσιάρης είναι, αφελής είναι, ψωμόλυσσας είναι, την πάει διακοπές στο χωριό και μένουν με τη θεία του. Τόσα χαρίσματα και να του φερθεί έτσι. Τόση αχαριστία πια...

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Μα τόση αχαριστία πχια

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
.
Είπε και έφυγε ξανά για το μπάνιο
τύπε κανε μια παρενθεση και γραψε ενα πόστ στην ημερήσια για χεσιμο εκ μέρους της στέλλας. και μετα ξανάρχεσαι εδω να συνεχίσεις. πρεπει να σκεφτόμαστε παντα το καλο του σαη. να γυρνάνε πολλα θεματα στην αρχικη σελίδα :hi::undecided::undecided::undecided:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Λέτε να του έβαλε κάνα υπνωτικό στο τσάι?
Έχει και διαλύματα η ιστορία να κάνουμε και τις υπόλοιπες δουλειές μας εν το μεταξύ
Λες και μετά το πρωί να πόναγε το κωλάρι(όπως σε εκείνη την αυτοτελή σειρά στον Alpha που πηδούσε τον υπνωτισμένο σύζυγο ο εραστής)?
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom