Όπως πηγαμε μέσα παρατηρησα πως ο ξαδερφος είχε συ μαζευτεί αρκετά και δεν επερνε μάτι τη Στέλλα πλεον κάτι που με καθησυχάσει αρκετά. Όπως και ότι η Στέλλα ήταν πολυ πιο σεμνά ντυμένη με μια μπλουζα με πολυ μικρό άνοιγμα μπροστά και από κάτω εκτός από το κολάν είχε δέσει και μια ζακέτα στη μέση της και έτσι έκρυβε τους υπέροχους γλουτούς της. Πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα που είδα ποσο σεμνή ήταν σήμερα. Αλλά εμένα και έτσι με αναβε παλι. Μόλις πηγαμε μέσα αυτή πηγε βιαστικά στο δωμάτιο μας και μου είπε παω να αλλάξω και ερχομαι μωρό μου. Εγώ την ακολουθησα στο δωμάτιο και πηγα να την αγκαλιασω αυτή με απώθησε. Σιγά μωρό μου περιμενε να αλλάξω είμαι χάλια. να φαμε και λίγο δεν πεινας. Ουτε εγώ έφαγα να ξερεις ολα οι φίλοι του Κώστα τα έφαγαν. Πας να ανάψεις το φουρνο σε παρακαλω μέχρι να αλλάξω. Έφυγα ξενερωμενος και πηγα . Αφου φάγαμε το
βράδυ στο δωμάτιο ρώτησα τη Στέλλα -ε αγάπη μου χίλια συγγνώμη για χθές δεν ξέρω τι έπαθα και μ έπιασε ο ύπνος τόσο νωρίς.-Δεν πηράζει μωρό μου είμασταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι .Ισως να έφταιγε και το αλκόολ που ήπιαμε που μας έφερε τόσο νύστα.-Χθέσ θύμασαι τι ώρα κοιμήθηκα; -Γιατί εσύ δε θυμάσαι; -Εγώ θυμάμαι οτι μόλις ήρθες απ το μπάνιο άρχισες να μου την παίζεις και μετά απο λίγο κοιμήθηκα και δε θυμάμαι τίποτα άλλο ,μετά ξύπνησα το πρωί.- Κάλα τα θυμασαι όντως μετά απο λίγο έπεσες για ύπνο και γώ ήμουν το ίδιο πτώμα και έπεσα και για ύπνο εκείνη την ώρα και κοιμήθυκα πιο πολύ απο εσένα .Ξύπνησα στις 9.δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα ,μάλλον μας πήραξε που αλλάξαμε απότομα κλίμα εδώ στο χωριό. Με τα λόγια της γυναίκας μου καθυσηχάσθηκα λίγο ενώ εκείνη τη μέρα δεν πηρα το χαπι.
βράδυ στο δωμάτιο ρώτησα τη Στέλλα -ε αγάπη μου χίλια συγγνώμη για χθές δεν ξέρω τι έπαθα και μ έπιασε ο ύπνος τόσο νωρίς.-Δεν πηράζει μωρό μου είμασταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι .Ισως να έφταιγε και το αλκόολ που ήπιαμε που μας έφερε τόσο νύστα.-Χθέσ θύμασαι τι ώρα κοιμήθηκα; -Γιατί εσύ δε θυμάσαι; -Εγώ θυμάμαι οτι μόλις ήρθες απ το μπάνιο άρχισες να μου την παίζεις και μετά απο λίγο κοιμήθηκα και δε θυμάμαι τίποτα άλλο ,μετά ξύπνησα το πρωί.- Κάλα τα θυμασαι όντως μετά απο λίγο έπεσες για ύπνο και γώ ήμουν το ίδιο πτώμα και έπεσα και για ύπνο εκείνη την ώρα και κοιμήθυκα πιο πολύ απο εσένα .Ξύπνησα στις 9.δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα ,μάλλον μας πήραξε που αλλάξαμε απότομα κλίμα εδώ στο χωριό. Με τα λόγια της γυναίκας μου καθυσηχάσθηκα λίγο ενώ εκείνη τη μέρα δεν πηρα το χαπι.