Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Όπως πηγαμε μέσα παρατηρησα πως ο ξαδερφος είχε συ μαζευτεί αρκετά και δεν επερνε μάτι τη Στέλλα πλεον κάτι που με καθησυχάσει αρκετά. Όπως και ότι η Στέλλα ήταν πολυ πιο σεμνά ντυμένη με μια μπλουζα με πολυ μικρό άνοιγμα μπροστά και από κάτω εκτός από το κολάν είχε δέσει και μια ζακέτα στη μέση της και έτσι έκρυβε τους υπέροχους γλουτούς της. Πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα που είδα ποσο σεμνή ήταν σήμερα. Αλλά εμένα και έτσι με αναβε παλι. Μόλις πηγαμε μέσα αυτή πηγε βιαστικά στο δωμάτιο μας και μου είπε παω να αλλάξω και ερχομαι μωρό μου. Εγώ την ακολουθησα στο δωμάτιο και πηγα να την αγκαλιασω αυτή με απώθησε. Σιγά μωρό μου περιμενε να αλλάξω είμαι χάλια. να φαμε και λίγο δεν πεινας. Ουτε εγώ έφαγα να ξερεις ολα οι φίλοι του Κώστα τα έφαγαν. Πας να ανάψεις το φουρνο σε παρακαλω μέχρι να αλλάξω. Έφυγα ξενερωμενος και πηγα . Αφου φάγαμε το
βράδυ στο δωμάτιο ρώτησα τη Στέλλα -ε αγάπη μου χίλια συγγνώμη για χθές δεν ξέρω τι έπαθα και μ έπιασε ο ύπνος τόσο νωρίς.-Δεν πηράζει μωρό μου είμασταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι .Ισως να έφταιγε και το αλκόολ που ήπιαμε που μας έφερε τόσο νύστα.-Χθέσ θύμασαι τι ώρα κοιμήθηκα; -Γιατί εσύ δε θυμάσαι; -Εγώ θυμάμαι οτι μόλις ήρθες απ το μπάνιο άρχισες να μου την παίζεις και μετά απο λίγο κοιμήθηκα και δε θυμάμαι τίποτα άλλο ,μετά ξύπνησα το πρωί.- Κάλα τα θυμασαι όντως μετά απο λίγο έπεσες για ύπνο και γώ ήμουν το ίδιο πτώμα και έπεσα και για ύπνο εκείνη την ώρα και κοιμήθυκα πιο πολύ απο εσένα .Ξύπνησα στις 9.δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα ,μάλλον μας πήραξε που αλλάξαμε απότομα κλίμα εδώ στο χωριό. Με τα λόγια της γυναίκας μου καθυσηχάσθηκα λίγο ενώ εκείνη τη μέρα δεν πηρα το χαπι.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Όπως πηγαμε μέσα παρατηρησα πως ο ξαδερφος είχε συ μαζευτεί αρκετά και δεν επερνε μάτι τη Στέλλα πλεον κάτι που με καθησυχάσει αρκετά. Όπως και ότι η Στέλλα ήταν πολυ πιο σεμνά ντυμένη με μια μπλουζα με πολυ μικρό άνοιγμα μπροστά και από κάτω εκτός από το κολάν είχε δέσει και μια ζακέτα στη μέση της και έτσι έκρυβε τους υπέροχους γλουτούς της. Πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα που είδα ποσο σεμνή ήταν σήμερα. Αλλά εμένα και έτσι με αναβε παλι. Μόλις πηγαμε μέσα αυτή πηγε βιαστικά στο δωμάτιο μας και μου είπε παω να αλλάξω και ερχομαι μωρό μου. Εγώ την ακολουθησα στο δωμάτιο και πηγα να την αγκαλιασω αυτή με απώθησε. Σιγά μωρό μου περιμενε να αλλάξω είμαι χάλια. να φαμε και λίγο δεν πεινας. Ουτε εγώ έφαγα να ξερεις ολα οι φίλοι του Κώστα τα έφαγαν. Πας να ανάψεις το φουρνο σε παρακαλω μέχρι να αλλάξω. Έφυγα ξενερωμενος και πηγα . Αφου φάγαμε το
βράδυ στο δωμάτιο ρώτησα τη Στέλλα -ε αγάπη μου χίλια συγγνώμη για χθές δεν ξέρω τι έπαθα και μ έπιασε ο ύπνος τόσο νωρίς.-Δεν πηράζει μωρό μου είμασταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι .Ισως να έφταιγε και το αλκόολ που ήπιαμε που μας έφερε τόσο νύστα.-Χθέσ θύμασαι τι ώρα κοιμήθηκα; -Γιατί εσύ δε θυμάσαι; -Εγώ θυμάμαι οτι μόλις ήρθες απ το μπάνιο άρχισες να μου την παίζεις και μετά απο λίγο κοιμήθηκα και δε θυμάμαι τίποτα άλλο ,μετά ξύπνησα το πρωί.- Κάλα τα θυμασαι όντως μετά απο λίγο έπεσες για ύπνο και γώ ήμουν το ίδιο πτώμα και έπεσα και για ύπνο εκείνη την ώρα και κοιμήθυκα πιο πολύ απο εσένα .Ξύπνησα στις 9.δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα ,μάλλον μας πήραξε που αλλάξαμε απότομα κλίμα εδώ στο χωριό. Με τα λόγια της γυναίκας μου καθυσηχάσθηκα λίγο ενώ εκείνη τη μέρα δεν πηρα το χαπι.
Τι χαπι παιρνεις ρε μαστορα? Δεν μας ειπες

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Την επομενη μέρα ξύπνησα καλύτερα αφού κοιμήθηκα φυσιολογικά το προηγούμενο βράδυ.Αυτή τη φορά γύρισα λίγο πιο αργά απ τη δουλειά απογευματακι στο σπίτι και ήμουν όμως πιο αισιόδοξος ένιωθα πιο υγιείς και δυνατός.μπηκα στο σπιτι και παλι στην κουζίνα δεν ήταν κανεις . Πήγα προσ το καθιστικό που τρώμε συνήθως και παλι άδειο.σκεφτηκα ότι η Στέλλα θα ήταν έξω για ψώνια.Έτσι πηγα στο μπάνιο να πληθω λίγο. Όπως βγήκα και περπατουσα στο χωλ κατευθυνόμενος στο υπνωδοματιο μας είδα την πορτα να ανοίγει ενώ άκουγα ομιλίες και μετά είδα τη γυναίκα μου να βγάνει από μέσα ενώ είχε στραμμένο το προσωπο της προς το δωμάτιο και μιλουσε σε κάποιον και μετά από λίγο όπως προχωρησε βγήκε από μέσα και ο πανιβλακας ο μικρός Κωστάκης .κατι της ειπε αυτός γελώντας και η γυναίκα μου χαμογελούσε.ενω μετά με προσεξαν .-α μωρό μου ήρθες κιόλας δε σ άκουσα.το ντυσιμο της σημερα ήταν καπως αφελές προκλητικο απεναντι στον μικρό λιγουρι.με μια μπλουζα με δυο λεπτα ραντακια που είχαν το μισο στήθος έξω και ένα σορτσακι κολλητό.ηθελα να την κατσαδιασω και τον μικρό να του ρίξω δυο κλωτσιές να ξεκουμπιστει. αλλά η Στέλλα ήρθε πανω μου και μου εδωσε ένα φίλη στο στόμα με παθος.- τι κανεις παλι εδώ ρε μικρε σπίτι δεν εχεις;και η στελα μου ειπε μετά. -μωρο μου δε θα το πιστεψεις αλλα ο Κωστής είναι φοβερος μάστορας πιανουν τα χέρια του.μου έφτιαξε το πιστολακι μου που είχε χαλάσει και είχε κάψει και την πριζα θυμάσαι. -ναι κάτι θυμάμαι.εφτιαξε και την πριζα .του αξίζει στα σιγουρα να φάει μαζί μας. Μετά απο αυτο ηρεμισα αφου τουλάχιστον δεν ενόχλησε τη Στέλλα και αντί να την περνει μάτι έκανε καμια δουλειά.αφου κάτσαμε στο τραπεζι αργά.το βράδυ δεν είχαμε όρεξη για φαγητό και αφου ξεκουμπιστικε ο μικρός.ειχα πονηρες διαθέσεις μιας και ήμουν μόνος στο σπιτι με τη γυναίκα μου. Όμως δεν κράτησε για πολυ γιατί το βραδακι ήρθε ο ξάδερφος και έφερε για φαγητό και τα ρεμάλια.Αυτή τη φορά όμως είχα σκοπό να πέσουμε πιο νωρίς για ύπνο και να μην το ξενυχτήσουμε στο τραπέζι με τα ρεμαλια αλλά να το ξενυχτησω με τη γυναίκα μου στο κρεβάτι.Ο κώστας και τα δύο ρεμάλια οι φίλοι του είχαν έρθει πάλι για να δούνε το μάτσ .Και αυτό ήταν κάτι που με εξόργησε και μας χάλασε τα σχέδια με τη γυναίκα μου να πάμε απο νωρίς στο δωμάτιο και να το κάνουμε .Μιας και για κακή μου τύχη η θεία με τον Θάνο και την αραβωνιαστηκιά του είχαν φύγει εδώ και μέρες απ το χωριό για να επισκεφθούν τους συμπέθερους .Με αποτέλεσμα η Στέλλα να είναι η μόνη νοικοκοιρά του σπιτιού .Ετσι αναγκάστηκε να κάνει αυτη μεζέδες στα ρεμάλια ενώ τη βοήθησα και γω. Είπα στη γυναίκα μου να κάνει πολύ περισσότερο φαγητό γιατί αυτά τα τρία παχυδερμα όπως τους έλεγε και η Στέλλα δεν χόρταιναν με τίποτα.Ετσι μαγίρεψε πολύ περισσότερο για να μην χρειαστεί να ζητήσουν ξάνα μετά φαγητό .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τέλος πάντων αφού τελειώσαμε με το φαγητό κάτσαμε για λίγο μαζί τους στην αρχή που έτρωγαν και ήπιαμε μια μπύρα .Εγώ έκανα νόημα στη γυναίκα μου να πάμε μέσα και είπα στα ρεμάλια οτι εμείς θα πάμε για ύπνο .Τότε η Στέλλα είπε να πάει να συμαζέψει πρώτα στην κουζίνα και θα έρθει . Ενώ εγώ πήγα στο δωμάτιο.Ενώ το παράξενο ήταν πως σήμερα παρόλο που όλη μέρα δεν ένιωθα ιδιαίτερα κουρασμένος ,μετά το φαγητό άρχισε να πιάνει πάλι υπνηλία .Αλλά δεν άφησα να με πάρει απο κάτω και πήρα το χάπι .Ενώ είχα προνοήσει πήρα και ένα τονωτικό για να μου περάσει η υπνυλία. Και αφου έβγαλα τα περιττά ρούχα ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα τη γυναίκα μου. Μετα απο κανα τέταρτο η Στέλλα ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε να φιλίομαστε. Δεν είχαν περάσει 2 λεπτά και πάλι άρχισα να νιώθω τα μάτια μου να κλείνουν απο μόνα τους .Ενώ και η στύση μου δεν ήταν πλέον πλήρης.Η Στέλλα το κατάλαβε φυσικα και με ρώτησε αν πήρα το χάπι.Και αφου της είπα ότι το πήρα και δεν καταλαβαίνω τι γίνετε και δεν έχει δράσει ακόμα. Αυτη μου είπε

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
- Μην ανησυχείς μωρό μου θέλει το χρόνο του ,είμαι σίγουρη οτι θα δράσει πολύ σύντομα .Και όπως μου έπαιζε τον πούτσο μου είπε
-Αχ περίμενε μωρό μου μην ανησυχείς , έχω μια ιδέα που σίγουρα θα σε κάνει τούρμπο.Είπε και πήγε προς την βαλίτσα της και άρχισε να ψάχνει κάτι .Ενώ εγώ έπιασα το κινητό μου και απ το φόβο μου να μην κοιμηθώ πάλι έβαλα ξυπνητήρι επαναλαμβανόμενο μετά απο μία ώρα .Και έβαλα και ακόμα ένα μετά απο δύω ώρες.Ενα στις 12 και ένα στις 1 το βράδυ. Μετά άφησα πάλι το κινητό στο κομοδήνο και χάζευα τη γυναίκα μου που γδυνόνταν τελείως . Εγώ άρχισα να παίζω με την πούτσα μου ξανά παρόλο που δεν ήμουν σε πλύρη στύση .Κάτι πολύ παράξενο μιας και απο τότε ειδικά που ξεκίνησα τα χάπια πάντα η στύση μου ήταν δυνατή. Η γυναίκα μου άρχισε να φοράει αργά ένα στρίνγκ κορδόνι που πρώτη φορά έβλεπα .Ενώ είχε και ασορτί σουτιέν . Και μετά φόρεσε και ένα πολύ εφαρμοστό κολάν και ένα μικρό στενό μπλουζάκι που πιο πολύ σαν φανελάκι κοντό έμοιαζε .Και αντί να κρύβει τα πλούσια στήθη της απο το σουτιέν που άφηνε λίγα στη φαντασία, αντιθέτως τα τόνιζε και τα έσφυγγε ακόμα περισσότερο.Ενώ όπως τα φόραγε μου είπε
-Σου θυμίζουν κάτι; Εγώ παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι ήταν όλα ίδιο χρώμα με την ρώσικη ομάδα που έπαιζε σήμερα με μια γερμανική.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Και αυτό με κάβλωσε αρκετά και η πούτσα μου άρχισε να πέρνει τα πάνω της . Ενώ τη φώναξα να έρθει στο κρεβάτι. Αυτή τότε μου είπε να περιμένω λίγο και άρχισε να κουνιέται προκλητικά και να λυκνίζεται με τρόπο που δεν συνήθιζε να κάνει. Κουνούσε το κορμί της με πολύ καυλωτικό τρόπο ενώ παράλληλα χάιδευε το σώμα της .Εγώ όπως τον έπαιζα της έλεγα να έρθει στο κρεβάτι και οτι με είχε ήδη καυλώσει αρκετά .Ενώ αυτή συνέχιζε το παιχνίδι. Σε μια φάση άρχισε να με πιάνει ακόμα πιο έντονα υπνηλία .Έκανα τα αδύνατα δυνατά να μην κλείσουν τα μάτια μου. Γιατί ήξερα οτι απο στιγμή σε στιγμή θα με έπιαναν τα χάπια και θα μου έφευγε ο ύπνος μια και καλή. Ομως ήταν αδύνατον . Άρχισαν να γίνονται τα μάτια μου και πάλι τόσο βαριά και έκλειναν απο μόνα τους. Οπως έκλεισαν και τα άνοιξα αμέσως είδα τη γυναίκα μου να χαιδεύει το σώμα της ενώ μου γύρισε πλάτη και κούναγε τους γλουτούς της προκλητικά. Τα μάτια μου έκλεισαν πάλι απο μόνα τους.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Σε μια φάση ένιωσα κάτι να τρέμει δίπλα μου και μετά άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και άνοιξα τα μάτια μου. Ξύπνησα με έντονη ταχυπαλμία ενώ το κεφάλι μου ήταν χάλια. Τότε κατάλαβα οτι χτυπούσε το ξυπνητήρι απ το κινητό. Αφού το σταμάτησα. Σκέφτηκα όχι πάλι ρε γαμώτο !Μα τι έχουμε πάθει; Πάλι μας πήρε ο ύπνος; Ενώ μετά παρατήρησα οτι ήταν μία το βράδυ . Δεν είχα κοιμηθεί ούτε δύο ώρες.Ενώ γύρισα απ την άλλη να αγκαλιάσω τη Στέλλα αρκετά ξενερωμένος μ αυτό που έπαθα πάλι σήμερα. Τότε είδα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στο κρεβάτι. Και χάρηκα είπα ωραία η Στέλλα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Οπότε τώρα που ξύπνησα και γω θα της ζητήσω συγγνώμη που με πήρε έτσι ο ύπνος. Και θα την καταφέρω να το κάνουμε επιτέλους .Είχαμε να το κάνουμε μια εβδομάδα και βάλε .Σχεδόν απο τότε που ήρθαμε στο χωριό .Ευτυχώς μεθαύριο θα φεύγαμε απ το σπίτι και θα μέναμε στο πατρικό μου .Μιας και οι επισκευές είχαν σχεδόν τελειώσει. Οπως περίμενα τη Στέλλα να γυρίσει απ το μπάνιο .Πήρα το κινητό και άρχισα να βλέπω καμιά τσόντα και άρχισα να τον παίζω για να μου σηκωθεί

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ενώ σε μια φάση μετά απο λίγο άκουσα έναν αναστεναγμό και παραξενεύτηκα .Γιατί θυμόμουν ότι πρίν λίγο που πάτησα το βίντεο με την τσόντα είχα απενεργοποιήσει τη φωνή τελείως.Αφου το τσέκαρα ξανά .Κατάλαβα ότι ο ήχος δεν ήταν απ το κινητό .Τότε γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό το αγριογούρουνο ο Κώστας .Και είπα όχι πάλι .Πάλι έφερε έσκορτ στο σπίτι .Αν και δεν θα πρεπε να μου φανεί παράξενο. Μιας και το είχε κάνει και μια ακόμα φορά αυτό την πρώτη μέρα κιόλας που είχαμε κοιμηθεί σπίτι τους. Θυμήθηκα μάλιστα πως εκείνη τη μέρα μας είχε ξυπνήσει απ τα βογκητά της κοπέλας .Ενώ εγώ και ειδικά η γυναίκα μου ήταν πολύ νευριασμένη που μας ξύπνησε. Και είχε πάθει σοκ που δεν ντρεπόταν να φέρει γυναίκα εδώ .Παρόλο που έμενε με τη μάνα του .Βέβαια σε αυτό είχε ένα ελαφρυντικό μιάς και η θεία μου και μάνα του Κώστα έπερνε ηρεμιστικά και κοιμόταν πολύ βαθιά. Και αποκλιέται να άκουγε κάτι. Ετσι σήμερα ειδικά που η θεία έλειπε και είμασταν μόνο εμείς στο σπίτι σιγά που θα τον ένοιαζε.Σιγά μην κόλονε να φέρει πουτάνα στο σπίτι.Θα έδιωξε τα άλλα δύο ρεμάλια και θα έφερε καμιά βίζιτα σίγουρα

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Επίσης θυμήθηκα οτι εκείνη τη νύχτα κάναμε αστεία με τη γυναίκα μου για το πόσο άγαρμπα θα γαμούσε ο Κώστας . Ενώ η γυναίκα μου μου έλεγε οτι λυπάτε την καημένη την κοπέλα που πλάγιασε μαζί του. Και οτι ακόμα και στην ιδέα αυτου του παχιδερμου στο κρεβάτι με τα λύπη και την κοιλάρα που είχε την έκανε να αηδιάζει. Ενω παρεπιπτόντως εκείνη τη βραδιά ήταν και η μια απ τις δύο φορές που κάναμε και έγω με τη γυναίκα μου σεξ στο σπίτι της θειας. Μιας και είχαμε ξυπνήσει απ τη φασαρία και αυτο μας είχε δώσει ένα κίνητρο. Έτσι σκέφτηκα οτι και σήμερα αυτό θα γίνει. Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη σκέψη μου και άκουσα τώρα τη γυναικεία φωνή να φωνάζει πιο δυνατά .Ενώ αμέσως μετά άκουσα ένα θόρυβο .Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν .Αλλά μετά απο λίγο που κοντοστάθηκα κατάλαβα οτι ήταν η τηλεόραση και ακούγονταν θόρυβος σαν φωνές οπαδών. Και μετά απο λίγο ακούστηκε και ο σπίκερ που σχολίαζε κάποιον αγώνα .Τότε παραξενεύτηκα πολύ γιατί ο Κώστας αφού ήταν στο κρεβάτι με την πουτάνα τι την ήθελε την τηλεόραση.

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Θελει καμια ωρα να ζεσταθει το εργαλειο σου μανωλακη ολη την ωρα χειρομαλαξη κανεις.Βεβαια με το που ζεσταθει στο 3λεπτο πανω:wanker:

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τότε σηκώθηκα να δώ .Ενώ όπως άνοιξα την πόρτα προχώρησα στο χώλ και άκουσα επι λέξη έναν γυναικείο αναστεναγμό
-αααχχχχ αχ μιντλενι ! κατι ακαταλαβίστικα .Ενώ μετά είπε κάτι ακόμα αλλά δεν έβγαλα άκρη .Πάντως σίγουρα δεν ήταν στα ελληνικά. Ενώ μετά απο λίγο ακούστηκε ένα ηχηρό σλάτσ. Και οι αναστεναγμοί όσο πλησίαζα ακούγονταν καθαρά. Πλησίασα αργά και αθόρυβα πρός την κουζίνα που ακούγονταν αυτός ο ανάμεικτος θόρυβος .Απο βογγητά αναστεναγμούς και τον ήχο της τηλεόρασης .Λες και ήθελαν να καλύψουν τον θόρυβο απο τους αναστεναγμούς με τον θόρυβο της τηλεόρασης.Αφού έφτασα έξω απο την πόρτα του καθιστικού είδα την πόρτα λίγο ανοιχτη. Οπως κοίταξα μέσα στο καθιστικό διακριτικά λόγο περιεργιας. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η τηλεόραση που έδειχνε όντως έναν αγώνα σε μαγνητοσκόπηση που βλέπαμε και νωρίς το βράδυ.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Όμως απ τη χαραμάδα της πορτας φαινόταν μόνο η τηλεόραση και δίσταζαν να την ανοίξω κι άλλο μην με παρουν χαμπαρι και γίνω ρεζίλι.αν και απ ότι άκουγα ο Κώστας δεν ήταν μόνος του με τη βιζιτα ήταν κι άλλος γιατί μια ακόμα χοντρή φωνή λαχανιασμενη άκουσα να λέει σε μια φαση- ωχχχ τι τσιμπουκοχειλα ειν αυτα. Τότε είδα ότι πάνω στην τηλεόραση κρέμονταν κάτι σαν ρούχο.κατι σαν γυναικείο φανελάκι ή μπουστακι.Παρατηρώντας πιο καλά τότε η καρδιά μου άρχισε ξαφνικά να χτυπά σαν τρελή απο την αγωνία.Ενώ γύρισα και αφού έβαλα το κεφάλι σύριζα με το άνοιγμα της πόρτας την εσπρωξα και λίγο σιγα και αθόρυβα και την άνοιξα κι άλλο και κοίταξα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα μέσα στο δωμάτιο στο βάθος. Και κόντεψα να πάθω συγκοπή . Αυτό που ανίτκρισα απέναντι στο βάθος του δωματίου ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω. Είδα τη Στέλλα τη γυναίκα μου πάνω στον καναπέ .Η γυναίκα μου να είναι στημένη στα τέσσερα.Και το βρωμογούρουνο ο Κώστας ήταν ολόγυμνος πίσω της κολημένος σαν βδέλα .Και με τις χερούκλες του την έπιανε απο τα κωλομέρια .Και κουνιόταν άγρια μπρος πίσω πάνω της με τρομερή ταχύτητα! Ενώ σαν να μην έφτανε αυτό. Απ την άλλη μεριά του καναπέ ήταν το άλλο σίχαμα ο ένας εργάτης ο Νώντας και έχωνε την βρωμόπουτσα του στο στόμα της γυναίκας μου .Ενώ που και που τον έβγαζε και της τον κοπανούσε τον πούτσο του πάνω στο πρόσωπο .Η γυναίκα μου φαινόταν σε κακή κατάσταση .Απ τη μέση και πάνω ημίγυμνοι χωρίς μπλούζα μόνο με το σουτιέν κι αυτό μισο βγαλμέμο και τα στήθη της εξω.Και τον πούστη τον Νώντα να της τα χουφτώνει ανεληπώς .Ενώ απ οτι έβλεπα φορούσε ακόμα εκείνο το κόλαν που είχε βάλει νωρίτερα μαζί μου .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μόνο που απ οτι είδα καλύτερα .Τα παχύδερμα της το είχανε ξεχειλώσει και το είχανε σκίσει .Ανοίγωντας μια μεγάλη τρύπα.Σε σημείο να έχει βγεί σχεδόν όλος ο κώλος της έξω!Πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε είδα τον Νώντα να πέρνει κατι σαν κασκόλ ομάδας και να το τυλίγει γύρω απ το λαιμό της γυναίκας μου .Και να την κρατάει απο κει ενώ άρχισε πάλι να της το χώνει στο στόμα.Η γυναίκα μου τώρα έτσι όπως την είχε μπουκώσει με την βρωμόπουτσα του έβγαζε πνιχτά βογγητά.Ενώ σε μια φάση βγήκε απο το στόμα της και την άρχισε στα πουτσοσκάμπιλα .Και τώρα η γυναίκα μου ακούγωνταν και πάλι που αναστέναζε δυνατά. Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ έτσι να φωνάζει .Και κάτι έλεγε που και που .Κατι ακαταλαβήστηκα που έμοιαζαν με ρώσικα .Πράγμα που δεν έβγαζε κανένα νόημα μιάς και δεν την είχα ακούσει ποτέ να μιλάει σε αυτή τη γλώσσα .Μου είχε πει ότι γνώριζε ελάχιστες λέξεις μιας και μεγάλωσε εδώ.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά .Ο αγριάνθρωπος ο Κώστας που ήταν ένα σίχαμα έτσι γυμνός με τις κοιλιές έξω .Πήρε το κασκόλ απ το χέρι του Νώντα και το τράβηξε προς τα πίσω. Ενώ τώρα την κρατούσε με το ένα χέρι απ το κασκόλ που ήταν στο λαιμό της .Ενώ με το άλλο της έπιασε ξανά τον κώλο και άρχισε να κινήτε πίσω της ακόμα πιο γρήγορα και πιο δυνατά απο πριν.Ενω που και που της έριχνε και μπατσοκώλια .Ενώ της έλεγαν διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως
-ωχ πάρτο καύλα μου !ωχ τι καπούλια ειν αυτά που έχεις !τι άλογο είσαι συ .Κι άλλες τέτοιες αηδιες.Ενώ και ο Νώντας της έλεγε
-τι βυζάρες ειν αυτές τσιμπουκλού μου !τι βυζάρες!Και δεν έχασε ευκαιρία και όπως της χούφτωνε τα βυζιά έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα τους και τα έσφυξε πάνω του .Και άρχισε να πηγαίνει έτσι πάνω κατω. Ενώ Η γυναίκα μου αναστέναζε δυνατά και έλεγε κάτι πάλι στα ρώσικα .Εγώ έιχα πάθει σόκ ενώ νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα και δεν ήξερα τι να σκεφτώ.Τι σκατα συνέβαινε τώρα .Η γυναίκα μου ποτέ δε θα έκανε σεξ με αυτά τα παχυδερμα .Τι σκατά συνέβη.Ηταν όλο αυτο που της έκαναν με τη βία δεν μπορεί.Δεν άντεξα άλλο πήγα στο διπλανό δωμάτιο και πήρα ένα κηροπήγιο και πήγα πάλι προς το καθιστικό να ανοίξω το κεφάλι του Κώστα και να τον σκωτώσω τον πούστη.Και τον άλλον τον βρώμιάρη τον φίλο του

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
.Πριν προλάβω να μπώ στο καθιστικό μόλις έφτασα στην πόρτα .Άκουσα τον Κώστα να λέει στη γυναίκα μου πού του έλεγε κάτι στα ρώσικα πάλι.

-Τι επαθες πουτάναρα μου !εχυσε το μουνακι σου παλι;και της έδωσε ένα μπατσοκωλι.ενω ο άλλος της ειπε-Μίλα ωχ ελληνικά .Και της έδωσε ένα πουτσοσκαμπιλο ξανά.ενω μετά τον έχωσε ξανά στα βυζιά της.Και η γυναίκα μου τότε γύρισε το κεφάλι πίσω και όπως της το έβαζε στα τέσσερα είπε στον κωστα. -Αχ αχ βάλτο λίγο πιο σιγά αχ αχ. Και της είπε αυτός
- Ωχ ωωχχ τι έγινε δε σ αρέσει καυλα μου; αφου παντα σ άρεσε έτσι. και η γυναίκα μου λαχανιασμένη απ την ταχύτητα που της το έβαζε του είπε
-αχ αχ μμ αχ αχ ναι αχ αχ και βέβαια μ αρέσει πουτσαρά μου!αχ αχ
-Ε τότε τι έπαθες ξεκωλιάρα μου.
-Αχ αχ κάνουμε πολύ αχ αχ θόρυβο .αχ μπορεί να ξυπνήσει!αχ αχ.Ειπε η γυναίκα μου λαχανιασμένη προσπαθώντας να βρεί την ανάσα της. Ενώ αυτος της είπε αρκετά λαχανιασμένος κι αυτός
-Ωχχ καύλα μου μη φοβάσαι ωχ δεν πρόκειτε να ξυπνήσει ο κερατάς σου !εδώ αυτός κοιμάτε όρθιος !Τώρα που κοιμάτε ξαπλωμενος θα ακούσει.
Της είπε και της έριξε ένα ακόμα μπατσοκώλι. Ενώ συνέχησε να της το χώνει στο μουνί της έτσι και ο σιχαμένος δεν έλεγε να κόψει ρυθμό με τίποτα .Τη γάμαγε έτσι πισωκολητό για πάνω απο τέταρτο και φαινόταν σαν να ήθελε να της ματώσει το μουνί.Ενώ άκουσα το άλλο μοσχάρι να φωνάζει στη γυναίκα μου ενώ της τον έβαλε ξανά στο στόμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom