Μετά απο λίγο αυτός άραξε δίπλα σε μια πολυθρόνα και κοιτούσε το άλλο παχύδερμο τον Κώστα πώς την γαμούσε τη στέλλα στα τέσσερα. Ο βρωμιάρης ο Κώστας όπως την γάμαγε στα τέσσερα ξαφνικά άφησε το κασκολ που τράβαγε τη γύναίκα μου απ το λαίμο .Και έβαλε τις χερούκλες του στις άκρες απ την τρύπα του κολάν. Και το τράβηξε κι άλλο με δύναμη και της το ξεχείλωσε κι άλλο. Η γυναίκα μου τότε τσίριξε κάπως ενώ γύρισε πίσω και τον κοίταξε λέγωντας .
-Αχ τι μου κάνεις! αχ Κώστα! τι μου κάνεις!
-Ωχ τι σου κάνω πουτάνα μου !Βρήκα την άμυνα σου ορθάνοιχτη !ωχχ!Και στην ανοίγω κι άλλο! στον καρφώνω στην εστία σου ξαδέρφη.
-αχ αχ κάρφωστην ξάξερφε! Καρφωστην !
-ωχ ωχ θα στην ξεσκίσω!
-Αχ αχ σκισε την όσο θές. Αχ αχ τα δίχτυα μη μου ξεσκίζεις!αχ αχ .
Της το είχε ξηλώσει τόσο το κολάν που είχε βγεί πλέον όλος ο κώλος της έξω και το στρίνγκ της φαίνονταν ξεκάθαρα πλέον πως κι αυτό είχε ξεχειλώσει και ήταν τελείως εκτός θέσης. Ενώ το σίχαμα ο Κώστας συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στο μουνί της γυναίκας μου σαν να μην υπήρχε αύριο.
-Αχ τι μου κάνεις! αχ Κώστα! τι μου κάνεις!
-Ωχ τι σου κάνω πουτάνα μου !Βρήκα την άμυνα σου ορθάνοιχτη !ωχχ!Και στην ανοίγω κι άλλο! στον καρφώνω στην εστία σου ξαδέρφη.
-αχ αχ κάρφωστην ξάξερφε! Καρφωστην !
-ωχ ωχ θα στην ξεσκίσω!
-Αχ αχ σκισε την όσο θές. Αχ αχ τα δίχτυα μη μου ξεσκίζεις!αχ αχ .
Της το είχε ξηλώσει τόσο το κολάν που είχε βγεί πλέον όλος ο κώλος της έξω και το στρίνγκ της φαίνονταν ξεκάθαρα πλέον πως κι αυτό είχε ξεχειλώσει και ήταν τελείως εκτός θέσης. Ενώ το σίχαμα ο Κώστας συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στο μουνί της γυναίκας μου σαν να μην υπήρχε αύριο.