Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά απο λίγο αυτός άραξε δίπλα σε μια πολυθρόνα και κοιτούσε το άλλο παχύδερμο τον Κώστα πώς την γαμούσε τη στέλλα στα τέσσερα. Ο βρωμιάρης ο Κώστας όπως την γάμαγε στα τέσσερα ξαφνικά άφησε το κασκολ που τράβαγε τη γύναίκα μου απ το λαίμο .Και έβαλε τις χερούκλες του στις άκρες απ την τρύπα του κολάν. Και το τράβηξε κι άλλο με δύναμη και της το ξεχείλωσε κι άλλο. Η γυναίκα μου τότε τσίριξε κάπως ενώ γύρισε πίσω και τον κοίταξε λέγωντας .
-Αχ τι μου κάνεις! αχ Κώστα! τι μου κάνεις!
-Ωχ τι σου κάνω πουτάνα μου !Βρήκα την άμυνα σου ορθάνοιχτη !ωχχ!Και στην ανοίγω κι άλλο! στον καρφώνω στην εστία σου ξαδέρφη.
-αχ αχ κάρφωστην ξάξερφε! Καρφωστην !
-ωχ ωχ θα στην ξεσκίσω!
-Αχ αχ σκισε την όσο θές. Αχ αχ τα δίχτυα μη μου ξεσκίζεις!αχ αχ .
Της το είχε ξηλώσει τόσο το κολάν που είχε βγεί πλέον όλος ο κώλος της έξω και το στρίνγκ της φαίνονταν ξεκάθαρα πλέον πως κι αυτό είχε ξεχειλώσει και ήταν τελείως εκτός θέσης. Ενώ το σίχαμα ο Κώστας συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στο μουνί της γυναίκας μου σαν να μην υπήρχε αύριο.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Ωχ καυλα μου ωχ έτσι όπως το πας ξεκωλιαρα μου θα σε ξαναχυσω μέσα. Ωωχχχ θα σε ξανά χύσω ξαδέρφη .
-Ααχ αχ οχι μη ξάδερφε !αχ μη το κάνεις !αχ οχι παλι αγόρι μου .οχι πάλι μέσα ξάδερφε!
-ωχ τι να κάνω κούκλα μου!ωχ αφού είσαι σκέτη καυλα.
-αχ αχ αλήτη βλέπεις αχ οτι είμαι μούσκεμα και αχ το αχ αχ εκμεταλευεσαι αχ αχ .
-ωωχ τι να κάνω τσουλαρα μου ωχ νομίζεις είναι εύκολο να κρατηθώ. Ωχ κοίτα κωλαρα!Που έχεις! Ωχ κοίτα ωχ κοίτα καπούλια ωχχ.

Της είπε και της χουφτωνε ξεδιάντροπα και αγαρμπα τα κωλομερια .Ενώ αυτός αυξησε κι άλλο το ρυθμο απορουσα πως δεν εχυσε ακόμα με τόσο γρήγορο ρυθμό.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
Επιτέλους κάποιος γάμησε σε αυτό το χωριό!

Ωραία όλα αυτά ρε παίκτη αλλά πολύ εισαγωγή. Επίσης πολύ προβλέψιμα όλα αυτά. Ο μικροτσούτσουνος και ο χοντρός γαμιάς και η κρυφοκαυλιάρα. Στο 2022 είμαστε. Βάλε καμιά φάση να μοιράζεται ο άλλος τη γυναίκα του με κανένα γαμιά της προκοπής. Καμία ανταλλαγή σε ζευγάρια.

Μήπως το μπου να κάνει διαγωνισμό σεναρίου;

Αχυρωνα δεν εχει το στορι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.308
Πόντοι
12.756
Μετά απο λίγο αυτός άραξε δίπλα σε μια πολυθρόνα και κοιτούσε το άλλο παχύδερμο τον Κώστα πώς την γαμούσε τη στέλλα στα τέσσερα. Ο βρωμιάρης ο Κώστας όπως την γάμαγε στα τέσσερα ξαφνικά άφησε το κασκολ που τράβαγε τη γύναίκα μου απ το λαίμο .Και έβαλε τις χερούκλες του στις άκρες απ την τρύπα του κολάν. Και το τράβηξε κι άλλο με δύναμη και της το ξεχείλωσε κι άλλο. Η γυναίκα μου τότε τσίριξε κάπως ενώ γύρισε πίσω και τον κοίταξε λέγωντας .
-Αχ τι μου κάνεις! αχ Κώστα! τι μου κάνεις!
-Ωχ τι σου κάνω πουτάνα μου !Βρήκα την άμυνα σου ορθάνοιχτη !ωχχ!Και στην ανοίγω κι άλλο! στον καρφώνω στην εστία σου ξαδέρφη.
-αχ αχ κάρφωστην ξάξερφε! Καρφωστην !
-ωχ ωχ θα στην ξεσκίσω!
-Αχ αχ σκισε την όσο θές. Αχ αχ τα δίχτυα μη μου ξεσκίζεις!αχ αχ .
Της το είχε ξηλώσει τόσο το κολάν που είχε βγεί πλέον όλος ο κώλος της έξω και το στρίνγκ της φαίνονταν ξεκάθαρα πλέον πως κι αυτό είχε ξεχειλώσει και ήταν τελείως εκτός θέσης. Ενώ το σίχαμα ο Κώστας συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στο μουνί της γυναίκας μου σαν να μην υπήρχε αύριο.

μ αρεσεις τυπε γιατι την εχεις εμπλουτισει με εποχιακα στοιχεια την ιστορια , ειμαστε σε μουντιαλ και θελουμε ποδοσφαιρικους όρους :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τωρα η γυναίκα μου άρχισε να αναστενάζει ακόμα πιο γρήγορα.-αχ αχ αχ αχ ναι ναι Αχ έτσι αχ έτσι ναι Αχ.Ειχα παθει σοκ δεν μπορουσα να πιστεψω ότι η γυναίκα μου που με αγαπουσε και την αγαπουσα όλο αυτό τον καιρό ,αφηνε αυτό το παχυδερμο να της κάνει όλες αυτές τις προστυχιες και να της φέρετε έτσι. -ωχ καυλα!ωχ τι ξεκωλιάρα που είσαι καυλα μου ωχ.ωχ τι στενό μουνακι είναι αυτο ωχ τι σφιχτό μουνακι που έχεις ωχ τρελενομαι να στο ξεσκιζω.-αχ Αχ ναι ναι σκισε με!σκισε με πουτσαρα μου Αχ.-ωχ σ αρέσει έτσι που σε γαμαω δυνατά ή θες πιο ωχ σιγά.- Αχ Αχ μ αρέσει μ'αρέσει πολυ.ωχ Αχ ααχχχχ. -ωχ έτσι ξεκωλιάρα χυσε χυσε πανω στον πουτσο μου. Ο πουστης τησ το έβαζε μέσα έξω κανα εικοσαλεπτο και δεν έλεγε να σταματήσει.πως γινόταν καποιος να αντέχει τόσο χωρίς να χυσει. Ήταν αδυνατον. Τελικά μετά απο λιγο επιτελους ελάτε ρυθμό. Ενω και η Στέλλα βογγουσε πιο σιγά και πιο αργα τωρα.Αχ.αχ Κώστα μου τι πουτσα ειναι αυτή Αχ Αχ! Αυτός συνέχισε πισω της να μπαινοβγαινει αρκετά γρηγορα ενώ σε μια φάση άρχισε να τις ρίχνει μπατσοκωλια διαδοχικά το ένα πισω απ τ άλλο. Στην αρχή η γυναίκα μου δεν αντιδρουσε,Σε μια δόση όμως φαινεται δεν άντεξε άλλο να τη σφαλιαρίζει γιατί του ξέφυγαν και καποια δυνατά και του ειπε -αχ σιγά Κώστα Αχ πιο σιγά θα μου αφήσεις σημάδι!-ωχ τι να κάνω μωρη ξεκωλιάρα .αφου τα καπουλια σου είναι σκέτη κόλαση!και συνέχισε να της δίνει μπατσοκωλια.με τρελενει η κωλαρα σου. -Αχ αχ και στο 'πα αγόρι μου!αχ να το κάναμε απο μπροστά αχ να μην καυλώνεις τοσο .

-Ωχ και έτσι θα με καυλωνες ωχ το ιδιο ωχχ!
-Αχ αχ πως !πως;
-Ωχ ωχ με τις βυζάρες σου ξαδέρφη!
-Αχ αχ ξάδερφε αχ πρόσεχε γαμια μου !αχ μην παίζουμε με τη φωτιά αχ αχ.
-Ωχχχχ ωωωωχ πως να μην παίζουμε κουκλάρα μου αφού είσαι φωτιά!ωωχ
-Αχ έλα γαμια μου αχ μη με χυσεις μέσα ξανά αχ αχ.Χυστα όπου γουστάρεις αχ αλλά όχι εκεί!
Εγώ έβλεπα και άκουγα σοκαρισμένος με το κηροπήγιο στο χέρι αμανατι.

Μετά από λίγο βγήκε από μέσα της ο Κώστας και την έσπρωξε να ξαπλώσει μπρούμητα στον καναπέ. Ενώ της έβγαλε το κολάν τελείως και την άφησε μόνο με το στρινγκ. Μετά την γύρισε ανάσκελα και μπήκε ξανά στο μουνί της .Αυτή όπως είχε ανοίξει τώρα τα πόδια της. Σήκωσε το ένα ποδι και αυτός το έφερε στον ώμο του και πιάστηκε από τα πλούσια στήθη της. Και άρχισε πάλι να το χώνει στο μουνί της γυναίκας μου με τρομερή ταχύτητα.

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Θέλουμε και την συνέχεια...... Τον έπαιζες όσο σου γαμουσαν την γυναίκα;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Ωχ ωχ ωχ βυζαρού μου ωχ ωχ τι πεπόνια ειν αυτά που έχεις!ωχ !και της έβγαλε το σουτιέν και το πέταξε μακριά .Αφού το έκαναν έτσι για λιγο της είπε σε μια φάση .-ωχ σ αρέσει έτσι πουταναρα ωχ ωχ ή θες σιγά ωχ σαν τον αντρούλης σου ;-αχ Αχ μ αρέσει μ αρέσει τρέλα Αχ.-τι σ αρέσει ; -αχ Αχ ο πουτσος σου Αχ Αχ. Ωχ σ αρέσει το τρυφερό γαμησι του αντρούλης σου;- Αχ αχ όχι όχι! ωχ σ αρέσει το άγριο γαμησι του Κώστα. -αχ Αχ ναι ναι!μ αρέσει ναι Αχ.ειναι πελωριο .αχ με ανοίγεις στα δυο ψωλαρα μου. Μετά απο λιγο βγήκε πάλι από μέσα της και την έβαλε να στηθεί πάλι στα τέσσερα. Και πήγε ξανά πίσω της.ενω με μια κίνηση της το έβαλε όλο μέσα απότομα.
-ααααχχ
-ωχχ καυλα μου δε χορταίνω το μουνάκι σου!
-αχ αχ παίχτη !αχ πως μου το καρφώνεις έτσι !
-καυλα μου σ άρεσε η γκολάρα που σου κάρφωσα!ωχ στα σκισα τα δίχτυα!
-αχ αχ ναι πουτσαρα μου αχ ναι μου τα σκισες!
-ωχ τσουλάρα μου θα στο ξεχειλωσω το μουνακι σου!ωχ θα στο ξεχειλωσω και θα στο κανω μουναρα.
-αχ ναι έτσι αχ έτσι! ξεχειλωστο πουτσαρα μου!αχ ξεχειλωστο με την ψωνάρα σου.
-ωχ ο αντρούλης σου ο κερατάς δε θα μπορεί να στο χώσει .ωχ δε θα βρισκει πουθενα .
-αχ αχ ναι γαμια μου δεν θα τον νιώθω καθόλου πλέον αχ αχ.
-ωχ μετά την επιδρομή της ψωλαρας μου ωχχ τι να σου κάνει ο Φασολάκης ;
-αχ ναι ναι!γαμια μου αχ τι να μου κανει ο μπάμιας!αχ

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-Αχχχχχ αααχ Ναι Ξάδερφε !αχ ντα ντα τραχνι!τραχνι! αχχχχχ ντα ντα. Αχ αχ πραλιτ! Πραλιτ!αχ αχ

Ενώ μετά απο λίγο αυτή φάνηκε να ηρέμησε λίγο .Και μετά απο λίγα λεπτά αυτός βγήκε απο μέσα της και σηκώθηκε όρθιος και της είπε

-ωχχ ελα καριολαρα μου !έλα και πάρε μου πίπα! τώρα!σκυψε και ρουφα τον πουτσο μου.
Της είπε με πολύ προστακτική φωνή και τονο. Και αυτή υπάκουσε και κατέβηκε απ τον καναπέ. Και έπεσε κάτω στα γόνατα στο πάτωμα μπροστά του. Και άνοιξε το στόμα της και άρχισε να του πέρνει πίπες .Και μάλιστα όχι αεροπιπες όπως μου κανε καμιά φορά εμένα . Εδώ αυτή του κανε λαρυγγοπιπες!Του ρούφαγε σχεδόν όλη την πουτσα. Σίγουρα πάνω απ τη μισή .Και τη βύθιζε μέσα στο λαρύγγι της.Δεν είχα ιδέα οτι μπορούσε να το κάνει αυτό. Ένω σε κάποια φάση με λίγο βοήθεια απ το χέρι του που της έσπρωχνε το κεφάλι .Χάθηκε όλη η πουτσα του μέσα στο στόμα της γυναίκας μου. Μετά αυτός άρχισε πάλι να της χουφτώνει τα βυζιά και της είπε
-Ωχχ Στελιτσα ωχ καυλα ξέρεις τι θέλω τώρα ωχ
-μμμ τι θέλεις αγόρι μου
-ωχ θα πέθαινα για λίγο ισπανικό.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τότε αυτή του χαμογέλασε πονηρά και έπιασε τα στήθη της απαλά. Τα έφερε πάνω στον πουτσο του και τον έβαλε ανάμεσα. Και του είπε
-Καλά μην πεθάνεις κιόλας! Και αφού τα έκλεισε τα στήθη της πάνω στην πουτσα του . Άρχισε να ανεβοκατεβάζει τα στήθη της πάνω κάτω στον πουτσο του .
-ωχ μπράβο βυζαρού μου ωχ έτσι να σου γαμησω και τις βυζάρες!θελω.
Ενώ όπως του κανε ισπανικό το πουτσοκεφαλο προεξυχε απο τα βυζιά της. Και αυτή έσκυψε το κεφάλι της κάτω και ανοίγοντας το στόμα της του πιπιλαγε το πουτσοκεφαλο ! Ενώ του έκανε ταυτόχρονα ισπανικό.
-ωωχχχ πουτανάρα μου ωχχ τι καύλα που είσαι! ωχχ τέτοια κάνεις μωρή καριόλα και στον άντρα σου .Ωχχ τυχερός είναι ο πουστης ωωχ
Ενώ αυτή σταμάτησε για λίγο το πιπωμα και τώρα της έπιασε αυτός τα βυζιά. Και της τα γαμουσε ενώ αυτή του είπε
- Αχχ αχ όχι πουτσαρα μου.Πως να του κάνω κάτι τέτοιο του άντρα μου .Αφού η δικιά του αχ η μπάμια χάνετε μεσ τα βυζιά μου !Που να του κάνω ισπανικό !Το φασολάκι του χάνετε και στην παλάμη μου

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
-ωχ ναι ξέχασα αυτός έχει φασολάκι ! ωχ!σε χορταινει το φασολάκι του;η Στέλλα σταματησε να του ρουφάει το πουτσοκεφαλο και του είπε-μμμ όχι με τίποτα είναι τόσο μικρό.
-ποσο μικρό είναι ; -αχ ΜΜΜ τοσο περιπου. Είπε η Στέλλα και έκανε ένα μικρό άνοιγμα με τον αντίχειρα και το δείκτη του χεριου της . Αυτός γέλασε -χα καλά ήξερα ότι την έχει μικρή αλλά όχι και τετοια χάλια!πλακα κανεις;-αχ όχι όχι αληθεια σου λέω τον εχεις διπλασιο απ του άντρα μου. -και σ ένα σ αρέσει αυτό το μεγάλο καυλί; -πολυ !του ειπε ενώ μετά συνέχισε την ισπανική πίπα .Ενώ μετά απο λίγο αυτός άρχισε να φωνάζει
-ωχχ καυλα μου χύνω !ωωωχχ χυνω χυνω! πάρτα !ωχ πάρτα ξαδέρφη!ωχχ πάρτα ωχ παρτα όλα μωρη ξεκωλιάρα! τσουτσουνοπερνοβα!ωχ ωχ

Μόλις άρχισε να χυνει η Στέλλα σταμάτησε να του ρουφάει το πουτσοκεφαλο. Και άρχισε να βήχει. Ενώ έτρεχαν χύσια απ το στόμα της.ενω μετά επιασε τα στήθη της και τα ανασηκωσε και τα κράτησε εκεί και άνοιξε το στόμα και του ειπε-ετσι χυσε με ξάδερφε χυσε με πουτσαρα μου. Ενώ αυτός εχυνε τώρα λίτρα ολόκληρα πάνω στα στήθη της . Ωχχχ πάρτα όλα ! Ενώ μετά τον τράβηξε απ τα βυζιά της και συνέχισε να τη χυνει στο πρόσωπο !Και αυτή τον κοίταζε στα μάτια και είχε ανοίξει το στόμα και είχε βγάλει τη γλώσσα έξω. Και πολλά απ τα χύσια του βρωμοΚώστα έπεφταν μεσ το στόμα της γυναίκας μου! Ποιάς αυτής που σιχαινότανε οχι μόνο να τα καταπιεί τα δικά μου .Αλλά ούτε να μου πάρει πίπα δεν ήθελε γιατί σιχαινόταν έλεγε. Αφού τελείωσε τη γέμισε σπέρμα παντού .Είχε καλυφθεί σχεδόν όλο το πρόσωπο και τα βυζιά της. Ενώ λίγα είχαν πέσει και στα μαλλιά της.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Θέλουμε και την συνέχεια...... Τον έπαιζες όσο σου γαμουσαν την γυναίκα;
Όχι κρατουσα ένα κυροπιγειο στα χέρια και ήθελα να ανοίξω το κεφάλι του Κώστα. Ήθελα να τους σαπίσω στο ξυλο

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά άρχισε να του κάνει πίπες ξανά
-Ωχχ ναι έτσι καθάρισέ τον τσουλάρα μου.
Αφού τον καθάρισε απ τα χύσια .Την είδα πρώτη φορά να καταπίνει κιόλας!Και έπαθα σόκ . Ενώ αυτός τη ρώτησε
-Τελικά κούκλα μου για πες μας πως σου φάνηκαν τα.... λουκάνικά μας ;Σ άρεσαν ή είναι σαν της πόλης μικρά.
Ενώ αυτή του χάιδευε το πόδι και με το άλλο χέρι του έπαιζε αργά τον πουτσο και του είπε
-Αχ όχι ..τελικά...είχες δίκιο!
Και του τον πήρε στο στόμα για λίγο και τον ξανά έβγαλε και συνέχισε.
-Μμμ αυτά τα δικά σας είναι πολύ μεγάλα και ζουμερά μμμμμ. Είναι.... τοσο γευστικά.ειναι πεντανόστιμα !Καμία σχέση με της πόλης.
Και άρχισε πάλι να του πέρνει πίπα ενώ τη ρώτησε
-Τι θα κάνεις τελικά θα συνεχίσεις τη χορτοφαγία και τα φασολάκια;
Αυτή τότε σταμάτησε την πίπα και του είπε

-Μμμ με τίποτα . Και συνέχισε να του πέρνει πίπα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από όλα αυτά που είδα τα είχα χάσει. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πως η γυναίκα μου μια γυναίκα τόσο όμορφη και έξυπνη , με τρόπους. Η οποία αντιπαθούσε τον Κώστα τον λύγδα και άξεστο ξάδερφό μου. Ο οποίος ήταν άσχημος με περιττά κιλά και δεν είχε καθόλου τρόπους. Ρεβόταν δυνατά μπροστά σε κόσμο. Δεν ήξερε να φερθεί σωστά και πολλές φορές αμόλαγε χοντράδες. Η γυναίκα μου απ την άλλη πολύ όμορφη , αρκετά λεπτεπιλεπτη στους τρόπους και με καλή συμπεριφορά που ήξερε να φέρεται. Ενώ παράλληλα σιχαινόταν τον Κώστα. Θα μου εξηγήσει κάποιος πως απ τη μια στιγμή στην άλλη. Και ενώ πριν λίγες ώρες το βράδυ τους σιχαινότανε. Και αυτοί δεν είχαν καταφέρει να κάνουν καμία κίνηση να την πέσουν στη γυναίκα μου ή να της κάνουν καμάκι. Πως ξαφνικά συνέβει αυτό;

Οι γνώμες σας με ενδιαφέρουν πολύ.

Η ιστορία συνεχίζεται....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
δεν ανεβαεις και καμια φωτο της στελλιτσας;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ρε κουφάλα Μανωλάκη σε σενάριο μπαζει αλλά στην περιγραφή γάμησες καυλωσαμε.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ρε κουφάλα Μανωλάκη σε σενάριο μπαζει αλλά στην περιγραφή γάμησες καυλωσαμε.
Ειδικά που την μια λέει ότι παίρνει χάπια για να του σηκώνεται, και μετά λέει ότι παίρνει χάπια για πρόωρη εκσπερμάτιση.
Επίσης τα παίρνει λες και είναι καραμέλες
Για να γνωρίζετε τα χάπια για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι σε κουτί των 3 χαπιών και των 6 χαπιών και κάνει περίπου 10€ /χάπι.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom