Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
τι λες ρε παίκτη, δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είναι βγαλμένη από τη ζωή αυτή τη ιστορία; Απορώ γιατί το λες αυτό. Επειδή τα υπνωτικά βρέθηκαν ως δια μαγείας στο χωριό; Επειδή την πρώτη φορά που πήρε μάτι δεν κατάλαβε ότι πήδαγε ο Κώστας τη γυναίακα του ενώ το κατάλαβε το σύμπαν; Επειδή ο τύπος έπαιρνε υπνωτικά αλλά ξύπναγε με το ξυπνητήρι του κινητού στο δίωρο; Επειδή κάθονταν να δουν παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση; Επειδή όλο λέει για ματς αλλά δεν έχει αναφέρει ούτε ένα όνομα ομάδας;

Μήπως ρε μάστορα είσαι προκατειλημμένος;
αυτο που μου την εσπασε πιο πολυ ειναι οτι η στελλα εκατσε σαυτους τους σαπιοκοιλιαδες. που αμα ηθελε να γαμηθει σιγα μη καθοταν σε τετοιους. θα διαλεγε καποιον ωραιο, και στη πολη μαλιστα, και οχι στο χωριο που ολα μαθαινοντε.... να λεμε ψευτικες ερωτικες ιστοριες.... αλλα να εχουν και μια βαση προς τη πραγματικοτητα, και οχι σεναρια που ουτε στη φαντασια δε γινοντε

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Η Εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο....φερε το τεχνικο επιμελητηριο και κατηγορησες τους για κακοτεχνιες....σου πηδηξανε το γυναικακι απο ολες τις μεριες????Γαμησε τους και εσυ....τιμολογια....μαυρα λεφτα....κακοτεχνιες......σκαρτα υλικα.....εμεινε ικανοποιημενο το Στελλακι απο τα Λουκανικα????

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
687
Πόντοι
81
Μανωλακη βλέπω να σε βολεύει ο ξάδερφος στις σβουρνιες. Γουρουνοχαρες θα έχουμε μάλλον

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.975
Πόντοι
3.556
Εγώ Μανώλη είμαι μαζί σου η ιστορία σου μιλάμε πολύ νόημα!!

Συνημμένα

• ΚΛΙΝ-1.jpg
    ΚΛΙΝ-1.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 36

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.586
Πόντοι
456
Εδώ μιλάμε έφαγε τέτοιο γαμησι η γυναίκα του από τον Κωστάκη που έμαθε και ξένες γλώσσες.Πολυ μπροστά η ιστορία..

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
691
Πόντοι
361
Μανωλο προχωρα σε θελει ολη η χωρα

GaggoDrakko

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
1
Μια μέρα δεν συνδέθηκα και έγινε χαμός στην σειρά !
Εγώ προτείνω να κάνεις ότι δεν έχεις καταλάβει τπτ να δεις ποιος άλλος είναι στο κόλπο και κερνάει την Στελλαρα λουκάνικα χωριάτικα

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
αυτο που μου την εσπασε πιο πολυ ειναι οτι η στελλα εκατσε σαυτους τους σαπιοκοιλιαδες. που αμα ηθελε να γαμηθει σιγα μη καθοταν σε τετοιους. θα διαλεγε καποιον ωραιο, και στη πολη μαλιστα, και οχι στο χωριο που ολα μαθαινοντε.... να λεμε ψευτικες ερωτικες ιστοριες.... αλλα να εχουν και μια βαση προς τη πραγματικοτητα, και οχι σεναρια που ουτε στη φαντασια δε γινοντε
Μπράβο να αγιασει το στόμα σου. Και γω αυτό έλεγα. Δεν βγάζει νόημα που η Στέλλα εκατσε σε αυτά τα παχυδερμα. Εγώ είμαι πολυ καλυτερος απ αυτους. Αν με κερατωνε με κάποιον καλυτερο απο εμενα θα με πηραζε το ίδιο αλλά θα είχε λογική αυτό δεν έχει. Υποψιάζομαι όμως μήπως είναι κάτι άλλο στη μέση που δεν γνωρίζω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Μπράβο να αγιασει το στόμα σου. Και γω αυτό έλεγα. Δεν βγάζει νόημα που η Στέλλα εκατσε σε αυτά τα παχυδερμα. Εγώ είμαι πολυ καλυτερος απ αυτους. Αν με κερατωνε με κάποιον καλυτερο απο εμενα θα με πηραζε το ίδιο αλλά θα είχε λογική αυτό δεν έχει. Υποψιάζομαι όμως μήπως είναι κάτι άλλο στη μέση που δεν γνωρίζω.
σιγουρα ειναι κατι αλλο στην μέση..
θα τολμησω να πω οτι αυτο ειναι οτι η Στελλα ειναι πουτανα :coffee:

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ποταμια απο χυσια....οκ... μεγαλες πουτσες.....παλι οκ..... ωραια ως εδω, μπορει και να ειχαν τα παιδια........ αλλα το πιο fail στην ολη ιστορια, και ας ειναι ψευτικη, ειναι οτι η στελλα εκατσε σαυτους........ δεν υπηρχε περιπτωση στην ελληνικη πραγματικοτητα να γινει αυτο....... αν ηταν αληθεια μια τετοια ιστορια, δλδ πηγαιναν αυτοι στο χωριο κτλ........ το μονο που θα γινοταν ειναι να καναν μπανιστηρι οι μαστορες οσο ηταν στο σπιτι ...... και μετα θα τον καναν κοκκινο απτη μαλακια στο σπιτι τους. μεχρι που θα εφευγε το ζευγαρι και δε θα τη ξανα βλεπαν. ουτε γαμησια ουτε ονειρα θερινης νυκτος
Πολυ καλα τα λες και 99%αυτο θα γινόταν. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι συνέβη

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.934
Πόντοι
2.306
σιγουρα ειναι κατι αλλο στην μέση..
θα τολμησω να πω οτι αυτο ειναι οτι η Στελλα ειναι πουτανα :coffee:
To χοντραινεις πολυ τωρα με τη γυναικα του ανθρωπου..
Μανωλακη μην ακους τιποτα ειναι κοριτσι διαμαντι η Στελλα, της εχουν ριξει φαρμακο κι’ αυτης και γαμιεται ασυστολα.
αντε , αμα σου κανει και το διαδοχο εκει να δεις χαρες, θα ξεχαστουν ολα! Μια κακια αναμνηση….

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.934
Πόντοι
2.306
Μανωλακη τωρα που γιναμε ολοι μια παρεα, τον Γιατρομανωλακη τι τον εχεις? Καμμια συγγενεια? Βλεπω κοινά στοιχεια….

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.053
Πόντοι
1.321
Μανωλάκη για συνέχισε την ιστορία.....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
μανωλακη δυστυχως εκανες και εσυ το ιδιο λαθος που γινεται σε ολες τις τσοντες.....παει πχ ο υδραυλικος να φτιαξει την βρυση της κουζινας, πλακωνεται στα τσιμπουκια και στα γαμησια με την νοικοκυρα, χυνει , και μενει ο αθωος θεατης με την μονιμη απορια : η βρυση φτιαχτηκε, τι εκανε? αλλαξε λαστιχακι, ηθελε η βανα αλλαγμα ? μηπως εφταιγε το ρακορακι? κλπ
Ετσι και εσυ στην ιστορια σου εχεις κενα.....εφτιαξε η γυναικα σου μεζεδες για τα ¨παιδια¨ και την παρτουζωσανε, αλλα εμεινε η απορια....τι μεζεδες εφτιαξε? κρυο πιατο? finger food η κλασσικο ελληνικο μεζε? κανενα λουκανικο με αυγα, τυροκαυτερη, κεφτεδακια, λιγα ντολμαδακια, κανενα πικαντικο τυρακι (πεκουρινο) κλπ.....δωσε info στον διψασμενο αναγνωστη....μη αφηνεις κενα στην ιστορια γιατι θα τα βρεις παρακατω σκουρα...αναμενουμε

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
γίνεται να παρει τη θέση τη θέση της Στελλας η γυναίκα μου; νομίζω ο πάτος της αξίζει

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από όλα αυτά που είδα τα παχυδερμα να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Αφου είδα τη Στέλλα να καθαρίζει με το στόμα και τη γλώσσα της κάθε εκατοστό απ την πουτσα του χοντροκωστα . Μετά από λίγο άρχισαν να ντυνονται ενώ η Στέλλα φόρεσε ξανά το σκισμένο κολάν. Εγώ έφυγα πηγα στο δωμάτιο αθόρυβα και έκανα ότι κοιμάμαι. Δεν ήθελα να αποκαλυφθω ακόμα. Ήθελα να μάθω πρωτα όλη την αλήθεια και πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Όπως έκανα ότι κοιμόμουν μετά από κανα δεκάλεπτο ήρθε η Στέλλα στο δωμάτιο και την είδα ανοίγοντας λίγο το ένα βλέφαρο με το που μπήκε στο δωμάτιο πηρε δυο πετσετες και κάτι αναλαφρα ρουχα που φορουσε για να κοιμηθεί συνήθως και εφυγε ξανά. Γυρισε μετά από αρκετή ώρα φορώντας τα ρουχα που είχε μαζί της και το κολάν το είχε μάλλον εξαφανίσει. Ξαπλωσε διπλα μου και κοιμηθηκε αμέσως. Εγώ δεν μπορουσα με τίποτα να κοιμηθώ. Την επόμενη μέρα ήμουν σε άρνηση. Και σαν χαμένος δεν ήξερα που πατουσα και που βρισκόμουν. Έκανα διάφορες σκέψεις. Μήπως ήταν μεθυσμένη. Μήπως την εκβίαζαν με κάποιο τρόπο;δεν ηξερα τι να πιστεψω.

GaggoDrakko

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
1
Πρέπει να το εξετάσεις διεξοδικά το θέμα πάρε άδεια από την δουλειά και ξεκινά την 24ωρη παρακολούθηση
Πες και στους μεγάλους να σου δανείσουν Predator!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom