Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Μετά από όλα αυτά που είδα τα παχυδερμα να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω
Σε έχω ικανό να της ζητήσεις και συγνώμη και έτσι πρέπει γιατί η κοπέλα είχε πολλά κενά από τις ερωτικές σου επιδόσεις .

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την πήδηξε κ ο ανιψιός
υποθετω οχι ακομα.....γιατι ο Κερατας θα ειχε πλακωσει στις φαπες τον ανιψιο.....στους αλλους ειχε αυτοσυγκρατηση....γιατι αν την εχανε και εκανε ντου στους βαρβαρους ακομα θα ετρωγε ξυλο.....Κερατας ειναι...οχι Μαλακας......

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
να δειτε που η Στελλιτσα εχει χαμενη διδυμη αδερφη που δουλευει ως εσκορτ στο χωριο...τέτοιο παπα θα φααει ο Μανωλιος και θα την παντρευτει στο χωριο με κουμπαρους τα κτηνη

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ακομα και το ονομα δεν το διαλεξε τυχαια ....''Μανωλακης'', οχι Μανωλης.
Λογω δεκαποντου μειονεκτηματος τυπε.
μετρημενο με το τακουνι της γοβας.
ο Μανωλακης εχει αυτογνωσια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ρε λες;λες το κωλοπαιδο να με δουλεψε έτσι εκείνη τη μέρα;
Μη βαζει κακο ο νους σου.
ο ανηψιος ειναι σπαθι, βολευεται με κανα βρακι.
στειλτου στη γιορτη του μια στοιβα απλυτα να εχει το παιδι δουλιτσα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ναι...!!!αυτο σε πειραξε.....!!!!οταν στην πηδαγανε απο ολες τις "παντες" ο Κωστας ο Γαμικος και οι μαστοροι και την χυνανε στο μουνακι και στο στομα ηταν ολα ροδινα.....εισαι σε αρνηση....μια ωρα την ξεσκιζανε και την επερνες ματι και νομιζες οτι εβλεπες ονειρο......σε αρνηση ησουν???γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καυλωνες μεσα σου οταν πιπωνε τον Κωστα και βογγαγε απο την καυλα και την ηδονη????
Ο Ανιψιος σε πειραξε που θα τραβαγε καμμια 20αρια μαλακιες για παρτη της γυναικας σου και θα εχυνε τα εσωρουχα.....αντι να αισθανεσαι περηφανος που ειναι ποθητη η Κυρα-Στελλα γκρινιαζεις κιολας.....
Οχι δεν καυλωσα καθόλου όταν είδα τη γυναίκα μου να πιπωνει έναν άλλον άντρα και ιδιαίτερα τον χοντρό Κώστα αυτό το άξεστο παχυδερμο, ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου . Επίσης είμαι ακόμα δύσπιστος για το αν η γυναίκα μου βογγουσε απο καυλα και ηδονή . Και όχι δεν είπα ποτε ότι οταν τους είδα να το κάνουν ήταν όλα ρόδινα. Όταν είδα αυτους τους λιγουριδες, αυτά τα μοσχαρια αυτους τους αξεστους χωριάτες πως κοιτουσαν τη γυναίκα μου στις αρχές τις πρωτες μέρες που ήρθαμε ήθελα να τους ριμαξω στο ξυλο . Όμως δε ζηλευα ιδιαίτερα που την έπερναν μάτι το θεωρουσα φυσιολογικό γιατί ο οποιοσδήποτε άντρας θα ενθουσιάζοταν με τη Στέλλα. Όμως ήξερα ότι η Στέλλα ποτε δεν θα έκανε κάτι μαζί τους ουτε και θα ήθελε να κάνει. Είχα καθησυχασθει γιατί οι τυποι ήταν χάλια εμφανισιακά και οι τροποι τους ακόμα χειροτεροι,και η γυναίκα μου τους είχε σιχαθεί απ την πρωτη μέρα που τους είδε. Και γενικά η γυναίκα μου δεν είχε δώσει ποτε κανένα δικαίωμα για να την ζηλευω και να υποπτευθω ότι θα γινόταν κάτι με αυτά τα μοσχαρια. Επισης η γυναίκα μου δεν προκαλουσε ήταν απόμακρη γενικά μαζί τους και ψυχρή. Δεν είπα ποτε όμως ότι θα το αφήσω όλο αυτό να περασει έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.744
Πόντοι
2.306

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Οχι δεν καυλωσα καθόλου όταν είδα τη γυναίκα μου να πιπωνει έναν άλλον άντρα και ιδιαίτερα τον χοντρό Κώστα αυτό το άξεστο παχυδερμο, ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου . Επίσης είμαι ακόμα δύσπιστος για το αν η γυναίκα μου βογγουσε απο καυλα και ηδονή . Και όχι δεν είπα ποτε ότι οταν τους είδα να το κάνουν ήταν όλα ρόδινα. Όταν είδα αυτους τους λιγουριδες, αυτά τα μοσχαρια αυτους τους αξεστους χωριάτες πως κοιτουσαν τη γυναίκα μου στις αρχές τις πρωτες μέρες που ήρθαμε ήθελα να τους ριμαξω στο ξυλο . Όμως δε ζηλευα ιδιαίτερα που την έπερναν μάτι το θεωρουσα φυσιολογικό γιατί ο οποιοσδήποτε άντρας θα ενθουσιάζοταν με τη Στέλλα. Όμως ήξερα ότι η Στέλλα ποτε δεν θα έκανε κάτι μαζί τους ουτε και θα ήθελε να κάνει. Είχα καθησυχασθει γιατί οι τυποι ήταν χάλια εμφανισιακά και οι τροποι τους ακόμα χειροτεροι,και η γυναίκα μου τους είχε σιχαθεί απ την πρωτη μέρα που τους είδε. Και γενικά η γυναίκα μου δεν είχε δώσει ποτε κανένα δικαίωμα για να την ζηλευω και να υποπτευθω ότι θα γινόταν κάτι με αυτά τα μοσχαρια. Επισης η γυναίκα μου δεν προκαλουσε ήταν απόμακρη γενικά μαζί τους και ψυχρή. Δεν είπα ποτε όμως ότι θα το αφήσω όλο αυτό να περασει έτσι.
οχι μονο καυλωσες αλλα μεσα σου γουσταρες που εβλεπες το γυναικακι σου ερμαιο στα χερια των Βαρβαρων.....μια ωρα παρακολουθουσες...αν δεν γουσταρες θα εμπαινες να τα κανεις ολα μπαχαλο και να τους ταραξεις στις φαπες....
Λιγουρηδες δεν ηταν...ανετοι ηταν και σου κανανε πλακιτσα....η Στελλιτσα ψωφαγε για πουτσα....και τους εκατσε....ετσι ειναι Μανωλακι....οταν δεν ποτιζεις το χωραφι μπαινουν οι αλλοι και στο ποτιζουνε.....τι γκρινιαζεις τωρα....γουσταρε και αγριαδες το Στελλακι.....εκατσε σαν κοτα να το πηδηξουνε ο Βουβαλος και οι Αγροικοι....
Τι ψυχρη ηταν????πλακα μας κανεις????αυτη δεν αφησε να πεσει σταγονα απο την ψωλη του Ξαδελφου....τα καταπιε ολα.....τοση ηταν η μανια και η καυλα της για ψωλη.....
Πας στοιχημα οτι οταν αλλαζε κυλοτακια ηταν βρεγμενα απο την καυλα της.....????ονειρευοτανε μεσα της οτι την παρτουζωνανε και εχυνε.....γιαυτο ηταν απομακρη....ονειρευοτανε πως θα ηταν .....το δοκιμασε και εχυνε συνεχεια....εσυ ησουν σε αρνηση...εκεινη ηταν θετικοτατη.....ελα...πες μας.....σε εφτιαξε το σκηνικο....πως βογγαγε το Στελλακι οταν ηταν στα γονατα και ρουφαγε την ψωλη του ξαδελφου......μεχρι και λεπτομεριες πως τον εγλυφε μας ειπες....

Συνημμένα

• 57f239f5d60e85ebb670f28f9bc01378.gif
    57f239f5d60e85ebb670f28f9bc01378.gif
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 46

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
οχι μονο καυλωσες αλλα μεσα σου γουσταρες που εβλεπες το γυναικακι σου ερμαιο στα χερια των Βαρβαρων.....μια ωρα παρακολουθουσες...αν δεν γουσταρες θα εμπαινες να τα κανεις ολα μπαχαλο και να τους ταραξεις στις φαπες....
Λιγουρηδες δεν ηταν...ανετοι ηταν και σου κανανε πλακιτσα....η Στελλιτσα ψωφαγε για πουτσα....και τους εκατσε....ετσι ειναι Μανωλακι....οταν δεν ποτιζεις το χωραφι μπαινουν οι αλλοι και στο ποτιζουνε.....τι γκρινιαζεις τωρα....γουσταρε και αγριαδες το Στελλακι.....εκατσε σαν κοτα να το πηδηξουνε ο Βουβαλος και οι Αγροικοι....
Τι ψυχρη ηταν????πλακα μας κανεις????αυτη δεν αφησε να πεσει σταγονα απο την ψωλη του Ξαδελφου....τα καταπιε ολα.....τοση ηταν η μανια και η καυλα της για ψωλη.....
Πας στοιχημα οτι οταν αλλαζε κυλοτακια ηταν βρεγμενα απο την καυλα της.....????ονειρευοτανε μεσα της οτι την παρτουζωνανε και εχυνε.....γιαυτο ηταν απομακρη....ονειρευοτανε πως θα ηταν .....το δοκιμασε και εχυνε συνεχεια....εσυ ησουν σε αρνηση...εκεινη ηταν θετικοτατη.....ελα...πες μας.....σε εφτιαξε το σκηνικο....πως βογγαγε το Στελλακι οταν ηταν στα γονατα και ρουφαγε την ψωλη του ξαδελφου......μεχρι και λεπτομεριες πως τον εγλυφε μας ειπες....
Μην του λες την αλήθεια τον στεναχωρείς.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Μην του λες την αλήθεια τον στεναχωρείς.
τον επαναφερω στην ταξη....μεταξυ μας ειμαστε....βγηκε να μας πει τον πονο του....οικογενεια ειμαστε....αλλα μην μας λεει οτι το Στελλακι ηταν του κατηχητικου....Ψωλη για Ψωλη δεν αφησε το 3μερο....ειμαι σε αρνηση???τι αρνηση ρε Μαλακα????τους τρελλανε στα τσιμπουκια.....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Μανωλάκη για την ώρα έχεις αποδειχτεί κεφτές και κουραδας.Απογοήτευση.Αν όντως είχες τέτοια μουναρα δίπλα σου και η σχέση σας ήταν όντως καλή και την πίστευες πραγματικά τη σεχση σας θα τους είχες στρώσεις στον καναπέ και θα τους ματωνες την κωλοτρυπίδα τους αυτή τη στιγμή.Δεν θα μας πείσεις ότι έκανες υπομονή για να στήσεις την εκδίκηση σου.Δεν θα βγει η ιστορία.Γιατι το μόνο που λείπει είναι ο μικρός και η θεία και να κάνουν όλοι παρτουζα και εσύ να τους κοιτάς και να προσπαθείς να σου σηκωθεί.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
τι δεν ειχε δωσει η γυναίκα σου δικαίωμα;σοβαρα;και είπες η γυναίκα σου δεν προκαλουσε;με τον πονο μας παιζεις ;τι δεν προκαλουσε που όλη την ώρα ήταν με τα μπλουζακια τα κολλητά τα ξωβυζα .συνέχεια οι βυζάρες τις ήταν σε κοινή θέα και η κωλάρα της το ίδιο. Κι όλο με τις στρινγκες κυκλοφορουσε και λίγο κούνημα απο δω λίγο σκίψιμο απο κει .δεν ήταν λίγες οι φορές που έσκυψε να παρει κατι τουρλωνωντας την διαστημική κωλαρα της και φαινόταν η στριγκια ολοκαθαρα. Μια φαινόταν το στρινγκ της μια οι βυζάρες .μας εκάνε τις πουτσες σαν μπετοβεργες ορθιες συνέχεια.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πεσ τα ρε φίλε. Επιτέλους κάποιος έπρεπε να του τα πει και γω του τα πα και υσηχασα γιατί δεν άντεχα άλλο να ακουω το χαπατο να κρυβεται πισω απ το δάχτυλο του
τι δεν ειχε δωσει η γυναίκα σου δικαίωμα;σοβαρα;και είπες η γυναίκα σου δεν προκαλουσε;με τον πονο μας παιζεις ;τι δεν προκαλουσε που όλη την ώρα ήταν με τα μπλουζακια τα κολλητά τα ξωβυζα .συνέχεια οι βυζάρες τις ήταν σε κοινή θέα και η κωλάρα της το ίδιο. Κι όλο με τις στρινγκες κυκλοφορουσε και λίγο κούνημα απο δω λίγο σκίψιμο απο κει .δεν ήταν λίγες οι φορές που έσκυψε να παρει κατι τουρλωνωντας την διαστημική κωλαρα της και φαινόταν η στριγκια ολοκαθαρα. Μια φαινόταν το στρινγκ της μια οι βυζάρες .μας εκάνε τις πουτσες σαν μπετοβεργες ορθιες συνέχεια.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
τον επαναφερω στην ταξη....μεταξυ μας ειμαστε....βγηκε να μας πει τον πονο του....οικογενεια ειμαστε....αλλα μην μας λεει οτι το Στελλακι ηταν του κατηχητικου....Ψωλη για Ψωλη δεν αφησε το 3μερο....ειμαι σε αρνηση???τι αρνηση ρε Μαλακα????τους τρελλανε στα τσιμπουκια.....
Ακριβώς έτσι έγινε. Αλλά ο Τάκης είναι τόσο χαπατο που τον έχω ικανό να τα πιστευει αυτα που λέει . Πάντως είναι αλήθεια ότι η γυναίκα του η ασ πουμε Στέλλα όντως τον είχε παραμιθιασει πολυ εξαρχής. Βρήκε κορόιδο καλό και τον δουλευε κανονικά εξαρχής. Ήθελε να τον παντρευτει για να μηνει στη χώρα. Τώρα του κατηχητικού δεν ήταν με τίποτα. Όλο κολλητά σορτσάκια ή κολάν να εφαρμόζουν τέλεια στα θεσπέσια καπουλια της φορουσε. Από κάτω στρινγκ κορδόνι με σκουρο χρώμα να διαγράφεται από μέσα. Από πανω οι μισές βυζάρες έξω. Στο πιατο. Φώναζε απο μακρια θέλω πουτσο . Ο Τάκης δεν της ταίριαζε καθόλου. Ένας φλώρος λαπάς ήταν. Κανονικά για τη Στέλλα ήταν μια ξεπέτα του 3λεπτου.τετοιους Τάκιδες και μανωλακιδες για να χορτασει η Στέλλα δε χορταινει ουτε με δέκα.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Μην ανοίξω το στόμα μου. Γιατί έχω κι αλλά πολλα να πω και δεν κάνει κρίμα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom