Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Φυσικά και όχι απλώς μου έκανε εντυπωση αλλά ήταν ένα σοκ για εμένα. Σαν γροθιά στο στομάχι. Δεν περιμενα ποτε να γίνει κάτι τέτοιο . Ήταν το τελευταίο πραγμα που περιμενα να συμβεί στη ζωή μου. Και ειδικά να το κάνει στο παχυδερμο. Η γυναίκα μου σιχαινόταν το στοματικό και παρόλο που της το ζητουσα και μάλιστα με ωραίο τρόπο δεν μου το έκανε. Πολυ σπάνια μου έκανε στοματικό. Ενώ εγώ την έγλειφα σχεδόν κάθε φορά.
τι σιχαινοταν???εδω μεχρι και τα αρχιδια του αλλου εβαλε στο στομα της....απο την καυλα.....και οχι τιποτα αλλο......τα καταπιε μεχρι σταγονα......τον ξεζουμισε.....και εσυ καυλωνες....ηθελες να εισαι στην θεση του...ελα...πες οτι σε εφτιαχνε.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Όσο για το τι προηγηθηκε έκατσα πολλες φορες να το σκεφτώ και να βρω μια λογική εξήγηση. Σίγουρα παντως αποκλείεται να έγινε έτσι όπως λές. Η γυναίκα μου να σκόνταψε και πεφτωντας να του έπιασε την πουτσα. Αυτή έβλεπε την αγριοφατσα του με τα γενιά τα ατιμελητα και αηδιαζε. Επίσης εγώ είμαι εμφανισιακά πολυ καλυτερος απο αυτους. Χωρίς περιτα κιλά αδυνατος και πιο εμφανησιμος. Αυτός είναι χάλια με περιττα κιλά και άσχημο προσωπο. Αν ήταν να με κερατωσει θα μπορούσε να βρει κάποιον καλυτερο απο εμενα. Οχι χειρότερο.
ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
τι σιχαινοταν???εδω μεχρι και τα αρχιδια του αλλου εβαλε στο στομα της....απο την καυλα.....και οχι τιποτα αλλο......τα καταπιε μεχρι σταγονα......τον ξεζουμισε.....και εσυ καυλωνες....ηθελες να εισαι στην θεση του...ελα...πες οτι σε εφτιαχνε.....
Δε με έφτιαχνε καθόλου ένα τόσο σιχαμερό θέαμα. Να βλέπω μια τόσο όμορφη γυναίκα να την κακό μεταχειρίζεται ένας σαπιοκοιλιας με κοιλιές και τριχες σαν γοριλας.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε απ τη μια στιγμή στην άλλη. Φοβάμαι μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο μήπως κάπως την εκβιάζουν.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δε με έφτιαχνε καθόλου ένα τόσο σιχαμερό θέαμα. Να βλέπω μια τόσο όμορφη γυναίκα να την κακό μεταχειρίζεται ένας σαπιοκοιλιας με κοιλιές και τριχες σαν γοριλας.
δεν λεμε αν ηταν ομορφη...λεμε τι ξεκωλιαρα ειναι....τι κακομεταχειριζοταν ρε συ????που της ειπε παρε μου μια πιπα???και ρουφα και καλα?????εσενα τι σου ελεγε η καυλιαρα?????γλυψε μου την μουναρα και κανε με να χυσω??????

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
τι να καταλαβω.....????τις μαλακιες που σου ελεγε????ναι...δεν τα πεταγε ολα....πεταγε τα μισα...!!!!εχεις αναλογιστει οταν εσυ πηγαινες για δουλεια αν τα πεταξε σε κανενα γειτονα????αν τα εκανε αυτα μπροστα σου πισω σου τι εκανε????θα σου πω.....φοραγε τα στριγκακια και τα μοστραριζε......ισως στην λαικη...στον χασαπη...στον μαναβη.....ασε μην εχει τσιμπουκωσει και κανεναν γειτονα......για ριξε μια ματια...εκει γυρω.....εχει κανεναν αξεστο αγροικο......φαινεται οτι την καυλωνουν......
Τι εννοείς αν τα πεταξε σε κανέναν γειτονα όταν ήμουν στη δουλειά;εννοείς στο χωριό ή στο σπίτι μας στην πολη;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε απ τη μια στιγμή στην άλλη. Φοβάμαι μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο μήπως κάπως την εκβιάζουν.
ναι την εκβιαζουν!!!......αν δεν κανει καλους μεζεδες δεν θα την ξαναγαμισουν......η καλυτερη μαγειρισσα θα γινει....θα γλυφεις κι τα δαχτυλα σου....τυχερε!!!!μπορει απο γαμιση να μην ευχαριστηθεις...αλλα απο μεζεδες θα σε κανει Αρχοντα...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Τι εννοείς αν τα πεταξε σε κανέναν γειτονα όταν ήμουν στη δουλειά;εννοείς στο χωριό ή στο σπίτι μας στην πολη;
ασε στο χωριο...ηδη στην εχουν καταγαμισει...στην πολη τι γινεται?????

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Ρε φιλε..χαλας την πλοκη με ενα σωρο ερωτησεις και σχολια.Ασε τον Μανωλιο να συνεχισει,εκτος αν ειστε συνεννοημενοι για να αυξηθει το σασπενς.Και εσυ βρε Μανωλιο τι περιμενεις,γραψε την συνεχεια γαμωτο!

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
δεν λεμε αν ηταν ομορφη...λεμε τι ξεκωλιαρα ειναι....τι κακομεταχειριζοταν ρε συ????που της ειπε παρε μου μια πιπα???και ρουφα και καλα?????εσενα τι σου ελεγε η καυλιαρα?????γλυψε μου την μουναρα και κανε με να χυσω??????

Δεν μιλουσε σχεδόν καθόλου στο σεξ όταν το κάναμε αλλά της άρεσε να τη γλείφω. Ειδικά όταν γυρνουσα απ τη δουλειά

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ρε φιλε..χαλας την πλοκη με ενα σωρο ερωτησεις και σχολια.Ασε τον Μανωλιο να συνεχισει,εκτος αν ειστε συνεννοημενοι για να αυξηθει το σασπενς.Και εσυ βρε Μανωλιο τι περιμενεις,γραψε την συνεχεια γαμωτο!
Ρε αδελφε.....μην μας ανχωνεις.....!!!!το δινω κινητρα να σκεφτει κανενα καλο λογο που γαμηθηκε η αλλη.....τι σασπενς να εχει η ιστορια του.....η αλλη γαμιεται ασυστολα.....βλεπει αντρα και πεφτει στα γονατα....με τον Πεζεβεγκη που μπλεξαμε.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Στην πολη αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο ολοι οι μαγαζάτορες ειναι γνωστοί. Καλοί άνθρωποι και οικογενειάρχες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Κοίτα εδώ κάτι πράγματα. Άλλος παρακαλάει τη γυναίκα του να του γαμηθεί μπροστά του με μαύρους και αυτή δε μπορεί ,και άλλου του γαμιέται η γυναίκα του στα κρυφά και τον πειράζει που δεν είναι αρκετά όμορφοι οι γαμιάδες.

Και αν ο Μανωλάκης και ο Παιχνίδι_30 είναι το ίδιο πρόσωπο;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Ρε αδελφε.....μην μας ανχωνεις.....!!!!το δινω κινητρα να σκεφτει κανενα καλο λογο που γαμηθηκε η αλλη.....τι σασπενς να εχει η ιστορια του.....η αλλη γαμιεται ασυστολα.....βλεπει αντρα και πεφτει στα γονατα....με τον Πεζεβεγκη που μπλεξαμε.....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
εγώ πριν λίγες σελίδες μάντεψα χάπι-εντ με την ανακάλυψη της χαμενης αδερφης της Στελλιτσας που δουλευει ως εσκορτακι στο χωριο.Μην βιάζεσαι να κρίνεις! :cheesy: :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
μπαχαλο το εκανε το νημα ο Μανωλακης ...που καθεται και κανει και ντιμπειτ ...
και μετα βγαινουν κατι μουνοπανα και κατηγορουν εμας ως μπαχαλακιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom