You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 222K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Άλλωστε πως θα κατάφερναν να καυλωσουν μια τόσο ωραία γυναίκα αυτά τα παχιδερμα ; με τις κοιλιές τους;ή με τις χοντράδες που λέγανε;γιατί δεν απαντάς ;κατάλαβες επιτέλους ότι έχω δίκιο;ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.627
- Πόντοι
- 8.346
Με την ΠΟΥΤΣΑ τουςΆλλωστε πως θα κατάφερναν να καυλωσουν μια τόσο ωραία γυναίκα αυτά τα παχιδερμα ; με τις κοιλιές τους;ή με τις χοντράδες που λέγανε;γιατί δεν απαντάς ;κατάλαβες επιτέλους ότι έχω δίκιο;
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Δεν είπα τέρμα τα σχόλια-ερωτήσεις;;;Μανωλιό γράψε ό,τι έχεις να πεις ως τις 00.20 αλλά μην μας πρήζεις τα παπάρια με το κλαψομούνιασμα!!
Στο έχω ξαναπει,βάλε δευτέρα και πες τι έγινε μετά.Ως τις 00.20 όμως,δουλεύουμε αύριο!
Στο έχω ξαναπει,βάλε δευτέρα και πες τι έγινε μετά.Ως τις 00.20 όμως,δουλεύουμε αύριο!
Πρώτον η Στέλλα δεν είναι τέτοια γυναίκα. Δευτερον ακομα και να ήταν την πουτσα τους δεν μπορουσε να τη δει.Με την ΠΟΥΤΣΑ τους
Κάτσε καλάααα. Αν δουλευεις πέσε κοιμήσου.Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Δεν είπα τέρμα τα σχόλια-ερωτήσεις;;;Μανωλιό γράψε ό,τι έχεις να πεις ως τις 00.20 αλλά μην μας πρήζεις τα παπάρια με το κλαψομούνιασμα!!
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
Μανωλακη ακομα στο χωριο εισαι ρε κερατουκλη και ψαχνεις να βρεις ακρη πώς στην εχουν καταγαμησει? Τι περιμένεις να μας πεις την συνεχεια εκτος και αν ειναι λαιβ οπότε την επόμενη φορα που θα την πάρει το χωριο παρε και συ σειρα να τραβηξεις βιντεο
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.627
- Πόντοι
- 8.346
Qαλα τα λες. Δν είναι τέτοια γυναίκα. Γ αυτό την έκανε το χωριό λαρυγγοσκοπησηΠρώτον η Στέλλα δεν είναι τέτοια γυναίκα. Δευτερον ακομα και να ήταν την πουτσα τους δεν μπορουσε να τη δει.
Κάπως την παγιδευσαν σίγουρα.Qαλα τα λες. Δν είναι τέτοια γυναίκα. Γ αυτό την έκανε το χωριό λαρυγγοσκοπηση
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 3.446
τελειωσε η ιστορια;Αυτο ηταν:Κάπως την παγιδευσαν σίγουρα.
Καλά τα λες φιλε κοντά έπεσες. Με τη διαφορά ότι εκείνη τη μέρα που τους είδε ο μπαρμπα Τάκης να γαμάνε τη γυναίκα του ήδη ήταν στρωμένο το έδαφος. Μια παρομοια φάση με αυτή που περιγραφεις είχε γίνει την προηγουμενη μέραΤι δεν καταλαβαινεις????οτι ψαχνωταν το Στελλακι για βλαχικη ψωλη????ηταν ανετοι γιατι τρωγανε και πινανε.....το Στελλακι βρηκε ευκαιρια να τα πεταξει ολα εξω....βυζια....κωλους.....θα φοραγε και τιποτα κολλητα σορτσακια και θα φαινοταν οτι εχει καυλωσει το μουνακι της...εσυ στην κοσμαρα σου....αντι να της βαλεις χερι για το προκλητικο ντυσιμο το επαιζες "Σουηδος".....μια γυναικα που ειναι ευχαριστημενη απο ψωλη καθεται στα αυγα της...δεν ψαχνεται.....
Τι τσακωσες στο τσιμπουκωμα...ενας μπρος-ενας πισω.....καθησες να σκεφτεις τι προηγηθηκε????
Θα σου πω.......καθοτανε ο Βαρβαρος και σκονταψε το Στελλακι.....επεσε στην αγκαλια του και "καταλαθος" επιασε το παπαρι του Ξαδελφου.....και ελιωσε απο την καυλα.....την βαλανε στην μεση.....ο ενας ο μπουρτζοβλαχος εβαλε το χερι του μεσα στο καυτο και στενο σορτσακι της γυναικας σου και της χαιδευε ποτε απαλα και ποτε βιαια το μουνακι.....ο αλλος της εχει σηκωσει το μπλουζακι και της χουφτωνει τις βυζαρες....γλυφωντας τις ρογες που εχουν σκληρηνει απο την ηδονη....
Της κατεβασανε το σορτσακι και βαλανε τα προσωπα τους στο μουνακι και στο κωλαρακι της αγαπημενης σου.....ο Ξαδελφος στο μουνακι που της το εγλυφε με μαεστρια και ο μαστορας εχει βαλει την γλωσσα του στην ροδαλη πισω τρυπουλα της.....εχει ανοιξει ετοιμη να τον υποδεχτει μεσα της.....
Την βαλανε στα γονατα....εκεινοι καθιστοι στον καναπε.....τους ξεκουμπωσε τα φερμουαρ και πεταξε εξω τα ''λουκανικα"...τα ματια της βουρκωσανε απο την καυλα.....και ξεκινησε τα τσιμπουκια....ποτε στον ενα...ποτε στον αλλον.......βαθια τσιμπουκια....μεχρι τα μπαλακια.....
Μετα ηρθες εσυ.....και τα περιεγραψες με καθε λεπτομερια.....
Ελα.....η αληθεια απελευθερωνει....καυλωσες....σε εφτιαξε η παρτουζα....ισως να χαιδευωσουνα και λιγακι βλεπωντας την αγαπημενη σου στα γονατα να ρουφαει την ψωλη του Ξαδελφου......
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.627
- Πόντοι
- 8.346
Μανωλάκη το μουνακι που σε άφηνε η Στέλλα να γλείφεις ήταν τίγκα στο χυσαμολι.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
τα γουρουνια.....το ανιψακι που το πλακωσες στις φαπες????πως τον τσιμπουκωσε το γυναικακι σου???του εκατσε...την εβαλε στα γονατα και της καρφωσε το λαρυγγι.....Κάπως την παγιδευσαν σίγουρα.
Τι ;;τι λες ρε ;αυτό το καθυστερημένο κοντοχοντρο νιανιαρο;ποτε δε θα του καθότανε η γυναίκα μου;τα γουρουνια.....το ανιψακι που το πλακωσες στις φαπες????πως τον τσιμπουκωσε το γυναικακι σου???του εκατσε...την εβαλε στα γονατα και της καρφωσε το λαρυγγι.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
καλα...δεν ειπαμε να την γαμησει....στο στομα την εχυσε και μετα ηρθε και σου εδινε φιλακια στο μαγουλο.....και καλα....τι ωραια περναμε στην εξοχη και στο χωριο.....Τι ;;τι λες ρε ;αυτό το καθυστερημένο κοντοχοντρο νιανιαρο;ποτε δε θα του καθότανε η γυναίκα μου;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.274
- Πόντοι
- 7.885
Έλα τυπε περιμένουμε επιστροφή θείας στο σπίτι και τι κάνατε μετά με την δικιά σου.Κάπως την παγιδευσαν σίγουρα.
Τι;ποτε έγινε αυτό;πια εξοχή ;κάτι ξέρεις που δεν ξέρω;μη μου πεις ότι είσαι απ το χωριό και με δουλευεις τόση ώρα;καλα...δεν ειπαμε να την γαμησει....στο στομα την εχυσε και μετα ηρθε και σου εδινε φιλακια στο μαγουλο.....και καλα....τι ωραια περναμε στην εξοχη και στο χωριο.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
οχι ρε Μανωλακι....ολοι εδω το ξερουμε....μονο εσυ εισαι σε αρνηση....Τι;ποτε έγινε αυτό;πια εξοχή ;κάτι ξέρεις που δεν ξέρω;μη μου πεις ότι είσαι απ το χωριό και με δουλευεις τόση ώρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K