Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 222K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έλα τυπε περιμένουμε επιστροφή θείας στο σπίτι και τι κάνατε μετά με την δικιά σου.
που εισαι ρε Γυπα???χαχααχχαχαχαχαχχα...εχουμε μια περιπτωση περιεργη.....καμμια εκτιμηση???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.274
Πόντοι
7.885
Τι ξέρετε εγώ δεν είπα ποτε ότι έγινε κάτι με το νιανιαρο. Μόνο ότι τον έπαιξε με το σουτιεν της
Τυπε το κούρασες το θέμα. Έχει συνέχεια η ιστορία ή τσάμπα το κουβεντιάζουμε??

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τι δεν καταλαβαινεις????οτι ψαχνωταν το Στελλακι για βλαχικη ψωλη????ηταν ανετοι γιατι τρωγανε και πινανε.....το Στελλακι βρηκε ευκαιρια να τα πεταξει ολα εξω....βυζια....κωλους.....θα φοραγε και τιποτα κολλητα σορτσακια και θα φαινοταν οτι εχει καυλωσει το μουνακι της...εσυ στην κοσμαρα σου....αντι να της βαλεις χερι για το προκλητικο ντυσιμο το επαιζες "Σουηδος".....μια γυναικα που ειναι ευχαριστημενη απο ψωλη καθεται στα αυγα της...δεν ψαχνεται.....
Τι τσακωσες στο τσιμπουκωμα...ενας μπρος-ενας πισω.....καθησες να σκεφτεις τι προηγηθηκε????
Θα σου πω.......καθοτανε ο Βαρβαρος και σκονταψε το Στελλακι.....επεσε στην αγκαλια του και "καταλαθος" επιασε το παπαρι του Ξαδελφου.....και ελιωσε απο την καυλα.....την βαλανε στην μεση.....ο ενας ο μπουρτζοβλαχος εβαλε το χερι του μεσα στο καυτο και στενο σορτσακι της γυναικας σου και της χαιδευε ποτε απαλα και ποτε βιαια το μουνακι.....ο αλλος της εχει σηκωσει το μπλουζακι και της χουφτωνει τις βυζαρες....γλυφωντας τις ρογες που εχουν σκληρηνει απο την ηδονη....
Της κατεβασανε το σορτσακι και βαλανε τα προσωπα τους στο μουνακι και στο κωλαρακι της αγαπημενης σου.....ο Ξαδελφος στο μουνακι που της το εγλυφε με μαεστρια και ο μαστορας εχει βαλει την γλωσσα του στην ροδαλη πισω τρυπουλα της.....εχει ανοιξει ετοιμη να τον υποδεχτει μεσα της.....
Την βαλανε στα γονατα....εκεινοι καθιστοι στον καναπε.....τους ξεκουμπωσε τα φερμουαρ και πεταξε εξω τα ''λουκανικα"...τα ματια της βουρκωσανε απο την καυλα.....και ξεκινησε τα τσιμπουκια....ποτε στον ενα...ποτε στον αλλον.......βαθια τσιμπουκια....μεχρι τα μπαλακια.....
Μετα ηρθες εσυ.....και τα περιεγραψες με καθε λεπτομερια.....
Ελα.....η αληθεια απελευθερωνει....καυλωσες....σε εφτιαξε η παρτουζα....ισως να χαιδευωσουνα και λιγακι βλεπωντας την αγαπημενη σου στα γονατα να ρουφαει την ψωλη του Ξαδελφου......
Πάντως αυτό που λες δεν κολάει ότι η γυναίκα μου γουσταρε τα παχυδερμα. Δεν είχαν κάτι να την καυλωσουν ουτε εμφάνιση ουτε χαρακτήρα

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Μπορεί μανολακι να είδε καβλωμενο τον Κωστάκη να την παίζει στον καναπέ καθως θα έβλεπε τσόντα στην τηλεόραση. Είδε πως ο Κωστάκης έχει χοντρή κ μακριά πουτσα σαν τον μαύρου στη τσόντα να καύλωσε . Κ εκεί να την μπήκε στο μυαλό πως θα είναι μέσα της μια τεράστια πουστα κ να πήγε κοντά του κ σιγά σιγά να έγινε ότι έγινε

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ρε Μανωλάκη δεν ξεκινάς να γράφεις σεντόνι ιστορία αν δεν γνωρίζεις εξαρχής αρχη-μεση-τελος πάνω κάτω.Τωρα εσύ μπλοκάρεις την ιστορία δεν ξέρεις πως να την προχωρήσεις.Παπαπαλα.Εδω που έχεις σταματήσει 4 δρόμους έχεις.1)Μπουκαρεις στο σκηνικό και τα κάνεις όλα πουτανα.2)μπουκαρεις στο σκηνικό και κανετε όλοι παρτουζα με τη γυναίκα σου,3)κανείς το κορόιδο και την επόμενη την παίρνεις και εξαφανίζεται απο το χωριό ελπίζοντας ότι δεν θα κάνει τέτοια όταν γυρίσετε στην πολη,4)τους παρατάς στα γαμησια τους και παίρνεις την θεία στην πόλη για να σου μαγειρεύει πλένει.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Αφού η γυναίκα μου επεσε δίπλα μου και κοιμήθηκε εκείνη τη νυχτα.Το πρωι σηκώθηκα να παω στη δουλειά κάνοντας τον ανηξερο. Έφυγα για τη δουλειά. Σήμερα θα φεύγαμε απ το σπίτι του ξαδερφου και θα πηγαιναμε στο πατρικο για δυο τρεις μερες πριν γυρίσουμε στην πολη. Αν και σκεφτόμουν να φυγουμε απο αυριο κι όλας. Σημερα είχα βάλει σκοπό να παρακολουθησω την κατάσταση. Ξεκίνησα για τη δουλειά αλλά δεν πηγα πηρα ρεπο για σήμερα. Έτσι πηγα σε μια καφετέρια στο διπλανο χωριό και έκατσα καμια ωρα περιμενοντας να περασει η ώρα. Και μετά θα ξανά πήγαινα σπίτι κρυφά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
το καφενείο του διπλανού χωριού είχε κόσμο; Γιατί τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα να ξέρεις. Και αν δεν προλαβαίνει η Στέλλα το διπλανό χωριό, βλέπω να την πληρώνει η θεία.

- Έχεις σκεφτεί να πας για δήμαρχος στο χωριό;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Όταν έκατσα στην καφετέρια σαν να μου φάνηκε ότι όλοι με κοιτουσαν κάπως περίεργα. Ένιωσα άβολα μάλλον θα ήταν ιδέα μου. Έφυγα ήμουν χάλια κι απο χθες και ο καφές δεν μου έκανε καλο.πηγα σε ένα μίνι μάρκετ εκεί κοντά να παρω κάτι να φάω. Όπως ήμουν σε ένα διάδρομο με ψυγεία και έψαχνα για κρυα σάντουιτς . Πήρα ένα και περπατουσα σε ένα άλλο διάδρομο πηγαινοντας προς το ταμειο. Τότε άκουσα κάτι χα χανιτα και ομιλίες στο δίπλα διάδρομο. Η μια φωνή μου φάνηκε γνωστή. Και έλεγε- πω ρε φίλε δεν το πιστευω οτι έγινε τέτοια φάση! Την κατάφερε τη ....θεία. -ναι ρε και δε του το χα. -τι δε του το χες ;αυτή και πουστη κολάζει δεν την είδες;-ναι ρε όντως. Έχει κάτι μπαλκόνια..... - ναι ρε συ και κάτι καπουλια. Εγώ κοίταξα από το χωρίσαμε δυο ραφιων και είδα δυο πιτσιρικάδες γυρω στα 18 , 19 χρονών. Που ψωνίζανε στο διπλανό διάδρομο και μιλουσαν.ο ένας απ ότι κατάλαβα ήταν φίλος του Κωστακη.αυτοι συνέχισαν -ρε συ το πιστευεις οτι την κατάφερε χωρίς λεφτά; μου φαίνεται λίγο περίεργο. -μπορεί ρε φίλε στο ίδιο σπίτι μένουν μόνο που δεν κοιμάτε εκεί ο Κωστάκης . Πολυ θέλει να γίνει το καλο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.627
Πόντοι
8.346
Ξύπνησε , ξυπνησε.
Στν καφε σου να βαλεις ζάχαρη. Χωρίς ζάχαρη ο καφες ειναι δηλητήριο

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.458
Πόντοι
3.556
Όταν έκατσα στην καφετέρια σαν να μου φάνηκε ότι όλοι με κοιτουσαν κάπως περίεργα. Ένιωσα άβολα μάλλον θα ήταν ιδέα μου. Έφυγα ήμουν χάλια κι απο χθες και ο καφές δεν μου έκανε καλο.πηγα σε ένα μίνι μάρκετ εκεί κοντά να παρω κάτι να φάω. Όπως ήμουν σε ένα διάδρομο με ψυγεία και έψαχνα για κρυα σάντουιτς . Πήρα ένα και περπατουσα σε ένα άλλο διάδρομο πηγαινοντας προς το ταμειο. Τότε άκουσα κάτι χα χανιτα και ομιλίες στο δίπλα διάδρομο. Η μια φωνή μου φάνηκε γνωστή. Και έλεγε- πω ρε φίλε δεν το πιστευω οτι έγινε τέτοια φάση! Την κατάφερε τη ....θεία. -ναι ρε και δε του το χα. -τι δε του το χες ;αυτή και πουστη κολάζει δεν την είδες;-ναι ρε όντως. Έχει κάτι μπαλκόνια..... - ναι ρε συ και κάτι καπουλια. Εγώ κοίταξα από το χωρίσαμε δυο ραφιων και είδα δυο πιτσιρικάδες γυρω στα 18 , 19 χρονών. Που ψωνίζανε στο διπλανό διάδρομο και μιλουσαν.ο ένας απ ότι κατάλαβα ήταν φίλος του Κωστακη.αυτοι συνέχισαν -ρε συ το πιστευεις οτι την κατάφερε χωρίς λεφτά; μου φαίνεται λίγο περίεργο. -μπορεί ρε φίλε στο ίδιο σπίτι μένουν μόνο που δεν κοιμάτε εκεί ο Κωστάκης . Πολυ θέλει να γίνει το καλο.
Ψέματα είναι Μανωλάκη μην τους πιστεύεις μπορεί να λέγανε για καμιά άλλη!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ξεκινησε η προβολη? φτιαχνω τοστ και ερχομαι....ξεκινα μανωλακη, ξεκινα.....

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Μανωλάκη ο λαός θέλει συνέχεια..... Μην σταματάς τώρα που ξεκίνησες πάλι την ιστορία

• Like
Αντιδράσεις: 69fil
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Όταν άκουσα Κωστάκης με χτυπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Λέω όχι δε μπορεί. Όχι κι αυτό! Ρε συ ξέρεις καμια λεπτομέρεια πως την κατάφερε ή μήπως μας δουλευει ρε;.- τι να μας δουλευει ρε αφου είδα και βίντεο σου λέω. Το χει και στο κινητό.-ρε μηπως ειναι άλλη.-οχι ρε μαλακα αυτη είναι φαινεται και το προσωπο.υστερα δεν είναι μόνο αυτό υπαρχει κι άλλο με τον θείο του τον κυρ κωστα και δυο φίλους του ,δεν σου ειπα οτι αυτός είχε βάλει κάμερα.ο άνθρωπος είναι γάτα. Εκεί το προσωπο σε μια φάση φαινεται καθαρά.-πω ρε φίλε πως θα γίνει να τα πουμε και μεις με την κυρία Στέλλα. Όταν άκουσα το Στέλλα ήταν σα μαχαίρια στο στομάχι.αυτη συνέχισαν. - δεν ξέρω ρε και γω θα θελα πολυ να τη σκίσω στα τέσσερα και μετά να τη χυσω στις βυζάρες.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
- αχ αυτή η κυρία Στέλλα. - χα κυρία με τα όλα της τον έχει κάνει ταρανδο τον δικό της και αυτό το χαπατο χαμπάρι. Κοιμάτε όρθιος. Ελα παμε και στα τυριά και τελείωσα. Ακουγοντας όλα αυτά έγινα τουρμπο. Παράτησα το σάντουιτς και έφυγα φουριοζος.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
- αχ αυτή η κυρία Στέλλα. - χα κυρία με τα όλα της τον έχει κάνει ταρανδο τον δικό της και αυτό το χαπατο χαμπάρι. Κοιμάτε όρθιος. Ελα παμε και στα τυριά και τελείωσα. Ακουγοντας όλα αυτά έγινα τουρμπο. Παράτησα το σάντουιτς και έφυγα φουριοζος.
σου κοπηκε η ορεξη ε? λογικο ηταν...
και μια συμβουλη....μη φευγεις φουριοζος γιατι στην βιασυνη σου επανω μπορει τα κερατα να βρουν στο κασωμα της πορτας...

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Φτανωντας σπιτι είδα ένα μικρό σαραβαλο μηχανάκι απ έξω παρκαρισμενο στην αυλή.Πήγα σπίτι κρυφά απ την πισω πορτα . Μπήκα στο σπίτι . Στην κουζίνα ακουγονταν σαν ομιλίες σα φωνές δεν κατάλαβα. Όταν πηγα στο καθιστικό πλεον πονεσε η ψυχή μου. Μου κόπηκε η ανάσα. Αρχισα να ακουω βογκητά και αναστεναγμούς. Πήγα στο χωλ έξω απ το δωμάτιο μας που κοιμόμαστε με τη γυναίκα μου . Η πορτα ήταν κλειστή. Και από μέσα ακουγονται έντονα η Στέλλα που αναστενάζε γρηγορα και δυνατά. Ενώ ακουγονταν και μια χοντρή φωνή να βογγάει ενω ακουγονταν ότι βογκουσε από πολυ ευχαριστιση η αντρική φωνή.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
τελικά θα τη γαμήσει όλη η Περιφέρεια εκτός από εσένα.

Και να σου πω και κάτι ρε παίκτη, στο 2022 είμαστε μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ενώ σε μια δόση άκουσα την αντρική φωνή να λέει. - ωχ ωχ πορνη είσαι μεγάλη καυλα. Ωχχχ η κωλαρα σου με τρελενει. Σλατσ σλατσ. -αχ αχ ναι ναι αγόρι μου αχ. Αχ συνέχισαν λίγο έτσι εγώ έκανα ανοίξω την πορτα. Την άνοιξα αργά και σιγά λίγο ισα μια χαραμάδα ενώ άκουσα να λέει η αντρική φωνή- ωχχχ χυνω χυνω θεία χυνω. Ακουγωντας θεία έπαθα σοκ άνοιξα κι άλλο την πορτα και είδα μέσα πανω στο κρεβάτι τη γυναίκα μου μαζί με το μαλακισμενο το νιανιαρο τον Κωστακη και ένα ακόμα τσογλάνι που πρωτη φορα έβλεπα.να ναι οι τρεις τους κάτω απ τα σκεπάσματα. Η γυναίκα μου ήταν στη μέση . Απ τη μια πλευρά από μπροστά της ήταν το τσογλάνι της φιλάγε τα βυζιά και τη χουφτωνε .από πισω της κολλημένος σαν βδέλλα ήταν ο πουστης ο Κωστάκης και κουνιοταν πισω της με ταχυτητα σαν να έχει παθει αμόκ. Ωχ χυνω χυνω καυλα μου. - Αχ αχ όχι παλι μέσα αχ αχ. Ο ζουμπας φάνηκε τότε ότι βγήκε από μέσα της και μετά ξαναμπηκε γιατί τότε αυτή φώναξε ξανά -αχχ αχ σιγά Κωστή πιο σιγά. -ωχ καυλα μου θα στη χυσω την κωλάρα σου. - αχ αχ ναι ναι αγόρι μου χυσε με. Χυσε. -ωχ δεν είμαι αγόρι είμαι άντρας. - αχ αχ ναι είσαι είσαι! είσαι. -τι ειμαι. -αχ αχ είσαι τόσο μεγάλος και σκληρός .........άντρας.-ωχ παρτα παρτα ξεκωλιάρα παρτα στην κωλαρα σου ωωωχ. Μετά από λίγο βγήκε από μέσα της και την αγκάλιασε από πισω ενώ τη χουφτωνε και τη φιλουσε από πισω στο λαιμό ενώ ο άλλος από μπροστά στα βυζιά. Βλεπωντας όλα αυτά δεν άντεξα άλλο μπήκα μέσα φωνάζοντας δυνατά. - τι γίνεται εδώ ρε!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom