Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.627
- Πόντοι
- 8.346
αντίο στο νήμα
που εισαι ρε Γυπα???χαχααχχαχαχαχαχχα...εχουμε μια περιπτωση περιεργη.....καμμια εκτιμηση???Έλα τυπε περιμένουμε επιστροφή θείας στο σπίτι και τι κάνατε μετά με την δικιά σου.
Τι ξέρετε εγώ δεν είπα ποτε ότι έγινε κάτι με το νιανιαρο. Μόνο ότι τον έπαιξε με το σουτιεν τηςοχι ρε Μανωλακι....ολοι εδω το ξερουμε....μονο εσυ εισαι σε αρνηση....
Τυπε το κούρασες το θέμα. Έχει συνέχεια η ιστορία ή τσάμπα το κουβεντιάζουμε??Τι ξέρετε εγώ δεν είπα ποτε ότι έγινε κάτι με το νιανιαρο. Μόνο ότι τον έπαιξε με το σουτιεν της
Πάντως αυτό που λες δεν κολάει ότι η γυναίκα μου γουσταρε τα παχυδερμα. Δεν είχαν κάτι να την καυλωσουν ουτε εμφάνιση ουτε χαρακτήραΤι δεν καταλαβαινεις????οτι ψαχνωταν το Στελλακι για βλαχικη ψωλη????ηταν ανετοι γιατι τρωγανε και πινανε.....το Στελλακι βρηκε ευκαιρια να τα πεταξει ολα εξω....βυζια....κωλους.....θα φοραγε και τιποτα κολλητα σορτσακια και θα φαινοταν οτι εχει καυλωσει το μουνακι της...εσυ στην κοσμαρα σου....αντι να της βαλεις χερι για το προκλητικο ντυσιμο το επαιζες "Σουηδος".....μια γυναικα που ειναι ευχαριστημενη απο ψωλη καθεται στα αυγα της...δεν ψαχνεται.....
Τι τσακωσες στο τσιμπουκωμα...ενας μπρος-ενας πισω.....καθησες να σκεφτεις τι προηγηθηκε????
Θα σου πω.......καθοτανε ο Βαρβαρος και σκονταψε το Στελλακι.....επεσε στην αγκαλια του και "καταλαθος" επιασε το παπαρι του Ξαδελφου.....και ελιωσε απο την καυλα.....την βαλανε στην μεση.....ο ενας ο μπουρτζοβλαχος εβαλε το χερι του μεσα στο καυτο και στενο σορτσακι της γυναικας σου και της χαιδευε ποτε απαλα και ποτε βιαια το μουνακι.....ο αλλος της εχει σηκωσει το μπλουζακι και της χουφτωνει τις βυζαρες....γλυφωντας τις ρογες που εχουν σκληρηνει απο την ηδονη....
Της κατεβασανε το σορτσακι και βαλανε τα προσωπα τους στο μουνακι και στο κωλαρακι της αγαπημενης σου.....ο Ξαδελφος στο μουνακι που της το εγλυφε με μαεστρια και ο μαστορας εχει βαλει την γλωσσα του στην ροδαλη πισω τρυπουλα της.....εχει ανοιξει ετοιμη να τον υποδεχτει μεσα της.....
Την βαλανε στα γονατα....εκεινοι καθιστοι στον καναπε.....τους ξεκουμπωσε τα φερμουαρ και πεταξε εξω τα ''λουκανικα"...τα ματια της βουρκωσανε απο την καυλα.....και ξεκινησε τα τσιμπουκια....ποτε στον ενα...ποτε στον αλλον.......βαθια τσιμπουκια....μεχρι τα μπαλακια.....
Μετα ηρθες εσυ.....και τα περιεγραψες με καθε λεπτομερια.....
Ελα.....η αληθεια απελευθερωνει....καυλωσες....σε εφτιαξε η παρτουζα....ισως να χαιδευωσουνα και λιγακι βλεπωντας την αγαπημενη σου στα γονατα να ρουφαει την ψωλη του Ξαδελφου......
Ψέματα είναι Μανωλάκη μην τους πιστεύεις μπορεί να λέγανε για καμιά άλλη!Όταν έκατσα στην καφετέρια σαν να μου φάνηκε ότι όλοι με κοιτουσαν κάπως περίεργα. Ένιωσα άβολα μάλλον θα ήταν ιδέα μου. Έφυγα ήμουν χάλια κι απο χθες και ο καφές δεν μου έκανε καλο.πηγα σε ένα μίνι μάρκετ εκεί κοντά να παρω κάτι να φάω. Όπως ήμουν σε ένα διάδρομο με ψυγεία και έψαχνα για κρυα σάντουιτς . Πήρα ένα και περπατουσα σε ένα άλλο διάδρομο πηγαινοντας προς το ταμειο. Τότε άκουσα κάτι χα χανιτα και ομιλίες στο δίπλα διάδρομο. Η μια φωνή μου φάνηκε γνωστή. Και έλεγε- πω ρε φίλε δεν το πιστευω οτι έγινε τέτοια φάση! Την κατάφερε τη ....θεία. -ναι ρε και δε του το χα. -τι δε του το χες ;αυτή και πουστη κολάζει δεν την είδες;-ναι ρε όντως. Έχει κάτι μπαλκόνια..... - ναι ρε συ και κάτι καπουλια. Εγώ κοίταξα από το χωρίσαμε δυο ραφιων και είδα δυο πιτσιρικάδες γυρω στα 18 , 19 χρονών. Που ψωνίζανε στο διπλανό διάδρομο και μιλουσαν.ο ένας απ ότι κατάλαβα ήταν φίλος του Κωστακη.αυτοι συνέχισαν -ρε συ το πιστευεις οτι την κατάφερε χωρίς λεφτά; μου φαίνεται λίγο περίεργο. -μπορεί ρε φίλε στο ίδιο σπίτι μένουν μόνο που δεν κοιμάτε εκεί ο Κωστάκης . Πολυ θέλει να γίνει το καλο.
σου κοπηκε η ορεξη ε? λογικο ηταν...- αχ αυτή η κυρία Στέλλα. - χα κυρία με τα όλα της τον έχει κάνει ταρανδο τον δικό της και αυτό το χαπατο χαμπάρι. Κοιμάτε όρθιος. Ελα παμε και στα τυριά και τελείωσα. Ακουγοντας όλα αυτά έγινα τουρμπο. Παράτησα το σάντουιτς και έφυγα φουριοζος.