Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.629
- Πόντοι
- 8.346
Κούρασες ρε Μανωλάκη
ωωπα...ωπα....εχουμε εξελιξεις????καμμια διδυμη?????σε στυλ..."αρχιστε την επανασταση χωρις εμενα????''εγώ πριν λίγες σελίδες μάντεψα χάπι-εντ με την ανακάλυψη της χαμενης αδερφης της Στελλιτσας που δουλευει ως εσκορτακι στο χωριο.Μην βιάζεσαι να κρίνεις!
ετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????ετσι σου κουναγε το κωλαρακι της ...η μονο στον Ξαδελφο....σε καυλωνε που την γλυκοκυτταζε ο Γιδοβοσκος.....????Το Μανώλης είναι ψευδονυμο γιατί ρωτάς;
Οχι κώλο δεν εδινε με τίποτα. Της το ζήτησα κανα δυο φορές στην αρχή αλλά ήταν ανενδοτηετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????
αυτο λεμε ρε Μανωλακη....σε καυλωνε οταν πηδιοτανε με αλλους...ηξερε το βιτσιο σου.....Οχι κώλο δεν εδινε με τίποτα. Της το ζήτησα κανα δυο φορές στην αρχή αλλά ήταν ανενδοτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά γενικά παντα ήξερε πως να με καυλωνει
Ούτε καν. Καμία σχέση εγώ με τον Μανώλη.Κοίτα εδώ κάτι πράγματα. Άλλος παρακαλάει τη γυναίκα του να του γαμηθεί μπροστά του με μαύρους και αυτή δε μπορεί ,και άλλου του γαμιέται η γυναίκα του στα κρυφά και τον πειράζει που δεν είναι αρκετά όμορφοι οι γαμιάδες.
Και αν ο Μανωλάκης και ο Παιχνίδι_30 είναι το ίδιο πρόσωπο;
Σε μένα ναι το κουναγε στο παχιδερμο τον Κώστα δεν το κουναγε ποτε. Αν το είχε κάνει θα ζήλευα πολυ δε θέλω να την κοιτάνε άλλοιετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????ετσι σου κουναγε το κωλαρακι της ...η μονο στον Ξαδελφο....σε καυλωνε που την γλυκοκυτταζε ο Γιδοβοσκος.....????
Οχι δε με καυλωνει να τη βλέπω με άλλους.αυτο λεμε ρε Μανωλακη....σε καυλωνε οταν πηδιοτανε με αλλους...ηξερε το βιτσιο σου.....
ναι...σε σενα το κουναγε αλλα δεν το εδινε...μονο στο μοστραριζε......στους αλλους τοεδινε αβερτα-κουβερτα....εισαστε ακομα μαζι με την καυλιαρα????Σε μένα ναι το κουναγε στο παχιδερμο τον Κώστα δεν το κουναγε ποτε. Αν το είχε κάνει θα ζήλευα πολυ δε θέλω να την κοιτάνε άλλοι
Οχι ρε εδώ δε το εδινε σε εμένα τον άντρα της. Θα το εδινε σε άλλους;είναι παρθενα από πισωναι...σε σενα το κουναγε αλλα δεν το εδινε...μονο στο μοστραριζε......στους αλλους τοεδινε αβερτα-κουβερτα....εισαστε ακομα μαζι με την καυλιαρα????
ρε συ τον αφηνουμε...αλλα καθυστερη το στορι.....πες ρε Μανωλη....συνεχισε ρε Κερατα την ιστορια.....Ρε μάγκες αφήστε τον να τελειώσει την ιστορία να πάμε για άλλα......
Οχι ρε εδώ δε το εδινε σε εμένα τον άντρα της. Θα το εδινε σε άλλους;είναι παρθενα από πισωρε συ τον αφηνουμε...αλλα καθυστερη το στορι.....πες ρε Μανωλη....συνεχισε ρε Κερατα την ιστορια.....
Δεν νομιζω οτι αυτά τα παχυδερμα οι λιγουριδες κατάφεραν να την καυλωσουν και τους έκατσε νομιζω οτι κατι αλλο παιχτηκε. Σαν εκβιασμός.ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....
Άλλωστε πως θα κατάφερναν να καυλωσουν μια τόσο ωραία γυναίκα αυτά τα παχιδερμα ; με τις κοιλιές τους;ή με τις χοντράδες που λέγανε;ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....