Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.629
Πόντοι
8.346
Κούρασες ρε Μανωλάκη

• Like
Αντιδράσεις: linear

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
εγώ πριν λίγες σελίδες μάντεψα χάπι-εντ με την ανακάλυψη της χαμενης αδερφης της Στελλιτσας που δουλευει ως εσκορτακι στο χωριο.Μην βιάζεσαι να κρίνεις! :cheesy: :cheesy:
ωωπα...ωπα....εχουμε εξελιξεις????καμμια διδυμη?????σε στυλ..."αρχιστε την επανασταση χωρις εμενα????''

Συνημμένα

• z4gspFa639yUWLSyefP5yCxKgRi.jpg
    z4gspFa639yUWLSyefP5yCxKgRi.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 33

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Το Μανώλης είναι ψευδονυμο γιατί ρωτάς;
ετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????ετσι σου κουναγε το κωλαρακι της ...η μονο στον Ξαδελφο....σε καυλωνε που την γλυκοκυτταζε ο Γιδοβοσκος.....????

Συνημμένα

• j0CyWeJ.gif
    j0CyWeJ.gif
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 68
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????
Οχι κώλο δεν εδινε με τίποτα. Της το ζήτησα κανα δυο φορές στην αρχή αλλά ήταν ανενδοτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλά γενικά παντα ήξερε πως να με καυλωνει

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Οχι κώλο δεν εδινε με τίποτα. Της το ζήτησα κανα δυο φορές στην αρχή αλλά ήταν ανενδοτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλά γενικά παντα ήξερε πως να με καυλωνει
αυτο λεμε ρε Μανωλακη....σε καυλωνε οταν πηδιοτανε με αλλους...ηξερε το βιτσιο σου.....

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.385
Πόντοι
456
Κοίτα εδώ κάτι πράγματα. Άλλος παρακαλάει τη γυναίκα του να του γαμηθεί μπροστά του με μαύρους και αυτή δε μπορεί ,και άλλου του γαμιέται η γυναίκα του στα κρυφά και τον πειράζει που δεν είναι αρκετά όμορφοι οι γαμιάδες.

Και αν ο Μανωλάκης και ο Παιχνίδι_30 είναι το ίδιο πρόσωπο;
Ούτε καν. Καμία σχέση εγώ με τον Μανώλη.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ετσι....απο περιεργεια......να σε ρωτησω...στο κρεββατι πως ηταν μαζι σου το γυναικακι σου????απο τους αλλους μαθαμε......κωλαρακι εδινε...... εβαλες την γλωσσα σου στην στενη μικρη ροζ τρυπουλα της....?????ετσι σου κουναγε το κωλαρακι της ...η μονο στον Ξαδελφο....σε καυλωνε που την γλυκοκυτταζε ο Γιδοβοσκος.....????
Σε μένα ναι το κουναγε στο παχιδερμο τον Κώστα δεν το κουναγε ποτε. Αν το είχε κάνει θα ζήλευα πολυ δε θέλω να την κοιτάνε άλλοι

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Σε μένα ναι το κουναγε στο παχιδερμο τον Κώστα δεν το κουναγε ποτε. Αν το είχε κάνει θα ζήλευα πολυ δε θέλω να την κοιτάνε άλλοι
ναι...σε σενα το κουναγε αλλα δεν το εδινε...μονο στο μοστραριζε......στους αλλους τοεδινε αβερτα-κουβερτα....εισαστε ακομα μαζι με την καυλιαρα????

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ναι...σε σενα το κουναγε αλλα δεν το εδινε...μονο στο μοστραριζε......στους αλλους τοεδινε αβερτα-κουβερτα....εισαστε ακομα μαζι με την καυλιαρα????
Οχι ρε εδώ δε το εδινε σε εμένα τον άντρα της. Θα το εδινε σε άλλους;είναι παρθενα από πισω

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ρε μάγκες αφήστε τον να τελειώσει την ιστορία να πάμε για άλλα......
ρε συ τον αφηνουμε...αλλα καθυστερη το στορι.....πες ρε Μανωλη....συνεχισε ρε Κερατα την ιστορια.....
υσ.πως θα συνεχισει την ιστορια....αφου ειπε οτι ειναι σε αρνηση......

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.385
Πόντοι
456
Εγώ πάντως, ενώ στην αρχή μου άρεσε, τώρα το βαρέθηκα το thread.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ρε συ τον αφηνουμε...αλλα καθυστερη το στορι.....πες ρε Μανωλη....συνεχισε ρε Κερατα την ιστορια.....
Οχι ρε εδώ δε το εδινε σε εμένα τον άντρα της. Θα το εδινε σε άλλους;είναι παρθενα από πισω

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Λοιπόν...κομμένα τα σχόλια και οι ερωτήσεις πλέον! Ή θα γραψει την συνέχεια ο Μανωλιός ή το νήμα τελείωσε

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....
Δεν νομιζω οτι αυτά τα παχυδερμα οι λιγουριδες κατάφεραν να την καυλωσουν και τους έκατσε νομιζω οτι κατι αλλο παιχτηκε. Σαν εκβιασμός.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ωραια....εμεις κανουμε λαθος.....εσυ πες μας τι φανταζεσαι....πως την καυλωσανε και τους εκατσε....???και τι προηγηθηκε.....τους πηρε πιπα...πρωτα στον εναν???και στους δυο μαζι???ενας της εγλυφε το μουνακι και τσιμπουκωνε τον αλλον......ελα...πες τι προηγηθηκε......????μπορει να καυλωσεις με την ιδεα.....
Άλλωστε πως θα κατάφερναν να καυλωσουν μια τόσο ωραία γυναίκα αυτά τα παχιδερμα ; με τις κοιλιές τους;ή με τις χοντράδες που λέγανε;

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Έχεις φωτογραφία να ανεβάσεις;

Stories

Νέο!

Stories