Νέα

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω". Αυτός που το λέει αυτό:

• Ψεύδεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είχε δοκιμάσει μία φορά άλλα έφαγε φιάσκο και από τότε δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται

Ψήφοι: 6 10,3%
  • Κομπάζει χωρίς να σκέφτεται ότι του τρώει πολλαπλάσια χρήματα η γκόμενα

Ψήφοι: 20 34,5%
  • Είναι μάγκας και λέει αλήθεια. Γαμάει όποτε θέλει, έχει πάντα κάβα 2-3 διαθέσιμες

Ψήφοι: 2 3,4%
  • Είναι τσιγκούνης και θεωρεί τον αγοραίο έρωτα πεταμένα λεφτά

Ψήφοι: 10 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

Επισκέπτης
Το ακούμε όλοι πολύ συχνά. Ποιά είναι η γνώμη σας? Λένε αλήθεια αυτοί που ωρύονται όταν τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πληρώσουν για σεξ, είτε γιατί πάντα έχουν γυναίκα διαθέσιμη, είτε εκ πεποιθήσεως, από σεβασμό στο γυναικείο φύλο?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχουν πληρωσει εμμεσα κ δεν το εχουν καταλαβει
σε κερασματα,εξοδους,ταξιδια,φρου-φρου κ αρωματα...
αμεσα μπορει οχι, δηλ απευθειας σε μπουρδελο να γαμησουν,αλλα τι στο διαολο τα αλλα λεφτα δεν ειναι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Το ακούμε όλοι πολύ συχνά. Ποιά είναι η γνώμη σας? Λένε αλήθεια αυτοί που ωρύονται όταν τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πληρώσουν για σεξ, είτε γιατί πάντα έχουν γυναίκα διαθέσιμη, είτε εκ πεποιθήσεως, από σεβασμό στο γυναικείο φύλο?
Όλοι οι άντρες πληρώνουμε για να γαμήσουμε ένα μουνί.
Άλλος πληρώνει πουτάνα (στο επάγγελμα), άλλος πληρώνει τα έξοδα της γκόμενας μέχρι να του κάτσει και συνεχίζει να πληρώνει για να συνεχίσει να του κάθεται.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Γιατί να μην λένε αλήθεια; Απλά υπάρχουν άνθρωποι σιχασιάρηδες που φοβούνται γιατί άκουσαν για 5 οροθετικές στις ειδήσεις ή που δεν μπορεί να τους σηκωθεί χωρίς αγκαλίτσες και φιλάκια. Ένα 90% των αντρών τουλάχιστον. Δεν είναι ότι γαμάνε σαν τρελοί. Πιο πιθανό να γαμάνε λιγότερο από μια φορά το χρόνο, μιας και δεν πηγαίνουν στο μπουρδέλο ούτε για τα χοντρά.

Επισκέπτης
εχουν πληρωσει εμμεσα κ δεν το εχουν καταλαβει
σε κερασματα,εξοδους,ταξιδια,φρου-φρου κ αρωματα...
αμεσα μπορει οχι, δηλ απευθειας σε μπουρδελο να γαμησουν,αλλα τι στο διαολο τα αλλα λεφτα δεν ειναι?

Εννοείται, άλλα στο μυαλό τους είναι τελείως διαφορετικό. Και εγώ αναρωτιέμαι πάντα, μήπως υπάρχει πράγματι μία ανώτερη κάστα αρσενικών που πάντα έχουν διαθέσιμο κάποιο θηλυκό και εμείς είμαστε η κατώτερη κάστα που πληρώνουμε? Ή μήπως όλοι αυτοί που ωρύονται ότι ποτέ δεν έχουν πληρώσει αντίτιμο λένε μαλακίες για να μασήσουμε εμείς οι τίμιοι μπουρδελιάρηδες?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
εγω δεν εχω γαμισει ποτε χωρις να πληρωσω θελω τ κεφαλι μου στη θεση του

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ποια ανώτερη κάστα μωρέ; Το ίδιο μουνί γαμάνε επί χρόνια ή έχουν ληγμένα προφυλακτικά στο συρτάρι τους, if you know what I mean. Μίλαγα με έναν συνάδελφο που με τα πολλά μου ανοίχτηκε ότι γαμάει μόνο μια φορά το χρόνο, συνήθως σε τίποτα διακοπές του, ενώ βγαίνει συχνά και κάνει πεσίματα το βράδυ και από μπουρδέλα πάει μόνο σε ένα συγκεκριμένο onlygreekάδικο του Μεταξουργείου πάντα με την ίδια και όχι πολύ συχνά γιατί φοβάται για AIDS. :S

Επισκέπτης
Όταν δούλευα νύχτα DJ και ψιλοέκλεινε το μαγαζί, όλα τα "καμάκια" που έκαναν ψηστήρι σε διάφορες χαζογκόμενες στη διάρκεια της βραδιάς, μετά ήταν στα τηλέφωνα και προσπαθούσαν να συννενοηθούν για ραντεβού τελευταίας στιγμής με CG. Εγώ έπαιρνα το αμάξι και ψώνιζα από Στουρνάρη (αφού δεν κόλλησα κανένα σκουλαμέντο τότε, άγιο είχα)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Όταν δούλευα νύχτα DJ και ψιλοέκλεινε το μαγαζί, όλα τα "καμάκια" που έκαναν ψηστήρι σε διάφορες χαζογκόμενες στη διάρκεια της βραδιάς, μετά ήταν στα τηλέφωνα και προσπαθούσαν να συννενοηθούν για ραντεβού τελευταίας στιγμής με CG. Εγώ έπαιρνα το αμάξι και ψώνιζα από Στουρνάρη (αφού δεν κόλλησα κανένα σκουλαμέντο τότε, άγιο είχα)
Σαν DJ γαμούσες;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γαματε,μην το πολυκοσκινατε.
σημασια εχει να μπαινει ο μπουτζθον σε φιλοξενη σπηλια
τωρα ,αν ο αλλος γαμαει μονιμο ή μη μονιμο,πληρωμενο,απληρωτο,αδηλωτο στην εφορια κ ανασφαλιστο στο Ικα μουνι, για μενα-imo-μικρη σημασια εχει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
γαματε,μην το πολυκοσκινατε.
σημασια εχει να μπαινει ο μπουτζθον σε φιλοξενη σπηλια
τωρα ,αν ο αλλος γαμαει μονιμο ή μη μονιμο,πληρωμενο,απληρωτο,αδηλωτο στην εφορια κ ανασφαλιστο στο Ικα μουνι, για μενα-imo-μικρη σημασια εχει.
Ε το ίδιο μουνί συνέχεια το βαριέσαι. Και σίγουρα θα προτιμήσεις το πιο φθηνό από τα διαθέσιμα και γαμεύσιμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πάντως μεγάλη κατρακύλα να κλείνεις βίζιτα για κάθε αποτυχημένο καμάκι ή ραντεβού σου. Δίνεις μεγάλη αξία έτσι στην απόρριψη που έφαγες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ε το ίδιο μουνί συνέχεια το βαριέσαι. Και σίγουρα θα προτιμήσεις το πιο φθηνό από τα διαθέσιμα και γαμεύσιμα.
συμφωνω για το μονιμο,αλλα κουβεντα να γινεται  :grin:
κακα τα ψεματα αν θες ποικιλια ,τοτε το μπουρδελο ειναι μονοδρομος.

Επισκέπτης

Κοίτα, όταν έπαιζα μουσική, ήμουν παντρεμένος και είχα ήδη και μία άλλη παντρεμένη που βγάζαμε τα μάτια μας. Δεν το πολυέψαχνα άλλα γινόταν παιχνίδι. Και το καπάκι: Ως DJ γνώρισα την ομορφότερη γυναίκα της ζωής μου (ήταν πελάτισα στο μαγαζί) με την οποία - αφού πήρα διαζύγιο πέρασα μαζί 5 αξέχαστα χρόνια (εδώ και μερικούς μήνες δεν είμαστε πια μαζί). Μαζί της ήταν και η μοναδική περίοδος που έκοψα τα μπουρδέλα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Κοίτα, όταν έπαιζα μουσική, ήμουν παντρεμένος και είχα ήδη και μία άλλη παντρεμένη που βγάζαμε τα μάτια μας. Δεν το πολυέψαχνα άλλα γινόταν παιχνίδι. Και το καπάκι: Ως DJ γνώρισα την ομορφότερη γυναίκα της ζωής μου (ήταν πελάτισα στο μαγαζί) με την οποία γνώρισα αφού πήρα διαζύγιο και πέρασα μαζί 5 αξέχαστα χρόνια (εδώ και μερικούς μήνες δεν είμαστε πια μαζί).
Καλή φάση. Γιατί σταμάτησες, αν επιτρέπεται; Και πώς το ξέρεις ότι τα καμάκια έκλειναν στο τηλέφωνο call girls;

Επισκέπτης
Καλή φάση. Γιατί σταμάτησες, αν επιτρέπεται; Και πώς το ξέρεις ότι τα καμάκια έκλειναν στο τηλέφωνο call girls;

Σου μιλάω για φίλους και γνωστούς, που μετά όταν έκλεινε το μαγαζί, μέχρι να κλείσει τελείως καθόμασταν απέξω.
Σταμάτησα όταν ξεκίνησε η σοβαρή σχέση που σου λέω. Έχω κανονική πρωϊνή ωραία δουλειά, είχα γίνει νυχτερίδα και μη φαντάζεσαι, 2-3 φορές την εβδομάδα έπαιζα (στη Σκουφά, περισσότερα δεν μπορώ να πω :-)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Από αυτούς που το λένε αυτό οι περισσότεροι είτε δεν έχουν γαμήσει ποτέ είτε γαμάνε μια στο τόσο. Από τους υπόλοιπους κάποιοι λένε ψέματα και ελάχιστοι όντως δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνουν. Πάντως και πολλοί που όντως γαμάνε συνέχεια εκτός πάνε και με ιερόδουλες.

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Έχω ένα φίλο που έχει αυτή την άποψη:
Το αποτέλεσμα είναι τα τελευταία 10 χρόνια που τον ξέρω να έχει κάνει δύο σχέσεις όλο κι όλο ενώ σε αριθμό γνωριμιών έχει φτάσει αυτές που εγώ έχω γαμήσει μη πω και παραπάνω.
Συμπέρασμα εάν θες να γαμάς όποτε θες με όποια θες πλήρωνε και μη ερεύνα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εννοείται, άλλα στο μυαλό τους είναι τελείως διαφορετικό. Και εγώ αναρωτιέμαι πάντα, μήπως υπάρχει πράγματι μία ανώτερη κάστα αρσενικών που πάντα έχουν διαθέσιμο κάποιο θηλυκό και εμείς είμαστε η κατώτερη κάστα που πληρώνουμε? Ή μήπως όλοι αυτοί που ωρύονται ότι ποτέ δεν έχουν πληρώσει αντίτιμο λένε μαλακίες για να μασήσουμε εμείς οι τίμιοι μπουρδελιάρηδες?

Oσους ξέρω εγώ τουλάχιστον, γαμάνε μέτριες γκομενες που βγάζουν απο το περιβάλλον τους.
Οι πουτάνες βοηθάνε στο να κρατάς υψηλα στανταρντς για τις γκομενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom