Νέα

Έγκριση για εξόρυξη πετρελαίου σε Ήπειρο και Πατραϊκό κόλπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και μην ξεχνάτε ότι εκτός απο το χαρδαβελο-πετρέλαιο έχουμε και τεχνολογία.
Παλιότερα  κάποιος ελλην  είχε βρει το αυτοκίνητο χωρίς διαφορικο.

χαρδαβελο-πετρέλαιο (αρα ψευτικο οπως υπονοεις) ειναι και το φυσικο αεριο της κυπρου? γιατι η λεκανη του ηροδοτου ειναι μια ενιαια περιοχη? Μην μας δειχνεις ποσο μαλακας εισαι επειδη σαν αριστερος θελει να χρεοκοπησει η ελλαδα για να εχουμε "επανασταση"...ενω η ελλαδα δια των πετρελαιων μπορει να σωθει..

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
απο το χωριο σου βγαινεις καθολου;

οι περιοχες που ανεφερα δεν εχουν τουρισμο και στο λεω επειδη βγαινω απο το χωριο μου και ξερω οτι οι συγκεκριμενες περιοχες δεν ειναι καν μετριοι προορισμοι σε επιπεδο αφιξεων απο ξενους τουριστες..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δευτερα παω να ανοιξω λογαριασμο στην τραπεζα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά ρε αν υπάρχει πολύ πετρέλαιο το συζητάτε για αν συμφέρει να βγει για τον...τουρισμό? Βγάλε εκεί το πετρέλαιο και ποιος τον γαμάει τον τουρισμό!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
κυνικος αλλα σωστος.αυτο δειχνει τι ατομα μας κυβερνουσαν τοσα χρονια και συνεχιζουν για την ωρα να μας κυβερνουν...αλλα οπως καποιος ειχε πει καθε χωρα εχει και τους πολιτικους που τις αξιζει...η οχι??ουφφφ οκ ξερω οτι εισαι βλακας.λοιπον ο τουρισμος ειναι σοσο το 16 τοις εκατο του αεπ και παλια ητανε περισσοτερο.δευτερον εκει ρε βλακα ειναι στερια οχι θαλασσα.ουτως ηα λλως εγω γενικα σε οικολογικη αναφερθηκα.τι μου βαζεις λογια που δεν ανεφερα.αστα διαλα με τα βληματα εδω μεσα...

ο τουρισμος ομως δεν πηγαινει σε πηγαινει σε περιοχες που αποδεδειγμα υπαρχει φυσικο αεριο και πετρελαιο...οποτε λες μαλακιες οταν λες πετρελαιο vs οικολογικο ατυχημα σαν διλλημα σε μια χωρα που ειναι εαν βημα πριν την χρεοκοπια και χρειαζεται λεφτα....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα στην τελικη.κανεις μας δεν ξερει τι πλουτο φυσικο εχει αυτη η χωρα αν εχει βεβαια...οποτε λεμε το απλο.να αρχισουν ερευνες για οποιονδηποτε φυσικο πλουτο με μια ενσταση για την εξορυξη πετρελαιου σε θαλασσα που εγκυμονει πολλους κινδυνους(βλεπε μπι πι στον κοπλο τοπυ μεξικου π.χ.) που σε συνδυασμο μια ενδεχομενη ζημια σε τουρισμο χρειαζεται μια δευτερη σκεψη τουλαχιστον.για ολα τα αλλα να αρχισουν ερευνες αμεσως.κανεις δεν ειπε οτι σιγουρα υπαρχει αυτο η το αλλο στην χωρα αυτη.αυτο που λεμε απλα ειναι ψαξτε και οτι βγει...καντε ερευνες παντου και εις βαθος.αυτο και ειδικα αν εχεις ενδειξεις ωφειλεις ως χωρα να το πραξεις.απλα πραγματα.
Καλά ρε αν υπάρχει πολύ πετρέλαιο το συζητάτε για αν συμφέρει να βγει για τον...τουρισμό? Βγάλε εκεί το πετρέλαιο και ποιος τον γαμάει τον τουρισμό!
αν δεν κανεις πλακα και δεν το λες ειρωνικα(που αν το κανεις καλα κανεις) πρεπει πρωτα να δουμε αν αξιζει το ρισκο γιατι μιλαμε για ρισκο μεγαλου βαθμου σε εξορυξη σε θαλασσα.ειναι κατι που χρειαζεται σκεψη γιατι δνε ξερουμε τους τροπους και τα ακριβη σημεια εξορυξης.για φυσικο αεριο και οτιδηποτε αλλο φυσικο πλουτο βεβαια ας κανουν εξορυξη οπου θελουν.
ο τουρισμος ομως δεν πηγαινει σε πηγαινει σε περιοχες που αποδεδειγμα υπαρχει φυσικο αεριο και πετρελαιο...οποτε λες μαλακιες οταν λες πετρελαιο vs οικολογικο ατυχημα σαν διλλημα σε μια χωρα που ειναι εαν βημα πριν την χρεοκοπια και χρειαζεται λεφτα....
αποδεδειγμενα?α εσυ εισαι και σιογυρος... :2funny: :2funny: επιστημονα μου εσυ... :2funny: :2funny: ο τουριμοσς ειναι βαρια βιομηχανια βαλτο καλα αυτο στο μικρο μυαλο σου και επισης εχω γραψει και απαντησει στα υπολοιπα που παρεθεσες.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

λογικη κωστακη...τι να πεις!!! λεει οχι στο πετρελαιο στο φοβο ενος οικολογικου ατυχηματος χωρις να πιεζει να παρθουν μετρα ασφαλεια απο τις εταιριες που θα αναλαβουν το προτζεκτ..για να μην εχουμε οικολογικο ατυχημα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
προφανως δεν εχεις δει τις εκπομπες του χαρδαβελλα (που μιλανε πληθος ελληνων και ξενων καθηγητων) για το θεμα και δεν εχεις διαβασει τις ερευνες ξενων εταιριων για την λεκανη του ηροδοτου...

Ειναι συμφεροουσα  η εξορυξη τους και για αυτο εδωσε συγκεκριμενο αριθμο ο υπουργος βαρελιων και κερδων για την ελλαδα ο υπουργος....δες πρωτη σελιδα....

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
τα κοιτασματα του Κατακωλου ,της Επανωμης,της Πατρας του Μπαμπουρα και 2-3 άλλα ειναι γνωστα
εχουν μεγαλο κοστος και ειναι μικρα κοιτασματα
γιαυτο μεχρι προσφατα δεν τα επαιρνε κανεις
εξαιρεση ο Μπαμπουρας και τα λοιπα του Αιγαιου
εκει οι λογοι ειναι αλλοι
οσο για τα υπολοιπα ορυκτα που η Ελλαδα ειναι γεματη
το να λες πχ οτι στην Ευβοια υπαρχουν 60 εκατ, τοννους λευκολιθου και η αξια τους ειναι πχ 60 δις ευρω
αν δεν συμφερει η εξορυξη τους τα 60 δις ειναι απλα για να φαντασιωνεται ο φουκαρας των 600 ευρω

Επισκέπτης
τα κοιτασματα του Κατακωλου ,της Επανωμης,της Πατρας του Μπαμπουρα και 2-3 άλλα ειναι γνωστα
το να λες πχ οτι στην Ευβοια υπαρχουν 60 εκατ, τοννους λευκολιθου και η αξια τους ειναι τπχ 60 δις ευρω
αν δεν συμφερει η εξορυξη τους τα 60 δις ειναι απλα για να φαντασιωνεται ο φουκαρας των 600 ευρω
:thumbsup:
Θα δείξει το μέλλον άλλωστε πόσο μεγάλος και αξιοποιήσιμος είναι ο ορυκτός μας πλούτος

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λογικη κωστακη...τι να πεις!!! λεει οχι στο πετρελαιο στο φοβο ενος οικολογικου ατυχηματος χωρις να πιεζει να παρθουν μετρα ασφαλεια απο τις εταιριες που θα αναλαβουν το προτζεκτ..για να μην εχουμε οικολογικο ατυχημα...
σκεφτηκες με το μικρο σου μυαλο οτι μπορει να γραφει ρητορικα και με σκωπτικη και ειρωνικη διαθεση ο φιντελ??οχι πως δεν μπορει αν το εννοει κιολας.απαντησα οπως και να χει ουτως η αλλως.φιντελ για διαφωτισε μας.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο τουριμοσς ειναι βαρια βιομηχανια βαλτο καλα αυτο στο μικρο μυαλο σου και επισης εχω γραψει και απαντησει στα υπολοιπα που παρεθεσες.

Λοιπον αρχι-μαλακα μου ....κανε μια προβολη για πενηντα χρονια τα κερδη που θα εχει η ελλαδα  απο τον τουρισμο και απο τα πετρελαια και μην μας ζαλιζεις τα παπαρια..

Σε κανενα τοπ ελληνικο προορισμο δεν υπαρχει κοιτασμα για να φοβομαστε οικολογικο ατυχημα...αρα και χασουρα σε οικονομικο επιπεδο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
2011-Ferrari-FF-416x300.jpg

να το παραγγειλω;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σκεφτηκες με το μικρο σου μυαλο οτι μπορει να γραφει ρητορικα και με σκωπτικη και ειρωνικη διαθεση ο φιντελ??οχι πως δεν μπορει αν το εννοει κιολας.απαντησα οπως και να χει ουτως η αλλως.φιντελ για διαφωτισε μας.

Φίλε μου από τον τουρισμό ζουν χώρες όπως Κούβα, Ταυλάνψη, Μαρόκο... Από το πετρέλαιο Νορβηγία, Σ. Αραβία, Εμιράτα, Κουβέιτ.  Κοίτα ΑΕΠ κατά κεφαλή και κάνε σύγκριση. ;)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
το να λες πχ οτι στην Ευβοια υπαρχουν 60 εκατ, τοννους λευκολιθου και η αξια τους ειναι πχ 60 δις ευρω

το θεμα του μπαμπουρα μπορει να λυθει εαν η αναδοχος εταιρια ειναι εβραικων συμφεροντων αμερικανικη εταιρια (οπως εκανε και η κυπρος)

δεν ανεφερες καθολου την αξια του φυσικου αεριου / πετρελαιου της λεκανης του ηροδοτου.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον αρχι-μαλακα μου ....κανε μια προβολη για πενηντα χρονια τα κερδη που θα εχει η ελλαδα απο τα πετρελαια απο τους τουρισμο και απο τα πετρελαια και μην μας ζαλιζεις τα παπαρια..

Σε κανενα τοπ ελληνικο προορισμο δεν υπαρχει κοιτασμα για να φοβομαστε οικολογικο ατυχημα...αρα και χασουρα σε οικονομικο επιπεδο
14 δις ειναι το τουριστικο συναλλαγμα
ποσα βαρελια την  ημερα αργο πετρελαιο πρεπει να βγαζεις για να το φτασεις;
γιατι με 2-3 εκμεταλλευσιμα κοιτασματα νομιζουν ορισμενοι οτι θα γινουμε Ντουμπαι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον αρχι-μαλακα μου ....κανε μια προβολη για πενηντα χρονια τα κερδη που θα εχει η ελλαδα απο τα πετρελαια απο τους τουρισμο και απο τα πετρελαια και μην μας ζαλιζεις τα παπαρια..

εγω δεν θα σε πω αρχιμαλακα θα σε πω κατι πολυ χειροτερο...θα σε πω οπαδο του καραντζαφερη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.λοιπον μπετοβλακα δεν ξερει κανει τι κερδη θα εχει η ελλαδα απο το πετρελαιο και σε ποιες τσεπες θα πανε.που το ξερεις εσυ ρε δεκαβλακα οτι θα γινουμε πλουσιοι?εισαι τοσο μεγαλςο επιστημονας που εχεις υπολογισει ποσο πετρελαιο τι ποιοτητα εχει και ποσα λεφτα θα πανε στα ρκατικα ταμεια και σοτυς ελληνες πολιτες?και εγω δεν ειμαι απολυτος απλως εγραψα οτι σε εξορυξη σε θαλασσα εχω καποιες σοβαρες ενστασεις?δεν ειδες τι εγινε στη αμερικη στον κοπλο του μεξικου?λοιπον οσο ασχολουμαι μαζι σου ανακαλυπτω οτι η συζητηση μαζι σου ειναι σαν να διαχειριζομαι τους κανονες της κοινης λογικης...
Φίλε μου από τον τουρισμό ζουν χώρες όπως Κούβα, Ταυλάνψη, Μαρόκο... Από το πετρέλαιο Νορβηγία, Σ. Αραβία, Εμιράτα, Κουβέιτ.  Κοίτα ΑΕΠ κατά κεφαλή και κάνε σύγκριση. ;)
οκ το ενοουσες αλλα φιλε ολα αυτα εμ την προοπτικη να γινει διαχειρισιμη μια καταστροφη οικολογικη.ανεφερα πριν παραδειγμα.σου ειπα δεν λεω οχι σε τετοια εξορυξη αλλα υπο ορους και σοβαρες ενστασεις.μιν λεω τα ιδια πραγματα δεκα φορες για να τα καταλαβουν καποιοι.

Επισκέπτης
Ρε μάστορα,να δεχθούμε ότι όντας η χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας,κάθε πιθανή διέξοδος είναι άξια έρευνας τουλάχιστον.
Μακάρι να έχουμε πετρέλαια κι αέρια και πλατίνες και σβαρόφσκι και να ζήσουμε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα.
Αλλά να συνδέεις ένα οικολογικό ατύχημα μόνο με την οικονομική χασούρα που τυχόν θα προκαλέσει,είναι τουλάχιστον μαλακία

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν θα σε πω αρχιμαλακα θα σε πω κατι πολυ χειροτερο...θα σε πω οπαδο του καραντζαφερη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.λοιπον μπετοβλακα δεν ξερει κανει τι κερδη θα εχει η ελλαδα απο το πετρελαιο και σε ποιες τσεπες θα πανε.που το ξερεις εσυ ρε δεκαβλακα οτι θα γινουμε πλουσιοι?εισαι τοσο μεγαλςο επιστημονας που εχεις υπολογισει ποσο πετρελαιο τι ποιοτητα εχει και ποσα λεφτα θα πανε στα ρκατικα ταμεια και σοτυς ελληνες πολιτες?και εγω δεν ειμαι απολυτος απλως εγραψα οτι σε εξορυξη σε θαλασσα εχω καποιες σοβαρες ενστασεις?δεν ειδες τι εγινε στη αμερικη στον κοπλο του μεξικου?λοιπον οσο ασχολουμαι μαζι σου ανακαλυπτω οτι η συζητηση μαζι σου ειναι σαν να διαχειριζομαι τους κανονες της κοινης λογικης...οκ το ενοουσες αλλα φιλε ολα αυτα εμ την προοπτικη να γινει διαχειρισιμη μια καταστροφη οικολογικη.ανεφερα πριν παραδειγμα.σου ειπα δεν λεω οχι σε τετοια εξορυξη αλλα υπο ορους και σοβαρες ενστασεις.μιν λεω τα ιδια πραγματα δεκα φορες για να τα καταλαβουν καποιοι.
α και καθεσαι και ασχολεισαι με εμενα που σου διατυπωνω καποιες σοβαρες ενστασεις και οχι με τον τζονυ64 που ποσταρει φεραρι κοροιδευοντας το θρεντ που ανοιξες το οποιο το θεωρω σοβαρο να σου πω την αληθεια.αλλα επειδη ειναι πασοκ και ειστε συνεταιροι με το λαος το κομμα σου για αυτο δεν του την μπαινεις :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
14 δις ειναι το τουριστικο συναλλαγμα
ποσα βαρελια την  ημερα αργο πετρελαιο πρεπει να βγαζεις για να το φτασεις;
γιατι με 2-3 εκμεταλλευσιμα κοιτασματα νομιζουν ορισμενοι οτι θα γινουμε Ντουμπαι

14 δις ειναι το τουριστικο συναλλαγμα ειναι το χρονο. Γιατι συγκρινεις το εσοδο τους κρατους απο τον τουρισμο σε βαθος ενος χρονου σε σχεση με το εσοδο της ελλαδας απο το πετρελαιο για μια μερα? Mε 2-3 εκμεταλλευσιμα κοιτασματα θα γινουμε Ντουμπαι.

Διεθνούς σημασίας το κοίτασμα φυσικού αερίου της Κρήτης -- www.makthes.gr/news/economy/81443/]http://www.makthes.gr/news/economy/81443/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom