Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.870
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τι ναυάγιο ήταν ο τυπος, καλούσε και 090.
Να ανακηρυχθεί άμεσα επίτιμο μέλος του Bou.
καλα το κομμουνι παλι που κολλαει σαν χαρακτηρισμος?Καθόλου δεν έπεσα από τα σύννεφα. Έτσι ειναι όλα τα κουμμουνια.
κατι ερωτησεις που κανεις και εσυ.....στο μυαλο ενος λουμπεν ολοι ειναι κομμουνιακαλα το κομμουνι παλι που κολλαει σαν χαρακτηρισμος?
απο οτι αποδειχτηκε ολα για το χρημα κ τη δοξα τα εκανε ο μαγκας...
Καλά όχι και μάγκας...δαγκας ίσωςκαλα το κομμουνι παλι που κολλαει σαν χαρακτηρισμος?
απο οτι αποδειχτηκε ολα για το χρημα κ τη δοξα τα εκανε ο μαγκας...
Στο ρεπορτάζ γράφτηκε ότι όταν πήγαινε στην Γλυφάδα να παίξει φρουτάκια έσκαγε μύτη στο μαγαζί του ΟΠΑΠ με μία ξανθιά...
Αχουτο κουραστηκε το αγορι, δε θα το ξανακανω σε παρακαλω μη κλαψεις.Κούρασες ήδη
δαγκας επειδη τον πιασανεΚαλά όχι και μάγκας...δαγκας ίσως
Τι να το κάνω όταν δίνω ένα και τρώω δέκα .Εννοείται ότι έκαναν καλά....εγώ έχω δηλώσει πολλές φορές ότι συχαίνομαι τους καραφλούς ναζί.
Αλλά ότι και να ήταν έδιναν φαγητό σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη....δεν έχει σημασία αν ήταν εγκληματίες αυτοί ή όχι...ένας που είχε ανάγκη έτρωγε φαγητό.
και πήγε τότε ο Δ. Αθηναίων που παντελονιάζουν τα κονδύλια με τις αναθέσεις με 10 χρυσές κουτάλες και σταματούσε τα συσσίτια.
Φαντάζεσαι να μην έχεις να φας και να έρχονται και να σου λένε δε μπορείς να το πάρεις το φαί επειδή απαγορεύεται?
Ότι κάθαρμα και να είναι ο άλλος η βοήθεια είναι ιερή όταν δίνεται.
Τυπε να ξερεις και εγω βοηθαω αλλα ουτε το διαφημιζω ουτε το διατυμπανιζω σε ολη την οικουμενη τι κανω και το βασικοτερο το κανω επειδη μου βγαινει εκεινη την στιγμη γουσταρω και το κανω δεν το βλεπω σαν μπιζνα .Ρε μάγκες....
Καλά έκανε ο άνθρωπος και τζογαρε και έκανε ότι ήθελε και τις δωρεές κλπ.
Εφόσον έδωσε εκατομμύρια μερίδες και δίνει και βοηθάει μπράβο του.
Σε αντίθεση με όσους μας κυβερνάνε που επί σειρά ετών κλέβουν τα λεφτά μέσα από την τσέπη μας και ξαναβγαίνουν.
Μην το μεγαλώνουμε το θέμα τζάμπα και να τον στηρίξουμε.
Και αυτός ΑΝ έφαγε έφαγε μόνο όσους του τα δώσαν όμως και πάλι έδινε φαγητό δεν τα πήρε για τον εαυτό του και σταμάτησε να δίνει φαγητο....
Όχι σαν τους πολιτικούς μας που τρώνε από ΟΛΟΥΣ και δεν δίνουν σε κανέναν τίποτα .
Και στην τελική η φωτογραφία από τα play opap δεν ήταν πάνω από 300€ συνολικά.
Εμείς πάμε πουτανες αυτός τζογαρει.
Ποιος θα τον κρίνει δεν κατάλαβα....
Γιατι τι εχουν τα 090?
Ρε τι ναυάγιο ήταν ο τυπος, καλούσε και 090
Παιρνεις κ εσυ τυπε?Γιατι τι εχουν τα 090?
Αν έδιναν όλοι από ένα δεν θα χρειαζόταν κανένας να δώσει δέκα.Τι να το κάνω όταν δίνω ένα και τρώω δέκα .
Ποια δημοσιότητα? Δεν σε κατάλαβαΚαι εγω θα το εκανα αυτο καλη μπιζνα μου αρεσει αλλα μου την σπαει η προβολη η δημοσιοτητα καταλαβαινεις
καναλια πολυς κοσμος σε ξερει κλπ παιρνει διαστασεις δημοσιοτητας μετα το πραγμα για να ερθει το χρημα.Δεν τα μπορω αυτα να πας σε πρεοεδρο μετα Δημοκρατιας γαμησετα.Ποια δημοσιότητα? Δεν σε κατάλαβα
Θες και εσύ ΜΚΟ ε?καναλια πολυς κοσμος σε ξερει κλπ παιρνει διαστασεις δημοσιοτητας μετα το πραγμα για να ερθει το χρημα.Δεν τα μπορω αυτα να πας σε πρεοεδρο μετα Δημοκρατιας γαμησετα.