Νέα

Εγκληματική οργάνωση ο Άλλος Άνθρωπας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Αν έδιναν όλοι από ένα δεν θα χρειαζόταν κανένας να δώσει δέκα.

Αλλά αυτός ακόμα και αν τα έτρωγε τουλάχιστον έδινε πίσω.

Οι περισσότεροι που τον κρίνουν δεν έχουν δώσει ποτέ ούτε 50 λεπτά σε παιδάκι στα φανάρια.
Που ξέρεις τύπε.. μπορεί να δίνουν και να μην μετράνε πόσα έχουν δώσει...
Ο τύπος άλλος άνθρωπος τα μετράει ... Έχει φτιάξει.. 18 εκ. Μερίδες φαγητό... και ξαναλέω έχει φτιάξει.. γιατί άλλοι έχουν πληρώσει πρώτες ύλες...
Γιατί να τις μετράει άραγε; για να τις χρησιμοποιήσει για ελαφρυντικό...
Οι πραγματικοί φιλανθρωποι δίνουν και ξεχνούν ότι έδωσαν..
Καληνοτσες

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.999
Πόντοι
7.195
Ο τύπος ήταν μούτρο, είχαν γίνει πολλές καταγγελίες χρόνια τώρα, αλλά σκάλωναν στο έλα μωρέ ταίζει τον κόσμο. Στην Ελλάδα έτσι είναι, βάζεις ένα καλό σκοπό ταμπέλα και μετά αυθαιρεσία και κονόμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Ο τύπος άλλος άνθρωπος τα μετράει ... Έχει φτιάξει.. 18 εκ. Μερίδες φαγητό... και ξαναλέω έχει φτιάξει.. γιατί άλλοι έχουν πληρώσει πρώτες ύλες...
Καληνοτσες
Δεν υπερασπίζομαι αυτόν....ούτε τον δικάζω πριν το δικαστήριο.

Αλλά λέω ότι ακόμα και απατεώνας να ήταν....έδινε περισσότερη βοήθεια από αυτούς που τον κρίνουν και δεν έχουν δώσει ποτέ τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηθελα αλλα εχω μαλακα συνεταιρο του ελεγα παμε ρε να την κανουμε την δουλεια δεν τα ξερω μου ελεγε
Εγώ τα ξέρω τύπε αλλά δεν έχω κεφάλαιο θες συνέταιρο? :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Οι περισσότεροι που τον κρίνουν δεν έχουν δώσει ποτέ ούτε 50 λεπτά σε παιδάκι στα φανάρια.
επειδή του δίνεις,
το παιδί του θα ζητιανεύει από το παιδί σου

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.185
Πόντοι
6.166
Δεν υπερασπίζομαι αυτόν....ούτε τον δικάζω πριν το δικαστήριο.

Αλλά λέω ότι ακόμα και απατεώνας να ήταν....έδινε περισσότερη βοήθεια από αυτούς που τον κρίνουν και δεν έχουν δώσει ποτέ τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ τα ξέρω τύπε αλλά δεν έχω κεφάλαιο θες συνέταιρο? :2funny:
ποιος σου ειπε για κεφαλαιο ;;;;;;;;; θελεις μια βοηθεια ομως δικηγορους κλπ αν τα ξερεις ελα να την στησουμε την δουλεια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
ποιος σου ειπε για κεφαλαιο ;;;;;;;;; θελεις μια βοηθεια ομως δικηγορους κλπ αν τα ξερεις ελα να την στησουμε την δουλεια
δε με κατάλαβες

εγώ θέλω κεφάλαιο επειδή τα ξέρω :sunglasses:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
επειδή του δίνεις,
το παιδί του θα ζητιανεύει από το παιδί σου
Δικαιολογίες για να μην δώσει κανένας υπάρχουν πολλές. Ο ένας είναι γύφτος, ο άλλος το παίζει άρρωστος, ο άλλος, ο άλλος θα τα φάει στην πρέζα...

δεν δίνεις 50 λεπτά για να πιάσουν τόπο...δίνεις 50 λεπτά για την περίπτωση που θα βοηθήσουν...ακόμα και αν είναι μικρή.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Δικαιολογίες για να μην δώσει κανένας υπάρχουν πολλές. Ο ένας είναι γύφτος, ο άλλος το παίζει άρρωστος, ο άλλος, ο άλλος θα τα φάει στην πρέζα...

δεν δίνεις 50 λεπτά για να πιάσουν τόπο...δίνεις 50 λεπτά για την περίπτωση που θα βοηθήσουν...ακόμα και αν είναι μικρή.
Τύπε δίνεις για να πάνε για ένα σκοπό... Δεν δίνεις (τζογαρεις) μήπως τυχόν και πάνε για ένα σκοπό.. αν ήταν να τζογαρεις θα πήγαινες κατευθείαν ΟΠΑΠ..
Και ξαναλέω δεν ξέρεις τι δίνει ο κανένας..
Το πιο πιθανό όσοι δεν δίνουν να είναι ικανοποιημένοι γιατί τον είχαν πάρει χαμπάρι και αυτόν... Αλλά όσοι δίνουν είναι σίγουρα εξοργισμένοι γιατί νιώθουν τουλάχιστον εξαπατημένοι και τα κορόιδα της υπόθεσης...
Προφανώς μπορείς να συνεχίσεις να ξεπλένεις τα λαμόγια... Δικαίωμα σου είναι σε τούτη τη χώρα..

Τελευταία τροποποίηση:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.354
Πόντοι
1.336
Καληνοτσες
Σωστός ,πολύ σωστός ( δεν υποβαθμίζω το έργο που έκανε στην κοινωνία μας , είναι όντως αξιοθαύμαστο για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη -σκάφη ) . Για την υλοποίηση της ιδέας του εκτός από υλικές προσφορές από τους πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων ήθελε και ρευστό . Ο καθείς έδινε ότι μπορούσε και όσο ήθελε . Όπως δείχνουν τα πράγματα και πάντα θεωρητικά μιλάμε βάσει γεγονότων ,τα χρήματα για να τζογάρει που τα έβρισκε ? Αφού όπως λέει δεν έχει βρακί ν'αλλάξει ,τα φρουτάκια πώς τα έπαιζε κ μάλιστα σε υψηλή κάβα ? Σε αυτό δεν έχω διαβάσει να έχει δώσει κάποια εξήγηση . Ο τύπος το έπαιξε Ζορό με ξένα αρχίδια και καταχράστηκε χρήματα όχι του κράτους αλλά χρήματα καθημερινών ανθρώπων .Εφόσον και αν αποδειχθεί ότι όντως το έκανε δεν διαφέρει σε τίποτα με έναν ληστή που μπαίνει σε σπίτια και κλέβει .

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81

Aμα είσαι φιλάνθρωπος και θέλεις να δώσεις, δίνεις απ' ευθείας σ' αυτόν που έχεις απέναντι σου, ΕΠΟΥΔΕΝΙ σε οιασδήποτε μορφής οργάνωση ή ΜΚΟ. Είναι έτσι η ανθρώπινη φύση που και οι αγαθότερες των προθέσεων να υπάρχουν, όταν βρεις το βάζο με το μέλι ανοιχτό, θα την βάλεις την κουτάλα. Το πιο πιθανό είναι ο τύπος να ξεκίνησε όντως με διάθεση να βοηθήσει, αλλά όταν στην πορεία έβλεπε τους λογαριασμούς να φουσκώνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δεν είχε δει ούτε στ' όνειρό του, εκεί μπήκε ο ... τελευταίος πειρασμός.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ιδιότητα ή μάλλον η ψυχασθένεια του τζογαδόρου, εκεί είναι σαν να έχεις βάλει τον παιδεραστή να διδάξει μάθημα σεξουαλικής διαπεδαγώγησης στα παιδιά. Αν πάντως εγώ του είχα στείλει χρήματα και εκ των υστέρων μάθαινα ότι τα χρήματα μου είχαν γίνει .... φρουτάκια, θα τον έπαιρνα με τις κλοτσιές τον τύπο. Τώρα θα πρέπει να δικαιολογήσει πως ένας απολυθείς και νυν άνεργος έχει την άνεση να ξοδεύει εκατομμύρια σε τυχερά παίγνια. Επίσης για αυτού του είδους τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο (επιτροπή εράνων τουλάχιστον) που σίγουρα δεν ακολούθησε.

Όσο για την εγκληματική οργάνωση με τον βοσκό και την μάνα, εδώ γελάνε κι οι κότες.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.812
Πόντοι
1.056
Καληνοτσες
Ο τυπος παραλιωτης πολυ απλας φαινεται...Μπαινει μεσα στο φουρνο-βαλε μου ψωμι-ποσο κυριε παραλιωτη;Μισο κιλο;Ενα;-μηηηηη μαρη,μη μου μετρας το ψωμι

Μπαινει στο ζαχαροπλαστειο-θελω γλυκα-ποσα κυριε παραλιωτη;μισο,ενα κιλο;-μηηηηη μη μετρας βαλε πραγμα που σαλευει.

Οταν ο ανθρωπος ειναι γελοιος,επειχηρηματολογει σαν τον παραλιωτη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν έπαιζε στις οικογενειακές ιστορίες σε επεισόδιο για τον τζόγο​

Οσο παει γίνεται και καλυτερο:grin:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Τύπε δίνεις για να πάνε για ένα σκοπό... Δεν δίνεις (τζογαρεις) μήπως τυχόν και πάνε για ένα σκοπό.. αν ήταν να τζογαρεις θα πήγαινες κατευθείαν ΟΠΑΠ..
Και ξαναλέω δεν ξέρεις τι δίνει ο κανένας..
Το πιο πιθανό όσοι δεν δίνουν να είναι ικανοποιημένοι γιατί τον είχαν πάρει χαμπάρι και αυτόν... Αλλά όσοι δίνουν είναι σίγουρα εξοργισμένοι γιατί νιώθουν τουλάχιστον εξαπατημένοι και τα κορόιδα της υπόθεσης...
Προφανώς μπορείς να συνεχίσεις να ξεπλένεις τα λαμόγια... Δικαίωμα σου είναι σε τούτη τη χώρα..
Από δικαιώματα σε ετούτη τη χώρα άλλο τίποτα τύπε....έχουμε γεμίσει μπαρουφατζίδες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
Φοροφυγάς μπορεί να ήταν ο τύπος, εγκληματίας όχι. Αν θέλουν να βρούνε εγκληματικές οργανώσεις, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη.:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Aμα είσαι φιλάνθρωπος και θέλεις να δώσεις, δίνεις απ' ευθείας σ' αυτόν που έχεις απέναντι σου, ΕΠΟΥΔΕΝΙ σε οιασδήποτε μορφής οργάνωση ή ΜΚΟ. Είναι έτσι η ανθρώπινη φύση που και οι αγαθότερες των προθέσεων να υπάρχουν, όταν βρεις το βάζο με το μέλι ανοιχτό, θα την βάλεις την κουτάλα. Το πιο πιθανό είναι ο τύπος να ξεκίνησε όντως με διάθεση να βοηθήσει, αλλά όταν στην πορεία έβλεπε τους λογαριασμούς να φουσκώνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δεν είχε δει ούτε στ' όνειρό του, εκεί μπήκε ο ... τελευταίος πειρασμός.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ιδιότητα ή μάλλον η ψυχασθένεια του τζογαδόρου, εκεί είναι σαν να έχεις βάλει τον παιδεραστή να διδάξει μάθημα σεξουαλικής διαπεδαγώγησης στα παιδιά. Αν πάντως εγώ του είχα στείλει χρήματα και εκ των υστέρων μάθαινα ότι τα χρήματα μου είχαν γίνει .... φρουτάκια, θα τον έπαιρνα με τις κλοτσιές τον τύπο. Τώρα θα πρέπει να δικαιολογήσει πως ένας απολυθείς και νυν άνεργος έχει την άνεση να ξοδεύει εκατομμύρια σε τυχερά παίγνια. Επίσης για αυτού του είδους τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο (επιτροπή εράνων τουλάχιστον) που σίγουρα δεν ακολούθησε.

Όσο για την εγκληματική οργάνωση με τον βοσκό και την μάνα, εδώ γελάνε κι οι κότες.
Δεν έκρινα τίποτα από αυτά.

Όταν ο άλλος δίνει είτε στο σωστό είτε στο λάθος μέρος δίνει δεν του αφαιρεί αξία.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.092
Πόντοι
6.056
Δεν είναι τα ίδια και αν είχες περάσει έστω και στα 500 μέτρα θα το ήξερες.

Τα αναρχοκουμμούνια ρε λέω .... είναι τα ίδια ...
Και φιλοθέης και χαλανδρίου και βριλλησίων και αμαρουσίου .... ρωτάμε και τον πρωταθλητή αμα λάχει .
Όλα αναρχοκουμμούνια των "βπ" . Μαλλούρα , κουλτούρα , λένον , αλλά πάμε και για σκι αράχωβα και σνομπάρουμε πλεμπαίους !!!

Πολύ διασκεδαστικοί τύποι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Τα αναρχοκουμμούνια ρε λέω .... είναι τα ίδια ...
Και φιλοθέης και χαλανδρίου και βριλλησίων και αμαρουσίου .... ρωτάμε και τον πρωταθλητή αμα λάχει .
Όλα αναρχοκουμμούνια των "βπ" . Μαλλούρα , κουλτούρα , λένον , αλλά πάμε και για σκι αράχωβα και σνομπάρουμε πλεμπαίους !!!

Πολύ διασκεδαστικοί τύποι .
Που να δεις τι γέλια πέφτουν με τους νεοπλουτόβλαχους τσομπάνηδες της ερυθραίας :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom