Επισκέπτης
αλήθεια, μια πιο ομορφη και πιο έξυπνη θα σου καθοταν?
ή θα διαλεγε εναν πιο ομορφο και πιο εξυπνο απο σενα?
εξαρταται..αν θα με ειχε γνωρισει ή οχι...
Αν θες να την περασεις 2-3 χερακια ακομη παιξτο οτι και καλα την βλεπεις φιλικα,αν ειναι καψουρα θα κανει το παν να σου αλλαξει γνωμη.Αν θες να φυγεις,απλα καντο,χωρις εξηγησεις η χαζες δικαιολογιες...Η συγκεκριμενη εφαγε κολλημα το εβλεπα στα ματια της και σε καποια πραγματα που καταλαβα απο συζητησεις+ κλασικη νοοτροπια Ελληνιδας+λιγο χαζη(οχι πολυ παραπανω απο μια μεση γυναικα)
Δεν ειναι μπαζελι,ειναι μια μεση Ελληνιδα στην εμφανιση
Δεν θελω να κοψω με καφριλα,πιστευω οτι ισως υπαρχει καποιος αλλος πιο ανωδυνος τροπος-ψεματακι(ειπαμε δεν ειναι Αινσταιν)
γραφει εδω και δυο μερες
εχει εμπνευση....
Δεν εχω αυταπατες οτι μπορω να γαμησω μοντελα,ουτε με πειραζει αν καποιες διαλεγουν αλλους αντι για μενα.
Εχω αυτογνωσια
Μαλάκας πιάνεσαι..τα μοντέλα θέλουν άκρες ή λεφτά...δεν χρειάζεται να είσαι ωραίος...ούτε έξυπνος...
Να θεσω εγω ενα πραγματικα περιπλοκο προβλημα?
Εχεις ξεκαθαρισει με μια οτι θες μονο πηδημα , αυτη το δεχεται μηπως και σε τουμπαρει αλλα οι συχνες επαφες και για μεγαλο διαστημα αρχιζουν να της δινουν την εντυπωση οτι πετυχε το σκοπο της (παρολο που σε καθε συζητηση που σου ξεκιναει της θυμιζεις οτι θες κατι χαλαρο) , ωσπου μια μερα γνωριζεις μια φιλη της που την γουσταρεις και την θες μαλιστα και για σχεση!!
[size=18pt]Τοτε τι της λες????[/size]
Γιαυτο σου λεω δεν εχω αυταπατες
δεν τα δωσαμε ολα..... ;)και δεν ήτανε κι απ'τα καλά θρεντ..
Έπρεπε την ώρα που σου έπιασε το χέρι μέσα στο δρόμο εσύ να της βάλεις κωλοδάχτυλο, Θα σου έλεγε αχ καλέ τι κάνεις εσύ θα έλεγες τι κάνω μωρή σου πιάνω το κώλο εδώ πριν λίγο σε γαμούσα θα μαλώνατε και τέρμαΧαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
Έπρεπε την ώρα που σου έπιασε το χέρι μέσα στο δρόμο εσύ να της βάλεις κωλοδάχτυλο, Θα σου έλεγε αχ καλέ τι κάνεις εσύ θα έλεγες τι κάνω μωρή σου πιάνω το κώλο εδώ πριν λίγο σε γαμούσα θα μαλώνατε και τέρμα
[/quote χα χα χα...... ωραιο.... τελικα ειχε πολυ πλακα το θερντ αν και δεν του φαινοταν
σου βρήκα ψεμματάκι πρώτο και φίνο.Πές της ότι δεν σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες,παρά μόνο οι κυρίες που γαμιούνται στα στούντια
εδωσες "λαθος" εντυπωση για να γαμησεις και τωρα θελεις να την κανεις τυπε μου ε?Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
πουτάνες όλες, το λέει και η μαμά
πεστα μπουληπουτανες ειναι ολες...και η μαμα...
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοσο λιγοτερο κλαμα και θυματα θα εχουμε
γενημενες καργιολες ειναι ολες.
ακομα και η θεουσα μεσα στην ψυχη της εχει αρκετη πουτανια για να κοιταξει μονο την παρτυ της οταν το φερουν οι περιστασεις.
Η γυναικα μονο το παιδι που ξεπεταει απο το μουνι η τον κωλο της μπορεις να πεις οτι θα αγαπησει πραγματικα.
Κατα τα αλλα μια καλη ψωλη να εχει να τρωει εναν καλο μαλακα που θα συντηρει το παιδι της και τα λουσα της και ολα καλα
λογια σκληρα βγαλμενα μεσα απ τη ζωηπουτανες ειναι ολες...και η μαμα...
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοσο λιγοτερο κλαμα και θυματα θα εχουμε
γενημενες καργιολες ειναι ολες.
ακομα και η θεουσα μεσα στην ψυχη της εχει αρκετη πουτανια για να κοιταξει μονο την παρτυ της οταν το φερουν οι περιστασεις.
Η γυναικα μονο το παιδι που ξεπεταει απο το μουνι η τον κωλο της μπορεις να πεις οτι θα αγαπησει πραγματικα.
Κατα τα αλλα μια καλη ψωλη να εχει να τρωει εναν καλο μαλακα που θα συντηρει το παιδι της και τα λουσα της και ολα καλα
πεστα μπουλη
λογια σκληρα βγαλμενα μεσα απ τη ζωη