Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η συγκεκριμενη εφαγε κολλημα το εβλεπα στα ματια της και σε καποια πραγματα που καταλαβα απο συζητησεις+ κλασικη νοοτροπια Ελληνιδας+λιγο χαζη(οχι πολυ παραπανω απο μια μεση γυναικα)
Δεν ειναι μπαζελι,ειναι μια μεση Ελληνιδα στην εμφανιση
Δεν θελω να κοψω με καφριλα,πιστευω οτι ισως υπαρχει καποιος αλλος πιο ανωδυνος τροπος-ψεματακι(ειπαμε δεν ειναι Αινσταιν)
Αν θες να την περασεις 2-3 χερακια ακομη παιξτο οτι και καλα την βλεπεις φιλικα,αν ειναι καψουρα θα κανει το παν να σου αλλαξει γνωμη.Αν θες να φυγεις,απλα καντο,χωρις εξηγησεις η χαζες δικαιολογιες...

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλήθεια, μια πιο ομορφη και πιο έξυπνη θα σου καθοταν?
ή θα διαλεγε εναν πιο ομορφο και πιο εξυπνο απο σενα?

Δεν εχω αυταπατες οτι μπορω να γαμησω μοντελα,ουτε με πειραζει αν καποιες διαλεγουν αλλους αντι για μενα.
Εχω αυτογνωσια

Επισκέπτης
Δεν εχω αυταπατες οτι μπορω να γαμησω μοντελα,ουτε με πειραζει αν καποιες διαλεγουν αλλους αντι για μενα.
Εχω αυτογνωσια

Μαλάκας πιάνεσαι..τα μοντέλα θέλουν άκρες,λεφτά ή πρέζα...δεν χρειάζεται να είσαι ωραίος...ούτε έξυπνος...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να θεσω εγω ενα πραγματικα περιπλοκο προβλημα?

Εχεις ξεκαθαρισει με μια οτι θες μονο πηδημα , αυτη το δεχεται μηπως και σε τουμπαρει αλλα οι συχνες επαφες και για μεγαλο διαστημα αρχιζουν να της δινουν την εντυπωση οτι πετυχε το σκοπο της (παρολο που σε καθε συζητηση που σου ξεκιναει της θυμιζεις οτι θες κατι χαλαρο) , ωσπου μια μερα γνωριζεις μια φιλη της που την γουσταρεις και την θες μαλιστα και για σχεση!!

[size=18pt]Τοτε τι της λες????[/size]

ΔΕΝ γνωρίζεις τη φίλη της γιατί ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ/ΣΟΥ.

ή έχεις γκόμενα και βγαίνετε για ποτά/βόλτες/καφέδες ή έχεις μια για πήδημα με την οποία βρίσκεσαι για πήδημα.

μικρούλης είσαι σε ηλικία?  :huh:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Συγγνώμη που δεν έχω να συνεισφέρω κάτι πνευματώδες και συμμερίζομαι την ευαισθησία του παλληκαριού κ.λ.π. Αλλά μετά από μία δύσκολη μέρα δάκρυσα από τα γέλια και σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και δεν ήτανε κι απ'τα καλά θρεντ..  :rockon:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
Έπρεπε την ώρα που σου έπιασε το χέρι μέσα στο δρόμο εσύ να της βάλεις κωλοδάχτυλο, Θα σου έλεγε αχ καλέ τι κάνεις εσύ θα έλεγες τι κάνω μωρή σου πιάνω το κώλο εδώ πριν λίγο σε γαμούσα θα μαλώνατε και τέρμα

estisis

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έπρεπε την ώρα που σου έπιασε το χέρι μέσα στο δρόμο εσύ να της βάλεις κωλοδάχτυλο, Θα σου έλεγε αχ καλέ τι κάνεις εσύ θα έλεγες τι κάνω μωρή σου πιάνω το κώλο εδώ πριν λίγο σε γαμούσα θα μαλώνατε και τέρμα
[/quote  χα χα χα...... ωραιο.... τελικα ειχε πολυ πλακα το θερντ αν και δεν του φαινοταν

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σου βρήκα ψεμματάκι πρώτο και φίνο.Πές της ότι δεν σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες,παρά μόνο οι κυρίες που γαμιούνται στα στούντια

Αν η κυρία είναι μία μέση Ελληνίδα (όπως αναφέρει ο φίλος) θα νομίζει ότι αναφέρεται στα κινηματογραφικά...... :grin:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
εδωσες "λαθος" εντυπωση για να γαμησεις και τωρα θελεις να την κανεις τυπε μου ε?

:tooth: :tooth:

Επισκέπτης
πουτάνες όλες, το λέει και η μαμά  :coffee:

πουτανες ειναι ολες...και η μαμα...
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοσο λιγοτερο κλαμα και θυματα θα εχουμε :2funny:
γενημενες καργιολες ειναι ολες.
ακομα και η θεουσα μεσα στην ψυχη της εχει αρκετη πουτανια για να κοιταξει μονο την παρτυ της οταν το φερουν οι περιστασεις.
Η γυναικα μονο το παιδι που ξεπεταει απο το μουνι η τον κωλο της :2funny: μπορεις να πεις οτι θα αγαπησει πραγματικα.
Κατα τα αλλα μια καλη ψωλη να εχει να τρωει εναν καλο μαλακα που θα συντηρει το παιδι της και τα λουσα της και ολα καλα

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοσο λιγοτερο κλαμα και θυματα θα εχουμε :2funny:
ακομα και η θεουσα μεσα στην ψυχη της εχει αρκετη πουτανια για να κοιταξει μονο την παρτυ της οταν το φερουν οι περιστασεις.
Η γυναικα μονο το παιδι που ξεπεταει απο το μουνι η τον κωλο της :2funny: μπορεις να πεις οτι θα αγαπησει πραγματικα.
Κατα τα αλλα μια καλη ψωλη να εχει να τρωει εναν καλο μαλακα που θα συντηρει το παιδι της και τα λουσα της και ολα καλα
πεστα μπουλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
λογια σκληρα βγαλμενα μεσα απ τη ζωη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

μπουλη να πεις τον πατερα σου που μεγαλωσε τετοιο μαλακα σαν και σενα :2funny: :2funny:

λογια σκληρα βγαλμενα μεσα απ τη ζωη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για πες μας για την αραπινα πατσαβουρα πρεζου που εσερνες να γελασουμε παλι :2funny: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom