Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ξερεις ποσες γκομενες επαιξαν με την δικη μου ψυχη??? ξερεις ποσες με αποπλανησαν και με πιπωσαν και μετα την εκαναν με ελαφρα???  τι πρεπει να κανω τωρα??? να κινηθω δικαστικως και να ζηταω αποζημιωσεις???
απλα να γινεις πρωκτικος εξτρεμιστης παιχτη..
γραψου στην ομαδα του μαυρου θανατου..

dioklitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις ποσες γκομενες επαιξαν με την δικη μου ψυχη??? ξερεις ποσες με αποπλανησαν και με πιπωσαν και μετα την εκαναν με ελαφρα???  τι πρεπει να κανω τωρα??? να κινηθω δικαστικως και να ζηταω αποζημιωσεις???

Παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα.
Δεν ειπαμε να παντρευεται κανεις οποια γαμαει (η πολυγαμια στην Ελλαδα δεν επιτρεπετε)
Το θεμα του thr ειναι πως χωριζεις μια γυναικα που ζηταει περισσοτερα πραγματα απο μια ελευθερη σχεση
Αν την κανεις σαν γαϊδουρι και το παιζεις κινεζος ή αν εξηγησαι στα ισια σαν αντρας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το θεμα του thr ειναι πως χωριζεις μια γυναικα που ζηταει περισσοτερα πραγματα απο μια ελευθερη σχεση
Αν την κανεις σαν γαϊδουρι και το παιζεις κινεζος ή αν εξηγησαι στα ισια σαν αντρας

Κατανοητο αυτο .....

Αλλα θα πρεπει να ξεκαθαριστει απο πριν η σχεση .....

και εστω κι αν δεν ξεκαθαριστει πληρως να εχεις
τα κοτσια να πεις τα πραγματα με το ονομα τους..... οταν αυτο χρειαστει  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα.
Δεν ειπαμε να παντρευεται κανεις οποια γαμαει (η πολυγαμια στην Ελλαδα δεν επιτρεπετε)
όπως και να την κάνεις για εκείνη που θέλει περισσότερα είσαι ένα γαϊδούρι κι ας μιλάς εσύ την κινεζικήν.
το συγκεκριμένο σπορ απαιτεί χοντροπετσιά, αν είσαι αγαπούλης, την έκατσες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όπως και να την κάνεις για εκείνη που θέλει περισσότερα είσαι ένα γαϊδούρι κι ας μιλάς εσύ την κινεζικήν.
το συγκεκριμένο σπορ απαιτεί χοντροπετσιά, αν είσαι αγαπούλης, την έκατσες

ε ναι, όταν πας να γαμήσεις μόνο αλλά κατά τα άλλα πάτε και σινεμά και για φαϊ και για ποτό δεν είσαι μόνο αγαπούλης, είσαι και μεγάλος μαλάκας.

αν χρειαζονται επεξηγηση δεν ειναι ΑΝΤΡΕΣ-ΑΡΣΕΝΙΚΑ..

ξαναπές το  :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε ναι, όταν πας να γαμήσεις μόνο αλλά κατά τα άλλα πάτε και σινεμά και για φαϊ και για ποτό δεν είσαι μόνο αγαπούλης, είσαι και μεγάλος μαλάκας.

ξαναπές το  :rockon:
εγώ στο έχω ξαναπεί, είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δεν το ξέρεις...
χαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ στο έχω ξαναπεί, είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δεν το ξέρεις...
χαχαχα

για μια στιγμή σε πέρασα για τον γαμαικανό και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό  :tooth:

μόνο μη με εκμεταλλευτείς κι εσύ  :- :s&m_3:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
κρατα την καβατζα ρε

Επισκέπτης
για μια στιγμή σε πέρασα για τον γαμαικανό και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό  :tooth:

μόνο μη με εκμεταλλευτείς κι εσύ   :- :s&m_3:

ναι καλα.. εσυ παλιογυναιο κανονισε να τον πιπωσεις και να τον αφησεις,να τον παρατησεις επειτα μονο ερωτευμενο κι απογοητευμενο, με την ντροπη να τρυπα τα σωθικα του...  :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom