oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
μπουμπα θελω να με ξεφτιλισειςναι καλα.. εσυ παλιογυναιο κανονισε να τον πιπωσεις και να τον αφησεις,να τον παρατησεις επειτα μονο ερωτευμενο κι απογοητευμενο, με την ντροπη να τρυπα τα σωθικα του... :'( :'(
δηλαδή θες να σε αφήσω ... ανεκμετάλλευτη;;; δεν θα είναι λάθος;;;για μια στιγμή σε πέρασα για τον γαμαικανό και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό
μόνο μη με εκμεταλλευτείς κι εσύ :-
θα μου κάνει τη στάση πένγκουιν;;;;ναι καλα.. εσυ παλιογυναιο κανονισε να τον πιπωσεις και να τον αφησεις,να τον παρατησεις επειτα μονο ερωτευμενο κι απογοητευμενο, με την ντροπη να τρυπα τα σωθικα του... :'( :'(
εισαι τυπος..
μπουμπα θελω να με ξεφτιλισεις
δηλαδή θες να σε αφήσω ... ανεκμετάλλευτη;;; δεν θα είναι λάθος;;;
βρε σαν δεν ντρέπεσαι...θα σε χαστουκίσω
όλοι ίδιοι είστε τελικά
πφφφ...θα σε χαστουκίσω
βρε σαν δεν ντρέπεσαι...
εγώ είμαι ωραίος...ακούς εκεί ίδιοι...
εχω την καμπουρίτσα μου, το στομαχάκι μου, την καραφλίτσα μου, το μούσι μου, κουτσαίνω λίγο, είμαι ψευδός και ακούω μόνο το γάμο του Καραγκιόζη...σε παρακαλώ που θα με βάλεις σε ίδια μοίρα με τους κουασιμόδους που κυκλοφορούνε εδώ μέσα και έχουνε το μυαλό τους στο πουλί τους...
εγώ άλλωστε, ό,τι τρόμπα και να χρησιμοποιήσω...δεν μεγαλώνει )
by the way, είμαι και αμόρφωτος, βλάκας, άξεστος, γλίτσης και βρώμικος...
τεφαρίκι πράγμα
πφφφ...
σιγα τα αιματακρατώντας σκαντζόχοιρο
γιαααααααα κάνε μου λιγάκι μμμ τώρα που σε ξαναβλέπω...
να σου κανει νιαααρ να σου πεσει με τη μια εσενα?
ανώμαλο
βρωμόμουναβρηκε ο γυφτος τη γενια του..
βρωμόμουνα
εσυ δηλαδη την εκανες πριν τη γαμησεις και τωρα θελεις να δωσεις σωστη εντυπωση για να γαμησεις και μετα ενδεχομενως να την κανεις?ε δικε μου?
κοιτα ρε φιλε απλα μ ερχεται να την γαμησω οταν βαγαινουμε...γτ μ φαινεται οτ δεν γουσταρει και πολυ με αυτν π ειναι αυτην την στιγμη και συν τοις αλλης αυτη μου προτεινει πολλες φορες να βγουμε και πιστευω οτι και αυτη τ θελει!Πως να της φερθω φιλαρακο μ?
:S :S
Κατι τυποι σαν εσενα ειναι για πολλες κλωτσιες ....
Αφου ρε μαγκα δεν γουσταρες τι ηθελες και πηγες ?
Και αφου εκανες την λαδια σου θες και να την κανεις με ελαφρα .......
Κατι τετοιοι ειναι που εχουν κανει τις κοπελες να φοβουνται
οποιον τις πλησιαζει και να τον βλεπουν ως ΛΙΓΟΥΡΗ κι ας μην ειναι....
Αλλα τα θελει και ο κωλος τους αφου σου ''επεσε'' απο το δευτερο ραντεβου.....
τι να πω ?
ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..... !!!!!
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ......
απλυτοπούλι
κοιτα τι πιστευω εγω για το πως πρεπει να φερθεις...οταν ξαναθελησεις να τη γαμησεις,οταν θα στε εξω βεβαια αφου οταν βγαινετε σου ρχεται να τη γαμησεις,δε θα πρεπει να κολωσεις να χωθεις τυπε γιατι μαλλον δε γουσταρει και πολυ αυτον που ειναι τωρα μαζι οπως λες οτι εχεις καταλαβει και συ και γω δηλαδη κατι τετοιο καταλαβαινω γιατι αλλωστε αν τον γουσταρε δε θα σου προτεινε πολλες φορες να βγειτε κι ετσι εσυ να πιστευεις οτι το θελει κι αυτη να γαμηθειτε οπως το θελεις και συ καθε φορα που βγαινετε και γι αυτο νομιζω οτι ετσι πρεπει να φερθεις αφου βεβαια περιμενεις να σου ξαναπροτεινει αυτη να βγειτε γιατι ειναι βεβαιο οτι οταν βγειτε θα θελεις παλι να τη γαμησεις και μαλλον κι αυτη αυτο θελει και απ οτι καταλαβαινω δεν τον γουσταρει και πολυ αυτον που ειναι τωρα μαζι δικε μου μαλλον :S
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY[/youtub[/video]
καλα τα λες και εγω αυτο πιστευω...τι να πω!