Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.245
Πόντοι
5.595
πουτανες ειναι ολες...και η μαμα...
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοσο λιγοτερο κλαμα και θυματα θα εχουμε :2funny:
γενημενες καργιολες ειναι ολες.
ακομα και η θεουσα μεσα στην ψυχη της εχει αρκετη πουτανια για να κοιταξει μονο την παρτυ της οταν το φερουν οι περιστασεις.
Η γυναικα μονο το παιδι που ξεπεταει απο το μουνι η τον κωλο της :2funny: μπορεις να πεις οτι θα αγαπησει πραγματικα.
Κατα τα αλλα μια καλη ψωλη να εχει να τρωει εναν καλο μαλακα που θα συντηρει το παιδι της και τα λουσα της και ολα καλα
Kαλα τα λες...συμφωνω..

Αλλα για το τελευταιο μην περνεις ορκο...!!!
Ξερεις ποσες μανες παρατανε τα παιδια τους κ πανε με τον γκομενο... :idiot: :idiot: :idiot:
Σπανιο μεν, αλλα τα φαινομενα τελευταια αυξανοντε..!!!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Kαλα τα λες...συμφωνω..

Ξερεις ποσες μανες παρατανε τα παιδια τους κ πανε με τον γκομενο... :idiot: :idiot: :idiot:
του μπουχεσα τα λες?
αυτον τον παρατησε ο πατερας του και κλεφτηκε μ εναν πακη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλα τα λες...συμφωνω..

ε και αυτο επιβεβαιωση της πουτανια του ειναι...ουτε για μανες ρε σαβουρες ουτε για μανες δεν κανετε

beatshooter

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?

Σαβουρογαμης να υποθεσω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Kαλα τα λες...συμφωνω..

εμενα μου λες...
φιλος μου 25 πηδαγε 35αρα μανα χωρισμενη, και βαζανε το μωρο για υπνο και το παιζανε για να κουραστει και να κοιμηθει, για να βγαλουν τα ματια τους...
σιχαμενες γαμιολες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμενα μου λες...
φιλος μου 25 πηδαγε 35αρα μανα χωρισμενη, και βαζανε το μωρο για υπνο και το παιζανε για να κουραστει και να κοιμηθει, για να βγαλουν τα ματια τους...
σιχαμενες γαμιολες

αν ήταν παντρεμένη αυτό θα έκανε με τον άντρα της, πού είναι το κακό?  :huh:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
ασε μεγαλε σε εσωσα.... ειμαι ο καταλληλος να σε συμβουλεψω και ειναι πολυ απλα τα πραγματα
συνεχισε να το σφυροκοπεις το γκομενακι :fuck2: :knockinb: :s&m_1: :pipa3: :pipa1: απλα οταν ξαναβγειτε να τα εχεις τα χερια στις τσεπες ετσι ωστε να μην μπορει να στα πιασει και να ειστε σαν ζευγαρακι, οποτε αυτη δεν θα θεωρει πλεον οτι εχετε δεσμο και εσυ δεν θα νοιωσεις οτι πρεπει να την κανεις............. :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
εμενα μου λες...
σιχαμενες γαμιολες

μια χαρα ο φιλος σου, το χτυπησε το έμπειρο γκομενάκι, και στην τελική οι μανάδες δεν έχουν ψυχη?
και το παιδί της ευχαριστημέν έμενε μιας και δεν ηταν παραμελημένο, τα παιχνιδια του τα ειχε

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παιδες την βοηθειας σας!!Ημν με μια κοπελα πριν 2 χρονια αλλα ειμαστν μαζι λγ διαστημα χωρις ν τν γαμησω..τωρα τν τελευταιο καιρο βγαινουμε συχνα εξω χωρις ν χουμε κανει κατι.Αυτη ειναι με εναν, αλλα νομιζω οτι δεν την ενδιαφερει και πολυ.Απο την πλευρα μου τ μονο π θελω ειναι να την γαμησω,αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο να φερθω...ριξτε τα φωτα σας!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ασε μεγαλε σε εσωσα.... ειμαι ο καταλληλος να σε συμβουλεψω και ειναι πολυ απλα τα πραγματα
συνεχισε να το σφυροκοπεις το γκομενακι :fuck2: :knockinb: :s&m_1: :pipa3: :pipa1: απλα οταν ξαναβγειτε να τα εχεις τα χερια στις τσεπες ετσι ωστε να μην μπορει να στα πιασει και να ειστε σαν ζευγαρακι, οποτε αυτη δεν θα θεωρει πλεον οτι εχετε δεσμο και εσυ δεν θα νοιωσεις οτι πρεπει να την κανεις............. :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορει να πει οτι εχει βγαλει και μυρμηγκιες στα χερια...θα σφυροκοπαει και ξεκουραστα ξαπλωμενος χωρις να αγγιζει  :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Παιδες την βοηθειας σας!!Ημν με μια κοπελα πριν 2 χρονια αλλα ειμαστν μαζι λγ διαστημα χωρις ν τν γαμησω..τωρα τν τελευταιο καιρο βγαινουμε συχνα εξω χωρις ν χουμε κανει κατι.Αυτη ειναι με εναν, αλλα νομιζω οτι δεν την ενδιαφερει και πολυ.Απο την πλευρα μου τ μονο π θελω ειναι να την γαμησω,αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο να φερθω...ριξτε τα φωτα σας!
εσυ δηλαδη την εκανες πριν τη γαμησεις και τωρα θελεις να δωσεις σωστη εντυπωση για να  γαμησεις και μετα ενδεχομενως να την κανεις?ε δικε μου?

:uglystupid: :boobies: :headbang: :booty: :dancing: :helpplea: :S :S

dioklitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο την οποια εμπειρια εχω,εχω διαπιστωσει οτι αμα πλησιασεις μια γυναικα(Ελληνιδα)λεγοντας οτι θελεις να γαμησεις κτλ απλα παιρνεις το μπουλο.Εχω παρομοια εμπειρια,οπου αργοτερα εμαθα οτι για την ιδια κοπελα που εγω ξηγηθηκα σταρατα οπως γραφετε πολλοι εδω μεσα(εχεις αρχυδια και καλα)ενας αλλος τυπος εριξε τα φιδια του αιωνα,γαμαγε  1 μηνα απο ολες τις τρυπες και μετα χωρισανε και αυτος δε ξερω πως αλλα τη βγηκε και απο πανω πως δε φταιει αυτος που χωριζουνε κτλ.
Η γυναικα θελει να της πεις αυτο που θελει να ακουσει,κομπλιμεντα,ευγενεια κτλ αλλιως αντε γεια
Αν καποιος ειναι Brad Pitt και γαμαει χωρις να ανοιξει το ρημαδι το στομα του εγω παω πασο.
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την  κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ

Αγαπητε Seitan μη κουραζεσαι διοτι τιποτα δεν θα πιασει,
απο τη στιγμη και μονο που σε αποασχολει να μη στεναχωρισεις το κοριτσι την εχεις "πατησει"
Φεναισαι φιλοτιμος και ντομπρος και δεν σου αρεσει να κανεις στους αλλους αυτα που δεν θελεις να σου κανουνε.
(Σε αντιθεση με πολλους απο εδω μεσα)
Το μεγαλυτερο "προβλημα" ειναι η σεινηδηση σου.
Ειμαι 41 ετων και ακομα οταν θυμαμαι πως αδειασα μια γκομενιτσα στα 20 μου ντρεπομαι
και ντρεπομαι οχι που τη χωρισα, αλλα για το πως το εκανα.
Για να μην κουβαλας λοιπον τις τυψεις της ανανδρειας σου (διοτι για αυτο προκειτε) ολη σου τη ζωη,
προσπαθησε να της το πεις οσο γινεται πιο αντρικια και ξεκαθαρα μπορεις,
δεν εχει σημασια που θα τη στεναχωρεσεις με αυτο.
Σε βαθος χρονου και εκεινη θα εκτιμησει την ειλικρινια σου
και εσυ δεν θα ντρεπεσαι για τη δειλια σου.

ελπιζω να σε βοηθησα καπως,
συνεχισε να εισαι πραγματικος ανδρας (ευγενης) και οχι απλα ενας πουτσος
φιλικα Αλεξανδρος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Κατι τυποι σαν εσενα ειναι για πολλες κλωτσιες ....

Αφου ρε μαγκα δεν γουσταρες τι ηθελες και πηγες ?  :headbang:
Και αφου εκανες την λαδια σου θες και να την κανεις με ελαφρα .......  :headbang:

Κατι τετοιοι ειναι που εχουν κανει τις κοπελες να φοβουνται
οποιον τις πλησιαζει και να τον βλεπουν ως ΛΙΓΟΥΡΗ κι ας μην ειναι....

Αλλα τα θελει και ο κωλος τους αφου σου ''επεσε'' απο το δευτερο ραντεβου.....

τι να πω ?

ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..... !!!!!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ......

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Κατι τυποι σαν εσενα ειναι για πολλες κλωτσιες ....

Αφου ρε μαγκα δεν γουσταρες τι ηθελες και πηγες ?  :headbang:
Και αφου εκανες την λαδια σου θες και να την κανεις με ελαφρα .......  :headbang:

Κατι τετοιοι ειναι που εχουν κανει τις κοπελες να φοβουνται
οποιον τις πλησιαζει και να τον βλεπουν ως ΛΙΓΟΥΡΗ κι ας μην ειναι....

Αλλα τα θελει και ο κωλος τους αφου σου ''επεσε'' απο το δευτερο ραντεβου.....

τι να πω ?

ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..... !!!!!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ......
εσυ οσες εχεις πηδηξει μετα τις αποκατεστησες????

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ οσες εχεις πηδηξει μετα τις αποκατεστησες????
Πολλα ρωτας αλλα τεσπα ....

ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ?

Δεν ειναι σωστο να παιζεις με την ΨΥΧΗ κανενος....
και αυτο ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ

Κατα την προσωπικη μου γνωμη ΠΑΝΤΑ....

Ελπιζω να σε καλυψα ...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Πολλα ρωτας αλλα τεσπα ....

ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ?

Δεν ειναι σωστο να παιζεις με την ΨΥΧΗ κανενος....
και αυτο ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ

Κατα την προσωπικη μου γνωμη ΠΑΝΤΑ....

Ελπιζω να σε καλυψα ...
ξερεις ποσες γκομενες επαιξαν με την δικη μου ψυχη??? ξερεις ποσες με αποπλανησαν και με πιπωσαν και μετα την εκαναν με ελαφρα???  τι πρεπει να κανω τωρα??? να κινηθω δικαστικως και να ζηταω αποζημιωσεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom