Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
σταράτο είναι άμα τη θες μόνο για σεξ να τη βλέπεις μόνο για σεξ, και όταν/αν εκείνη σε ρωτήσει γιατί δε βγαίνετε έξω να της πεις γιατί περνάω καλά όπως είμαστε και δε θέλω κάτι περισσότερο.

Σε αυτο που λες δεν διαφωνω , ισα-ισα το βρισκω και καλυτερη διατυπωση απο το δικο μου (δεν ψαχνομαι για σχεση), απλα οσοι μιλησανε για αρχιδια (και φανηκε να συμφωνεις μαζι τους) περιγραψανε τον διαλογο που εγραψα. (τον υπερβολικο)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ρε τι θα διαβασουμε ακομα εδω μεσα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σε αυτο που λες δεν διαφωνω , ισα-ισα το βρισκω και καλυτερη διατυπωση απο το δικο μου (δεν ψαχνομαι για σχεση), απλα οσοι μιλησανε για αρχιδια (και φανηκε να συμφωνεις μαζι τους) περιγραψανε τον διαλογο που εγραψα. (τον υπερβολικο)

εγω μιλησα για αρχιδια
αλλα συνηθως ο άντρας ο σωστος δεν μιλάει με τρόπο που να προσβαλλει και δεν αποποιειται τις ευθυνες του.

το "θελω να διακοψουμε" ή "θελω κατι πιο χαλαρο" ειναι αρκετα ευγενικο και αρκετα ξεκαθαρο.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Τα μεγάλα αδιέξοδα της ζωής

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
το "θελω να διακοψουμε" ή "θελω κατι πιο χαλαρο" ειναι αρκετα ευγενικο και αρκετα ξεκαθαρο.

Υπαρχει παντα το εξης συχνο ενδεχομενο ομως:

-Κοιτα δεν ξερω τι εντυπωσεις σου δημιουργηθηκαν , αλλα δεν σκοπευω να δεσμευτω μαζι σου
-τοτε γιατι πηγες μαζι μου?
-απλα ηθελα κατι χαλαρο να περασουμε καλα
-Δηλαδη ηθελες μονο να με πηδηξεις ?!  (ερωτηση παγιδα)

- α)και για ποια με περασες ρε μλκ $&%@$#&$&@%%$&@ !!!!
  β)δεν λεει τπτ και φευγει με το δηθεν λυπημενο υφος ετοιμο να εκραγουν τα ματια της απο νευρα.

κοκ

Επισκέπτης
Υπαρχει παντα το εξης συχνο ενδεχομενο ομως:

-Κοιτα δεν ξερω τι εντυπωσεις σου δημιουργηθηκαν , αλλα δεν σκοπευω να δεσμευτω μαζι σου
-τοτε γιατι πηγες μαζι μου?
-απλα ηθελα κατι χαλαρο να περασουμε καλα
-Δηλαδη ηθελες μονο να με πηδηξεις ?!  (ερωτηση παγιδα)

- α)και για ποια με περασες ρε μλκ $&%@$#&$&@%%$&@ !!!!
  β)δεν λεει τπτ και φευγει με το δηθεν λυπημενο υφος ετοιμο να εκραγουν τα ματια της απο νευρα.

κοκ

αν εισαι ευγενικουλης κι εχεις και λυπημενο υφακι, γλυτωνεις ολο το διαλογο που περιγραφεις. ελεος μια φορα πηδηχτηκαν καλεεεεεεεεεε

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλά το ότι σου έπιασε το χέρι δε σημαίνει κι ότι σε θεωρεί και γκόμενό της... αλλά απέφευγε τα πολλά πολλά, να βρισκόσαστε μόνο για πήδημα για να το χωνέψει κι αυτή  :sunglasses:
Απλο αλλα μεγαλοφυες...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Να θεσω εγω ενα πραγματικα περιπλοκο προβλημα?

Εχεις ξεκαθαρισει με μια οτι θες μονο πηδημα , αυτη το δεχεται μηπως και σε τουμπαρει αλλα οι συχνες επαφες και για μεγαλο διαστημα αρχιζουν να της δινουν την εντυπωση οτι πετυχε το σκοπο της (παρολο που σε καθε συζητηση που σου ξεκιναει της θυμιζεις οτι θες κατι χαλαρο) , ωσπου μια μερα γνωριζεις μια φιλη της που την γουσταρεις και την θες μαλιστα και για σχεση!!

[size=18pt]Τοτε τι της λες????[/size]

Επισκέπτης
Να θεσω εγω ενα πραγματικα περιπλοκο προβλημα?

Εχεις ξεκαθαρισει με μια οτι θες μονο πηδημα , αυτη το δεχεται μηπως και σε τουμπαρει αλλα οι συχνες επαφες και για μεγαλο διαστημα αρχιζουν να της δινουν την εντυπωση οτι πετυχε το σκοπο της (παρολο που σε καθε συζητηση που σου ξεκιναει της θυμιζεις οτι θες κατι χαλαρο) , ωσπου μια μερα γνωριζεις μια φιλη της που την γουσταρεις και την θες μαλιστα και για σχεση!!

Τοτε τι της λες????

σιγουρα δλδ αυτη γουσταρει σχεση απο σενα? ή φαντασια μου πλανευτρα?
αν οντως σε θελει, ε τοτε το ξερει και η φιλη της, οποτε τον ηπιες. τπτ δε θα γινει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?

...πες της πως είσαι gay, ήταν μεγάλο λάθος να το κάνεις με γυναίκα και πως θες να ξαναγυρίσεις στις παλιές σου συνήθειες.... :grin: :grin: :grin:  :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατι αυτο το θρεντ μου μυριζει οτι το ανοιξε καμια κοπελιτσα ή μιλφακι κιολας απο το κοσμοφορουμ για να παρει απαντησεις στα δικα της ερωτηματα ή απλα να γελασει με αυτα που θα πουμε ?

φιλικα

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Μήπως σου έπιασε το χέρι για να τρομάξεις και να σε ξεφορτωθεί??!

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η συγκεκριμενη εφαγε κολλημα το εβλεπα στα ματια της και σε καποια πραγματα που καταλαβα απο συζητησεις+ κλασικη νοοτροπια Ελληνιδας+λιγο χαζη(οχι πολυ παραπανω απο μια μεση γυναικα)
Δεν ειναι μπαζελι,ειναι μια μεση Ελληνιδα στην εμφανιση
Δεν θελω να κοψω με καφριλα,πιστευω οτι ισως υπαρχει καποιος αλλος πιο ανωδυνος τροπος-ψεματακι(ειπαμε δεν ειναι Αινσταιν)

Επισκέπτης
Η συγκεκριμενη εφαγε κολλημα το εβλεπα στα ματια της και σε καποια πραγματα που καταλαβα απο συζητησεις+ κλασικη νοοτροπια Ελληνιδας+λιγο χαζη(οχι πολυ παραπανω απο μια μεση γυναικα)
Δεν θελω να κοψω με καφριλα,πιστευω οτι ισως υπαρχει καποιος αλλος πιο ανωδυνος τροπος-ψεματακι(ειπαμε δεν ειναι Αινσταιν)

γι αυτο την καταφερες?  :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

σου βρήκα ψεμματάκι πρώτο και φίνο.Πές της ότι δεν σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες,παρά μόνο οι κυρίες που γαμιούνται στα στούντια

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
εσείς πιο νομπέλ έχετε κατακτήσει?

Επισκέπτης
σου βρήκα ψεμματάκι πρώτο και φίνο.Πές της ότι δεν σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες,παρά μόνο οι κυρίες που γαμιούνται στα στούντια

και γιατι να μην της πει...οτι περασε απ'το λιντο...κ ερωτευτηκε τον κασπερ ή τον σαμουράι ?  :tits:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αλήθεια, μια πιο ομορφη και πιο έξυπνη θα σου καθοταν?
ή θα διαλεγε εναν πιο ομορφο και πιο εξυπνο απο σενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom