Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι ρε παιδιά δεν είναι κακό να γαμάς και κανένα μπάζο, χαρά δίνεις.
Η μαλακία είναι να ψήνεις το μπάζο για να το πηδήξεις, να του λές πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της, πόσο όμορφη είναι και να το δένει κόμπο ότι θα την παντρεφτείς μετά!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειναι σωστο αυτο.
δηλ σαν μαγκας της πουλας παραμυθι για να πας μαζι της και μετα την κανεις με ελαφρα!πολυ εξυπνο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι ρε παιδιά δεν είναι κακό να γαμάς και κανένα μπάζο, χαρά δίνεις.
Η μαλακία είναι να ψήνεις το μπάζο για να το πηδήξεις, να του λές πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της, πόσο όμορφη είναι και να το δένει κόμπο ότι θα την παντρεφτείς μετά!

:smitten:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αν με παρακολουθήσατε είπα τα εξής:
Έχω γαμήσει μπάζο λέγοντάς του απλά ότι θέλω μόνο να τη γαμίσω, και γλίτωσα από τα σχετικά μπλεξίματα.
Είμαι κατά του να παραμυθιάζεις μπάζο γιατί μετά έχεις μπλεξίματα. Γκε-γκε;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω γαμήσει μπάζο λέγοντάς του απλά ότι θέλω μόνο να τη γαμίσω, και γλίτωσα από τα σχετικά μπλεξίματα.

:smitten:

σεβασμός στα μπάζα λέμε  :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

έχεις τα δίκια σου, ειδικά με τα μπάζα θέλει κόπο και τρελό παραμύθιασμα. Μήπως ρεύτηκες και αυτή απάντησε "να γδυθώ εδώ?"  :headbang:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
όχι, προς θεού...
δηλαδή το κάνει για να μην την πληγώσει, όχι επειδή είναι κότα και δε θέλει να της πει ότι δε θέλει γκόμενα  :sunglasses:

Διαλογος με αρχιδια λοιπον:

-Κοιτα δεν ξερω τι εντυπωσεις σου δημιουργηθηκαν , αλλα δεν σκοπευω να δεσμευτω μαζι σου
-τοτε γιατι πηγες μαζι μου?
-απλα για να πηδηξω τιποτα παραπανω (αρχιδατος-σταρατος)
- α)και για ποια με περασες ρε μλκ $&%@$#&$&@%%$&@ !!!!
  β)δεν λεει τπτ και φευγει με το δηθεν λυπημενο υφος ετοιμο να εκραγουν τα ματια της απο νευρα.

α+β δημιουργουν σε μας τυψεις και στρες και ακυρωνεται τελικα ο αρχικος σκοπος του πηδηματος να χαλαρωσουμε και να φυγουν τα χοντρα (σπερμα και εννοιες).

Γυρναει λοιπον σπιτι βριζει "ολοι οι αντρες μαλακες κλπ" , "θα δει ο επομενος ποσο θα του ψησω το ψαρι στα χειλη μεχρι να του κατσω" , "μηπως εχω κατι και δεν με θελουν για σχεση , μηπως δεν ειμαι ομορφη" και την επομενη παιρνει τηλ τον μαλακα μουνοδουλο που την κυνηγαει 2 χρονια να την γαμησει , βγαινει 1-2 φορες μαζι του να ανεβει η ψυχολογια της και να ξανατσεκαρει οτι δεν της κανει και υστερα τον ξαναστελνει στη μαμα του.

Ολα τα ανωτερω θα ειχαν αποφευχθει αν συνηθιζανε οι Ελληνιδες να πηδιουνται με καποιον ετσι για το πηδημα και επειδη τον γουσταρουν (οπως και στον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο) οποτε και δεν θα χρειαζοταν και εμεις να τις δουλευουμε.

Και μενα μου εχουν κατσει 2 γκομενες που ημουνα ξεκαθαρος στην αρχη οτι θελω μονο πηδημα , αλλα τελικα το κανανε απλα για να με ριξουν λαου-λαου. Κατι σε θηλυκο μουνοδουλος-πρηκτης δηλαδη , αλλα αντι για υπηρεσιες ταξι και κερασμα προσφερουν πηδημα.
Με εχουν απορριψει ομως και αλλες 100 που ημουνα ξεκαθαρος εξαρχης μαζι τους , οποτε...

Λοιπον για να τα βρουμε καπου στη μεση παρτην και πες της οτι αυτο το διαστημα δεν ψαχνεσαι για μονιμη σχεση.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^ αυτό που περιγράφεις δεν είναι αρχιδάτο-σταράτο, είναι υπερβολικό και σπασαρχίδικο.

σταράτο είναι άμα τη θες μόνο για σεξ να τη βλέπεις μόνο για σεξ, και όταν/αν εκείνη σε ρωτήσει γιατί δε βγαίνετε έξω να της πεις γιατί περνάω καλά όπως είμαστε και δε θέλω κάτι περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom