You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εδω δεν υπαρχει κριση !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα maldi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Το γαμήσι ανήκει στις ανθρώπινες ανάγκες, δεν κόβεται εύκολα .ενα bravo στα παληκαρια που σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο οικονομικη αποψη,καταφερνουν να γραφουν κατα μεσο ορο καθε μερα και απο μια κριτικη ,απλα respect
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν πρεπει να μας κοψουν και το γαμησιενα bravo στα παληκαρια που σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο οικονομικη αποψη,καταφερνουν να γραφουν κατα μεσο ορο καθε μερα και απο μια κριτικη ,απλα respect
ολοι στον αγωνα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε δεν πρεπει να μας κοψουν και το γαμησι
ολοι στον αγωνα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παίχτες θέλω να σας κάνω ένα ερώτημα :
αν σας έδιναν μια δουλειά σ'ένα απομονωμένο χωριό πολύ μακριά απο Αθήνα ,στο οποίο θα έπρεπε να είστε apico 24/7
με 2500ευρώ το μήνα , αλλά με ίχνος μπουρδέλου ή άλλου θηλυκού homo sapiens
και μια δουλειά στην Αθήνα με 500ευρώ το μήνα και όλες τις πορνικές-εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στο πιάτο σας
ποιό απ'τα δύο θα διαλέγατε?
αν σας έδιναν μια δουλειά σ'ένα απομονωμένο χωριό πολύ μακριά απο Αθήνα ,στο οποίο θα έπρεπε να είστε apico 24/7
και μια δουλειά στην Αθήνα με 500ευρώ το μήνα και όλες τις πορνικές-εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στο πιάτο σας
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Φυσικα και δεν πρεπει να μας κοψει κανεις το γαμισι και δεν ζηλευω καθολου γιατι κανω και εγω τις καταθεσεις μου .
οτι εγραψα το εγραψα για τις μουφα κριτικες που για να τις γραφουν μερικοι και με τετοια συχνοτητα που θα πρεπει να βγαινουν απο το ενα μπου να γραφουν κριτικη και αμεσως να μπαινουν στο επομενο
οτι εγραψα το εγραψα για τις μουφα κριτικες που για να τις γραφουν μερικοι και με τετοια συχνοτητα που θα πρεπει να βγαινουν απο το ενα μπου να γραφουν κριτικη και αμεσως να μπαινουν στο επομενο
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Το πρώτο, θα έβρισκα τρόπο να βρω κάποια με τέτοιο μισθό, εν ανάγκη εισαγωγή , στην δεύτερη περίπτωση δύσκολα τα πράγματα.παίχτες θέλω να σας κάνω ένα ερώτημα :
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Υπομονη 6 μηνες το πολυ με dvd πορνο και μετα παραιτηση αλλα επειδη ειμαστε στην Ελλαδα
θα εψαχνα για καμια τραμπα καποιο βραδυ και ισως αφου μπορουσα να βρω την ακρη καθομουν εκει!
Edit: Με τα 500 απο που να εκοβα για να παω;με τα 2.500 πως θα μπορουσα να παω;
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εξαρτάται rigo το πόσο καιρό θα ήσουν υποχρεωμένος να μείνεις εκεί.
Πάντως Aθήνα μόνο με 500 € το μήνα είναι πίκρα.
Υπάρχουν και ψεύτες,αλλά ειδικά στα μπουρδέλα δεν νομίζω...............Φυσικα και δεν πρεπει να μας κοψει κανεις το γαμισι και δεν ζηλευω καθολου γιατι κανω και εγω τις καταθεσεις μου .
Είναι απλό. Θα διάλεγα τη δουλειά των 2500 Ευρώ. Το ότι δεν θα υπήρχε στο μέρος που θα δούλευα ίχνος μπουρδέλου κλπ, δεν το θεωρώ πρόβλημα γιατί με τα λεφτά που θα έπαιρνα θα μπορούσα να καλώ όποτε ήθελα το city tour της αρεσκείας μου.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
500 για ξόδεμα εννοούσαΤο πρώτο, θα έβρισκα τρόπο να βρω κάποια με τέτοιο μισθό, εν ανάγκη εισαγωγή , στην δεύτερη περίπτωση δύσκολα τα πράγματα.
σωστό αυτό ;)Υπομονη 6 μηνες το πολυ με dvd πορνο και μετα παραιτηση αλλα επειδη ειμαστε στην Ελλαδα
θα εψαχνα για καμια τραμπα καποιο βραδυ και ισως αφου μπορουσα να βρω την ακρη καθομουν εκει!
Edit: Με τα 500 απο που να εκοβα για να παω;με τα 2.500 πως θα μπορουσα να παω;
ας πούμε 1 χρόνο είσαι υποχρεωμένοςΕξαρτάται rigo το πόσο καιρό θα ήσουν υποχρεωμένος να μείνεις εκεί.
Πάντως Aθήνα μόνο με 500 € το μήνα είναι πίκρα.
Είναι απλό. Θα διάλεγα τη δουλειά των 2500 Ευρώ. Το ότι δεν θα υπήρχε στο μέρος που θα δούλευα ίχνος μπουρδέλου κλπ, δεν το θεωρώ πρόβλημα γιατί με τα λεφτά που θα έπαιρνα θα μπορούσα να καλώ όποτε ήθελα το city tour της αρεσκείας μου.
ρε πατρίδα
αφού είπα απομονωμένο κατσαβραχοχώρι
πώς θα έρθει το ct εκεί ? με γαιδούρι ?
ρε πατρίδα
αφού είπα απομονωμένο κατσαβραχοχώρι
πώς θα έρθει το ct εκεί ? με γαιδούρι ?
Αμα πληρωνεις ολα γινονται. Το ραντεβου θα εχει και χροια long date.
Και κατι off-topic. Πώς κανεις πολλαπλες παραθεσεις;
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
προσωπικά δεν θα πλήρωνα για να πέρα απ'την ελάχιστη ταρίφα (10-20ευρώ) ούτε cent παραπάνω, ακόμα και αν έπαιρνα 5 χιλιάρικα το μήνα , πόσο μάλλον για ct και δη outcall στο κατσαβραχοΑμα πληρωνεις ολα γινονται. Το ραντεβου θα εχει και χροια long date.
Και κατι off-topic. Πώς κανεις πολλαπλες παραθεσεις;
για τις πολλαπλές παραθέσεις , sorry αλλά δεν έχω διάυγεια τώρα να σου πώ ακριβώς πως το κανα
θα στο πώ αύριο όμως που θα μαι σε καλύτερη φόρμα
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ας πούμε 1 χρόνο είσαι υποχρεωμένος
Ένα χρόνο παλεύεται.
Γενικότερα ένα μεγάλο μπράβο σε όσους γράφουν τις εμπειρίες τους είτε πρόκειται για πολλές είτε λίγες...Προσωπικά οι εμπειρίες μου από τον αγοραίο έρωτα είναι λίγες αλλά όποτε έχω πάει τις έχω καταγράψει!!Όπως με έχουν βοηθήσει πολλές αρκετές από εδώ μέσα άλλο τόσο θέλω να βοηθάω και γω στην αλληλοενημέρωση...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
λές ε ?Ένα χρόνο παλεύεται.
προσωπικά δύσκολα θα πάλευα όχι χρόνο αλλά max 3ημερο αγαμίας