Νέα

Εδω δεν υπαρχει κριση !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maldi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε βλέποντας το παραπάνω post από το θεματοθέτη, ήταν η εξής απλή: δε φοβάμαι τόσο την κρίση όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειές της, όσο το διχασμό τον οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βαθμιαία..... δημόσιοι εναντίον ιδιωτικών, άνεργοι εναντίον εργαζομένων, εργαζόμενοι εναντίον συνταξιούχων, πελάτες μπουρδέλων (λόγω οικονιμικής αδυναμίας) εναντίον πελατών ct (λόγω οικονομικής δυνατότητας).......
Δεν έχω πάει ποτέ με ct, και πριν την κρίση ήταν ακριβά για μένα..... τα cg τα είχα πάντα με μέτρο και κοιτώντας να βρω οικονομικές λύσεις...... αλλά ποτέ δεν κοίταγα τον δίπλα μου που μπορούσε να ''σκάσει'' περισσότερα από εμένα για να πηδήξει κάτι άλλο που εγώ δεν μπορούσα, και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω.....

τύπε αυτά που λες υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Πάντα υπήρχε φτώχεια και πλούτος. Απλά πριν την κρίση, λόγω της ρευστότητας που υπήρχε στην πιάτσα και που τελικά οφειλόταν σε δάνεια ιδιωτικά και κρατικά, κινούνταν το χρήμα και ο κόσμος έβγαζε πιο πολλά γούστα.

Επισκέπτης
παίχτες θέλω να σας κάνω ένα ερώτημα :

αν σας έδιναν μια δουλειά σ'ένα απομονωμένο χωριό πολύ μακριά απο Αθήνα ,στο οποίο θα έπρεπε να είστε apico 24/7
με 2500ευρώ το μήνα , αλλά με ίχνος μπουρδέλου ή άλλου θηλυκού homo sapiens

και μια δουλειά στην Αθήνα με 500ευρώ το μήνα και όλες τις πορνικές-εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στο πιάτο σας

ποιό απ'τα δύο θα διαλέγατε?  

Φυσικά και θα διάλεγα τη δουλειά στην Αθήνα με τα 500 ευρώ, άλλωστε τόσα περίπου παίρνω και τώρα, από τα οποία γύρω στα 150-200 πάνε στο σεξ.

Θα σου πω απλά ότι έχω να φύγω από την Αθήνα 4 χρόνια ενώ είχα πάντα τη δυνατότητα να κάνω φτηνές διακοπές. Ξέρεις γιατί δεν κάνω διακοπές? Για να μη χαλάσω τη σειρά μου στο σεξ. Κάνω σεξ αυστηρά μέρα παρά μέρα και οι γυναίκες μου είναι εδώ. Αν φύγω έστω και για λίγο χαλάω τη σειρά και δε θέλω. Δεν αξίζει να φύγεις ούτε μια μέρα από την Αθήνα αν δεν έχεις εξασφαλισμένο το σεξ.  

Picker  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φυσικά και θα διάλεγα τη δουλειά στην Αθήνα με τα 500 ευρώ, άλλωστε τόσα περίπου παίρνω και τώρα, από τα οποία γύρω στα 150-200 πάνε στο σεξ.

Θα σου πω απλά ότι έχω να φύγω από την Αθήνα 4 χρόνια ενώ είχα πάντα τη δυνατότητα να κάνω φτηνές διακοπές. Ξέρεις γιατί δεν κάνω διακοπές? Για να μη χαλάσω τη σειρά μου στο σεξ. Κάνω σεξ αυστηρά μέρα παρά μέρα και οι γυναίκες μου είναι εδώ. Αν φύγω έστω και για λίγο χαλάω τη σειρά και δε θέλω. Δεν αξίζει να φύγεις ούτε μια μέρα από την Αθήνα αν δεν έχεις εξασφαλισμένο το σεξ.  

Picker  :sunglasses:
αν και είναι κάπως "περίεργο" αυτό ,
ομολογώ ότι ακριβώς το ίδιο θα διάλεγα και γώ  ;)

Επισκέπτης
αν και είναι κάπως "περίεργο" αυτό ,
ομολογώ ότι ακριβώς το ίδιο θα διάλεγα και γώ  ;)

Έχουμε κάποια κοινά στοιχεία ομολογώ.  :cheesy:  

Εκεί που νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθείς λίγο είναι στο συναίσθημα. Χθες ας πούμε που γαμούσα την Κορίνα στο Ιάσωνος 20β της πέταξα και 2-3 παθιάρικα αγαπουλίστικα όταν τελείωνα: "Αγάπη μου", "μωρό μου" κτλ... Αγάπη θέλουνε μωρέ, για 10 ευρώ σου δίνονται τα καημένα.  :'(  

Νιώσε την αγάπη και θα με θυμηθείς.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Έχουμε κάποια κοινά στοιχεία ομολογώ.  :cheesy:  

Εκεί που νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθείς λίγο είναι στο συναίσθημα. Χθες ας πούμε που γαμούσα την Κορίνα στο Ιάσωνος 20β της πέταξα και 2-3 παθιάρικα αγαπουλίστικα όταν τελείωνα: "Αγάπη μου", "μωρό μου" κτλ... Αγάπη θέλουνε μωρέ, για 10 ευρώ σου δίνονται τα καημένα.  :'(  

Νιώσε την αγάπη και θα με θυμηθείς.  :sunglasses:
το ξέρω ότι έχουμε κοινά σημεία

αλλά το συναίσθημα μου, είναι πιο "ακριβό" , για να το χαραμίσω φτηνά , σε χιλιοχυμένα σκεύη ηδονής
το ίδιο φυσικά ισχύει και με άλλες γυναίκες που γνώριζα κατα καιρούς, που είχαν περισότερο αυτοσεβασμό

αλλά το ξέρω ότι θα βρεθεί κάποια κάποτε που θα με στείλει αδιάβαστο και θα μου κόψει τον περιττό αέρα

Επισκέπτης
το ξέρω ότι έχουμε κοινά σημεία

αλλά το συναίσθημα μου, είναι πιο "ακριβό" , για να το χαραμίσω φτηνά , σε χιλιοχυμένα σκεύη ηδονής

Μόνο αυτά τα "χιλιοχυμένα σκεύη ηδονής" αξίζουν το σεβασμό μας, καμία άλλη γυναίκα!  

:rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μόνο αυτά τα "χιλιοχυμένα σκεύη ηδονής" αξίζουν το σεβασμό μας, καμία άλλη γυναίκα!  

:rockon:
ανάλογα με το τι επίπεδο είσαι, θα σέβεσαι και τα αντίστοιχου επιπέδου άτομα

Επισκέπτης
ανάλογα με το τι επίπεδο είσαι, θα σέβεσαι και τα αντίστοιχου επιπέδου άτομα

Kαμία σχέση, είναι καθαρά ιδεολογικό το ζήτημα. Και ο πιο πλούσιος άνθρωπος να ήμουν θα με συγκινούσαν αφάνταστα οι πουτάνες στο Μετάξι. Τις λατρεύω!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ"! ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Kαμία σχέση, είναι καθαρά ιδεολογικό το ζήτημα. Και ο πιο πλούσιος άνθρωπος να ήμουν θα με συγκινούσαν αφάνταστα οι πουτάνες στο Μετάξι. Τις λατρεύω!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ"! ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!   :rockon:
επειδή αυτές τις πηδάς , ενώ οι άλλες σε φτύνουν

Επισκέπτης
επειδή αυτές τις πηδάς , ενώ οι άλλες σε φτύνουν

Λάθος φίλε! Επειδή αυτές είναι οι μόνες που αποδέχονται την αλήθεια ενώ οι άλλες ζούνε μέσα στο παραμύθι και την υποκρισία. Και κυρίως επειδή αυτές αποδέχονται την ξεφτίλα τους! Πολύ μεγάλο πράγμα η γυναίκα να αποδέχεται την ξεφτίλα της!

Έχεις δρόμο ακόμα για να φτάσεις τον τρόπο σκέψης μου...

Gotta go. Άντε bye!   :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Λάθος φίλε! Επειδή αυτές είναι οι μόνες που αποδέχονται την αλήθεια ενώ οι άλλες ζούνε μέσα στο παραμύθι και την υποκρισία. Και κυρίως επειδή αυτές αποδέχονται την ξεφτίλα τους! Πολύ μεγάλο πράγμα η γυναίκα να αποδέχεται την ξεφτίλα της!

Έχεις δρόμο ακόμα για να φτάσεις τον τρόπο σκέψης μου...

Gotta go. Άντε bye!   :rockon:
οι γυναίκες δεν είναι ξεφτιλισμένες επειδή δεν σου κάθονται αφενός,
και αφετέρου πολλές πόρνες (για ένα περίεργο λόγο) νιώθουν βασίλισσες

όντως αν πάθω μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό και υποστώ κρανιοεγκεφαλική κάκωση τότε μπορεί να φτάσω στα επίπεδα της σκέψης σου

καλό ταξίδι φίλε μου , να σαι πάντα καλά  :thumbsup:

Επισκέπτης
οι γυναίκες δεν είναι ξεφτιλισμένες επειδή δεν σου κάθονται αφενός,
και αφετέρου πολλές πόρνες (για ένα περίεργο λόγο) νιώθουν βασίλισσες

όντως αν πάθω μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό και υποστώ κρανιοεγκεφαλική κάκωση τότε μπορεί να φτάσω στα επίπεδα της σκέψης σου

καλό ταξίδι φίλε μου , να σαι πάντα καλά  :thumbsup:

1. Είμαι κλάσεις ανώτερος σε σκέψη από εσένα.

2. Οι γυναίκες είναι ξεφτιλισμένες γιατί στο σεξ είναι έρμαια των αντρών.

Two way street ειναι μεγαλε, και συ αποδεχεσαι τη δικη σου ξεφτιλα

Εγώ μεγάλε δεν γαμιέμαι, μόνο γαμάω.  :sunglasses:

Επισκέπτης
ενα bravo στα παληκαρια που σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο οικονομικη αποψη,καταφερνουν να γραφουν κατα μεσο ορο καθε μερα και απο μια κριτικη ,απλα respect  :birdman:

Γιατι μαλακα απλα οταν οι πυρφοροι χαλαγανε καποια χιλιαδες ευρω σε ουκρανο-μολδαβα τσολια και ελεηνιδες χοτρες φωκιες εμεις καναμε κομποδεμα και τωρα ολες αυτες τις γαμαμε με ενα δεκαευρο οταν εσεις πληρωνατε 50 ευρω για ενα χουρο σε ενα κωλοστριπτιτζοκωλομπαρο.... :birdman: :birdman: :birdman:

ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ο πικερ ξεπεσε.. και προσπαθει ματαια να φτασει τον κορονακη..αστον στο δραμα του

χαχαχα ο Κορονάκης ανήκειπλέον στ hall of fame του bou είναι μικρός θεούλης, έτσι μ ρχεται να γίνω πουτάνα για πάρτη του  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom