neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
διαβασα 2 το μηνα εισαι πολυδαπανος εσυπεριπου 150 πανε με το χοτελ
επι 8 το μηνα ποσο βγαινει?
διαβασα 2 το μηνα εισαι πολυδαπανος εσυπεριπου 150 πανε με το χοτελ
επι 8 το μηνα ποσο βγαινει?
πινεις μπλακ λαμπελ?ακόμα και η "αηδία" που μάλλον υπαινίσσεσαι , στην ουσία δεν υπάρχει
το "αίσθημα" είναι απλά ηλεκτρικά δυναμικά κάποιων περιοχών της γλοιώδους μάζας που ονομάζεται εγκέφαλος
πιστεύω ότι όλη μας η συμπεριφορά είναι απλά προβολή του πως λειτουργεί αυτό το περίεργο πράγμα μέσα στο κρανίο μας
δεν υπάρχει τπτ στην ουσία ,είμαστε απλά κρέατα φίλε , για μένα είναι πιο γοητεύτική αυτή η γνώση , απ'τα τα ακριβοπληρωμένα ψέμματα των πιρφορικών ψευδαισθήσεων
(sorry για το off topic , αλλά το βραδάκι με εμπνέει)
ακόμα και η "αηδία" που μάλλον υπαινίσσεσαι , στην ουσία δεν υπάρχει
το "αίσθημα" είναι απλά ηλεκτρικά δυναμικά κάποιων περιοχών της γλοιώδους μάζας που ονομάζεται εγκέφαλος
πιστεύω ότι όλη μας η συμπεριφορά είναι απλά προβολή του πως λειτουργεί αυτό το περίεργο πράγμα μέσα στο κρανίο μας
δεν υπάρχει τπτ στην ουσία ,είμαστε απλά κρέατα φίλε , για μένα είναι πιο γοητεύτική αυτή η γνώση , απ'τα τα ακριβοπληρωμένα ψέμματα των πιρφορικών ψευδαισθήσεων
(sorry για το off topic , αλλά το βραδάκι με εμπνέει)
λίγο chivas ;)πινεις μπλακ λαμπελ?
Τα γνωστά "κοκεράκια";
προς το παρον με 300 ευρω το μηνα βολευομουν με 2 CG ...ειμαι απο τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει το χαρτι περισσοτερο απο το μουνιλίγο chivas ;)
αλλά καλά τα λέω ενδεχομένως να μην είναι το κατάλληλο θρέντ
αλλά δε βαριέσαι... ;)
θές να τοποθετηθείς επι των φαινομένων ?
δλδ πώς αισθάνεσαι ηδονή έτσι ?προς το παρον με 300 ευρω το μηνα βολευομουν με 2 CG ...ειμαι απο τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει το χαρτι περισσοτερο απο το μουνι
ηδονη απο το χρημα η απο το σεξ? να τα διαχωριζεις αυτα ;)δλδ πώς αισθάνεσαι ηδονή έτσι ?
χρειάζεσαι εγκεφαλικά ψέμματα , για να προσεγγίσεις την ουδό του σεξουαλικού ερεθισμού και να υπάρξει στύση?
(η κουβέντα είναι τελείως φλού , οπότε ελεύθερα γράφουμε ότι θέλουμε , ο νηματοθέτης δεν δαγκώνει! )
η ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.ηδονη απο το χρημα η απο το σεξ? να τα διαχωριζεις αυτα ;)
η δευτερη προταση μου φανηκε πιο δυσνοητη γραφε πιο απλα ελληνικα να καταλαβαινουμε και μεις
εχω γαμησει και σε μπουρδελα ,δεν δυσκολευομαι καθολου απλα προτιμω σιτυτουρια ,ειναι το αρωμα οταν ανεβαινεις στον 6 οροφο που σε καυλωνει και χτυπας την πορτα 3 φορες για να σου ανοιξει ενα καλο μουνι (σπανιζουν και κει βεβαια).Τωρα πια ομως δεν σπρωχνω ουτε χοντρα ουτε λεπτα ,με εσπρωξε η μερκελ ηδηη ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.
τέλοσπάντων , ας πούμε πές μου , γιατί χρειάζεσαι κάποιο cg ή ct (ή την κοπέλα σου) για να επέλθει η στύση , και δυσκολεύεσαι πχ σ'ένα πανβρώμικο φτηνό μπουρδέλο ?
(αν το θεωρείς προσβλητικό μην απαντήσεις , απλά προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν όσοι τα σπρώχνουν χοντρά)
η ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.
τέλοσπάντων , ας πούμε πές μου , γιατί χρειάζεσαι κάποιο cg ή ct (ή την κοπέλα σου) για να επέλθει η στύση , και δυσκολεύεσαι πχ σ'ένα πανβρώμικο φτηνό μπουρδέλο ?
(αν το θεωρείς προσβλητικό μην απαντήσεις , απλά προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν όσοι τα σπρώχνουν χοντρά)
Kοιτα να δεις αδερφε. Με βαση τις ορεξεις μου μιλαμε για 1 cg την εβδομαδα, δηλαδη 4 το μηνα. Αυτο μας κανει(γραφειο ή ανεξαρτητη, με ξενοδοχεια και τα ρεστα) περιπου 550-600 ευρω τον μηνα. Γι αυτο σου λεω. Βρες μου εσυ την δουλεια με τα 2,5 χιλιαρικα και μην αγχωνεσαι για μενα. Θα αντεξω 1 χρονο δεδομενου οτι μετα την εχουν βαμμενη ολες
η ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.
εχω γαμησει και σε μπουρδελα ,δεν δυσκολευομαι καθολου απλα προτιμω σιτυτουρια ,ειναι το αρωμα οταν ανεβαινεις στον 6 οροφο που σε καυλωνει και χτυπας την πορτα 3 φορες για να σου ανοιξει ενα καλο μουνι (σπανιζουν και κει βεβαια).Τωρα πια ομως δεν σπρωχνω ουτε χοντρα ουτε λεπτα ,με εσπρωξε η μερκελ ηδη
καλά μην περηφανεύεσαι κιόλας πολύKοιτα να δεις αδερφε. Με βαση τις ορεξεις μου μιλαμε για 1 cg την εβδομαδα, δηλαδη 4 το μηνα. Αυτο μας κανει(γραφειο ή ανεξαρτητη, με ξενοδοχεια και τα ρεστα) περιπου 550-600 ευρω τον μηνα. Γι αυτο σου λεω. Βρες μου εσυ την δουλεια με τα 2,5 χιλιαρικα και μην αγχωνεσαι για μενα. Θα αντεξω 1 χρονο δεδομενου οτι μετα την εχουν βαμμενη ολες
συμφωνώ απόλυταμαλλον για τον ιδιο λογο που θα δυσκολευοσουν και εσυ να εχεις στυση ξαπλωμενος διπλα σ'αυτη
διαφορετικοι ανθρωποι σταθμιζουν διαφορετικα τα ερεθισματα γυρω τους. Για καποιους πχ δε τρεχει τιποτα να το κανουν σε καταυλισμο γυφτων διπλα σε λακκο με σκατα με μια γκομενα που χει να κανει μπανιο 3 χρονια. Για αλλους δε τους σηκωνεται αν δε βαλουν πανες. ΚΟΚ
πλέον όχι , σιχαίνομαι το ακριβοπληρωμένο ψέμμαδεν σε ερεθίζουν αυτές;;;
προβλέψιμομου έρχεται εμετός...
πλέον όχι , σιχαίνομαι το ακριβοπληρωμένο ψέμμα
με γοητεύει ο ρεαλισμός
γιατί στην ουσία ο άνθρωπος ένα βρώμικο έμβιο κρέας είναι
προβλέψιμο
(είσαι θηλυκού φύλου ? )
δεν αντιλέγω, απλάειναι η μπόχα...
δεν αντιλέγω, απλά
εμένα μου βρωμάει περισσότερο το πιρφορεστειδιακό ψέμα των ευωδιαστών πορνών
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε βλέποντας το παραπάνω post από το θεματοθέτη, ήταν η εξής απλή: δε φοβάμαι τόσο την κρίση όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειές της, όσο το διχασμό τον οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βαθμιαία..... δημόσιοι εναντίον ιδιωτικών, άνεργοι εναντίον εργαζομένων, εργαζόμενοι εναντίον συνταξιούχων, πελάτες μπουρδέλων (λόγω οικονιμικής αδυναμίας) εναντίον πελατών ct (λόγω οικονομικής δυνατότητας).......ενα bravo στα παληκαρια που σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο οικονομικη αποψη,καταφερνουν να γραφουν κατα μεσο ορο καθε μερα και απο μια κριτικη ,απλα respect