Νέα

Εδω δεν υπαρχει κριση !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maldi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ακόμα και η "αηδία" που μάλλον υπαινίσσεσαι , στην ουσία δεν υπάρχει
το "αίσθημα" είναι απλά ηλεκτρικά δυναμικά κάποιων περιοχών της γλοιώδους μάζας που ονομάζεται εγκέφαλος

πιστεύω ότι όλη μας η συμπεριφορά είναι απλά προβολή του πως λειτουργεί αυτό το περίεργο πράγμα μέσα στο κρανίο μας

δεν υπάρχει τπτ στην ουσία ,είμαστε απλά κρέατα φίλε , για μένα είναι πιο γοητεύτική αυτή η γνώση , απ'τα  τα ακριβοπληρωμένα ψέμματα των πιρφορικών ψευδαισθήσεων

(sorry για το off topic , αλλά το βραδάκι με εμπνέει)  
πινεις μπλακ λαμπελ? :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ακόμα και η "αηδία" που μάλλον υπαινίσσεσαι , στην ουσία δεν υπάρχει
το "αίσθημα" είναι απλά ηλεκτρικά δυναμικά κάποιων περιοχών της γλοιώδους μάζας που ονομάζεται εγκέφαλος

πιστεύω ότι όλη μας η συμπεριφορά είναι απλά προβολή του πως λειτουργεί αυτό το περίεργο πράγμα μέσα στο κρανίο μας

δεν υπάρχει τπτ στην ουσία ,είμαστε απλά κρέατα φίλε , για μένα είναι πιο γοητεύτική αυτή η γνώση , απ'τα  τα ακριβοπληρωμένα ψέμματα των πιρφορικών ψευδαισθήσεων

(sorry για το off topic , αλλά το βραδάκι με εμπνέει)  

Τα γνωστά "κοκεράκια"; :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λίγο chivas  ;)

αλλά καλά τα λέω ενδεχομένως να μην είναι το κατάλληλο θρέντ
αλλά δε βαριέσαι... ;)

θές να τοποθετηθείς επι των φαινομένων  ?  
:2funny:  :thumbsup:
προς το παρον με 300 ευρω το μηνα βολευομουν με 2 CG ...ειμαι απο τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει το χαρτι περισσοτερο απο το μουνι :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
προς το παρον με 300 ευρω το μηνα βολευομουν με 2 CG ...ειμαι απο τους ανθρωπους που τους ενδιαφερει το χαρτι περισσοτερο απο το μουνι :grin:
δλδ πώς αισθάνεσαι ηδονή έτσι ?

χρειάζεσαι εγκεφαλικά ψέμματα , για να προσεγγίσεις την ουδό του σεξουαλικού ερεθισμού και να υπάρξει στύση?

(η κουβέντα είναι τελείως φλού , οπότε ελεύθερα γράφουμε ότι θέλουμε , ο νηματοθέτης δεν δαγκώνει! )

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δλδ πώς αισθάνεσαι ηδονή έτσι ?

χρειάζεσαι εγκεφαλικά ψέμματα , για να προσεγγίσεις την ουδό του σεξουαλικού ερεθισμού και να υπάρξει στύση?

(η κουβέντα είναι τελείως φλού , οπότε ελεύθερα γράφουμε ότι θέλουμε , ο νηματοθέτης δεν δαγκώνει! )
ηδονη απο το χρημα η απο το σεξ? :grin: να τα διαχωριζεις αυτα  ;)

η δευτερη προταση μου φανηκε πιο δυσνοητη  :grin: γραφε πιο απλα ελληνικα να καταλαβαινουμε και μεις  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ηδονη απο το χρημα η απο το σεξ? :grin: να τα διαχωριζεις αυτα  ;)

η δευτερη προταση μου φανηκε πιο δυσνοητη  :grin: γραφε πιο απλα ελληνικα να καταλαβαινουμε και μεις  :grin:
η ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.

τέλοσπάντων , ας πούμε πές μου , γιατί χρειάζεσαι κάποιο cg ή ct (ή την κοπέλα σου) για να επέλθει η στύση , και δυσκολεύεσαι πχ σ'ένα πανβρώμικο φτηνό μπουρδέλο ?

(αν το θεωρείς προσβλητικό μην απαντήσεις , απλά προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν όσοι τα σπρώχνουν χοντρά) 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
η ηδονή ανεξαρτήτως του πώς εκλύεται , είναι απλά εκφορτίσεις του reward system στον εγκέφαλό σου.

τέλοσπάντων , ας πούμε πές μου , γιατί χρειάζεσαι κάποιο cg ή ct (ή την κοπέλα σου) για να επέλθει η στύση , και δυσκολεύεσαι πχ σ'ένα πανβρώμικο φτηνό μπουρδέλο ?

(αν το θεωρείς προσβλητικό μην απαντήσεις , απλά προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν όσοι τα σπρώχνουν χοντρά) 
εχω γαμησει και σε μπουρδελα ,δεν δυσκολευομαι καθολου απλα προτιμω σιτυτουρια ,ειναι το αρωμα οταν ανεβαινεις στον 6 οροφο που σε καυλωνει και χτυπας την πορτα 3 φορες  :grin: για να σου ανοιξει ενα καλο μουνι (σπανιζουν και κει βεβαια).Τωρα πια ομως δεν σπρωχνω ουτε χοντρα ουτε λεπτα ,με εσπρωξε η μερκελ ηδη

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Kοιτα να δεις αδερφε. Με βαση τις ορεξεις μου μιλαμε για 1 cg την εβδομαδα, δηλαδη 4 το μηνα. Αυτο μας κανει(γραφειο ή ανεξαρτητη, με ξενοδοχεια και τα ρεστα) περιπου 550-600 ευρω τον μηνα. Γι αυτο σου λεω. Βρες μου εσυ την δουλεια με τα 2,5 χιλιαρικα και μην αγχωνεσαι για μενα. Θα αντεξω 1 χρονο δεδομενου οτι μετα την εχουν βαμμενη ολες  :2funny:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

μαλλον για τον ιδιο λογο που θα δυσκολευοσουν και εσυ να εχεις στυση ξαπλωμενος διπλα σ'αυτη

ugly+girl2.jpg

διαφορετικοι ανθρωποι σταθμιζουν διαφορετικα τα ερεθισματα γυρω τους. Για καποιους πχ δε τρεχει τιποτα να το κανουν σε καταυλισμο γυφτων διπλα σε λακκο με σκατα με μια γκομενα που χει να κανει μπανιο 3 χρονια. Για αλλους δε τους σηκωνεται αν δε βαλουν πανες. ΚΟΚ

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Kοιτα να δεις αδερφε. Με βαση τις ορεξεις μου μιλαμε για 1 cg την εβδομαδα, δηλαδη 4 το μηνα. Αυτο μας κανει(γραφειο ή ανεξαρτητη, με ξενοδοχεια και τα ρεστα) περιπου 550-600 ευρω τον μηνα. Γι αυτο σου λεω. Βρες μου εσυ την δουλεια με τα 2,5 χιλιαρικα και μην αγχωνεσαι για μενα. Θα αντεξω 1 χρονο δεδομενου οτι μετα την εχουν βαμμενη ολες  :2funny:

Business planning..... :2funny:

Συνημμένα

• business_growth_and_success.jpg
    business_growth_and_success.jpg
    137,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Natta

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

δεν σε ερεθίζουν αυτές;;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εχω γαμησει και σε μπουρδελα ,δεν δυσκολευομαι καθολου απλα προτιμω σιτυτουρια ,ειναι το αρωμα οταν ανεβαινεις στον 6 οροφο που σε καυλωνει και χτυπας την πορτα 3 φορες  :grin: για να σου ανοιξει ενα καλο μουνι (σπανιζουν και κει βεβαια).Τωρα πια ομως δεν σπρωχνω ουτε χοντρα ουτε λεπτα ,με εσπρωξε η μερκελ ηδη

στην ουσία χρειάζεσαι , συναισθηματικά ψέμματα και ψευδαισθήσεις , για να προκληθεί αιμάτωση των σηρραγγωδών σωμάτιων του πέους σου, είναι απλά "τερτίπια" του οργανισμού , δεν υπάρχει τπτ άλλο

ενδιαφέρον αν και σύνηθες φαινόμενο

(αν νιώθεις ότι σε προσβάλλω , το σταματάω , απλά λέω ότι σκέφτομαι)

καλά μην περηφανεύεσαι κιόλας πολύ
είπαμε  :2funny:  :thumbsup:  :cool2:

τέλοσπάντων είναι αναλογα το είδος του εγκεφάλου που έχει κανείς στο κρανίο του
πχ εγώ σε καμία περίπτωση δεν λειτουργώ έτσι

αλλά σέβομαι την διαφορετικότητα  ;)

μαλλον για τον ιδιο λογο που θα δυσκολευοσουν και εσυ να εχεις στυση ξαπλωμενος διπλα σ'αυτη

ugly+girl2.jpg

διαφορετικοι ανθρωποι σταθμιζουν διαφορετικα τα ερεθισματα γυρω τους. Για καποιους πχ δε τρεχει τιποτα να το κανουν σε καταυλισμο γυφτων διπλα σε λακκο με σκατα με μια γκομενα που χει να κανει μπανιο 3 χρονια. Για αλλους δε τους σηκωνεται αν δε βαλουν πανες. ΚΟΚ
συμφωνώ απόλυτα
με τη μόνη διαφορά ότι το θήλυ σαρκίο που μου δείχνεις, άνετα θα μπορούσε να εκκενώσει το περιεχόμενο των σπερμ. κύστεών μου , αρκεί να φύγει μετά βέβαια

Natta

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

μου έρχεται εμετός...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν σε ερεθίζουν αυτές;;;
πλέον όχι , σιχαίνομαι το ακριβοπληρωμένο ψέμμα
με γοητεύει ο ρεαλισμός

γιατί στην ουσία ο άνθρωπος ένα βρώμικο έμβιο κρέας είναι

μου έρχεται εμετός...
προβλέψιμο

(είσαι θηλυκού φύλου ? )

Natta

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πλέον όχι , σιχαίνομαι το ακριβοπληρωμένο ψέμμα
με γοητεύει ο ρεαλισμός

γιατί στην ουσία ο άνθρωπος ένα βρώμικο έμβιο κρέας είναι
προβλέψιμο

(είσαι θηλυκού φύλου ? )

ειναι η μπόχα...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
ενα bravo στα παληκαρια που σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο οικονομικη αποψη,καταφερνουν να γραφουν κατα μεσο ορο καθε μερα και απο μια κριτικη ,απλα respect  :birdman:
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε βλέποντας το παραπάνω post από το θεματοθέτη, ήταν η εξής απλή: δε φοβάμαι τόσο την κρίση όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειές της, όσο το διχασμό τον οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βαθμιαία..... δημόσιοι εναντίον ιδιωτικών, άνεργοι εναντίον εργαζομένων, εργαζόμενοι εναντίον συνταξιούχων, πελάτες μπουρδέλων (λόγω οικονιμικής αδυναμίας) εναντίον πελατών ct (λόγω οικονομικής δυνατότητας).......
Δεν έχω πάει ποτέ με ct, και πριν την κρίση ήταν ακριβά για μένα..... τα cg τα είχα πάντα με μέτρο και κοιτώντας να βρω οικονομικές λύσεις...... αλλά ποτέ δεν κοίταγα τον δίπλα μου που μπορούσε να ''σκάσει'' περισσότερα από εμένα για να πηδήξει κάτι άλλο που εγώ δεν μπορούσα, και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom