Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?

Δεν εισαι κοροιδακι, τυπε. Κανονικος μαλακας εισαι.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ολοι εχουμε υπαρξει ρε φιλε κ οποιος λεει το αντιθετο,λεει μουφες..

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κορόιδο είσαι όταν δίνεις και δεν παίρνεις. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει η ιστορία ή είναι απλά τρολ γιατί 18 μήνες είναι τεράστια περίοδος για να κυλάει στο ίδιο μοτίβο. Μέσα σε 18 μήνες όσο πουριτανός και αν είναι κάποιος το θέμα θα το έχει συζητήσει και με τους φίλους του και με τον πατέρα του και θα του έλεγαν να χωθεί, θα τον έβριζαν και θα τον απαξίωναν μέχρι να κάνει κίνηση, θα έφτανε στα αυτιά του ότι η τύπισα έχει γκόμενο κλπ. Άρα μάλλον για τρολ το κόβω το θέμα. Πάντως διαβάζοντας το και μόνο σου προκαλεί ντροπή και θυμό.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο, όποιος υποστηρίξει το αντίθετο είναι ψεύτης. Ολοι μας λίγο πολύ τ χουμε πάθει. Αλλοι βέβαια έβαλαν μυαλό άλλοι όχι. Αλλοι πήραν το μαθηματάκι τους άλλοι εξακολουθούν το λάθος. Αν όμως κάτι γίνει μια φορά μπορεί να μην ξαναγίνει ποτέ. Αν όμως γίνει και δεύτερη φορά τότε θα γίνεται συνεχώς.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Οσο γι αυτόπου σου συνέβη εγώ θα έκανα τον ανήξερο και όταν την επόμενη φορά ήθελε μπάνιο στου Σχοινιά θα την πήγαινα και θα την άφηνα εκεί. Και οχι στον Σχοινιά, στην Χαλκίδα, να είναι βράδυ και να μην έχει ρούχα να γυρίσει πίσω. Έτσι για να μάθει να δουλεύει τον κόσμο η σκρόφα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Παιδιά σε όλους δυστυχώς έχει συμβεί. Και ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Μάλιστα αν δε συμβεί σε μικρή ηλικία και επειδή δεν πήρε κάποιος το μάθημά του είναι επιρρεπής να του συμβεί και σε πιο μεγάλη ηλικία. Έχω παραδείγματα φίλων γιαυτό το λέω.

Δε θα επεκταθώ σε μια συγκεκριμένη ιστορία αλλά θα τονίσω ότι λίγο πολύ σε όλους συνέβη απλά με διαφορετική μορφή.

Παράδειγμα θυμάμαι τον εαυτό μου σε μικρές ηλικίες, που θα ανεχόμουν μαλακιούλες αντί να την κάνω. Έβλεπα σκηνικά που δε μου άρεσαν και ενώ σήμερα θα  είχα φύγει τότε έμπαινα στη διαδικασία του τσακωμού και του να ζητήσω τον λόγο.

Το θέμα είναι ότι όπως εμείς κάναμε μαλακίες με το να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές, έτσι και οι γκόμενες κάνανε μαλακίες τέτοιες. Γιατί? Γιατί είναι η ηλικία μας μικρή !!!

Περιμένες από μια γυναίκα ή από έναν άντρα κάτω των 23 να συμπεριφερθεί αξιόλογα και σωστά???? Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας μάγκες.

Μια φορά είχαμε βγεί με φίλους έξω και γνωρίσαμε έαν παρεάκι όπου η μία κοπέλα στα 19 τα είχε με έναν από τα 17 της. Παίζει και πιο πολλά χρόνια. Η γκόμενα όμως δεν είχε δοκιμάσει κάτι άλλο και καιγότανε. Την κεράσαμε όλοι πίπα σκεφτείτε μετά από λίγες εξόδους. Τον δικό της όμως δεν τον χώριζε. Τον ήθελε. Είναι η ηλικία που δε ξέρει τι θέλει και παρόλο που συνηδειτοποιεί κάποια στιγμή ότι θέλει άλλον δε μπορεί να αφήσει τη σχέση της εύκολα.

Για να μην σας ζαλίζω, φάση που μου έχει τύχει είναι όταν ήμουν πιτσιρικάς 15-16 που είχα γνωρίσει μια τύπισα που μόλις είχε χωρίσει από μεγάλη σχέση. Ήταν καριόλα γιατί είχε μπεί στο τρυπάκι του να απολαμβάνει να την κυνηγάς. Δεν το έκανε όλο σε μια μέρα, αλλά σιγά σιγά σε σημείο που τσιμπάς. Την κυνηγούσα λοιπόν και εκείνη μια κρύο μια ζέστη. Είχα καταλάβει ότι γούσταρε να με ταλαιπωρεί. Τα είχαμε υποτίθεται, φασώματα πέφτανε αλλά πήδημα όχι. Ώσπου μια μέρα μου μίλησε και άσχημα και είχα πληγωθεί πολύ.  Με πιάνει λοιπόν ο πατέρας μου και μου λέει... Αν θες να την κάνεις να γυρίσει πίσω τρέχωντας θα κάνεις "αυτό αυτό και αυτό. Τίποτα παραπάνω και μην πάρεις πρωτοβουλίες που σου φαίνονται εσένα σωστές. Ότι σου λέω. Και αν σηκώσεις το χέρι σου να την πάρεις τηλέφωνο πες στους φίλους σου να στο κόψουν όταν σε δουν".

Τα έκανα λοιπόν και η γκόμενα σε 2 εβδομάδες μου αγόραζε δώρα και με κυνήγαγε. Έφαγε ήττες, και είχε φτάσει σε σημείο μετά να φασώνεται με άλλους μπροστά μου και να ξευτιλίζεται μήπως και ζηλέψω. Το τέλος είχε έρθει προ πολλού. Είχα γίνει πλέον "λογικός" μετά τις συμβουλές και έβλεπα ξεκάθαρα.

Αυτή ήταν μια εμπειρία μου από μικρές ηλικίες. Ο δρόμος βέβαια είναι μακρύς. Όσο μεγαλώνεις αλλάζεις. Δεν είναι όλες ίδιες βέβαια και πραγματικά το θεωρώ τραγικό επειδή κάποιος έφαγε πουστιά από ένα χαζό κοριτσάκι 20 χρονών, να συμπεριφέρεται έτσι και στα 30 του. Παιδιά υπάρχουν και χαλασμένα προιόντα που έχουν λήξει. Υπάρχουν και τα φρέσκα. Εμείς επιλέγουμε. Άλλωστε γιατί εμείς είμαστε πάντα κύριοι????? Φανταστείτε να κάνανε το ίδιο...

Ξεκολλήστε

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
καλημερα! ημουν 18 και ειχα ερωτευτει μια 30ρα γκομεναρα αλα επεζε πολυ μαζι μου! μου εκανε τη ζωη μαυρη για 4 χρονια...
κοροιδο τελειως!!! ειμουν...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλαράκο αν ψάξεις στο site θα βρείς διάφορα thread που αναφέρονται σε παρόμοιες καταστάσεις.
Θα σου πρότεινα το παρακάτω thread

με τίτλο ''Πόσο μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι έλληνες ?? ''

Εκεί θα βρείς αρκετές γνώμες για την κατάσταση που περιγράφεις.

Συνοπτικά.
Τα μπουρδέλα και οι πουτάνες υπάρχουν για να ικανοποιείς σεξουαλικές ανάγκες και να αποφεύγεις καταστάσεις μουνοδουλίασης όπως αυτή που περιγράφεις.

Το φαινόμενο της μουνοδουλίασης όμως είναι τόσο ισχυρό ώστε ακόμη και στο χώρο της πορνείας αναπτύσονται φαινόμενα πιρφορίας και αγαπουλίασης απο συναγωνιστές που σκέπτονται με γυναικείο τρόπο και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη σεξουαλική ανάγκη απο άλλα συναισθήματα όπως του έρωτα της αγάπης κλπ.

Γενικά όσο πιο απλά και αντρικά σκέφτεσαι και φέρεσαι οσον αφορά τις γυναίκες τόσο πιο  ωφελημένος είσαι. Τους μουνόδουλους όλοι αντρες γυναίκες, κακομοίριδες τους θεωρούν γιατί είναι κακομοίρηδες.  

Την αντρική σου αξιοπρέπεια καλό είναι να μην τη διαπραγματεύεσαι για κανένα λόγο. Ακόμη και αν έχεις το απόλυτο μουνί ως διακήβευμα. Αν τη διαπραγματευτείς  τότε θα χάσεις και την αξιοπρέπεια σου και το μουνί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?
κατι παρομοιο που ειχε τυχει και εμενα παλια..βεβαια η γκομενα δεν τα ειχε με αλλον, αλλα απλως δεν υπηρχε περιπτωση να μου κατσει....και στο μηνα πανω που το καταλαβα, την εκανα με ελαφρα...εσυ ρε τυπε πως την παλεψες 18 ΜΗΝΕΣ????????!!!!!!!!!! :new_shocked: :new_shocked:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
δικαιολογησε απο το νεαρο της ηλικιας σου ρε παιχτουρα. πολλοι την εχουν πατησει ετσι παντος.να το ξερεις. το θεμα ειναι να εχεις το νου σου απο δω και περα.πιστευω σε μια με δυο εβδομαδες ξεκαθαριζει το τοπιο αν ψηνεται το μουνι για πουτσο,σχεση κλπ ή οχι. οποτε θα πρεπει να φανεις και συ δυνατος.!! βιβα .!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι κραξτε τις γκομενες ειμαστε και εμεις κατι ζωα ωρες ωρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εισαι κοροιδακι, τυπε. Κανονικος μαλακας εισαι.

Του έλεγε η γκομενα πάμε μαζι για μπάνιο και αλειψε μου λάδι στην πλατη και αυτος μετα την κοιταζε και τωρα μπαινει εδω να μας πει τι? οτι του χρωσταει τις βενζινες?  :2funny: :2funny:

στειλτης μηνυμα πες μου χρωστας κατι βενζινες αχαχχα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω θα ελεγα και λιγα σε εκανε, αμα εισαι βλακας και στοκος δεν σε φταινε οι γκομενες.Και δεστο σαν μαθημα αυτο γιατι αν μια γκομενα σε κανει τετοια φαντασου τη θα σε κανουν αλλοι στα επαγγελματικα σου.Οποτε οφειλεις να την βρεις να την πεις και ευχαριστω απο πανω γιατι σε ανοιξε τα ματια, εκτος και αν εισαι μπουφος και σε κοροιδευουν πισω απ την πλατη σου ακομα. :)

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ελλεεινιδες.-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα ελεγα και λιγα σε εκανε, αμα εισαι βλακας και στοκος δεν σε φταινε οι γκομενες.Και δεστο σαν μαθημα αυτο γιατι αν μια γκομενα σε κανει τετοια φαντασου τη θα σε κανουν αλλοι στα επαγγελματικα σου.Οποτε οφειλεις να την βρεις να την πεις και ευχαριστω απο πανω γιατι σε ανοιξε τα ματια, εκτος και αν εισαι μπουφος και σε κοροιδευουν πισω απ την πλατη σου ακομα. :)

εγω λεω να την βρει και να της ζητησει τις βενζινες χαχαχαχα  :2funny: :2funny:

σε μηνυμα "εεε με συγχωρεις να βασικα και λογω κρισης ..... μηπως θα μπορουσες να μου επιστρεψεις τις βενζινες που εβαζα οταν σε πηγαινα για μπάνιο?"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny:

εχω σπάσει στα γελια εδω περα μονος μου τι θρενταρα ειναι αυτη  :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παιδιά σε όλους δυστυχώς έχει συμβεί. Και ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Μάλιστα αν δε συμβεί σε μικρή ηλικία και επειδή δεν πήρε κάποιος το μάθημά του είναι επιρρεπής να του συμβεί και σε πιο μεγάλη ηλικία. Έχω παραδείγματα φίλων γιαυτό το λέω.

Δε θα επεκταθώ σε μια συγκεκριμένη ιστορία αλλά θα τονίσω ότι λίγο πολύ σε όλους συνέβη απλά με διαφορετική μορφή.

Παράδειγμα θυμάμαι τον εαυτό μου σε μικρές ηλικίες, που θα ανεχόμουν μαλακιούλες αντί να την κάνω. Έβλεπα σκηνικά που δε μου άρεσαν και ενώ σήμερα θα  είχα φύγει τότε έμπαινα στη διαδικασία του τσακωμού και του να ζητήσω τον λόγο.

Το θέμα είναι ότι όπως εμείς κάναμε μαλακίες με το να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές, έτσι και οι γκόμενες κάνανε μαλακίες τέτοιες. Γιατί? Γιατί είναι η ηλικία μας μικρή !!!

Περιμένες από μια γυναίκα ή από έναν άντρα κάτω των 23 να συμπεριφερθεί αξιόλογα και σωστά???? Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας μάγκες.

Μια φορά είχαμε βγεί με φίλους έξω και γνωρίσαμε έαν παρεάκι όπου η μία κοπέλα στα 19 τα είχε με έναν από τα 17 της. Παίζει και πιο πολλά χρόνια. Η γκόμενα όμως δεν είχε δοκιμάσει κάτι άλλο και καιγότανε. Την κεράσαμε όλοι πίπα σκεφτείτε μετά από λίγες εξόδους. Τον δικό της όμως δεν τον χώριζε. Τον ήθελε. Είναι η ηλικία που δε ξέρει τι θέλει και παρόλο που συνηδειτοποιεί κάποια στιγμή ότι θέλει άλλον δε μπορεί να αφήσει τη σχέση της εύκολα.

Για να μην σας ζαλίζω, φάση που μου έχει τύχει είναι όταν ήμουν πιτσιρικάς 15-16 που είχα γνωρίσει μια τύπισα που μόλις είχε χωρίσει από μεγάλη σχέση. Ήταν καριόλα γιατί είχε μπεί στο τρυπάκι του να απολαμβάνει να την κυνηγάς. Δεν το έκανε όλο σε μια μέρα, αλλά σιγά σιγά σε σημείο που τσιμπάς. Την κυνηγούσα λοιπόν και εκείνη μια κρύο μια ζέστη. Είχα καταλάβει ότι γούσταρε να με ταλαιπωρεί. Τα είχαμε υποτίθεται, φασώματα πέφτανε αλλά πήδημα όχι. Ώσπου μια μέρα μου μίλησε και άσχημα και είχα πληγωθεί πολύ.  Με πιάνει λοιπόν ο πατέρας μου και μου λέει... Αν θες να την κάνεις να γυρίσει πίσω τρέχωντας θα κάνεις "αυτό αυτό και αυτό. Τίποτα παραπάνω και μην πάρεις πρωτοβουλίες που σου φαίνονται εσένα σωστές. Ότι σου λέω. Και αν σηκώσεις το χέρι σου να την πάρεις τηλέφωνο πες στους φίλους σου να στο κόψουν όταν σε δουν".

Τα έκανα λοιπόν και η γκόμενα σε 2 εβδομάδες μου αγόραζε δώρα και με κυνήγαγε. Έφαγε ήττες, και είχε φτάσει σε σημείο μετά να φασώνεται με άλλους μπροστά μου και να ξευτιλίζεται μήπως και ζηλέψω. Το τέλος είχε έρθει προ πολλού. Είχα γίνει πλέον "λογικός" μετά τις συμβουλές και έβλεπα ξεκάθαρα.

Αυτή ήταν μια εμπειρία μου από μικρές ηλικίες. Ο δρόμος βέβαια είναι μακρύς. Όσο μεγαλώνεις αλλάζεις. Δεν είναι όλες ίδιες βέβαια και πραγματικά το θεωρώ τραγικό επειδή κάποιος έφαγε πουστιά από ένα χαζό κοριτσάκι 20 χρονών, να συμπεριφέρεται έτσι και στα 30 του. Παιδιά υπάρχουν και χαλασμένα προιόντα που έχουν λήξει. Υπάρχουν και τα φρέσκα. Εμείς επιλέγουμε. Άλλωστε γιατί εμείς είμαστε πάντα κύριοι????? Φανταστείτε να κάνανε το ίδιο...

Ξεκολλήστε
Ελα ρε hitman μας εκοψες πανω στο καλύτερο,για δωσε τις διδαχές του πατερα,να μαθαινουμε και μεις οι νεοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα ρε hitman μας εκοψες πανω στο καλύτερο,για δωσε τις διδαχές του πατερα,να μαθαινουμε και μεις οι νεοι

Αλλος θεουλης ο χιτμαν ειχε γραψει οτι ειχε αφησει κοπελα πανω στη λεωφορο να γυρισει σπιτι μονη της? κατι τέτοιο. Την ειχε αφησει να παει μονη της με τα ποδια μεσα στη νυχτα? καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φαντασου ποσο γουσταρε η γκομενα για να γράφει το φιλο της και να πηγαινει για μπάνιο με άλλους. Και στη τελικη αμα δεν ειχε λεφτά και ειχες εσυ + το αμαξι. Ποιος θα τα εβαζε αυτη? αφου δεν έχει. Εσυ τα καλυπτεις εφοσον εσυ τα έχεις. Τα ειχες μαλλον  :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αλλος θεουλης ο χιτμαν ειχε γραψει οτι ειχε αφησει κοπελα πανω στη λεωφορο να γυρισει σπιτι μονη της? κατι τέτοιο. Την ειχε αφησει να παει μονη της με τα ποδια μεσα στη νυχτα? καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα.
χαχα καλα ξηγηθηκε,και γω εχω παρατησει μια στην Παρνηθα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom