Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα στο 2ο ραντεβου δεν παιξει φασωμα η εστω φιλακι αποχαιρετας την τυπισσα και δε ξανασχολεισαι. εγω ετσι κανω. Καλυτερα να γαμαω μονο σε ρδελα παρα να ειμαι κοροιδακι οπως λες η αλλιως γκομενοβοσκος,λεβεντοτσολιας και καληνυχτακιας

Μπολντης δηλαδη  :grin:

f4ndP.gif

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
το πιο τραγικο ρε τυποι ειναι οτι η ξεκωλιαρα ηθελε να κανει 4-5 ωρες ηλιοθεραπεια οταν πηγαιναμε στου Σχοινια για μπανιο και αναγκαζομουνα να ψηνομαι και εγω σαν μπιφτεκι..ξεχωρα ορτι το αμαξι δεν ειχε κλιματισμο..αφηστε που την εβλεπα με το μαγιο της εβαζα και λαδι καμμια φορα και μετα οταν πηγαινα σπιτι η πηχτη   η μπουρδελο αν περισσευε τιποτα απο το χαρτζηλικι..δραμα τυποι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
18 μηνες την εβαζες μεσα στο αυτοκινητο σου και την κοιταζες? και μετα φταιει αυτη.  :headbang:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της
1. γαμω τα ματια της πεταμενης. που να την εκμεταλλευονται μια ζωη και να της γυρισουν τα ποδια αναποδα κι αντι να πηγαινει να  ρχεται
2. μπραβο στη φιλη που σου ανοιξε τα ματια. σπανιο για βρωμομουνο τετοια ειλικρινεια
3. κι εσυ ρε τυπε 18 μηνες καληνυχτα και φιλακι στο μαγουλο δεν ψιλιαστηκες τιποτα;
4. ρε χιλιες φορες πουτανες ρε

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
18 μηνες την εβαζες μεσα στο αυτοκινητο σου και την κοιταζες? και μετα φταιει αυτη.  :headbang:
τι νακανα ρε τυποι? να την βιασω? αφου οταν της την επεφτα μου ελεγε οχι δεν ειμαι ετοιμη..και μου δινε ενα φιλακι στο μαγουλο!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Επρεπε να βάλεις στο Ασχετο το παπάρι σου στο στομα της... Εκει θα καταλαβαινες αν σε ηθελε φιλικά ή οχι...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι νακανα ρε τυποι? να την βιασω? αφου οταν της την επεφτα μου ελεγε οχι δεν ειμαι ετοιμη..και μου δινε ενα φιλακι στο μαγουλο!

γιατι δεν αυτοκτονεις ρε τυπε?  :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Επρεπε να βάλεις στο Ασχετο το παπάρι σου στο στομα της... Εκει θα καταλαβαινες αν σε ηθελε φιλικά ή οχι...
μια φορα που ειχε πιει ειχα την ευκαιρια αλλα το επαιξα κυριος ο  :jerking: ηταν και κατι σαν καψουρα σαν παιδικος ερωτας η εφηβικος αν προτιματε..19 ημουν μονο και αυτη 20

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
το πιο τραγικο ρε τυποι ειναι οτι η ξεκωλιαρα ηθελε να κανει 4-5 ωρες ηλιοθεραπεια οταν πηγαιναμε στου Σχοινια για μπανιο και αναγκαζομουνα να ψηνομαι και εγω σαν μπιφτεκι..ξεχωρα ορτι το αμαξι δεν ειχε κλιματισμο..αφηστε που την εβλεπα με το μαγιο της εβαζα και λαδι καμμια φορα και μετα οταν πηγαινα σπιτι η πηχτη   η μπουρδελο αν περισσευε τιποτα απο το χαρτζηλικι..δραμα τυποι..

τουλάχιστον καμιά πίπα στην παραλία έπαιξε ?

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Άλλος λίγο, άλλος πολύ, οι περισσότεροι έχουν πέσει θύματα τέτοιας εκμετάλλευσης, άσχετα αν τώρα θέλουν να το παραδεχονται ή να το θυμούνται.
Οι σχέσεις αντανακλούν τη γενικότερη τάση στην κοινωνία μας, που είναι η εκμετάλλευση.
Παντού κάποιος είναι καβάλα και οι άλλοι κάνουν τουμπεκί και ακολουθούν.
Από ΄κει και πέρα, εξαρτάται απ' την προσωπικότητα του καθενός πόσο γρήγορα θα πάρει χαμπάρι το σκηνικό και θα διεκδικήσει την ανεξαρτησία του.
Στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί οι γκόμενες έχουν δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη: το μουνί βρίσκεται δύσκολα και κατακτιέται με αιματηρούς κόπους (οι ίδιες, με το μυαλουδάκι που κουβαλάν, το θεωρούν αυτό μεγάλη επιτυχία).
Έτσι, ο εκβιασμός που κάνουν είναι βαρύς και πολλά παιδιά την πατάνε. Συνήθως, εν γνώσει τους, αφού, ειδικά από ένα σημείο κι έπειτα, δε γίνεται να μην πάρεις γραμμή τί παίζεται.
Ωστόσο, δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους αυτούς: δεν έχουμε όλοι την ίδια αντοχή στη μοναξιά ούτε το ίδιο σθένος στο να διεκδικούμε πράγματα. Δείτε τι γίνεται έξω σε δουλειές. Είναι ζήτημα να βρεθεί ένας σε κάθε εργασιακό χώρο, που θα έχει τα @@ να τα βάλει με τον εργοδότη ή τον ρουφ συνάδελφό του.
Πάντως, η ειλικρίνεια δεν είναι εύκολο σπορ.
Θα πρότεινα σε όλους να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους. Να μην κάνουν σχέσεις της πλάκας, μόνο και μόνο για να μην νιώσουν μόνοι. Καλό είναι να υπάρχει ευθύτητα. Όπως λες στον άλλο "μ' αρέσεις" να μπορείς να του πεις "θέλω μια σχέση μαζί σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος". Απλά πράγματα. Μη λουκιάζεστε σε σχέσεις αδιέξοδες χωρίς συναίσθημα.
Μετά, αν τα καταφέρετε, ζητάτε ειλικρίνεια κι απ' τους άλλους (τις γκόμενες).
Σε κάθε περίπτωση, αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε, υπάρχουν και τα κορίτσια σε Φυλής - Μετάξι.
Πώς θα ζήσουν κι αυτές;
Πουτάνες θα γίνουν;

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τουλάχιστον καμιά πίπα στην παραλία έπαιξε ?
ρε τυπε αν ειχε παιξει πιπα θα ελεγα οτι με επαισε κοροιδο..ολα τελειωναν με ενα φιλακι σοτ μαγουλο και με το μονιμο κομπλιμεντο οτι ειμαι πολυ καλο παιδι!  :tickedoff:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Άλλος λίγο, άλλος πολύ, οι περισσότεροι έχουν πέσει θύματα τέτοιας εκμετάλλευσης, άσχετα αν τώρα θέλουν να το παραδεχονται ή να το θυμούνται.
Οι σχέσεις αντανακλούν τη γενικότερη τάση στην κοινωνία μας, που είναι η εκμετάλλευση.
Παντού κάποιος είναι καβάλα και οι άλλοι κάνουν τουμπεκί και ακολουθούν.
Από ΄κει και πέρα, εξαρτάται απ' την προσωπικότητα του καθενός πόσο γρήγορα θα πάρει χαμπάρι το σκηνικό και θα διεκδικήσει την ανεξαρτησία του.
Στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί οι γκόμενες έχουν δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη: το μουνί βρίσκεται δύσκολα και κατακτιέται με αιματηρούς κόπους (οι ίδιες, με το μυαλουδάκι που κουβαλάν, το θεωρούν αυτό μεγάλη επιτυχία).
Έτσι, ο εκβιασμός που κάνουν είναι βαρύς και πολλά παιδιά την πατάνε. Συνήθως, εν γνώσει τους, αφού, ειδικά από ένα σημείο κι έπειτα, δε γίνεται να μην πάρεις γραμμή τί παίζεται.
Ωστόσο, δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους αυτούς: δεν έχουμε όλοι την ίδια αντοχή στη μοναξιά ούτε το ίδιο σθένος στο να διεκδικούμε πράγματα. Δείτε τι γίνεται έξω σε δουλειές. Είναι ζήτημα να βρεθεί ένας σε κάθε εργασιακό χώρο, που θα έχει τα @@ να τα βάλει με τον εργοδότη ή τον ρουφ συνάδελφό του.
Πάντως, η ειλικρίνεια δεν είναι εύκολο σπορ.
Θα πρότεινα σε όλους να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους. Να μην κάνουν σχέσεις της πλάκας, μόνο και μόνο για να μην νιώσουν μόνοι. Καλό είναι να υπάρχει ευθύτητα. Όπως λες στον άλλο "μ' αρέσεις" να μπορείς να του πεις "θέλω μια σχέση μαζί σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος". Απλά πράγματα. Μη λουκιάζεστε σε σχέσεις αδιέξοδες χωρίς συναίσθημα.
Μετά, αν τα καταφέρετε, ζητάτε ειλικρίνεια κι απ' τους άλλους (τις γκόμενες).
Σε κάθε περίπτωση, αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε, υπάρχουν και τα κορίτσια σε Φυλής - Μετάξι.
Πώς θα ζήσουν κι αυτές;
Πουτάνες θα γίνουν;
τυπε σωστα τα λες..ισως μεσα μου αισθανομουνα καλα που υπηρχε μια γυναικεια παρουσια στην ζωη μου εστω και σε Πλατωνικη σχεση..δεν ειχα παει ποτε ως τοτε με κανονικη κοπελα..μονο μπουρδελακια..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε σωστα τα λες..ισως μεσα μου αισθανομουνα καλα που υπηρχε μια γυναικεια παρουσια στην ζωη μου εστω και σε Πλατωνικη σχεση..δεν ειχα παει ποτε ως τοτε με κανονικη κοπελα..μονο μπουρδελακια..
παντως σε γενικες γραμμες τυπε αυτο το θεματακι που ανοιξες ειναι πιο πιασαρικο για κουβεντα σε σχεση με εκεινη την παλια μαλακια με τη γκομενα που γαμησες απειλωνστας την οτι θα ανεβασεις τις γυμνες φωτο της στο νετ. αυτο ειναι πιο αληθοφανες. προσωπικα γουσταρω

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τυποι αν μου πεταξετε ντοματες και γιαουρτια μ αυτο που θα γραψω τωρα δεν θα σας κακισω καθολου..πηγαμε Σαββατοκυριακο χειμωνα στην Αραχωβα..μειναμε στο ιδιο δωματιο..σε καποια στιγμη βγαινει απο το μπανιο τυλιγμενη με μια πετσετα σχεδον γυμνη..μου λεει μην κοιτας θελω να παρω απο την βαλιτσα μου εσωρουχα..παει στο μπανιο αλλαζει βγαινει με ενα νυχτικο και απο μεσα ολομαυρα εσωρουχα..οπως λοιπον ξαπλωσε και διαβαζε ενα περιοδικο μου λεει..εσυ περνας καλα τωρα ολα οκ? και λεω ο μαλακας ναι μια χαρα..α μου λεει οκ τοτε..! ειλικρινα μαγκες τωρα πια που ειμαι 35 τα θυμαμαι και γελαω!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
παντως σε γενικες γραμμες τυπε αυτο το θεματακι που ανοιξες ειναι πιο πιασαρικο για κουβεντα σε σχεση με εκεινη την παλια μαλακια με τη γκομενα που γαμησες απειλωνστας την οτι θα ανεβασεις τις γυμνες φωτο της στο νετ. αυτο ειναι πιο αληθοφανες. προσωπικα γουσταρω

:o

:2funny:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
και τα 2 αληθινα ειναι τυποι..μονο που στην μια περιπτωση ημουν 19 και στην αλλη 23! τεραστια διαφορα..υστερα μαλιστα απο αυτην την εμπερια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom