Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυποι αν μου πεταξετε ντοματες και γιαουρτια μ αυτο που θα γραψω τωρα δεν θα σας κακισω καθολου..πηγαμε Σαββατοκυριακο χειμωνα στην Αραχωβα..μειναμε στο ιδιο δωματιο..σε καποια στιγμη βγαινει απο το μπανιο τυλιγμενη με μια πετσετα σχεδον γυμνη..μου λεει μην κοιτας θελω να παρω απο την βαλιτσα μου εσωρουχα..παει στο μπανιο αλλαζει βγαινει με ενα νυχτικο και απο μεσα ολομαυρα εσωρουχα..οπως λοιπον ξαπλωσε και διαβαζε ενα περιοδικο μου λεει..εσυ περνας καλα τωρα ολα οκ? και λεω ο μαλακας ναι μια χαρα..α μου λεει οκ τοτε..! ειλικρινα μαγκες τωρα πια που ειμαι 35 τα θυμαμαι και γελαω!

ρε τυπε επρεπε να της την πέσεις

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ρε τυπε επρεπε να της την πέσεις
ναι αλλα φοβηθηκα μην τα γκρεμισω ολα..απειρια τυπε..τι να πεις..αλλα παλι οταν ολο σου λεει δεν ειμαι ετοιμη μην με πιεζεις..αδιεξοδο!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
τυποι αν μου πεταξετε ντοματες και γιαουρτια μ αυτο που θα γραψω τωρα δεν θα σας κακισω καθολου..πηγαμε Σαββατοκυριακο χειμωνα στην Αραχωβα..μειναμε στο ιδιο δωματιο..σε καποια στιγμη βγαινει απο το μπανιο τυλιγμενη με μια πετσετα σχεδον γυμνη..μου λεει μην κοιτας θελω να παρω απο την βαλιτσα μου εσωρουχα..παει στο μπανιο αλλαζει βγαινει με ενα νυχτικο και απο μεσα ολομαυρα εσωρουχα..οπως λοιπον ξαπλωσε και διαβαζε ενα περιοδικο μου λεει..εσυ περνας καλα τωρα ολα οκ? και λεω ο μαλακας ναι μια χαρα..α μου λεει οκ τοτε..! ειλικρινα μαγκες τωρα πια που ειμαι 35 τα θυμαμαι και γελαω!

τυπε εγω θα εμπαινα κατω απο το νυχτικο και θα της εγλυφα το μουνετο  :grin:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αλλα δεν μου λετε ρε παιδια..εσεις ειστε ολοι τοσο γατονια και δεν σας επιασε ποτε κοροιδο καμμια η μασατε να το ομολογησετε δημοσιως?  :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Κορόιδα είμαστε όλοι γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση πάνω στον κόσμο που να μην συντηρείται από κάποιο συμφέρον! Ακόμα και εμείς που πληρώνουμε μια γυναίκα να μας κάτσει είμαστε κορόιδα γιατί κατά την άποψη μου το γαμησι πρέπει να είναι δωρεάν παντού και σε όλες τις περιστάσεις! Ωραία κοπέλα μου σου αρέσει το γαμησι? Κάτσε να έρθουμε να σε γαμησουμε όσοι θέλουμε τζαπα και αν είσαι καλή και γουστάρουμε, να σου αφήσουμε ο καθένας μας ότι επιθυμεί! Αλλά όχι εσύ θέλεις να γίνεις πλούσια, να καλοπερνάς από τους πουτσους που τρως και εμείς οι ξαναμμένοι να σου ικανοποιούμε τις ανάγκες! Αν τα θες καλή μου πουτανιτσα όλα αυτά τότε να κάτσεις να γαμηθεις όπως πρέπει με τους ξαναμμένους πελάτες και να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής όπως πρέπει! :hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
Αλλα δεν μου λετε ρε παιδια..εσεις ειστε ολοι τοσο γατονια και δεν σας επιασε ποτε κοροιδο καμμια η μασατε να το ομολογησετε δημοσιως?  :think:

τυπε εγω ειμαι ομορφος και δεν μου αντιστεκεται καμια   :grin:

Συνημμένα

• toothless.png
    toothless.png
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656

και ρε τύπε τόση ώρα μας λες σκηνικά που γίναν πριν 15 χρόνια ?   :grin:
αι στο διάλο ρε και λέω στην αρχή κρίμα το παιδάκι  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Έχουμε πιαστει και εμεις. Βρες τα λαθη μην τα ξανακανεις και προχωρα παρακατω. Δεν ειναι ολες ιδιες.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Κορόιδα είμαστε όλοι γιατί δεν υπάρχει καμία σχέση πάνω στον κόσμο που να μην συντηρείται από κάποιο συμφέρον! Ακόμα και εμείς που πληρώνουμε μια γυναίκα να μας κάτσει είμαστε κορόιδα γιατί κατά την άποψη μου το γαμησι πρέπει να είναι δωρεάν παντού και σε όλες τις περιστάσεις! Ωραία κοπέλα μου σου αρέσει το γαμησι? Κάτσε να έρθουμε να σε γαμησουμε όσοι θέλουμε τζαπα και αν είσαι καλή και γουστάρουμε, να σου αφήσουμε ο καθένας μας ότι επιθυμεί! Αλλά όχι εσύ θέλεις να γίνεις πλούσια, να καλοπερνάς από τους πουτσους που τρως και εμείς οι ξαναμμένοι να σου ικανοποιούμε τις ανάγκες! Αν τα θες καλή μου πουτανιτσα όλα αυτά τότε να κάτσεις να γαμηθεις όπως πρέπει με τους ξαναμμένους πελάτες και να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής όπως πρέπει! :hi:
Σωστοτατο ποστ τυπε!  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ναι αλλα φοβηθηκα μην τα γκρεμισω ολα..απειρια τυπε..τι να πεις..αλλα παλι οταν ολο σου λεει δεν ειμαι ετοιμη μην με πιεζεις..αδιεξοδο!
παλι καλα που στο ειπε η γκομενα τυπε
η απολυτη καταντια ειναι να πας στο μπουρδελο να γαμησεις
να πληρωσεις το 20αρικο
και να μπει η πουτανα να σου πει "δεν ειμαι ετοιμη μη με πιεζεις"

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
και ρε τύπε τόση ώρα μας λες σκηνικά που γίναν πριν 15 χρόνια ?   :grin:
αι στο διάλο ρε και λέω στην αρχή κρίμα το παιδάκι  :2funny: :2funny:
ε παιδακι ημουν τοτε τυπε! σωστα με λυπηθηκες!  :2funny: Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειναι διαχρονικες αυτες οι καταστασεις! ισχυον παντα και για παντα..γι αυτο το εγραψα να προσεχουν οι πιο νεοι μην την πατησουν!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

συμφωνω οτι το σεξ πρεπει να γινεται δωρεαν και μονο αν το γουσταρουνε και οι 2 πλευρες....αν ειναι να το κανει αγγαρεια η αλλη γαμα το...

Παντως αν η αλλη δεν ειναι καραπουταναρα και δεν πεθαινει για πουτσο , τοτε και για αυτες ειναι δυσκολο ακομα και αν παιρνουνε φραγκα απο την διαδικασια...ειναι πολυ ψυχοπλακωτικο να πηδιεσαι με ατομα που δεν γουσταρεις καθολου....

Ξερω πορνη που ειχε παει σε "κατι σαν ψυχολογο ας το πουμε" και ειχε ταραξει στο κλαμα....απο το παρελθον της....οτι και καλα η ψυχη της ειναι κατεστραμμενη....δεν ειναι ολες ιδιες...τα ρουχα της ητανε απο πανω εως κατω βρεγμενα απο το κλαμα

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
οπως θα καταλαβατε δεν φταιω εγω που μετα πληγωνα τις γκομενες...εσπειραν ανεμους και θερισαν θυελλες..και αυτο ισχυει για ολους!  :(

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
οπως θα καταλαβατε δεν φταιω εγω που μετα πληγωνα τις γκομενες...εσπειραν ανεμους και θερισαν θυελλες..και αυτο ισχυει για ολους!  :(

φιλε εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε τοσο ασχημη εμπειρια με γκομενα....πολυ πιο νορμαλ φασεις...αλλα η περιπτωση σου μου θυμιζει κατι αναλογο....

Ενα λυσσασμενο σκυλι με δαγκωσε στο χερι πιτσιρικα 14 χρονων και απο τοτε μισω ολα τα κοπροσκυλα...το ξερω οτι κανω λαθος και οτι προφανως υπαρχουνε και καλα σκυλια....αλλα με το που βλεπω σκυλο μου γυριζει το ματι...θελω να το σουβλισω....

Κατι παρομοιο ειναι και η δικη σου φαση...στην βαρεσε τοσο πολυ στο δοξα πατρι που νομιζεις οτι ολες οι γκομενες ειναι καραπουταναρες...δεν ειναι ετσι...

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
268
Πόντοι
21
Στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί οι γκόμενες έχουν δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη: το μουνί βρίσκεται δύσκολα και κατακτιέται με αιματηρούς κόπους (οι ίδιες, με το μυαλουδάκι που κουβαλάν, το θεωρούν αυτό μεγάλη επιτυχία).
Έτσι, ο εκβιασμός που κάνουν είναι βαρύς και πολλά παιδιά την πατάνε. Συνήθως, εν γνώσει τους, αφού, ειδικά από ένα σημείο κι έπειτα, δε γίνεται να μην πάρεις γραμμή τί παίζεται.
Ωστόσο, δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους αυτούς: δεν έχουμε όλοι την ίδια αντοχή στη μοναξιά ούτε το ίδιο σθένος στο να διεκδικούμε πράγματα. Δείτε τι γίνεται έξω σε δουλειές. Είναι ζήτημα να βρεθεί ένας σε κάθε εργασιακό χώρο, που θα έχει τα @@ να τα βάλει με τον εργοδότη ή τον ρουφ συνάδελφό του.
Πάντως, η ειλικρίνεια δεν είναι εύκολο σπορ.
Θα πρότεινα σε όλους να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους. Να μην κάνουν σχέσεις της πλάκας, μόνο και μόνο για να μην νιώσουν μόνοι. Καλό είναι να υπάρχει ευθύτητα. Όπως λες στον άλλο "μ' αρέσεις" να μπορείς να του πεις "θέλω μια σχέση μαζί σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος". Απλά πράγματα. Μη λουκιάζεστε σε σχέσεις αδιέξοδες χωρίς συναίσθημα.
Μετά, αν τα καταφέρετε, ζητάτε ειλικρίνεια κι απ' τους άλλους (τις γκόμενες).
Σε κάθε περίπτωση, αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε, υπάρχουν και τα κορίτσια σε Φυλής - Μετάξι.
Πώς θα ζήσουν κι αυτές;
Πουτάνες θα γίνουν;
O φιλος ο κολοκοτρωνης τα ειπε ολα οπως πρεπει...ειμαστε ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΛΑΟΣ του πλανητη ειναι τρομερο αυτο πραγματικα....κ εγω φυσικα οπως κ το 99% των αντρων στην εφηβικη κ μετεφηβικη ηλικια κυριως μας εχουνε γαμησει κ ξεκωλιασει το ειναι μας κ την προσωπικοτητα οι καριολες αλλα οταν δεις μπροστα σου, αρχισεις το γαμησι με επαγγελματιες(μπουρδελα,studio,call girls)χαλαρωσεις λιγο(ας μεινεις κ λιγο μονος δεν πεθαινεις)κ τριανταρισεις τοτε τις γαμας οτι εχουν αγαμητο τις καριολοπουτανες τα πουτανογεννηματα τα μουνοχειλα οι ελλεεινιδες...μονο πουτσο κ ξυλο τιποτε αλλο μυστες μου...γαμω κ την οικογενεια κ την μικροαστικη κοινωνια που επιτασσει την οικογενειακη ζωη..ξυλο στα σκουπιδια :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1:οπως λεει πολυ ευστοχα κ ο πορνομεταναστης καλυτερα να γαμας κατσικες κ γιδες παρα ελλεεινιδες :2funny: :2funny: :2funny:η χειροτερη ρατσα γυναικων στον πλανητη τυποι μου!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
στην βαρεσε τοσο πολυ στο δοξα πατρι που νομιζεις οτι ολες οι γκομενες ειναι καραπουταναρες...δεν ειναι ετσι...
νομιζω ο τυπος θεματοθετης δεν εστιαζει με την ιστορια του στο "καραπουταναρες" οσο στο "εκμεταλλευτριες"
και για να πουμε και του στραβου το δικιο μεσα απο την ιστορια του, αληθινη η ψευτικη, προκυπτει το ερωτημα:
ειναι οι γκομενες εκμεταλλευτριες;
για μενα ναι
ειτε για να παρουν δωρα, ειτε για τσαμπα εξοδους και διακοπες, ειτε για να κανουν παιδια, ειτε για οικονομικη αποκατασταση, ειτε για να εχουν τσαμπα ταξιτζη, μαστορα, αχθοφορο, κλπ θα πουλησουν εμμεσως το μουνι τους
γιατι οπως εχω ξαναπει
100% τσαμπα δε γαμησε ποτε κανεις  :-

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
νομιζω ο τυπος θεματοθετης δεν εστιαζει με την ιστορια του στο "καραπουταναρες" οσο στο "εκμεταλλευτριες"
και για να πουμε και του στραβου το δικιο μεσα απο την ιστορια του, αληθινη η ψευτικη, προκυπτει το ερωτημα:
ειναι οι γκομενες εκμεταλλευτριες;
για μενα ναι
ειτε για να παρουν δωρα, ειτε για τσαμπα εξοδους και διακοπες, ειτε για να κανουν παιδια, ειτε για οικονομικη αποκατασταση, ειτε για να εχουν τσαμπα ταξιτζη, μαστορα, αχθοφορο, κλπ θα πουλησουν εμμεσως το μουνι τους
γιατι οπως εχω ξαναπει
100% τσαμπα δε γαμησε ποτε κανεις  :-
Τυπε δεν γαμισα λεμε..αν ειχα γαμισει επ ουδενι δεν θα το θεωρουσα κοροιδια απο πλευρας της..  :lheel:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
επισης κατα καποιο τρπο κοροιδο με επιασε και μια ερασιτεχνης πορνη..την ειχα γνωρισει σε ενα μπαρακι μου εσκασε το παραμυθι οτι θελει χρημα γαμηθηκαμε μια φορα και οταν την ξαναπηρα τηλεφωνο μετα απο 15 μερες μου λεει οκ ελα να με παρεις να βγουμε εμενε καισαριανη..παμε στο οτελ και αρχισε να μου λεει αν μ αρεσει το σεξ απο κωλο και αλλα τετοια..δεν εδωσα σημασια και αρχισα να την γαμαω απο το μουνι..οταν τλεειωσα σηκωνομαι και τι να δω! ημουν γεματος αιματα! παντου ομως! στα αρχιδια στην κοιλια στα μπουτια μου παντου..το σεντονι χαλια επισης..μωρη καριολα της λεω ειχες περιοδο? γιατι δεν μου τπ ειπες? φοβηθηκε και μου λεει νομιζα δεν θα ηθελες και ειχα αναγκη τα χρηματα..πηγα και εκανα ενα καυτο μπανιο περσα 10 χερια με το σαπουνι τον πουτσο μου και την ξαποστειλα την καριολα..εννοειται φοραγα προφυλακτικο..ποσο αιμα χανουν ρε οι καριολες και αντεχουν? μιλαμε για ενα ποτηρι του νερου αιμα τουλαχιστον τυποι..

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?

Δεν ξέρω αν στο είπαν οι υπόλοιποι και βαριέμαι να τσεκάρω, αλλά η φίλη της σε γούσταρε για να στο είπε. Οπότε απ'οτι καταλαβαίνω δεν πήδηξες ούτε αυτήν. Offside.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν στο είπαν οι υπόλοιποι και βαριέμαι να τσεκάρω, αλλά η φίλη της σε γούσταρε για να στο είπε. Οπότε απ'οτι καταλαβαίνω δεν πήδηξες ούτε αυτήν. Offside.
ειχε γκομενο αυτη..απλα με λυπηθηκε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom