Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι καντηλια ειναι αυτα ρε κωστακη? :grin:

με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω φριξει ρε φιλε.εμεις(εγω κ κολλητοι) να κανουμε παζαρια για το 30-50ευρω  :grin: και αλλοι να χαριζουν χιλιαρικα χωρις να πηδηξουν καν  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:.Ποση αναπηρια υπαρχει σε αυτο τον τοπο?μηπως μονο στην Αθηνα συμβαινουν αυτα? :think: :think:
εσυ που εισαι απο επαρχια κ εμενες Σαλονικη ακουγες να  συνεβαιναν τετοια συχνα ?   :kneel:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω φριξει ρε φιλε.εμεις(εγω κ κολλητοι) να κανουμε παζαρια για το 30-50ευρω  :grin: και αλλοι να χαριζουν χιλιαρικα χωρις να πηδηξουν καν  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:.Ποση αναπηρια υπαρχει σε αυτο τον τοπο?μηπως μονο στην Αθηνα συμβαινουν αυτα? :think: :think:
εσυ που εισαι απο επαρχια κ εμενες Σαλονικη ακουγες να  συνεβαιναν τετοια συχνα ?   :kneel:
Θεσ/κη εζησα την ακμη της κ τοτε οι πυρφοροι ξοδευαν αρκετα λεφτα για το μουνι...μιλαω κ για εποχες πριν ερθει το ευρω (κ μας γαμησει :grin:),οπου φευγανε τα χιλιαρικα αβερτα...δυστηχως Κωστακη αυτα εχουν ιστορια απο παλια....μετα απο το 2001 που αλλαξε το νομισμα,παλι τα ιδια γινοτανε....ακομη κ ο πληρωμενος ερωτας στον Βαρδαρη τοτε-επι δραχμης- ειχε πολυ σκατιλα υπηρεσιες κ πολλα λεφτα ζηταγανε...κ μιλαμε κ πολλα οικηματα κοτετσια κ κοπελες κομοδινα.
κ εδω επαρχια μην νομιζεις οτι ειναι καλυτεροι...ειδικα κατι μαλακες ''χωραφαδες'' κ βολεμενοι ΔΥ (κατα κυριο λογο σε Δεκο) τετοια κ χειροτερα κανουν...κ μιλαω κ για ηλικιες μικροτερες των 30 ετων.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θεσ/κη εζησα την ακμη της κ τοτε οι πυρφοροι ξοδευαν αρκετα λεφτα για το μουνι...μιλαω κ για εποχες πριν ερθει το ευρω (κ μας γαμησει :grin:),οπου φευγανε τα χιλιαρικα αβερτα...δυστηχως Κωστακη αυτα εχουν ιστορια απο παλια....μετα απο το 2001 που αλλαξε το νομισμα,παλι τα ιδια γινοτανε....ακομη κ ο πληρωμενος ερωτας στον Βαρδαρη τοτε-επι δραχμης- ειχε πολυ σκατιλα υπηρεσιες κ πολλα λεφτα ζηταγανε...κ μιλαμε κ πολλα οικηματα κοτετσια κ κοπελες κομοδινα.
κ εδω επαρχια μην νομιζεις οτι ειναι καλυτεροι...ειδικα κατι μαλακες ''χωραφαδες'' κ βολεμενοι ΔΥ (κατα κυριο λογο σε Δεκο) τετοια κ χειροτερα κανουν...κ μιλαω κ για ηλικιες μικροτερες των 30 ετων.

και γω την θυμαμαι με δραχμη την Θεσσαλονικη  :grin:.Ωραιες εποχες  :grin:.Τι να πω  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: εγω οταν σκεφτομαι λεφτα πχ χιλιαρικα τα διαιρω δια 25(απλο) 50(ακαπο κ κωλο) 70(ολα μεσα)  :grin: :grin:.
Τωρα να κερνας μια τοσα πολλα (να ανοιγουν σαμπανιες κτλ) χωρις κοκο ε ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και γω την θυμαμαι με δραχμη την Θεσσαλονικη  :grin:.Ωραιες εποχες  :grin:.Τι να πω  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: εγω οταν σκεφτομαι λεφτα πχ χιλιαρικα τα διαιρω δια 25(απλο) 50(ακαπο κ κωλο) 70(ολα μεσα)  :grin: :grin:.
Τωρα να κερνας μια τοσα πολλα (να ανοιγουν σαμπανιες κτλ) χωρις κοκο ε ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπηρξε ιεροδουλος που με 30 αρι μου εδινε κωλο,ακα τελειωτικο στο στομα κ 2 εκτονωσεις.
κ ολα αυτα με 30 αρι.δεν κανω πλακα ;)..χωρις πιεσεις απο μερους μου,δηλ ηθελε κ το εκανε.
αλλα κατα κανονα συμφωνω με τις τιμες που αναφερες Κωστακη :25 αρι απλο κ 50 κωλο μια χαρα ειναι με τα σημερινα δεδομενα.
στα επαρχιακα κωλλαδικα -μπουζουκια/σκυλαδικα γ'κατηγοριας κ σε κανα δυο παρακμιακα μπαρακια εντος πολης βλεπω κερασματα απο πυρφορους χωρις αντικρισμα... :zfuck: :zfuck: κερνανε κ στο τελος φευγουν σολο...μιλαμε για πολλα κιλα μαλακες.

Επισκέπτης
οταν εχω εξεταστικη παντα ειμαι το κοροιδακι καποιας γκομενας που θελει βοηθεια στο μαθημα..το καταλαβα σημερα ηταν μια ξανθια μουναρα διπλα μου και ηθελα βοηθεια :erection: :erection: :rockon: :rockon:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
kostaki to ξερουμε οτι εισαι γυφτος και τσιγγουναρος δεν ειναι αναγκη να το φωναζεις!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
της ειπα οτι εχω αμαξι

απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος

Αλήθεια γιατί παραπονιέσαι?
Πήρε ότι της πρόσφερες.
Επρεπε να της πεις "έχω αμάξι και θέλω να σε πηδήξω" και αν ερχόταν και δεν σου καθότανε τότε ναι σε έπιασε κορόιδο...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τρεις φορες για καφε κερασμενα απο εμενα.και δεν εκανε ουτε κινηση να με φιλησει.μετα απο αυτο εκοψα καθε επαφη μαζι της.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τρεις φορες για καφε κερασμενα απο εμενα.και δεν εκανε ουτε κινηση να με φιλησει.μετα απο αυτο εκοψα καθε επαφη μαζι της.
Ένας γνωστός μου πήγε να μπει φυλακή για κάτι τέτοιο  :S

skyline 222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Kαι εγω την εχω πατησει, γνωρισα τυπισσα 20χρ, 35 εγω, πηγα για διακοπες την ειχα ακουστα μεσω κοινων γνωστων και την εβλεπα μονο μεσω fb χωρις να εχω μιλησει ποτε, επιδιωξα να την πετυχω τρυγυρναγα στα στεκια που συχναζε, την ειδα, της μιλησα και γνωριστηκαμε, και οσο ημουν στο μερος που ειχα παει διακοπες βγαιναμε καθε μερα και 2 φορες την ημερα, στην αρχη μου εδειξε ενδιαφερον, καθε μερα ολο και ποιο κολλητοι, μετα αυτοκολλητοι, και οταν κοιμηθηκαμε μαζι αυτο εγινε 3-4 φορες με απεφευγε, δεν ηθελε να κανει τπτ, δεν ηθελε να ειμαστε κολλητα δεν ηθελε να μιλαμε ως αργα, ημουν ενας ταξιτζης σοφερ και κερναγα, δεν το μετανοιωσα, δεν νιωθω θυμα, μου αρεσε η γκομενα, εγω εκανα κινηση, εγω ηθελα, δεν εφαγα,ειναι τρελο πιπινη, μπορει στο μελλον μπορει ποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom