Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τυποι το μουνι οπως και να το κανουμε ειναι δυναμη

το μουνι θα το πληρωνεις εμμεσως (γκομενα) η αμεσως (πουτανα);
Φιλαράκο συμφωνούμε όλοι το μουνί είναι δύναμη.
Ο πιο σίγουρος όμως τρόπος για να μην το γαμήσεις το μουνί είναι να το προσκυνήσεις.Εγγυημένα αυτό !!

Να το πούμε αλλοιώς οι περισσότερες γυναίκες και ιδίως οι  όμορφες αν καταλάβουν ότι πρώτον τις γουστάρεις και δεύτερον ότι είσαι λιγούρης μαμουλάκος μουνόδουλος, θα σε κάνουν στη καλή περίπτωση υπηρέτη, στη κακή περίπτωση attraction τσίρκου. Να κάνουμε τον αντρικό μας εγωισμό και την αξιοπρέπειά μας χαλάκι για να σκουπίσει η άλλη τα πόδια της ???

Η μήπως καλύτερα να γαμήσουμε μια πουτάνα για τις άμεσες κάβλες μας και να κοιτάξουμε κάπου αλλού για γκόμενα ??

Οσον αφορά το δεύτερο ναι τις γυναίκες με το ένα η τον άλλο τρόπο τις πληρώνουμε. Ολα τα πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή λίγο πολύ τα πληρώνουμε. Για κανένα όμως δεν ξεφτιλιζόμαστε. Ο ξεφτίλας και πληρώνει και δεν απολαμβάνει.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συμβαίνει συχνά. Και στα καλύτερα σπίτια. Άλλαξε τακτική. Μή δίνεις δώρα/δωράκια/χάρες πριν το πήδημα. Και κοίτα να αντιστρέψεις τους όρους και να πιάνεις τις μικρές κοροϊδάκια εσύ. Στα δάχτυλα πρέπει να τις παίζεις, νιάτο. Όχι εμείς οι μπαρμπάδες να τις παίζουμε στα δάχτυλα και να το/τα γουστάρουν κιόλας... :orchestra:

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Το 80% για να μην πώ το 90% των αντρών με τους οποίους συναναστρέφομαι στο περιβάλλον μου είναι
μουνόδουλοι μέχρι αηδίας. Και το χειρότερο για γκόμενες που δέν αξίζουν ούτε για ροχάλα.

Έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια φίλο μου (νορμάλ -υποτίθεται- παιδί και με καλές προυποθέσεις)
να έχει γίνει αυτοκόλλητος με μία άθλια καριολάρα, κανονικό σκυλί του πολέμου και να της κάνει τον
ταξιτζή σε καθημερινή βάση, τον ψυχολόγο, τον μάγειρα, τον φιλενάδο κτλ, ενώ εκείνη αμφιταλαντευόταν
μεταξύ του πρώην της και ενός άλλου καινούριου γκόμενου, τρώγωντας ψωλές και απο τους 2 όλα αυτά εις
γνώσιν του άλλου του καληνυχτάκια. Όλο αυτό το τσίρκο κράτησε για 18-19 μήνες ώσπου ο μαλάκας ήρθε
μία μέρα και άρχισε να την σκυλοβρίζει ενώ επι ενάμιση χρόνο της έπλεκε το εγκώμιο. Εννοείται οτι
ποτέ δεν πήδηξε.

Άλλος απο το εργασιακό μου περιβάλλον, 30άρης επίσης με πολύ σεβαστές προυποθέσεις έχει σχέση με
35άρα+, τρίμπαζο, με εμφάνιση χίπισσας, με παιδί και τον πηγαίνει πίπα κώλο με τις απαιτήσεις της
και την συμπεριφορά της, ενώ αυτός της κάνει όλη μέρα τον υπηρέτη, τον μπειμπι σίτερ, και γενικώς
την τρέμει. Όλα αυτά μία υστερική μαλακισμένη αχλάδω που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βλέπει
άντρα με το κυάλι.

Αυτά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν, το τέλος κάθε ίχνους λογικής και αξιοπρέπειας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το 80% για να μην πώ το 90% των αντρών με τους οποίους συναναστρέφομαι στο περιβάλλον μου είναι
μουνόδουλοι μέχρι αηδίας. Και το χειρότερο για γκόμενες που δέν αξίζουν ούτε για ροχάλα.

Έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια φίλο μου (νορμάλ -υποτίθεται- παιδί και με καλές προυποθέσεις)
να έχει γίνει αυτοκόλλητος με μία άθλια καριολάρα, κανονικό σκυλί του πολέμου και να της κάνει τον
ταξιτζή σε καθημερινή βάση, τον ψυχολόγο, τον μάγειρα, τον φιλενάδο κτλ, ενώ εκείνη αμφιταλαντευόταν
μεταξύ του πρώην της και ενός άλλου καινούριου γκόμενου, τρώγωντας ψωλές και απο τους 2 όλα αυτά εις
γνώσιν του άλλου του καληνυχτάκια. Όλο αυτό το τσίρκο κράτησε για 18-19 μήνες ώσπου ο μαλάκας ήρθε
μία μέρα και άρχισε να την σκυλοβρίζει ενώ επι ενάμιση χρόνο της έπλεκε το εγκώμιο. Εννοείται οτι
ποτέ δεν πήδηξε.

Άλλος απο το εργασιακό μου περιβάλλον, 30άρης επίσης με πολύ σεβαστές προυποθέσεις έχει σχέση με
35άρα+, τρίμπαζο, με εμφάνιση χίπισσας, με παιδί και τον πηγαίνει πίπα κώλο με τις απαιτήσεις της
και την συμπεριφορά της, ενώ αυτός της κάνει όλη μέρα τον υπηρέτη, τον μπειμπι σίτερ, και γενικώς
την τρέμει. Όλα αυτά μία υστερική μαλακισμένη αχλάδω που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βλέπει
άντρα με το κυάλι.

σπανιες περιπτωσεις οι δικοι σου

Επισκέπτης
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα
ΑΠΑΞΙΩΣΗ σε ολο το γυναικειο φυλλο

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
για να πω και γω την ιστορια μου,ειμαι παθων σαν τον θεματοθετη.πηγαινοεφερνα γκομενακι σενιο (21 ετων αυτη προ 4ετιας) με τη μηχανη σε παραλιες,κλαμπακια και παει λεγοντας,και στο τελος,μετα απο 4 μηνες,μου ξεφουρνιζει "τα βρηκα με τον πρωην μου".ο τυπος αλβανιαρης απο το μεξικο της αλβανιας....ξενερωσα τη ζωη μου και δεν της ξαναμιλησα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
για να πω και γω την ιστορια μου,ειμαι παθων σαν τον θεματοθετη.πηγαινοεφερνα γκομενακι σενιο (21 ετων αυτη προ 4ετιας) με τη μηχανη σε παραλιες,κλαμπακια και παει λεγοντας,και στο τελος,μετα απο 4 μηνες,μου ξεφουρνιζει "τα βρηκα με τον πρωην μου".ο τυπος αλβανιαρης απο το μεξικο της αλβανιας....ξενερωσα τη ζωη μου και δεν της ξαναμιλησα.
Πηρες την εμπειρια σου. Προχωρα μπροστα!!!!!! ;) ;)

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πηρες την εμπειρια σου. Προχωρα μπροστα!!!!!! ;) ;)
ευτυχως δεν ειχα τρελα θεματα στη ζωη μου,τωρα ειμαι με ενα πολυ καλο γκομενακι για σπιτι,τα χανουμε λιγο στο σεξ βεβαια,αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τα χεις ολα.Μου χει τυχει και το ακρως αντιθετο,γκομενακι απιστευτο,λιγο νταλικερης στο στυλ βεβαια αλλα απο εμφανιση πενα,να με σερνει στους υμμητους να με παρακαλαει να τον φαει και να ξενερωνω τοσο πολυ με την παρτυ της και να μην μου σηκωνεται.το σκεφτομαι βεβαια τωρα και λεω τι μαλακας ημουν,αλλα ευτυχως εφαγα 4-5 φορες,προλαβα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ποτέ δεν πήδηξε.

άντρα με το κυάλι.

Αυτα συμβαινουν επειδη οι αντρες έχουν ανασφαλειες και πάνε και πέφτουν στην πρώτη που βρισκουν μπροστα τους. Εγω δεν τους λυπαμαι αυτους γιατι ειναι εκεινοι που οταν τους έλεγες ελατε να φτιάξουμε παρέες να εξοικειωθουμε λιγο με τις γυναικες να γνωρισουμε κάποιες να ανταλλαξουμε αποψεις να καταλαβουμε πως λειτουργουν σε λεγανε καληνυχτάκια , γκομενοβοσκο και αλλες τετοιες βλακειες. Ειδικα δε αμα για αρχη επελεγες μια πιο μέτρια εμφανισιακα γυναικα πάλι θα κράζανε οποτε πάνε στα μπουρδελα μέχρι να γνωρισουν κάποια και σαν άπειροι (επειδη το μπουρδελο δεν σε κανει εμπειρο στις συναναστροφες) δεν ξέρουν να φερθουν και πέφτουν με τη μουρη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο πιο πολυ βριζει ένας αντρας τις γυναικες τοσο μεγαλυτερες ανασφαλειες έχει γιατι αν δεν ειχε θα ηταν ήρεμος και δεν θα εβριζε με την πρωτη ηττα. Ειναι πολυ φυσιολογικο να σε απορριψει κάποια για ενα καρο λογους μερικοι απο τους οποιους μπορει να ειναι άσχετοι με σένα. Μπορει να της έχει κανει ζημια ενας γκομενος και να μην μπορει να μπλέξει με άλλον.

• Like
Αντιδράσεις: zoulte

VasilisK85

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα μια δημοτικό, μιλάμε τρελή καψούρα, αφου μετά από 20 χρόνια που την είδα έπαθα ύλιγκο, την έπιασα γκόμενα και ήμουνα έτοιμος να πουλήσω ότι είχα και δεν είχα για να βγάλω τα γούστα της. Ευτηχώς που με συνέφερε ένας φίλος, γιατί μετα από μερικούς μήνες ξενέρωσα και την έστειλα πακέτο.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Τώρα ξέρεις πως πρέπει να ψηφίσεις το τρίτο κόμμα. Εκτός αν θες να φωνάζουμε παρέα "ΑΧ ΡΕ ΚΟΥΛΑ" στο αννιτάκι μας... Και "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"; :orchestra: Πολιτική διαφήμιση τέλος.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Τί ποιο όμορφο να το παίζεις κοροιδάκι της γκόμενας... δίνεις στην καριόλα αυτό που θέλει, της λες αυτά που θέλει να ακούσει, κάνεις τον μαλάκα στις πίπες που σου λέει κι όταν έρθει η ευλογημένη η ώρα που θα σου ζητήσει το κάτι παραπάνω γιατί τα έχετε πάνω από ένα χρόνο να παίρνει την απάντηση ΄΄ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...''. Αχ αγάπη μου, πόσο προσδοκώ τη στιγμή που θα πληρώσεις ακριβά τα λάθη που έχεις κάνει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τί ποιο όμορφο να το παίζεις κοροιδάκι της γκόμενας... δίνεις στην καριόλα αυτό που θέλει, της λες αυτά που θέλει να ακούσει, κάνεις τον μαλάκα στις πίπες που σου λέει κι όταν έρθει η ευλογημένη η ώρα που θα σου ζητήσει το κάτι παραπάνω γιατί τα έχετε πάνω από ένα χρόνο να παίρνει την απάντηση ΄΄ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...''. Αχ αγάπη μου, πόσο προσδοκώ τη στιγμή που θα πληρώσεις ακριβά τα λάθη που έχεις κάνει
αυτα ειναι επιστημονικη φαντασια τυπε
ουτε στο σταρ τρεκ δε γινονται αυτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γνωστος στη γειτονια παχουλος ηταν να αρραβωνιαστει και καλα με μια κοπελα με αναλογιες μοντελου.Του τραβαγε συνεχεια λεφτα μια και ειχε εισοδηματα.Με προφαση να ανοιξει δικια της δουλεια μαζι με τον αδερφο της,σε διαστημα εξαμηνου του πηρε 7000 ευρω.Ολοι οι φιλοι του που τον νοιαζονταν του ελεγαν να προσεχει αφου εβλεπαν που πηγαινε η δουλεια.Αυτος εκει,οχι μ αγαπαει και συντομα παμε για γαμο.Σε διαστημα λιγων μηνων η κοπελα ξεκοψε και φυσικα ουτε λογος να γυρισει πισω οτι χρηματα ειχε παρει.Δευτερη περιπτωση,συναδελφος στη δουλεια.Μια χωρισμενη με παιδι,ωραιας εμφανισης τον ειχε για τις δουλειες της.Δηλαδη.Ελα να με παρεις με το αμαξι,εχω μια δουλεια στη Γλυφαδα.Ετρεχε αυτος.Ελα να με παρεις,εχω μια δουλεια στην εφορια στη Κυψελη.Ετρεχε αυτος.Η κοπελα πηρε μεταθεση σε αλλο καταστημα και τοτε ρωτησα το παιδι.Τι εγινε,εκανες τιποτα με τη κοπελα;Εφαγες καλα τουλαχιστον για το κοπο σου τοσους μηνες;Οχι,τιποτα.Καθολου.

γαμω τον Χριστο του του αναπηρου μπουλη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ειναι παρα πολλα τα κοροιδα και υπαρχουν σ ολες τις ηλικιες.Δεν υπαρχει χωρα στην Ευρωπη που να λειτουργουν κωλομπαρα οπου καψουρομαλακες χαλανε περιουσιες μηπως και πηδηξουν. Το ιδιο και στα στριπτιζ να βλεπεις αρωστακια να ανοιγουν καθε βραδυ σαμπανιες τον 300 ευρω επι μηνες. Και στην τελικη και να πηδηξουν ακομα εχουν χαλασει 10.000-15.000 ευρω για μια γκομενα που δεν στοιχιζει πανω απο 100-200 ευρω.  :2funny:  :2funny:  :2funny: Επειδη εχουν την εντυπωση οτι την εβγαλαν και γκομενα με την αξια τους και την λεβεντια τους.  :2funny:  

:2funny: :2funny: :2funny: νυκτερε ρισπεκτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom