Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για [size=20pt]18 μηνες[/size] ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?
Καλα ρεσυ 18 μηνες περημενες για να καταλαβεις οτι δεν γαμας.???????!!!!!