Νέα

Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για [size=20pt]18 μηνες[/size] ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?

Καλα ρεσυ 18 μηνες περημενες για να καταλαβεις οτι δεν γαμας.???????!!!!! :new_shocked:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε ηλιθιες διαβασε πρωτα τι γραφουμε και μετα παιξτο εξυπνος..  :jerking: αλλη κουβεντα καναμε, λεω στον τυπο οτι η γκομενα δεν μπορει να αποδειξει κατι στην αστυνομια απλα γιατι την παρατησες καπου.  
Τις διάβασα τις μαλακιες σας,την εβγαλα δια της βιας απο το αμαξι,χωρις σημα στο κινητο,σε μερος που κινδυνευε η ζωή της...σιγα ρε μην την εδεσα και στις γραμμες του τρενου για να την γαμησω.

Επισκέπτης
Τις διάβασα τις μαλακιες σας,την εβγαλα δια της βιας απο το αμαξι,χωρις σημα στο κινητο,σε μερος που κινδυνευε η ζωή της...σιγα ρε μην την εδεσα και στις γραμμες του τρενου για να την γαμησω.
ρε τυπε για να τελειωνουμε γιατι θελω να φυγω  :grin: εγω του ειπα οτι αν την παρατησεις καπου εστω και απομακρα και αυτη οταν φυγεις παρει την ασυνομια να σε καταγγειλει δεν θα σε κανουν τιποτα, εκτος και αν γινει το αλλο πανω στο μαλωμα την πατησεις κανω δυο σφαλιαρες καμια ξοφαλτση μπουνια  :grin: και την πεταξεις εξω αν αρνηθη να κατεβει βεβαια, τοτε μπορει να σε καταγγειλει για ξυλοδαρμο και οχι γιατι την παρατησες.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ρε τυπε για να τελειωνουμε γιατι θελω να φυγω  :grin: εγω του ειπα οτι αν την παρατησεις καπου εστω και απομακρα και αυτη οταν φυγεις παρει την ασυνομια να σε καταγγειλει δεν θα σε κανουν τιποτα, εκτος και αν γινει το αλλο πανω στο μαλωμα την πατησεις κανω δυο σφαλιαρες καμια ξοφαλτση μπουνια  :grin: και την πεταξεις εξω αν αρνηθη να κατεβει βεβαια, τοτε μπορει να σε καταγγειλει για ξυλοδαρμο και οχι γιατι την παρατησες.
Αμα καθεσαι και ασχολεισαι με τις μαλακιες του μπολντυ,θα σε παρει η μπαλα,αδίκως μεν,θα σε παρει δε.Και πληροφοριακά η γκόμενα μπορεί να μην μου εκατσε εμένα,αλλά δεν ξανακανε τετοιες μαλακίες.Εκοψε και τα πολλα ψωλαρμενισματα και ειναι μανουλα τωρα καθωςπρεπει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γνωστος στη γειτονια παχουλος ηταν να αρραβωνιαστει και καλα με μια κοπελα με αναλογιες μοντελου.Του τραβαγε συνεχεια λεφτα μια και ειχε εισοδηματα.Με προφαση να ανοιξει δικια της δουλεια μαζι με τον αδερφο της,σε διαστημα εξαμηνου του πηρε 7000 ευρω.Ολοι οι φιλοι του που τον νοιαζονταν του ελεγαν να προσεχει αφου εβλεπαν που πηγαινε η δουλεια.Αυτος εκει,οχι μ αγαπαει και συντομα παμε για γαμο.Σε διαστημα λιγων μηνων η κοπελα ξεκοψε και φυσικα ουτε λογος να γυρισει πισω οτι χρηματα ειχε παρει.Δευτερη περιπτωση,συναδελφος στη δουλεια.Μια χωρισμενη με παιδι,ωραιας εμφανισης τον ειχε για τις δουλειες της.Δηλαδη.Ελα να με παρεις με το αμαξι,εχω μια δουλεια στη Γλυφαδα.Ετρεχε αυτος.Ελα να με παρεις,εχω μια δουλεια στην εφορια στη Κυψελη.Ετρεχε αυτος.Η κοπελα πηρε μεταθεση σε αλλο καταστημα και τοτε ρωτησα το παιδι.Τι εγινε,εκανες τιποτα με τη κοπελα;Εφαγες καλα τουλαχιστον για το κοπο σου τοσους μηνες;Οχι,τιποτα.Καθολου.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αρα χρησημοποιησε βια για να την κατεβαση και πιθανων να την χτυπησε οποτε παιρνει την αστυνομια και πανε για αλλα, ξυλοδαρμος  ;)
Εγώ μια φορά τα είχα με μια 16χρονη καριολοπουτανα και της μελάνιασα το μπράτσο από τις μπουνιές για να βγει από το αμάξι μου αλλά άρχισε να κλαίει και να οδύρεται και τελικά την πήγα σπίτι μου και την γαμουσα μέχρι το πρωί όπως συνήθως! :fuck2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ μια φορά τα είχα με μια 16χρονη καριολοπουτανα και της μελάνιασα το μπράτσο από τις μπουνιές για να βγει από το αμάξι μου αλλά άρχισε να κλαίει και να οδύρεται και τελικά την πήγα σπίτι μου και την γαμουσα μέχρι το πρωί όπως συνήθως! :fuck2:

Καλά εσύ είσαι εντελώς μαλάκας και ψεύτης...
:hi: :hi: :hi:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?

Κάπως ετσι....αλλα δεν εκανα το σοφέρ, ουτε ολα τα έξοδα, ουτε οτι γουστάρει. Απλά δε με εκμεταλεύτηκε, προς τιμήν της. Το δούλεμα απο πλευράς της ηταν οτι δε μου είπε "δε σε γουστάρω, με αφήνεις αδιάφορη, το κόβουμε". Έβλεπε οτι εγω την κυνήγαγα, ειχα δαγκώσει λαμαρίνα. Με απέφευγε αλλα εγω την τύφλα μου μέσα δεν ήθελα να το καταλάβω. Κάποια στιγμη την έπιασα να λέει ψέματα, αρα κατάλαβα οτι ειναι αναξιόπιστη και με δουλεύει, έπαιζε άλλο σενάριο ζωής, οχι μόνο μεταξύ μας κι έκοψα λάσπη.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυποι εγω πιστευω πως αν η γκομενα καταλαβει οτι εισαι αβγαλτος η μαλακακος θα σε εκμεταλλευτει...ολες ομως..

Κι αν έχει σχετικά καλό τήρα και δε θέλει να σε εκμεταλευτεί θα σταματήσει τον εαυτό της απο αυτό κάνοντας σε πέρα. Δε θα σε γουστάρει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μια φορά έγινα πολύ.......και μεφτιαχνε πολύ.......Κάλητερα απο καποιους αλλους που εγιναν και αυτοι πόλοι...αλλά δεν πήραν τίποτα...απόλυτος....και ο νοων νοητο.....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Μια φορά έγινα πολύ.......και μεφτιαχνε πολύ.......Κάλητερα απο καποιους αλλους που εγιναν και αυτοι πόλοι...αλλά δεν πήραν τίποτα...απόλυτος....και ο νοων νοητο.....

τυπε ετσι οπως το λες δειχνεις οτι πηρες κατι απο την γκομενα,αρα δεν εγινες κοροϊδο  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι το μουνι οπως και να το κανουμε ειναι δυναμη
γιατι ενω η γκομενα μπορει να κανει υπομονη, ο αντρας εχεις περιορισμενες αντοχες αγαμιας
και προκειμενου να γαμησεις οταν φτασεις στο απροχωρητο, θα γινεις και μαλακας και μουνοδουλος και κοροιδακι
εμενα ενας φιλος μου δεν παει σε πουτανες για ιδεολογικο - ηθικους λογους
μετα το χωρισμο του ειχε να γαμησει 8 μηνες και στην πρωτη που του γυαλισε εκανε τεμεναδες για να γαμησει
αλλωστε μετα απο μια νεα γνωριμια, μονο η γκομενα ξερει αν και ποτε θα γαμησεις
εσυ εισαι μονιμως με την απορια ποτε θα σου κατσει
και γενικα πρεπει να διαλεξεις στη ζωη:
το μουνι θα το πληρωνεις εμμεσως (γκομενα) η αμεσως (πουτανα);

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πιστευετε οτι μεγαλωνοντας γινομαστε και πιο μαλακες με της γκομενες?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
τυποι το μουνι οπως και να το κανουμε ειναι δυναμη
γιατι ενω η γκομενα μπορει να κανει υπομονη, ο αντρας εχεις περιορισμενες αντοχες αγαμιας
και προκειμενου να γαμησεις οταν φτασεις στο απροχωρητο, θα γινεις και μαλακας και μουνοδουλος και κοροιδακι
εμενα ενας φιλος μου δεν παει σε πουτανες για ιδεολογικο - ηθικους λογους
μετα το χωρισμο του ειχε να γαμησει 8 μηνες και στην πρωτη που του γυαλισε εκανε τεμεναδες για να γαμησει
αλλωστε μετα απο μια νεα γνωριμια, μονο η γκομενα ξερει αν και ποτε θα γαμησεις
εσυ εισαι μονιμως με την απορια ποτε θα σου κατσει
και γενικα πρεπει να διαλεξεις στη ζωη:
το μουνι θα το πληρωνεις εμμεσως (γκομενα) η αμεσως (πουτανα);

τυπε σιγα μη μεναμε και παρθενοι για να γαμησουμε ελληνιδα    :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom