Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας,εχουμε κανενα νεο εδω στο θεματακι?

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
δεν εχει ιδεα καποιος ο οποιος δεν εχει μπει φυλακη το πως ειναι...αλλος κοσμος...μου τα ελεγε ενας γνωστος που ειχε μπει ..τον ειχανε μπλεξει με παραδοσεις ναρκωτικων επειδη χρωστουσε λεφτα στο τζογο..

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
εξω απ το χορό..πολλα τραγουδια λενε..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν εχει ιδεα καποιος ο οποιος δεν εχει μπει φυλακη το πως ειναι...αλλος κοσμος...μου τα ελεγε ενας γνωστος που ειχε μπει ..τον ειχανε μπλεξει με παραδοσεις ναρκωτικων επειδη χρωστουσε λεφτα στο τζογο..

h φυλακη ειναι σαν τον στρατο απλα σε βιαζουν στις ντουζιερες

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Για πες τυπε...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας  :2funny: :2funny:.... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.

Τι βλαμενα κυκλοφορουν ρε πουστη μου  :2funny: :2funny:

χεστηκες πανω σου γιωτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
και στον στρατο σε πηδανε στις ντουζιερες  ,αν εισαι αδερφη περνας καλα αλλα στις φυλακες καλυτερα
Ρε παιδια μπας και ειναι παραμυθι αυτο με τον βιασμο τις φυλακες?πως το ξερετε

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
h φυλακη ειναι σαν τον στρατο απλα σε βιαζουν στις ντουζιερες
μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε ,επειδη σας το ελεγε ο μπαμπας σας για να φοβαστε ή επειδη το βλεπετε σε ταινιες.
αμα δεν εισαι πουσταρα,βιαστης ή παιδεραστης δε σε γαμαει κανεις.αμα εισαι κατι απ τα παραπανω καλη τυχη.ειδικα τα 2 τελευταια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε ,επειδη σας το ελεγε ο μπαμπας σας για να φοβαστε ή επειδη το βλεπετε σε ταινιες.
αμα δεν εισαι πουσταρα,βιαστης ή παιδεραστης δε σε γαμαει κανεις.αμα εισαι κατι απ τα παραπανω καλη τυχη.ειδικα τα 2 τελευταια.

αρα ο στρατος ειναι χειροτερος απο φυλακη εκτος αν εισαι επιλοχιας

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε εχεις μπει μεσα?

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Εγω οχι δεν εχω φυλακη,εσενα τι σε νοιαζει;Θες να σε βιασουν;ΓΟυσταρεις; :2funny:
οχι τυπε,θελω πληροφοριες γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει,μεσα σε μια στιγμη μπορει ο καθενας να βρεθει στη στενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom