tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Γεια σας,εχουμε κανενα νεο εδω στο θεματακι?
οχι φιλε ολα καλα,δεν μας μαζεψαν ακομη για την στενηΓεια σας,εχουμε κανενα νεο εδω στο θεματακι?
ο νιπουλ θα μας πει οταν παρει αδεια εξοδου απο τη μπουζου που τον εχουνε βαλει μαν ;)Γεια σας,εχουμε κανενα νεο εδω στο θεματακι?
τυπε δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη στο δρομο αυτες οι τεχνες :S
δεν εχει ιδεα καποιος ο οποιος δεν εχει μπει φυλακη το πως ειναι...αλλος κοσμος...μου τα ελεγε ενας γνωστος που ειχε μπει ..τον ειχανε μπλεξει με παραδοσεις ναρκωτικων επειδη χρωστουσε λεφτα στο τζογο..
Για πες τυπε...δεν εχει ιδεα καποιος ο οποιος δεν εχει μπει φυλακη το πως ειναι...αλλος κοσμος...μου τα ελεγε ενας γνωστος που ειχε μπει ..τον ειχανε μπλεξει με παραδοσεις ναρκωτικων επειδη χρωστουσε λεφτα στο τζογο..
ΣΗμερα παραλιγο και θα πηγαινα.... ηταν ενα βλαμενο και περπατουσε στην μεση του δρομου χωρις να με δει ... του παταω την κορνα και του κανω να βλεπεις αλλη φορα... και παρεξηγηθηκε ο μαλεας και αρχισε να φωναζει... κοντοστεκομαι λιγο ανοιγω το παραθυρο και ερχεται προς το μερος μου... ελα ελα μου ελεγε ο βλακας![]()
.... θα σε πατησουν ρε βλαμενε του κανω ετσι οπως πηγαινεις. Και σηκωθηκα και εφυγα.
Τι βλαμενα κυκλοφορουν ρε πουστη μου![]()
![]()
και στον στρατο σε πηδανε στις ντουζιερες ,αν εισαι αδερφη περνας καλα αλλα στις φυλακες καλυτεραh φυλακη ειναι σαν τον στρατο απλα σε βιαζουν στις ντουζιερες
Ρε παιδια μπας και ειναι παραμυθι αυτο με τον βιασμο τις φυλακες?πως το ξερετεκαι στον στρατο σε πηδανε στις ντουζιερες ,αν εισαι αδερφη περνας καλα αλλα στις φυλακες καλυτερα
μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε ,επειδη σας το ελεγε ο μπαμπας σας για να φοβαστε ή επειδη το βλεπετε σε ταινιες.h φυλακη ειναι σαν τον στρατο απλα σε βιαζουν στις ντουζιερες
μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε ,επειδη σας το ελεγε ο μπαμπας σας για να φοβαστε ή επειδη το βλεπετε σε ταινιες.
αμα δεν εισαι πουσταρα,βιαστης ή παιδεραστης δε σε γαμαει κανεις.αμα εισαι κατι απ τα παραπανω καλη τυχη.ειδικα τα 2 τελευταια.
τυπε εχεις μπει μεσα?μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε ,επειδη σας το ελεγε ο μπαμπας σας για να φοβαστε ή επειδη το βλεπετε σε ταινιες.
αμα δεν εισαι πουσταρα,βιαστης ή παιδεραστης δε σε γαμαει κανεις.αμα εισαι κατι απ τα παραπανω καλη τυχη.ειδικα τα 2 τελευταια.
Θελεις να μαθεις αν ειναι αληθεια;Σε τρωει ο κωλος σου;Ρε παιδια μπας και ειναι παραμυθι αυτο με τον βιασμο τις φυλακες?πως το ξερετε
γιατι μπηκες εσυ και σε βιασαν?Θελεις να μαθεις αν ειναι αληθεια;Σε τρωει ο κωλος σου;
αρα ο στρατος ειναι χειροτερος απο φυλακη εκτος αν εισαι επιλοχιας
φυλακη,εχεις μπει?δεν εχω αποψη ,δεν εχω παει φανταρος ουτε 1 μηνα.
Εγω οχι δεν εχω φυλακη,εσενα τι σε νοιαζει;Θες να σε βιασουν;ΓΟυσταρεις;γιατι μπηκες εσυ και σε βιασαν?
οχι τυπε,θελω πληροφοριες γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει,μεσα σε μια στιγμη μπορει ο καθενας να βρεθει στη στενηΕγω οχι δεν εχω φυλακη,εσενα τι σε νοιαζει;Θες να σε βιασουν;ΓΟυσταρεις;![]()