Καθε 4 και απο ενα σημειο και μετα παιρνεις ανα 8.καθε 3 μηνες παιρνουν ζωνη στο taekwondo τυπε
Θες τεσσερα με πεντε χρονια και με τακτικες προπονησεις.
Καθε 4 και απο ενα σημειο και μετα παιρνεις ανα 8.καθε 3 μηνες παιρνουν ζωνη στο taekwondo τυπε
ολο το βραδυ στο τμημα ρε τυπε?σε φυστικωσε το οργανο?Έχω φάει 1 βράδυ στο τμήμα.....και καπάκι πήγα και πήρα αναβολή 3 μέρες.....όπου αθωώθηκα.......![]()
Ειχες και αλλοδαπους συγκρατουμενους;Έχω φάει 1 βράδυ στο τμήμα.....και καπάκι πήγα και πήρα αναβολή 3 μέρες.....όπου αθωώθηκα.......![]()
για αυτους που κανουν το αγωνιστικο τυπεΚαθε 4 και απο ενα σημειο και μετα παιρνεις ανα 8.
Θες τεσσερα με πεντε χρονια και με τακτικες προπονησεις.
ετσι ειναι τυπε...υπαρχουν ακομα τα σκληροπυρηνικα οργανα σε ορισμενα τμηματα,σε βανουν στο μπουντρουμι ολο το βραδυ και πεφτει ο βιασμος συννεφο,αντε να βρεις το δικιο σου μετα...εγραψε και ο καρατζον τυπε![]()
ολο το βραδυ στο τμημα ρε τυπε?σε φυστικωσε το οργανο?
Ειχες και αλλοδαπους συγκρατουμενους;
Μηπως γνωρισες εκει τον πακιστανο εραστη;![]()
Είχα το δίκιο μαζί μου.......φτηνα την γλυτωσες τυπε![]()
Σκάσε ρε βλάκα.....άντε ανέβασε κανένα χταπόδι,χοντρέ.....http://[URL unfurl="true"]www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/ingredient186_htapodi1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κατσε καλα,θα φωναξω το οργανο να σε κανονισει με κανα παλαμαρι
Και ανα τρεις μηνες να ειναι και παλι απο καποιο σημειο και μετα θα διπλασιαζεται ο χρονος αναμονης. Δυο χρονια που εγραψε ο Μπολντ μου φαινονται απιθανα και τα 3 πολυ δυσκολο.για αυτους που κανουν το αγωνιστικο τυπε
για τους ολυμπιακους
που ειναι μουφα
το παραδοσιακο ειναι ανα 3μηνο
αναλογα και με την σχολη φυσικα
κατσε καλα,θα φωναξω το οργανο να σε κανονισει με κανα παλαμαρι
Κατσε ρε τυπε,γιατι μου επιτιθεσαι αυτη τη στιγμη...τι σου ειπα...αν επεσε βιασμος ρωτησα...πρεπει δηλαδη να μαλωσουμε?χρονιαρες μερες...Καθυστερημένε....εγκεφαλικά νεκρέ.....γελάνε μαζί σου με τις μαλακίες που ανεβάζεις.....συνέχισε έτσι...... ;)
Πάρ'το πίσω γιατι θα σε πάω γαμιώντας.......... ;)Κατσε ρε τυπε,γιατι μου επιτιθεσαι αυτη τη στιγμη...τι σου ειπα...αν επεσε βιασμος ρωτησα...πρεπει δηλαδη να μαλωσουμε?χρονιαρες μερες...![]()
Εγω το παιρνω,εσυ το παιρνεις πισω?Πάρ'το πίσω γιατι θα σε πάω γαμιώντας.......... ;)
Εγω το παιρνω,εσυ το παιρνεις πισω?
οκ,φιλοι ξανα...Τέλος.....
Έχω φάει 1 βράδυ στο τμήμα.....και καπάκι πήγα και πήρα αναβολή 3 μέρες.....όπου αθωώθηκα.......![]()