Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
δλδ δε θέλετε κανονική λεσβία
θέλετε λεσβιακό, με μούφα λεσβία  :think:

Εννοείται!
Κανονική λεσβία θα σε έχει  :shit:

Τελικά αυτές θα συνεχίζουν μόνες τους κι εσύ θα βρεθείς να σκέφτεσαι τι να πραγγείλεις για φαγητό.
Αυτό που θέλουμε είναι η παραμύθα πως έχουν τρελλαθεί με την πάρτη μας και θα κάνουν τα πάντα για να ερεθιστούμε.

Ή το πολύ πιο τίμιο της bi-curious που το λαχείο την έφερε στο δρόμο μας. :kneel:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι λεσβίες είναι μια κατάκτηση της σύγχρονης κοινωνίας αρκεί να είναι σαν αυτές στις τσόντες  :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• Friends.jpg
    Friends.jpg
    131,6 KB · Εμφανίσεις: 36

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εννοείται!
Κανονική λεσβία θα σε έχει  :shit:

Τελικά αυτές θα συνεχίζουν μόνες τους κι εσύ θα βρεθείς να σκέφτεσαι τι να πραγγείλεις για φαγητό.
Αυτό που θέλουμε είναι η παραμύθα πως έχουν τρελλαθεί με την πάρτη μας και θα κάνουν τα πάντα για να ερεθιστούμε.

Ή το πολύ πιο τίμιο της bi-curious που το λαχείο την έφερε στο δρόμο μας. :kneel:

Ross

:2funny: :2funny: :2funny:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..θα σας τη ''χαλάσω'',μα..πριν χρόνια έχω πάει με κολλητό στο τουρκολίμανο για ψάρι και ούζα..αφού γίναμε γκολ,ανεβαίνουμε στο πορνοδίκυκλο να φύγουμε και μου λέει ''δε μπάμε ρε μαλάκα για γκανα μπουτσο να ληξει ωραια η βραδιά?'' ..και με πάει σε γνωστή του 35άρα -τότε- μούναρο,που την έχει π'αρει τηλ και δίνει το ελεύθερο..μας ανοίγει η γκόμενα,μας βάζει τα ουί μας και με ξαπλώνει στον καναπέ,ξεκινώντας να γλύφει λυσαλέα παντού..κάποια στιγμή αρχίζει να μουδιάζει το μεγάλο δάχτυλο του ενός ποδιού μου [εκείνη τη στιγμή η κυρία είχε στο στόμα της τον ακατανόμαστο]..''ε ρε πούστη μου''λέω από μέσα μου ''τι κόλπα κάνει η ρουφιάνα!!!''..το μούδιασμα να γίνεται όλο και πιο έντονο..κι ακόμα πιο πολύ..τιναζόταν το πόδι μου,πια!¨Ωσπου ακούω το φιλαράκι να μου λέει ''ρε μαλάκα κάνε πιο κει να'ρθω κι εγω'' και τον βλέπω να έχει μαγκωμένο το δάχτυλο μου και να το κουνάει με μανία..τα υπόλοιπα,βαρετά κι ευκόλως εννοούμενα..γερμανική τσόντα..πάρε βάλε..

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
:2funny:
..θα σας τη ''χαλάσω'',μα..πριν χρόνια έχω πάει με κολλητό στο τουρκολίμανο για ψάρι και ούζα..αφού γίναμε γκολ,ανεβαίνουμε στο πορνοδίκυκλο να φύγουμε και μου λέει ''δε μπάμε ρε μαλάκα για γκανα μπουτσο να ληξει ωραια η βραδιά?'' ..και με πάει σε γνωστή του 35άρα -τότε- μούναρο,που την έχει π'αρει τηλ και δίνει το ελεύθερο..μας ανοίγει η γκόμενα,μας βάζει τα ουί μας και με ξαπλώνει στον καναπέ,ξεκινώντας να γλύφει λυσαλέα παντού..κάποια στιγμή αρχίζει να μουδιάζει το μεγάλο δάχτυλο του ενός ποδιού μου [εκείνη τη στιγμή η κυρία είχε στο στόμα της τον ακατανόμαστο]..''ε ρε πούστη μου''λέω από μέσα μου ''τι κόλπα κάνει η ρουφιάνα!!!''..το μούδιασμα να γίνεται όλο και πιο έντονο..κι ακόμα πιο πολύ..τιναζόταν το πόδι μου,πια!¨Ωσπου ακούω το φιλαράκι να μου λέει ''ρε μαλάκα κάνε πιο κει να'ρθω κι εγω'' και τον βλέπω να έχει μαγκωμένο το δάχτυλο μου και να το κουνάει με μανία..τα υπόλοιπα,βαρετά κι ευκόλως εννοούμενα..γερμανική τσόντα..πάρε βάλε..

:2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

που είχε το δάχτυλο δεν το πιασα  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Στη δικη μου περιπτωση παντως,κ η κοπελα μου κ η φξλη της,παρολο που δεν ειναι λεσβιες,το απολαυσαν εξισου με εμενα!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
χαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Καλημερα,η αισθηση παντως του να βρισκεσαι αναμεσα απομδυο καυλακια που ξερουν τι θελουν κ κανουν αβιαστα οτι κανουν,ειναι απιστευτη...Εμενα πριν καν ασχοληθουν μαζι μου με ειχαν φτιαξει φοβερα...

Shkelzen

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα,η αισθηση παντως του να βρισκεσαι αναμεσα απομδυο καυλακια που ξερουν τι θελουν κ κανουν αβιαστα οτι κανουν,ειναι απιστευτη...Εμενα πριν καν ασχοληθουν μαζι μου με ειχαν φτιαξει φοβερα...

σωστα μιλας!!!

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν ο ταξιτζης που γαμαει την γυναικα μου συμπεριλαμβάνεται στην παρτουζα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Τι θες να πεις οτι ειναι ασχημη
Την εχεις δει η εισαι τυφλος

Stories

Νέο!