dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δλδ δε θέλετε κανονική λεσβία
θέλετε λεσβιακό, με μούφα λεσβία
μαριαννα γτ το λειζερ στο μουνι ποσα εδωσες
Εβλεπες και sex and the city τυπε? :S
μαριαννα γτ το λειζερ στο μουνι ποσα εδωσες
νομιζω οτι μια φωτο θα βοηθουσε να εκτιμησουμε αν εδωσε λιγα η' πολλα
Ε, καλα, το γαμησες, καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!! Το Friends ειναι θεσμος!!
Εννοείται!
Κανονική λεσβία θα σε έχει
Τελικά αυτές θα συνεχίζουν μόνες τους κι εσύ θα βρεθείς να σκέφτεσαι τι να πραγγείλεις για φαγητό.
Αυτό που θέλουμε είναι η παραμύθα πως έχουν τρελλαθεί με την πάρτη μας και θα κάνουν τα πάντα για να ερεθιστούμε.
Ή το πολύ πιο τίμιο της bi-curious που το λαχείο την έφερε στο δρόμο μας.
..θα σας τη ''χαλάσω'',μα..πριν χρόνια έχω πάει με κολλητό στο τουρκολίμανο για ψάρι και ούζα..αφού γίναμε γκολ,ανεβαίνουμε στο πορνοδίκυκλο να φύγουμε και μου λέει ''δε μπάμε ρε μαλάκα για γκανα μπουτσο να ληξει ωραια η βραδιά?'' ..και με πάει σε γνωστή του 35άρα -τότε- μούναρο,που την έχει π'αρει τηλ και δίνει το ελεύθερο..μας ανοίγει η γκόμενα,μας βάζει τα ουί μας και με ξαπλώνει στον καναπέ,ξεκινώντας να γλύφει λυσαλέα παντού..κάποια στιγμή αρχίζει να μουδιάζει το μεγάλο δάχτυλο του ενός ποδιού μου [εκείνη τη στιγμή η κυρία είχε στο στόμα της τον ακατανόμαστο]..''ε ρε πούστη μου''λέω από μέσα μου ''τι κόλπα κάνει η ρουφιάνα!!!''..το μούδιασμα να γίνεται όλο και πιο έντονο..κι ακόμα πιο πολύ..τιναζόταν το πόδι μου,πια!¨Ωσπου ακούω το φιλαράκι να μου λέει ''ρε μαλάκα κάνε πιο κει να'ρθω κι εγω'' και τον βλέπω να έχει μαγκωμένο το δάχτυλο μου και να το κουνάει με μανία..τα υπόλοιπα,βαρετά κι ευκόλως εννοούμενα..γερμανική τσόντα..πάρε βάλε..
..θα σας τη ''χαλάσω'',μα..πριν χρόνια έχω πάει με κολλητό στο τουρκολίμανο για ψάρι και ούζα..αφού γίναμε γκολ,ανεβαίνουμε στο πορνοδίκυκλο να φύγουμε και μου λέει ''δε μπάμε ρε μαλάκα για γκανα μπουτσο να ληξει ωραια η βραδιά?'' ..και με πάει σε γνωστή του 35άρα -τότε- μούναρο,που την έχει π'αρει τηλ και δίνει το ελεύθερο..μας ανοίγει η γκόμενα,μας βάζει τα ουί μας και με ξαπλώνει στον καναπέ,ξεκινώντας να γλύφει λυσαλέα παντού..κάποια στιγμή αρχίζει να μουδιάζει το μεγάλο δάχτυλο του ενός ποδιού μου [εκείνη τη στιγμή η κυρία είχε στο στόμα της τον ακατανόμαστο]..''ε ρε πούστη μου''λέω από μέσα μου ''τι κόλπα κάνει η ρουφιάνα!!!''..το μούδιασμα να γίνεται όλο και πιο έντονο..κι ακόμα πιο πολύ..τιναζόταν το πόδι μου,πια!¨Ωσπου ακούω το φιλαράκι να μου λέει ''ρε μαλάκα κάνε πιο κει να'ρθω κι εγω'' και τον βλέπω να έχει μαγκωμένο το δάχτυλο μου και να το κουνάει με μανία..τα υπόλοιπα,βαρετά κι ευκόλως εννοούμενα..γερμανική τσόντα..πάρε βάλε..
χαχαχα..θα σας τη ''χαλάσω'',μα..πριν χρόνια έχω πάει με κολλητό στο τουρκολίμανο για ψάρι και ούζα..αφού γίναμε γκολ,ανεβαίνουμε στο πορνοδίκυκλο να φύγουμε και μου λέει ''δε μπάμε ρε μαλάκα για γκανα μπουτσο να ληξει ωραια η βραδιά?'' ..και με πάει σε γνωστή του 35άρα -τότε- μούναρο,που την έχει π'αρει τηλ και δίνει το ελεύθερο..μας ανοίγει η γκόμενα,μας βάζει τα ουί μας και με ξαπλώνει στον καναπέ,ξεκινώντας να γλύφει λυσαλέα παντού..κάποια στιγμή αρχίζει να μουδιάζει το μεγάλο δάχτυλο του ενός ποδιού μου [εκείνη τη στιγμή η κυρία είχε στο στόμα της τον ακατανόμαστο]..''ε ρε πούστη μου''λέω από μέσα μου ''τι κόλπα κάνει η ρουφιάνα!!!''..το μούδιασμα να γίνεται όλο και πιο έντονο..κι ακόμα πιο πολύ..τιναζόταν το πόδι μου,πια!¨Ωσπου ακούω το φιλαράκι να μου λέει ''ρε μαλάκα κάνε πιο κει να'ρθω κι εγω'' και τον βλέπω να έχει μαγκωμένο το δάχτυλο μου και να το κουνάει με μανία..τα υπόλοιπα,βαρετά κι ευκόλως εννοούμενα..γερμανική τσόντα..πάρε βάλε..
Καλημερα,η αισθηση παντως του να βρισκεσαι αναμεσα απομδυο καυλακια που ξερουν τι θελουν κ κανουν αβιαστα οτι κανουν,ειναι απιστευτη...Εμενα πριν καν ασχοληθουν μαζι μου με ειχαν φτιαξει φοβερα...
ετσι οπως ειναι η γυναικα σου είναι σιγουρα παρτουζα.FFFM!!!Δεν ξερω αν ο ταξιτζης που γαμαει την γυναικα μου συμπεριλαμβάνεται στην παρτουζα
Τι θες να πεις οτι ειναι ασχημη
Την εχεις δει η εισαι τυφλος