Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Α, ενταξει, για το μυαλο συμφωνουμε 1000% και βαλε!!
Για την εμφανιση ηταν το πρωτο μου σχολιο.Ολοι κανουμε (αντρες-γυναικες) συμβιβασμους στην εμφανιση και τα στανταρ μας ανεβοκατεβαινουν μαζι με την αυτοπεποιθηση μας. Ντροπη δεν ειναι να περασεις ενα βραδυ με μια γυναικα που τη βρισκεις χειροτερη απο τα γουστα σου απο το να το περασεις με μια γυναικα που την πληρωνεις για να υποκριθει οτι χυνει μαζι σου ενω μπορει να ειναι και θυμα εξαναγκασμου. Θελεις να μου πεις οτι τα στανταρ σου ειναι κλειστα στην πρωτη αλλα ανοιχτα στην δευτερη περιπτοση?  :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγώ πάντως τα έχω ρίξει
όχι για να γαμήσω ακριβώς
αλλά αν ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά, ή αν είχα χωρίσει απο κάποιον ,και είπα ε δε γαμιέται , ας βγω μ'αυτόν κι ας μη μ'αρέσει ιδιαίτερα για να ξεχαστώ
και μερικές φορές μου βγήκε σε καλό
μπορεί να μη μου άρεσε ιδιαίτερα εμφανισιακά, αλλά μπορεί να ήταν καλό παιδί, ή να είχε μεγάλο πουλί  :cheesy:

μαριαννα το λειζερ στο μουνι γτ το εκανες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
εγώ πάντως τα έχω ρίξει
αλλά αν ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά, ή αν είχα χωρίσει απο κάποιον ,και είπα ε δε γαμιέται , ας βγω μ'αυτόν κι ας μη μ'αρέσει ιδιαίτερα για να ξεχαστώ
μπορεί να μη μου άρεσε ιδιαίτερα εμφανισιακά, αλλά μπορεί να ήταν καλό παιδί, ή να είχε μεγάλο πουλί  :cheesy:
Εχεις πμ

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
εγώ πάντως τα έχω ρίξει

Εχεις λιγο αντρικο μυαλο σε αυτο το ζητημα...Μου αρεσει οπως σκεφτεσαι...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγώ πάντως τα έχω ρίξει
Μεγάλο ρίσκο να τζογάρεις στο μεγάλο πουλί,αν σου πας κουβά μόνο το ότι έχεις πονοκέφαλο θα μπορείς να επικαλεστείς.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Επαναφέρω το θέμα πισω στην παρτούζα.

Σε περίπτωση FFM όταν οι δυο κοπέλες είναι περίπου ιδιας εμφάνισης αλλά η μια στο σεξ είναι πιο καλή από την άλλη και μπαίνεις στο πειρασμό να αμελείς την μια τι γίνεται?  :grin:

Επισκέπτης

Σε περίπτωση FFM όταν οι δυο κοπέλες είναι περίπου ιδιας εμφάνισης αλλά η μια στο σεξ είναι πιο καλή από την άλλη και μπαίνεις στο πειρασμό να αμελείς την μια τι γίνεται?  :grin:
χαλαει το τριο  :S

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για την εμφανιση ηταν το πρωτο μου σχολιο.Ολοι κανουμε (αντρες-γυναικες) συμβιβασμους στην εμφανιση και τα στανταρ μας ανεβοκατεβαινουν μαζι με την αυτοπεποιθηση μας. Ντροπη δεν ειναι να περασεις ενα βραδυ με μια γυναικα που τη βρισκεις χειροτερη απο τα γουστα σου απο το να το περασεις με μια γυναικα που την πληρωνεις για να υποκριθει οτι χυνει μαζι σου ενω μπορει να ειναι και θυμα εξαναγκασμου. Θελεις να μου πεις οτι τα στανταρ σου ειναι κλειστα στην πρωτη αλλα ανοιχτα στην δευτερη περιπτοση?  :S

Δεν ειναι ντροπη ουτε το ενα ουτε το αλλο απλα στη μια περιπτωση εχεις κανει την επιλογη να κανεις κατι που δε σ αρεσει με αφορμη την ορμη σου ενω στη δευτερη επιλεγεις κατι που ειναι ακομα και πανω απο τα στανταρ σου, εμφανισιακα, αλλα αυτο το κανεις συνειδητα. Οτι θα πληρωσεις, οτι ειναι πιθανη η προσποιηση, ποιος το αποκλειει σε ΜΗ επαγγελματια βεβαια, οτι οτιδηποτε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Στις τσόντες όταν η μία χάνει τη μπάλα αφήνει την άλλη να τον τρώει αλύπητα και γλυφει κόλους και παπάρια...κάτι θα ξέρουν επαγγελματίες είναι  :tooth: :tooth:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Στις τσόντες όταν η μία χάνει τη μπάλα αφήνει την άλλη να τον τρώει αλύπητα και γλυφει κόλους και παπάρια...κάτι θα ξέρουν επαγγελματίες είναι  :tooth: :tooth:

Ασε τις τσόντες κανονικά τι γίνεται ? :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν ειναι ντροπη ουτε το ενα ουτε το αλλο απλα στη μια περιπτωση εχεις κανει την επιλογη να κανεις κατι που δε σ αρεσει με αφορμη την ορμη σου ενω στη δευτερη επιλεγεις κατι που ειναι ακομα και πανω απο τα στανταρ σου, εμφανισιακα, αλλα αυτο το κανεις συνειδητα. Οτι θα πληρωσεις, οτι ειναι πιθανη η προσποιηση, ποιος το αποκλειει σε ΜΗ επαγγελματια βεβαια, οτι οτιδηποτε.
Δηλαδή σου φαίνεται περίεργο το να γαμήσεις μια που σε διαλέγει και σε θέλει αλλά είναι πιο άσχημη από τα γούστα σου και δεν σου φαίνεται περίεργο το να γαμήσεις μια που πιθανών σε καταριέται από μέσα της ή πολύ πιθανόν να το κάνει εξαναγκαστικά και να την πληρώσεις για αυτό? Και επειδή δεν υπάρχει μόνο εμφάνιση η μόνο μυαλό στην επιλογή γκόμενας για ένα χρόνο η για ένα βράδυ,τα στάνταρ σου μέσα δεν περιέχουν και το ότι η άλλη δεν θέλει πραγματικά να κοιμηθεί μαζί σου?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

:kneel: :kneel: :kneel:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή σου φαίνεται περίεργο το να γαμήσεις μια που σε διαλέγει και σε θέλει αλλά είναι πιο άσχημη από τα γούστα σου και δεν σου φαίνεται περίεργο το να γαμήσεις μια που πιθανών σε καταριέται από μέσα της ή πολύ πιθανόν να το κάνει εξαναγκαστικά και να την πληρώσεις για αυτό? Και επειδή δεν υπάρχει μόνο εμφάνιση η μόνο μυαλό στην επιλογή γκόμενας για ένα χρόνο η για ένα βράδυ,τα στάνταρ σου μέσα δεν περιέχουν και το ότι η άλλη δεν θέλει πραγματικά να κοιμηθεί μαζί σου?

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Προσωπικα, αν ειναι να πηδηξω την Καθριν Ζετα Τζοουνς, καρφι δε θα μου καει αν δε θελει να με ξαναδει ποτε, αν βεβαια στις "υπηρεσιες" της ειναι ανω του πολυ καλου. Και ναι, επισης προσωπικα, δε θα εμπαινα στη διαδικασια και δεν το εχω κανει να πηδηξω καποια που με διαλεξε αλλα ειναι πολυ κατω στα οποιαδηποτε στανταρ μου. Ετσι και μονο, για την καβλα της στιγμης και να ψαχνω δικαιολογια να εξαφανιστω μολις χυσω.  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Παντως ειναι πολυ ηδονικο γτ στο τριο που εζησα εγω το θελαν πολυ κ οι δυο κοπελες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παντως ειναι πολυ ηδονικο γτ στο τριο που εζησα εγω το θελαν πολυ κ οι δυο κοπελες

Νομιζω οτι ειναι σημαντικο σε τετοιες στιγμες, για να παει καλα, να ειναι σε φαση που θα παιξουν και μεταξυ τους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Προσωπικα, αν ειναι να πηδηξω την Καθριν Ζετα Τζοουνς, καρφι δε θα μου καει αν δε θελει να με ξαναδει ποτε, αν βεβαια στις "υπηρεσιες" της ειναι ανω του πολυ καλου. Και ναι, επισης προσωπικα, δε θα εμπαινα στη διαδικασια και δεν το εχω κανει να πηδηξω καποια που με διαλεξε αλλα ειναι πολυ κατω στα οποιαδηποτε στανταρ μου. Ετσι και μονο, για την καβλα της στιγμης και να ψαχνω δικαιολογια να εξαφανιστω μολις χυσω.  ;)
Μα ρε αδερφέ εγώ δεν λέω ότι δεν είναι κατανοητό το ότι για να κάνεις σεξ με μια πολύ όμορφη γυναίκα και να πληρώσεις είσαι διατεθημένος να το κάνεις. Δεν ρίχνουν οι άνθρωποι  τα σνταταρ τους μόνο για να πηδήξουν (που το κάνουν) αλλά και γιατί καμία πληρωμένη γυναίκα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σχέση (είτε ερωτική είτε σεξουαλική) με μια κανονική γυναίκα. Γιαυτό οι άνθρωποι ριχνουν τα στανταρ τους γιατί είναι προτιμότερο από το να είσαι μόνος σου (γαμώντας διαφορετική εκδιδόμενη κάθε βράδυ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom