Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ματι τουλαχιστον το αριστερο το αφηνεις να παιρνει τυπε?ή το βαζεις στην τσεπη?  :think: :think: :S :S
Μόνο αν συμφωνίσει και η κοπέλα μου μαν,αλλιώς δε σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες της...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως σχετικά με το θέμα πάλι, μου έχουν πει δυο φίλοι, δλδ ένας φίλος και ένας άκυρος, ότι όταν πρόκειται για παρτούζα, ρίχνεις τα στάνταρντς σου, προκειμένου να κάνεις παρτούζα
Δλδ θα πας και με μπάζο
Τι έχετε να πείτε πάνω σ'αυτό?  :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πάντως σχετικά με το θέμα πάλι, μου έχουν πει δυο φίλοι, δλδ ένας φίλος και ένας άκυρος, ότι όταν πρόκειται για παρτούζα, ρίχνεις τα στάνταρντς σου, προκειμένου να κάνεις παρτούζα
Δλδ θα πας και με μπάζο

Δεν λέει ψέματα ούτε αλήθεια γενικά πολλές φορές πεφτουν τα στανταρτς για να γαμήσουν για να διαδοθεί το γόνιδιο  :grin:

Τώρα αν είναι πολύ μπάζο εγώ δεν θα πήγαινα γιατι αν μου πέσει μετα θα γίνω ρεζίλι στους άλλους  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δλδ θα πας και με μπάζο
Αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια,μερικοί από μας τα ρίχνουν έτσι και αλλιώς προκειμένου να πηδήξουν  :tooth:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Δλδ θα πας και με μπάζο

Οχι δεν αξιζει...Εκτος αν παιζει τρελο λεσβιακο με την παρτενερ και αντισταθμισει την ομορφια με καυλα...Αλλα οχι και μπαζο...

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
Δλδ θα πας και με μπάζο

Αν είναι αυτοσκοπός και μόνο

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Πέφτουν τα παξιμάδια σε αυτούς που δεν έχουν δόντια και σε μας τους πορνοσταρ αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.... νησάφι πια με τις ξενέρωτες  :grin:

εγω παντως με τιποτα δεν θα γινοταν να ημουν κρύος σε σουιγκερ φάση :P

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Δλδ θα πας και με μπάζο

Όπως έχει ειπωθεί και αλλού εδω μέσα: αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις  :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οποιοσδηποτε ριχνει τα στανταρ του για να γαμησει, με οποιονδηποτε τροπο, ειναι απλα ενας αποτυχημενος. Μιλαω για τα στανταρ ΤΟΥ, δε μιλαω για γυναικα που ολοι ονειρευονται.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οποιοσδηποτε ριχνει τα στανταρ του για να γαμησει, με οποιονδηποτε τροπο, ειναι απλα ενας αποτυχημενος. Μιλαω για τα στανταρ ΤΟΥ, δε μιλαω για γυναικα που ολοι ονειρευονται.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην έχει ρίξει τα στανταρ του για να γαμήσει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μην παιρνεις ορκο. ;) Τα στανταρ του καθενος ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και υποκειμενικο. Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ξεροσταλιαζουν στα μπαρ και τα κλαμπ για να γαμησουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποτέ δεν το έκανα..  :P
αλλά γενικά ποτέ δεν ήμουν και μεγάλος φαν του σεξ  :)

Δεν ειναι θεμα να εισαι φαν του σεξ τυπε, ειναι θεμα κατα ποσο εχεις αυτοσεβασμο και γουστο. Φυσικα παντα μιλαμε για το υποκειμενικα δικο ΣΟΥ γουστο, του καθενος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μην παιρνεις ορκο. ;) Τα στανταρ του καθενος ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και υποκειμενικο. Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ξεροσταλιαζουν στα μπαρ και τα κλαμπ για να γαμησουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Μόνο στα μπαρ και τα κλαμπ μπορείς να γαμήσεις οτιδήποτε? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στο ιντερνετ μήπως τους κάτσει το οτιδήποτε. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει συμβιβαστεί για να πηδήξει.
Από την άλλη συμβιβασμός δεν υφίστατε μόνο για την εμφάνιση αλλά και για το μυαλό.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο στα μπαρ και τα κλαμπ μπορείς να γαμήσεις οτιδήποτε? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στο ιντερνετ μήπως τους κάτσει το οτιδήποτε. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει συμβιβαστεί για να πηδήξει.
Από την άλλη συμβιβασμός δεν υφίστατε μόνο για την εμφάνιση αλλά και για το μυαλό.

Α, ενταξει, για το μυαλο συμφωνουμε 1000% και βαλε!!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

εγώ πάντως τα έχω ρίξει
όχι για να γαμήσω ακριβώς
αλλά αν ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά, ή αν είχα χωρίσει απο κάποιον ,και είπα ε δε γαμιέται , ας βγω μ'αυτόν κι ας μη μ'αρέσει ιδιαίτερα για να ξεχαστώ
και μερικές φορές μου βγήκε σε καλό
μπορεί να μη μου άρεσε ιδιαίτερα εμφανισιακά, αλλά μπορεί να ήταν καλό παιδί, ή να είχε μεγάλο πουλί  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom