TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Δεν ηταν χοντροι, δεν ειχαν καθολου χημεια ομως, εβγαινε πολυ κρυο το αποτελεσμα
Ηταν η πρώτη τους φορά?
Γτ δεν πήγες κ εσυ να βοηθήσεις?
Δεν ηταν χοντροι, δεν ειχαν καθολου χημεια ομως, εβγαινε πολυ κρυο το αποτελεσμα
Μόνο αν συμφωνίσει και η κοπέλα μου μαν,αλλιώς δε σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες της...Ματι τουλαχιστον το αριστερο το αφηνεις να παιρνει τυπε?ή το βαζεις στην τσεπη? :S :S
Βασικα εκεινοι εκαναν μονο swinging μαζι.....Ηταν η πρώτη τους φορά?
Βασικα εκεινοι εκαναν μονο swinging μαζι.....
Καπως ετσι ;)τι εννοείς? Ο αντρας είχε άλλη γκομενα και αυτή αλλο γκομενο και πηγαιναν μονο στα swingers party απλα?
Πάντως σχετικά με το θέμα πάλι, μου έχουν πει δυο φίλοι, δλδ ένας φίλος και ένας άκυρος, ότι όταν πρόκειται για παρτούζα, ρίχνεις τα στάνταρντς σου, προκειμένου να κάνεις παρτούζα
Δλδ θα πας και με μπάζο
Τι έχετε να πείτε πάνω σ'αυτό?
Αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια,μερικοί από μας τα ρίχνουν έτσι και αλλιώς προκειμένου να πηδήξουνΠάντως σχετικά με το θέμα πάλι, μου έχουν πει δυο φίλοι, δλδ ένας φίλος και ένας άκυρος, ότι όταν πρόκειται για παρτούζα, ρίχνεις τα στάνταρντς σου, προκειμένου να κάνεις παρτούζα
Δλδ θα πας και με μπάζο
Πάντως σχετικά με το θέμα πάλι, μου έχουν πει δυο φίλοι, δλδ ένας φίλος και ένας άκυρος, ότι όταν πρόκειται για παρτούζα, ρίχνεις τα στάνταρντς σου, προκειμένου να κάνεις παρτούζα
Δλδ θα πας και με μπάζο
Δλδ θα πας και με μπάζο
Καπως ετσι ;)
Δλδ θα πας και με μπάζο
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην έχει ρίξει τα στανταρ του για να γαμήσει...Οποιοσδηποτε ριχνει τα στανταρ του για να γαμησει, με οποιονδηποτε τροπο, ειναι απλα ενας αποτυχημενος. Μιλαω για τα στανταρ ΤΟΥ, δε μιλαω για γυναικα που ολοι ονειρευονται.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην έχει ρίξει τα στανταρ του για να γαμήσει...
ποτέ δεν το έκανα..
αλλά γενικά ποτέ δεν ήμουν και μεγάλος φαν του σεξ
Μόνο στα μπαρ και τα κλαμπ μπορείς να γαμήσεις οτιδήποτε? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στο ιντερνετ μήπως τους κάτσει το οτιδήποτε. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει συμβιβαστεί για να πηδήξει.Μην παιρνεις ορκο. ;) Τα στανταρ του καθενος ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και υποκειμενικο. Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ξεροσταλιαζουν στα μπαρ και τα κλαμπ για να γαμησουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Μόνο στα μπαρ και τα κλαμπ μπορείς να γαμήσεις οτιδήποτε? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν στο ιντερνετ μήπως τους κάτσει το οτιδήποτε. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει συμβιβαστεί για να πηδήξει.
Από την άλλη συμβιβασμός δεν υφίστατε μόνο για την εμφάνιση αλλά και για το μυαλό.