Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Νομιζω οτι ειναι σημαντικο σε τετοιες στιγμες, για να παει καλα, να ειναι σε φαση που θα παιξουν και μεταξυ τους.

τι το ερεθιστικό βρίσκετε στις λεσβίες ρε φίλε?
θα σου άρεσε η κοπέλα σου να είναι λεσβία?
εγώ αν με πάρουν δύο άντρες πάντως δε θα ήθελα να παίξουν μεταξύ τους  :P

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26

Το λεσβιακό είναι η ιερή αγελάδα των αντρικών φαντασιώσεων  :hi:

Επισκέπτης
κανε μια πλαστικι στο πιγουνι μαριο γιατι ινε εσχος.εχο γνοστο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μα ρε αδερφέ εγώ δεν λέω ότι δεν είναι κατανοητό το ότι για να κάνεις σεξ με μια πολύ όμορφη γυναίκα και να πληρώσεις είσαι διατεθημένος να το κάνεις. Δεν ρίχνουν οι άνθρωποι  τα σνταταρ τους μόνο για να πηδήξουν (που το κάνουν) αλλά και γιατί καμία πληρωμένη γυναίκα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σχέση (είτε ερωτική είτε σεξουαλική) με μια κανονική γυναίκα. Γιαυτό οι άνθρωποι ριχνουν τα στανταρ τους γιατί είναι προτιμότερο από το να είσαι μόνος σου (γαμώντας διαφορετική εκδιδόμενη κάθε βράδυ).

A, εννοειται, αλλο αυτο, εννοειται οτι ειναι προτιμοτερο να εισαι με καποιον απο το να εισαι μονος. Αλλα οχι με καποιον οποιονδηποτε, κατι να εχει να σου δωσει. Καποιες περιοδους στη ζωη μου που ημουν μονος ημουν αρκετα καλυτερα απο καποιες συγκεκριμενες ψιλοσχεσεις που ειχα παντως.

Γενικοτερα εμενα το point μου στη συζητηση εχει να κανει με αυτους που κυνηγαν επι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ "στοχου" απλα και μονο για να πηδηξουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
A, εννοειται, αλλο αυτο, εννοειται οτι ειναι προτιμοτερο να εισαι με καποιον απο το να εισαι μονος. Αλλα οχι με καποιον οποιονδηποτε, κατι να εχει να σου δωσει. Καποιες περιοδους στη ζωη μου που ημουν μονος ημουν αρκετα καλυτερα απο καποιες συγκεκριμενες ψιλοσχεσεις που ειχα παντως.

Γενικοτερα εμενα το point μου στη συζητηση εχει να κανει με αυτους που κυνηγαν επι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ "στοχου" απλα και μονο για να πηδηξουν.
Ναι αλλά το αρχικό σου σχόλιο ήταν ότι ποτέ δεν έχεις ρίξει τα στανταρ σου (και νομίζω εννούσες στην εμφάνιση) για να πηδήξεις.Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό θεωρώ ότι στην ζωή όλοι κάνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και όσοι δεν κάνουν, συχνά συνήθως είναι μόνοι,μίζεροι και δυστιχισμένοι άνθρωποι...αυτό δεν πάει για σένα μη παρεξηγηθώ δε σε ξέρω και δεν σε κρίνω,μιλάω γενικά

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Το καταλαβαινω οτι στη γυναικα φαινεται αποκρουστικο οπως και σε μενα ειναι αποκρουστικη η εικονα δυο ανδρων. Ελα ομως που ειναι απο τα κορυφαια ανδρικα φετιχ. Να μη σου πω και αρκετων γυναικων σιγα σιγα, νομιζω.
Παντως αυτο το παιχνιδι δε λεω οτι κανει τη γυναικα απαραιτητως λεσβια.

Και αυτο που εγραψα εχει να κανει κυριως με την επιτυχια του ffm, αν προκειται να καταληξει σε φιασκο ειναι πιθανων να σωθει εαν υπαρξει και αυτο το παιχνιδι, εγραψα.

Επισκέπτης
Για την εμφανιση ηταν το πρωτο μου σχολιο.Ολοι κανουμε (αντρες-γυναικες) συμβιβασμους στην εμφανιση και τα στανταρ μας ανεβοκατεβαινουν μαζι με την αυτοπεποιθηση μας. Ντροπη δεν ειναι να περασεις ενα βραδυ με μια γυναικα που τη βρισκεις χειροτερη απο τα γουστα σου απο το να το περασεις με μια γυναικα που την πληρωνεις για να υποκριθει οτι χυνει μαζι σου ενω μπορει να ειναι και θυμα εξαναγκασμου. Θελεις να μου πεις οτι τα στανταρ σου ειναι κλειστα στην πρωτη αλλα ανοιχτα στην δευτερη περιπτοση?  :S

δεν χριαζετε να ιποκριθι αυτι που πιδαμε,ο σωστος πελατης ξερι οτι η πουτανα που παει το κανει απο αγκαρεια.
καπιες λιγες φορες οχι αλλα σινιθος αγκαρεια.οπιος το ξερει αφτο περναει πολι καλα.
ολοι οι ιπολοιποι φαντασιονονται μαλακιες,ινε κομπλεξικι αγαμιτοι και θελουν να το πεξουν γαμιαδες.
κατι ντιστροφο σαν τιν καθιστεριμενι εδο μεσα που το πεζει μουναρα σε σαιτ με πουτανες.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Nταξ αμα θες να πηδηξεις μπορει να βασιστεις στα ελαχιστα, εναν ωραιο κωλο, δυο στητα βυζια μπορουν να δωσουν το ερεθισμα, ακομα και αν η υπολοιπη γκομενα ειναι κατω του μετριου

Επισης μπορει η αλλη να ειναι θεα εξωτερικα και να ναι τοσο βλητο ετσι ωστε να ξενερωνεις
η
Να ναι μοντελο και να χει χαλια περφορμανς

Τα στανταρτς για το γαμησι ποια ειναι δηλαδη; :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν χριαζετε να ιποκριθι αυτι που πιδαμε,ο σωστος πελατης ξερι οτι η πουτανα που παει το κανει απο αγκαρεια.
καπιες λιγες φορες οχι αλλα σινιθος αγκαρεια.οπιος το ξερει αφτο περναει πολι καλα.
ολοι οι ιπολοιποι φαντασιονονται μαλακιες,ινε κομπλεξικι αγαμιτοι και θελουν να το πεξουν γαμιαδες.
κατι ντιστροφο σαν τιν καθιστεριμενι εδο μεσα που το πεζει μουναρα σε σαιτ με πουτανες.
Το point μου ήταν άλλο μαν,άλλο θέμα ήθελα να θίξω..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι αλλά το αρχικό σου σχόλιο ήταν ότι ποτέ δεν έχεις ρίξει τα στανταρ σου (και νομίζω εννούσες στην εμφάνιση) για να πηδήξεις.Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό θεωρώ ότι στην ζωή όλοι κάνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και όσοι δεν κάνουν, συχνά συνήθως είναι μόνοι,μίζεροι και δυστιχισμένοι άνθρωποι...αυτό δεν πάει για σένα μη παρεξηγηθώ δε σε ξέρω και δεν σε κρίνω,μιλάω γενικά

Ναι, αυτο εννοουσα, αλλα οπως σωστα εγραψες, εχω ριξει καποιες φορες και πολυ μαλιστα τα στανταρ μου σε θεματα μυαλου,επικοινωνιας,προοπτικης σχεσης.

Μονος,μιζερος και δυστυχισμενος ειναι λιγο υπερβολικο, πρεπει να συντρεχουν πολλοι λογοι για να καταληξει καποιος ετσι. Παντα υπαρχει ενα ταιρι που κουμπωνει σε καποιον αλλο. Πρεπει να συντρεχουν ταυτοχρονα πολλα αρνητικα και δυσκολιες στον χαρακτηρα καποιου για να μη κουμπωσει με καποιον αλλο.

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
αρα να υποθέσω τρελαίνεστε για τη Παπαρήγα  :wanker:

Μόνο για την Παπαρήγα την καλή!  :wanker:

Μία πρόχειρη έρευνα δείχνει πόσο δημοφιλές είναι παγκοσμίως το λεσβιακό και το εγχώριο...

Το σημείο κλειδί είναι να μην σου τύχει η κοπέλα σου να είναι κανονική λεσβία.
Δες τι έπαθε ο Ρος στα φιλαράκια  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Νομιζω οτι ειναι σημαντικο σε τετοιες στιγμες, για να παει καλα, να ειναι σε φαση που θα παιξουν και μεταξυ τους.
Μα ετσι καπως ξεκινησε,,,Χαχανιζοντας κ παιζοντας μεταξυ τους διπλα μου

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μόνο για την Παπαρήγα την καλή!  :wanker:

Μία πρόχειρη έρευνα δείχνει πόσο δημοφιλές είναι παγκοσμίως το λεσβιακό και το εγχώριο...

Το σημείο κλειδί είναι να μην σου τύχει η κοπέλα σου να είναι κανονική λεσβία.
Δες τι έπαθε ο Ρος στα φιλαράκια  :S

δλδ δε θέλετε κανονική λεσβία
θέλετε λεσβιακό, με μούφα λεσβία  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom