Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Εχω κανει με το κολητο μου δυο φορες με διαφορετικες γκομενες!!! Και αλλη μια με μανα και κορη (πριν 4 χρονια που δουλευα σαν DJ)!!!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Ναι φιλος δεν ηταν τοσο ωραιο οσο ακουγεται ομως γιατι αυτες μεταξυ τους δεν κανανε τιποτα!!! Αλλα ηταν μια καλη εμπειρια!!! Η μανα ψιλο πατσαβουρα στη μουρη απο τα ξενυχτια αλλα ειχε κορμαρα, περιεργος ομως η κορη ηταν καλυτερη στο κρεβατι!!!

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλος δεν ηταν τοσο ωραιο οσο ακουγεται ομως γιατι αυτες μεταξυ τους δεν κανανε τιποτα!!! Αλλα ηταν μια καλη εμπειρια!!! Η μανα ψιλο πατσαβουρα στη μουρη απο τα ξενυχτια αλλα ειχε κορμαρα, περιεργος ομως η κορη ηταν καλυτερη στο κρεβατι!!!

ενταξει μαν τι περιμενες να κανουν γλυφομουνια η μια στην αλλη?? και παλι υπερβολικο μ ακουγεται

Υ.Γ
δε σε αμφισβητω αλλα αν το εχεις κανει εισαι δυνατος!!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ενταξει μαν τι περιμενες να κανουν γλυφομουνια η μια στην αλλη?? και παλι υπερβολικο μ ακουγεται

Υ.Γ
δε σε αμφισβητω αλλα αν το εχεις κανει εισαι δυνατος!!

Δεν υπαρχει θεμα φιλε σιγουρα καποιοι αμφισβητουνε. Η κορη της ερχοτανε καιρο στο μαγαζι που δουλευα και ειχε ξαναπαιχτει φαση, η μανα της δουλευε στο μπαρ σε ενα παρακμιακο μαγαζι (τυπου τραστ τυχαιο ονομα) και ενα βραδυ πηγαμε εκει με τη κορη αφου εκλεισα νωρις, λιγο λιωμα εμεις λιγο τρελη η μανα που γουσταρε τεκνα (η μανα ηταν 40 η κορη 17 κι εγω τοτε 21) εγινε η φαση. Πιο πολυ η μανα το πιεσε. Ο πατερας ηταν στο εξωτερικο λογο διαζυγιου, γενικα μπουρδελο οικογενοια!!!

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει θεμα φιλε σιγουρα καποιοι αμφισβητουνε. Η κορη της ερχοτανε καιρο στο μαγαζι που δουλευα και ειχε ξαναπαιχτει φαση, η μανα της δουλευε στο μπαρ σε ενα παρακμιακο μαγαζι (τυπου τραστ τυχαιο ονομα) και ενα βραδυ πηγαμε εκει με τη κορη αφου εκλεισα νωρις, λιγο λιωμα εμεις λιγο τρελη η μανα που γουσταρε τεκνα (η μανα ηταν 40 η κορη 17 κι εγω τοτε 21) εγινε η φαση. Πιο πολυ η μανα το πιεσε. Ο πατερας ηταν στο εξωτερικο λογο διαζυγιου, γενικα μπουρδελο οικογενοια!!!

ρισπεκτ μαν μ εκανες το απιστευτο...!!!

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ελπιζω να αξιζε παντως??

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
παντως απο δω μεσα το θεωρω δυσκολο να μην το εχει κανει καποιος!!!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ρισπεκτ μαν μ εκανες το απιστευτο...!!!

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ελπιζω να αξιζε παντως??

Σαν εμπειρια σιγουρα γιατι οντως ειναι πολυ σπανιο, σαν σεξ δεν ηταν αυτο που φανταζομουνα, δηλαδη δεν γλυφανε και οι δυο μαζι δεν εριξε καμια ξυλια η μανα στη κορη απλα οταν γινοτανε η φαση με τη μια πεφτανε γλωσοφιλα και χουφτωματα με την αλλη και μετα απλα αλλαζανε σειρα!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σαν εμπειρια σιγουρα γιατι οντως ειναι πολυ σπανιο, σαν σεξ δεν ηταν αυτο που φανταζομουνα, δηλαδη δεν γλυφανε και οι δυο μαζι δεν εριξε καμια ξυλια η μανα στη κορη απλα οταν γινοτανε η φαση με τη μια πεφτανε γλωσοφιλα και χουφτωματα με την αλλη και μετα απλα αλλαζανε σειρα!!!

Αν το αναπτύξεις σε ξεχωριστό νήμα θα σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom