Νέα

Εχετε γνωρισει, ησασταν σε σχεση με κοινωνιοπαθη (sociopath)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.Από την άλλη αν δεν ζήσεις και μία (τουλάχιστον) έντονη σχέση με γυναίκα με όλα τα ενδεχόμενα παρατράγουδα της, με συγχωρείς, και πάλι χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν έζησες.

Και επειδή έχεις κάνει αν θυμάμαι και από άλλο σου post Γερμανία

2.Auch wenn´s weh tut
Nur was weh tut, is auch gut.

Rosenstolz Gib mir Sonne

1. Aσ'το! Δεν θελω να το συζητησω!  :grin:

2. Δεν τα μπορω εγω αυτα!
Προτιμω υσηχια στον τομεα της σχεσης (κατι το οποιο δεν μπορει να συμβει)!
Και συνεπως εχεις δικιο με τα ρητα!  :grin:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Μια συμβουλή φίλε, μην ασχολείσαι άλλο μαζί της. Όσο ξοδεύεις ενέργεια και ασχολείσαι μαζί της, τόσο κερδίζει. Βρες έναν τρόπο να βγάλεις την ένταση σου και κόψε όλες τις επαφές μαχαίρι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ναι φιλε τη σουταρα και δε μπορεις να φανταστεις τι τραβαω εδω και 4 μηνες......και περιμενω και αλλα χτυπηματα
και αντί να πας γι άλλα στο Banana Moon κλπ, ανοίγεις thread στο μπουρδέλα; :think: Για ν' αρχίσουν οι Ελλεεινίδες τη  :jerking: πάλι εδώ μέσα; :rolleyes:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μαλακες που ασχολουνται με σχεσεις κλπ!

Κοινως αντρες με μυαλο γκομενας! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Kαλα σου κανει.....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Δεν εχω καταλαβει κατι
Οι κοινωνιοπαθεις θεωρουνται τρελοι ή απλα προβληματικοι ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Γιατι στο πρωτο λινκ κανει μια αντιπαραθεση με την τρελα, την οποια δεν καταλαβαινω. Τουλαχιστον απο τα συμπτωματα που αναφερει πιο κατω αναλυτικα δεν προκυπτει κατι τετοιο. (πχ ο κοινωνιοπαθης δεν βλεπει πραγματα που δεν υπαρχουν/ δεν εχει ακραιες φοβιες, φαινομενικα παραλογες. Συναισθηματικο προβλημα εχει, απο ο,τι καταλαβα)

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Ειδκα αμα πετυχεις μεγαλη γυναικα σε περιοδο κλιμακτηριου..

αστο , γαμα το  :2funny: :2funny:

Το πρώτο που σκέφτηκα όταν διάβασα τα "συμπτώματα", ήταν αυτό! Πόσων χρόνων είναι η κυρία;

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.033
Πόντοι
4.655
Δεν εχω καταλαβει κατι
Οι κοινωνιοπαθεις θεωρουνται τρελοι ή απλα προβληματικοι ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Γιατι στο πρωτο λινκ κανει μια αντιπαραθεση με την τρελα, την οποια δεν καταλαβαινω. Τουλαχιστον απο τα συμπτωματα που αναφερει πιο κατω αναλυτικα δεν προκυπτει κατι τετοιο. (πχ ο κοινωνιοπαθης δεν βλεπει πραγματα που δεν υπαρχουν/ δεν εχει ακραιες φοβιες, φαινομενικα παραλογες. Συναισθηματικο προβλημα εχει, απο ο,τι καταλαβα)

ναι, καπως ετσι ειναι, βεβαια, πιστευει οτι τα πραγματα ειναι οπως τα βλεπει εκεινος/η χωρις να μπορει να δεχτει αλλες αποψεις

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.033
Πόντοι
4.655
Μια συμβουλή φίλε, μην ασχολείσαι άλλο μαζί της. Όσο ξοδεύεις ενέργεια και ασχολείσαι μαζί της, τόσο κερδίζει. Βρες έναν τρόπο να βγάλεις την ένταση σου και κόψε όλες τις επαφές μαχαίρι.

Ναι, προσπαθησα, το καταφερα για καποιο καιρο και ημουν καλα. Μου το ξαναγυρισε, διοτι ξερει τα κουμπια μου (μετα 9 χρονια, λογικο). Ομως, τις εκανα κατι παλαβα και καταλαβα τι παιζει (διοτι ειναι πολυ δυσκολο να το πιασεις οτι ειναι κοινωνιοπαθης) και ξεκολλησα η' μπηκα στην πραγματικη διαδικασια του να ξεκολλησω. Η συζητηση εδω δεν ειναι για εκεινην αλλα για αυτους που ζουσαν με τετοιους ανθρωπους, διοτι ηταν αρκετα επιζημιο για 'μενα. Μου πηρε 4 ολοκληρους μηνες για να την αποκαλυψω. Παρολο που με το που χωρισα το ενστινκτο μου χτυπησε κοκκινο οτι κατι ειναι γαμησε τα λαθος, προσπαθουσε να με κανει να βγω λαθος και τρελος. ευτυχως, δεν το καταφερε.....ο μονος τροπος ειναι να απομακρυνθεις αμμεσα. Οσο και να το προσπαθησεις με τη λογικη, δε βγαινει νοημα με τετοια ατομα....

Π

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Ποκαχόντας εγώ που είμαι αρκετά μεγαλύτερος σίγουρα, θεωρώ πως όσο και να σε έχει πειράξει η όλη ιστορία τελικά να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που την βίωσες πρέπει!

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι απόλυτα λογικές γυναίκες δεν έχουν ποτέ σεξουαλικό ενδιαφέρον, είναι "επιπεδωμένες". Καλές μάνες, νοικοκυρές κλπ. Για σπίτι αλλά όχι για κρεβάτι.
Θυμάμαι ένα μακαρίτη θείο μου που μου παραπονιόταν για την τότε 55άρα γυναίκα του πως ήταν τρελλή για τα σίδερα (Ήταν όντως!). Τον ρωτάω "Στο κρεβάτι ήταν θερμή;" "Δεν ήταν μόνο, ακόμα είναι!" μου απάντησε. "Ε!" του λέω "μην τα θες όλα δικά σου! Και καύλα και μυαλωμένη, δεν γίνεται!"

Τώρα αν η κατάσταση με την δικιά σου είχε γίνει μη διαχειρίσιμη (από εσένα έστω, κάποιος άλλος πιο cool ίσως καταφέρει να την διαχειριστεί την κυρία, με κάποιο "κόστος" βέβαια), καλά έκανες και το τελείωσες. Η ουσία είναι πως κρατάμε μια σχέση όσο τραβάει. Αν αρχίσει και μας χαλάει, μαλακία είναι να την κρατάμε με το ζόρι.

Προφανώς, για να το μοιράζεσαι με εμάς, η ιστορία σου έχει κοστίσει. Λογικό είναι, 9 χρόνια είναι μεγάλη περίοδος.
Τουλάχιστον να λες καλά που δεν προέκυψαν τίποτα γάμοι και παιδιά που θα έμπλεκαν τα πράγματα πολύ.
Τώρα ο καθένας το δρόμο του...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μάλλον στη εκκλησία θα ειναι το επόμενο διάστημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποκαχόντας εγώ που είμαι αρκετά μεγαλύτερος σίγουρα, θεωρώ πως όσο και να σε έχει πειράξει η όλη ιστορία τελικά να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που την βίωσες πρέπει!

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι απόλυτα λογικές γυναίκες δεν έχουν ποτέ σεξουαλικό ενδιαφέρον, είναι "επιπεδωμένες". Καλές μάνες, νοικοκυρές κλπ. Για σπίτι αλλά όχι για κρεβάτι.
Θυμάμαι ένα μακαρίτη θείο μου που μου παραπονιόταν για την τότε 55άρα γυναίκα του πως ήταν τρελλή για τα σίδερα (Ήταν όντως!). Τον ρωτάω "Στο κρεβάτι ήταν θερμή;" "Δεν ήταν μόνο, ακόμα είναι!" μου απάντησε. "Ε!" του λέω "μην τα θες όλα δικά σου! Και καύλα και μυαλωμένη, δεν γίνεται!"

Τώρα αν η κατάσταση με την δικιά σου είχε γίνει μη διαχειρίσιμη (από εσένα έστω, κάποιος άλλος πιο cool ίσως καταφέρει να την διαχειριστεί την κυρία, με κάποιο "κόστος" βέβαια), καλά έκανες και το τελείωσες. Η ουσία είναι πως κρατάμε μια σχέση όσο τραβάει. Αν αρχίσει και μας χαλάει, μαλακία είναι να την κρατάμε με το ζόρι.

Προφανώς, για να το μοιράζεσαι με εμάς, η ιστορία σου έχει κοστίσει. Λογικό είναι, 9 χρόνια είναι μεγάλη περίοδος.
Τουλάχιστον να λες καλά που δεν προέκυψαν τίποτα γάμοι και παιδιά που θα έμπλεκαν τα πράγματα πολύ.

εγω παλι πιστευω πως ο φιλος εχει απλα παρα πολυ χρονο
και δεν εχει με τι να τον σκοτωσει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
εγω παλι πιστευω πως ο φιλος εχει απλα παρα πολυ χρονο
και δεν εχει με τι να τον σκοτωσει.

Πω πω ρε μπαγάσα! Κι εσένα για "επιπεδωμένο" σε κόβω! Και πολύ "σκηρό".

Ο άνθρωπος μοιράζεται μ' εμάς πράγματα που τον απασχολόυν σοβαρά και του "γαμάνε" το μυαλό κι εσύ τον αποκαλείς απλά αργόσχολο.

Λες δηλαδή κι οι υπόλοιποι που μαλακιζόμαστε ποστάροντας εδώ μέσα δεν είμαστε...

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.033
Πόντοι
4.655

Ευχαριστω για το ενδιαφερον, συμφωνω σε ολα και επαυξανω. Ναι, δεν ειμαι της φασης να κανω παιδια με αυτη τη γυναικα και αρχισα να το παιρνω πρεφα εδω και κανα χρονο. εναν τετοιο χαρακτηρα δεν τον θες για την μητερα των παιδιων σου.

Σα γκομενα, δε λεω, ηταν πολυ καλη, διοτι οτι γουσταρα της το εκανα, ομως χρησιμοποιουσε και το σεξ σα τροπο ελεγχου και αυτο με ξενερωσε. Γενικα, τωρα που το βλεπω απ' εξω, ο καβλιαρης της σχεσης ημουν εγω κατα το 80%. Εκεινη απλα απολαμβανε τα γαμισια που της εριχνα.

Π

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
μπορεί να είναι παλιό το θέμα, αλλά μου θύμησες σκηνικά και με γύρισες πίσω κάποια χρόνια. Η ιστορία σου θυμίζει τη δική μου.

Γνωρίζω λοιπόν μια πιτσιρίκα τότε και ήταν ακριβώς αυτό που περιγράφεις.

α) Μου έλεγε να χωρίσουμε κάθε εβδομάδα
β) μετά με παρακλούσε κλαίγοντας να γυρίσω
γ) στο σεξ στην αρχή δε μπορούσε καν να ακούσει τη λέξη "σε γαμάω" και μετα από λίγο διάστημα από μόνη της μου έλεγε "γάμα με την πουτάνα γάμα με" και τον έπαιρνε και τον έβαζε μόνη της στον κώλο"¨
δ) Το σεξ από τα καλύτερα, με ουρλιαχτά που πραγματικά ξύπναγε την πολυκατοικία.
ε) απίστευτα εγωίστρια σε σημείο αρρώστιας. Μια φορά μου σηκώνει το πόδι της για να της δέσω τα κορδόνια και μετά έκλαιγε που τα πήρα με αυτό που έκανε ότι και καλά φταίω εγώ που ενοχλήθηκα.
ζ) Νευρίαζε όταν ήαμσταν κάπου για φαγητό, επειδή η δίπλα παρέα πέρναγε καλά και γέλαγε.
η) Δεν τα πήγαινε καλά, ούτε με τον αδερφό της, ούτε με τη μάνα της, ούτε με τις κολλητές της. Συνέχεια τους έκραζε όλους.
  Εδώ μου έλεγε ότι ενοχλήθηκε από μια κολλητή της, που την πήρε τηλέφωνο και της είπε "αμα θες έλα για καφέ, θα πάμε εκεί.." και την ενόχλησε που δεν της είπε, "θέλω να έρθεις". Σα να μην της έδωσε την απαραίτητη προσοχή.
θ) Ξανατονίζω τα γαμήσια απίστευτα... !!! και συνέχεια απίστευτες καύλες σα να θέλει να γίνει μαέστρος στο σεξ.
ι) κλάμα με το παραμικρό, αφού έπεφτε στα πατώματα και φώναζε "τι έχω????"
κ) Κοκέτα όσο δεν πάει, πηγαίναμε ένα απλό σινεμά και ντυνόταν με γόβες, απίστευτα ακριβά ντυσίματα
λ) δεν ικανοποιούταν με τίποτα. Μέχρι και η περιοχή της την ενοχλούσε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
μ) Εδώ μια φορά που μου λέει πάλι να χωρίσουμε, με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι μίλαγε στο τηλ πόσες ώρες με τον πρώην της και να της δώσω τη συμβουλή μου για αυτά που της έλεγε, επειδή πέταγε ότι είναι κολλημένη.
ν) ξανά κλάμα να γυρίσω πίσω

Διευκρινίζω πως ήμουν φαντάρος και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά, στην αρχή γούσταρα αλλά όταν αρχίσανε τα σκηνικά ήδη έσβηνε όλο αυτό και το σεξ κράταγε μόνο αυτή τη σχέση. Με το που απολύθηκα έφαγε πόδι πανηγυρικό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εμεις στο χωριο μου ζουρλες τις λεμε οχι κοινωνικομαλακισμενες.. :2funny:

blaze moon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες οι περισσοτερες γκομενες που λετε ηταν η με οριακη διαταραχη προσωπικοτητας ειτε με διπολικη διαταραχη(σε φαση υπομανιας τις περισσοτερες φορες).
κυριως "οριακες" ειναι ομως με κοινο αιτιο την μπουρδελο-οικογενεια(χωρισμενοι/απομακροι/μαλακες ενας η και οι δυο γονεις) και σεξουαλικου τυπου τραυμα(βιασμος/κακοποιηση η συναισθηματικη κακοποιηση/χωρισμος απο εξιδανικευμενο συντροφο,κυριως στην εφηβεια και μετεφηβεια(15-20 ετων))..
οταν μυριζεστε χειριστικοτητα,παρερμηνευτικοτητα και ασταθες συναισθημα(κυριως αυτο) να την κανετε με ελαφρα και χωρις πολλα δραματα.συνηθως πηδιουνται με πολυ παθος και επειδη το σεξ ειναι καλος τροπος να κρατησεις ενα αντρα,γινονται καλες σε αυτο και δε λενε οχι σε τπτ.μην κολλατε ομως

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Έχουμε και λέμε:
1)μία μανιοκαταθλιπτική
2)μία με διπολική διαταραχή (σαν τη μάνα της)  :priest:
3)μία καταθλιπτική τουλάχιστον, πολυετή λήψη αντικαταθλιπτικών και λοιπών φαρμάκων
4)μια καμμένη τελειωμένη από μπάφο αρχικά και διάφορα άλλα αργότερα

και μερικές κακομαθημένες προβληματικές από (πλούσιες) οικογένειες-κωλοχανεία, ανύπαρκτες σχέσεις με τους πατεράδες τους κλπ που ανήκουν μάλλον σε αυτό που εννοούσε ο νηματοθέτης "κοινωνιοπαθής"

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μην τα βαζετε με μανιοκαταθλιπτικα ατομα

απο την μανια που εχουν μπορουν να σας ξεσκισουν  :)

ολοι οι σιριαλ κιλλερς ετσι ειναι  :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom