House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
σκέφτομαι να βαδίσω για κανα μήνα στα χνάρια του κρις33 (άλλα αντ αλλα της παρασκευής το γάλα).
"Ολοι οι άντρες ειναι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες με μαλάκισμένες συμπεριφορές επειδή ουδέποτε ειχαν σχέση με τις μανάδες τους και λόγω θηλασμού και ενδογενούς πρωκτικού προβλήματος που αναγεται στην παιδική ηλικία και στον φόβο της ομοφυλοφιλίας." αχαχαχαχαχαχ
γελας μονη σου μονο εσυ με τις βλακειες σου
Δοκίμασες ποτέ έτσι όπως γκρίνιαζε να τη διακόψεις και να της πατήσεις 2 χαστούκια και να τη γαμήσεις πάνω σε ότι βρεις ακόμα ζαλισμένη?μπορεί να είναι παλιό το θέμα, αλλά μου θύμησες σκηνικά και με γύρισες πίσω κάποια χρόνια. Η ιστορία σου θυμίζει τη δική μου.
Γνωρίζω λοιπόν μια πιτσιρίκα τότε και ήταν ακριβώς αυτό που περιγράφεις.
α) Μου έλεγε να χωρίσουμε κάθε εβδομάδα
β) μετά με παρακλούσε κλαίγοντας να γυρίσω
γ) στο σεξ στην αρχή δε μπορούσε καν να ακούσει τη λέξη "σε γαμάω" και μετα από λίγο διάστημα από μόνη της μου έλεγε "γάμα με την πουτάνα γάμα με" και τον έπαιρνε και τον έβαζε μόνη της στον κώλο"¨
δ) Το σεξ από τα καλύτερα, με ουρλιαχτά που πραγματικά ξύπναγε την πολυκατοικία.
ε) απίστευτα εγωίστρια σε σημείο αρρώστιας. Μια φορά μου σηκώνει το πόδι της για να της δέσω τα κορδόνια και μετά έκλαιγε που τα πήρα με αυτό που έκανε ότι και καλά φταίω εγώ που ενοχλήθηκα.
ζ) Νευρίαζε όταν ήαμσταν κάπου για φαγητό, επειδή η δίπλα παρέα πέρναγε καλά και γέλαγε.
η) Δεν τα πήγαινε καλά, ούτε με τον αδερφό της, ούτε με τη μάνα της, ούτε με τις κολλητές της. Συνέχεια τους έκραζε όλους.
Εδώ μου έλεγε ότι ενοχλήθηκε από μια κολλητή της, που την πήρε τηλέφωνο και της είπε "αμα θες έλα για καφέ, θα πάμε εκεί.." και την ενόχλησε που δεν της είπε, "θέλω να έρθεις". Σα να μην της έδωσε την απαραίτητη προσοχή.
θ) Ξανατονίζω τα γαμήσια απίστευτα... !!! και συνέχεια απίστευτες καύλες σα να θέλει να γίνει μαέστρος στο σεξ.
ι) κλάμα με το παραμικρό, αφού έπεφτε στα πατώματα και φώναζε "τι έχω????"
κ) Κοκέτα όσο δεν πάει, πηγαίναμε ένα απλό σινεμά και ντυνόταν με γόβες, απίστευτα ακριβά ντυσίματα
λ) δεν ικανοποιούταν με τίποτα. Μέχρι και η περιοχή της την ενοχλούσε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
μ) Εδώ μια φορά που μου λέει πάλι να χωρίσουμε, με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι μίλαγε στο τηλ πόσες ώρες με τον πρώην της και να της δώσω τη συμβουλή μου για αυτά που της έλεγε, επειδή πέταγε ότι είναι κολλημένη.
ν) ξανά κλάμα να γυρίσω πίσω
Διευκρινίζω πως ήμουν φαντάρος και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά, στην αρχή γούσταρα αλλά όταν αρχίσανε τα σκηνικά ήδη έσβηνε όλο αυτό και το σεξ κράταγε μόνο αυτή τη σχέση. Με το που απολύθηκα έφαγε πόδι πανηγυρικό.
done αλλά το "μηχάνημα" έχει "αυτοπροστασία". Γυρίζει πάλι σύντομα στις "εργοστασιακές" του ρυθμίσεις.Δοκίμασες ποτέ έτσι όπως γκρίνιαζε να τη διακόψεις και να της πατήσεις 2 χαστούκια και να τη γαμήσεις πάνω σε ότι βρεις ακόμα ζαλισμένη?
Μπορεί να έκανε φορματ το μηχανάκι και να έστρωνε μετά![]()
μπορεί να είναι παλιό το θέμα, αλλά μου θύμησες σκηνικά και με γύρισες πίσω κάποια χρόνια. Η ιστορία σου θυμίζει τη δική μου.
Γνωρίζω λοιπόν μια πιτσιρίκα τότε και ήταν ακριβώς αυτό που περιγράφεις.
α) Μου έλεγε να χωρίσουμε κάθε εβδομάδα
β) μετά με παρακλούσε κλαίγοντας να γυρίσω
γ) στο σεξ στην αρχή δε μπορούσε καν να ακούσει τη λέξη "σε γαμάω" και μετα από λίγο διάστημα από μόνη της μου έλεγε "γάμα με την πουτάνα γάμα με" και τον έπαιρνε και τον έβαζε μόνη της στον κώλο"¨
δ) Το σεξ από τα καλύτερα, με ουρλιαχτά που πραγματικά ξύπναγε την πολυκατοικία.
ε) απίστευτα εγωίστρια σε σημείο αρρώστιας. Μια φορά μου σηκώνει το πόδι της για να της δέσω τα κορδόνια και μετά έκλαιγε που τα πήρα με αυτό που έκανε ότι και καλά φταίω εγώ που ενοχλήθηκα.
ζ) Νευρίαζε όταν ήαμσταν κάπου για φαγητό, επειδή η δίπλα παρέα πέρναγε καλά και γέλαγε.
η) Δεν τα πήγαινε καλά, ούτε με τον αδερφό της, ούτε με τη μάνα της, ούτε με τις κολλητές της. Συνέχεια τους έκραζε όλους.
Εδώ μου έλεγε ότι ενοχλήθηκε από μια κολλητή της, που την πήρε τηλέφωνο και της είπε "αμα θες έλα για καφέ, θα πάμε εκεί.." και την ενόχλησε που δεν της είπε, "θέλω να έρθεις". Σα να μην της έδωσε την απαραίτητη προσοχή.
θ) Ξανατονίζω τα γαμήσια απίστευτα... !!! και συνέχεια απίστευτες καύλες σα να θέλει να γίνει μαέστρος στο σεξ.
ι) κλάμα με το παραμικρό, αφού έπεφτε στα πατώματα και φώναζε "τι έχω????"
κ) Κοκέτα όσο δεν πάει, πηγαίναμε ένα απλό σινεμά και ντυνόταν με γόβες, απίστευτα ακριβά ντυσίματα
λ) δεν ικανοποιούταν με τίποτα. Μέχρι και η περιοχή της την ενοχλούσε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
μ) Εδώ μια φορά που μου λέει πάλι να χωρίσουμε, με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι μίλαγε στο τηλ πόσες ώρες με τον πρώην της και να της δώσω τη συμβουλή μου για αυτά που της έλεγε, επειδή πέταγε ότι είναι κολλημένη.
ν) ξανά κλάμα να γυρίσω πίσω
Διευκρινίζω πως ήμουν φαντάρος και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά, στην αρχή γούσταρα αλλά όταν αρχίσανε τα σκηνικά ήδη έσβηνε όλο αυτό και το σεξ κράταγε μόνο αυτή τη σχέση. Με το που απολύθηκα έφαγε πόδι πανηγυρικό.
δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθεί σοσιοπαθ η λεγαμενη, αλλα μα τον θεο ηταν ο,τι πιο σουρρεαλ και ηλιθιο εχω ζησει!
Λιγο-πολυ, ειχε πολλα κοινα χαρακτηριστικα με την τυπισσα που ανεφερε ο συναγωνιστης hitman.
1) μισουσε κατά βαθος τις φιλες της και τις εκραζε, αλλα οποτε ειχε την παραμικρη αναγκη τους εδειχνε αδερφικη στοργη.
2) ΟΛΟΙ της οι πρωην, παραδόξως ηταν 'καθικια' (προφανως ηξερα ότι θα μαι ο επομενος).
3) Εγωιστρια απιστευτη, αλλα το εκρυβε καλα.
4) Χειριστικη μεχρι θανατου! Η τυπισσα ειχε προσπαθησει να γεφυρωσει σχεσεις και επικοινωνια με ολες τις φιλες μου, τις οποιες και επαιρνε τηλεφωνο να κλαφτεί για μενα, προκειμενου να βγαλει λαβράκια! Μια απτις φιλες μου (γι αυτό την αγαπαω) της ειπε επίτηδες 'από μικρο που τον ξερω, κάθε βδομαδα ειχε κι από άλλη-καμμια δεν τον κερδισε ουτε τον αλλαξε! Δεν νομιζω ότι θα πας μακρια΄.Και μετα επλεξε εγκωμιο για τι ωραιες γκομενες που ειχα (ταχα ότι τα χα με μοντελο και τετοια)
5) Επισης κοκετα, εκανε το σκατο της παξιμαδι να παρει παπούτσια, αηφον, και μπιρμπιλονια.
6) Σε οσες δουλειες ηταν, ΟΛΟΙ την 'μαχονταν' και ηταν 'κακοι μαζι της'.
7) φοβερο γαμησι, και βρωμικο! Προς το τελος της σχεσης, όταν την γαμαγα της ελεγα 'γουστάρω που θα σε στειλω ξεσκισμενη και καταχυμμενη σ αυτόν που θα σε παντρευτει' και σπαρταρουσε από καυλα! (ανευ πλακας) :S
8) ηθελε να τρωει πολύ ξυλο στο σεξ, αρχικα! Σε σημειο που ποναγε το χερι μου, και ειχα αρχισει να φρικαρω λιγο.
9) Κατι ειχα ψυλλιαστεί, αλλα αφου χωρισα, συνειδητοποιησα ότι η τυπισσα ειχε στην ουσια κανει ολοκληρο (βλακωδες) πλανο για εμενα, πιστεύοντας ότι θα με εκμεταλλευοταν προκειμενου να φτιαξει κοινωνικο κυκλο και να προχωραγε στην 'επομενη φαση'.
Την χωρισα πολύ ειρηνικα, εφυγα νυχτα, χωρις τσακωμους και φασαρίες. Της ειπα ότι δεν εχω κατι εναντιον της και ναναι καλα!
Δεν μου ξαναμιλησε ποτε, και με μισει θανάσιμα!
Ανανία η καριόλα κατέστρωσε το Σχέδιο Ανάν κι εσύ απάντησες με το ηρωικό όχι;
Οι περισσοτεροι ειναι τοσο απειροι και αγαμητοι που δεν μπορουν να καταλαβουν την ψυχοπαθη γκομενα.
τυπε, μ απαξίωσες εσυ! :S