Πηγε τωρα αυτή να δειξει τι ακριβως ότι είναι τρελη. Βρηκε άτομο. Για μενα η τρελα δεν είναι γοητεια αλλα μπλεάδες. Για κάποιους άλλους είναι την γουστάρουν την γυναικα να τους τρέχει.
εεετσι ακριβως! καθόμαστε κι απορουμε αδικα-ειναι μερικοι που γουσταρουν ντράβαλα!
Οκ, κι εγω γουστάρω να γνωρίζω γκομενακια, να λεω εκει καμμια μαλακια να κοβω κινηση, αλλα η αληθεια είναι ότι την 'κοβω΄ την αλλη τι φαση είναι!
Αν μυριστω ιστοριες και δηθενια, 'γεια σας' κι ας είναι μα βαρεια καρδια!
Ας τον παιξω!-ας παω φυλης! ένα μασαζακι! εκει ξερω τι θα βρω κι από που!
Εν τω μεταξυ εχω και την 'τυχη' να με γουσταρουν φουλ οι ελλατωματικες (Δειχνω πολύ πιο 'κουλ' απ ο,τι είμαι μαλλον).
Δεν αξιζει ν ανεχεσαι κανενα σκουπιδι μονο και μονο επειδή εχει ένα μουνι-μουνι εχει και με 20 ευρω στην φυλης, δεν λεει κατι αυτό, μην δινουμε υπεραξιες!
Απλα εχουν μαθει αρκετες ότι με το μουνακι τους μπορουν να χτισουν παλατια!
αρχιδια καπαμά....
Είναι όμως μερικοι που το γυρευουν το ντραβαλο, και γουσταρουν την περιπετεια! Κανουν εκει τ αντρακια, τους ψευτοαγριους, ζηλιάρηδες κτλπ...και θελουν να τρώγονται εκει, να μεθανε και να φωναζουν σαν μαλακες!
Κι απτην αλλοι, εχουμε και τους εντελως ευνουχισμένους υποτακτικούς, που τους βρισκουν και τους επιβάλλονται, και μετα σου παιρνουν πιπες στ αμαξι οσο ο άλλος είναι πανω και περιμενει.
Κανενας απ αυτους δεν μπορει να θεωρηθεί αρσενικο, μιλαμε για καημενα αγορακια πλεον, που αμαυρωνουν τους αρχιδοσακκους μας.
Προσωπικα σεβομαι περισσοτερο τις ξεφτιλισμένες που κανουν τα αισχη πισω απτην πλατη του κάθε μαλακοευνουχου που τις σπιτωσε, εάν κι εφ οσον διατιθονται να κανουν τα αισχη τους με αληθινα αρσενικα, εστω και στην ζουλα, παρα τους ξεφτιλισμένους που τρεχουν από πισω τους όταν αυτές είναι χυμένες απτον κάθε καφρο...