v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθεί σοσιοπαθ η λεγαμενη, αλλα μα τον θεο ηταν ο,τι πιο σουρρεαλ και ηλιθιο εχω ζησει!
Λιγο-πολυ, ειχε πολλα κοινα χαρακτηριστικα με την τυπισσα που ανεφερε ο συναγωνιστης hitman.
1) μισουσε κατά βαθος τις φιλες της και τις εκραζε, αλλα οποτε ειχε την παραμικρη αναγκη τους εδειχνε αδερφικη στοργη.
2) ΟΛΟΙ της οι πρωην, παραδόξως ηταν 'καθικια' (προφανως ηξερα ότι θα μαι ο επομενος).
3) Εγωιστρια απιστευτη, αλλα το εκρυβε καλα.
4) Χειριστικη μεχρι θανατου! Η τυπισσα ειχε προσπαθησει να γεφυρωσει σχεσεις και επικοινωνια με ολες τις φιλες μου, τις οποιες και επαιρνε τηλεφωνο να κλαφτεί για μενα, προκειμενου να βγαλει λαβράκια! Μια απτις φιλες μου (γι αυτό την αγαπαω) της ειπε επίτηδες 'από μικρο που τον ξερω, κάθε βδομαδα ειχε κι από άλλη-καμμια δεν τον κερδισε ουτε τον αλλαξε! Δεν νομιζω ότι θα πας μακρια΄.Και μετα επλεξε εγκωμιο για τι ωραιες γκομενες που ειχα (ταχα ότι τα χα με μοντελο και τετοια)
5) Επισης κοκετα, εκανε το σκατο της παξιμαδι να παρει παπούτσια, αηφον, και μπιρμπιλονια.
6) Σε οσες δουλειες ηταν, ΟΛΟΙ την 'μαχονταν' και ηταν 'κακοι μαζι της'.
7) φοβερο γαμησι, και βρωμικο! Προς το τελος της σχεσης, όταν την γαμαγα της ελεγα 'γουστάρω που θα σε στειλω ξεσκισμενη και καταχυμμενη σ αυτόν που θα σε παντρευτει' και σπαρταρουσε από καυλα! (ανευ πλακας) :S
8) ηθελε να τρωει πολύ ξυλο στο σεξ, αρχικα! Σε σημειο που ποναγε το χερι μου, και ειχα αρχισει να φρικαρω λιγο.
9) Κατι ειχα ψυλλιαστεί, αλλα αφου χωρισα, συνειδητοποιησα ότι η τυπισσα ειχε στην ουσια κανει ολοκληρο (βλακωδες) πλανο για εμενα, πιστεύοντας ότι θα με εκμεταλλευοταν προκειμενου να φτιαξει κοινωνικο κυκλο και να προχωραγε στην 'επομενη φαση'.
Την χωρισα πολύ ειρηνικα, εφυγα νυχτα, χωρις τσακωμους και φασαρίες. Της ειπα ότι δεν εχω κατι εναντιον της και ναναι καλα!
Δεν μου ξαναμιλησε ποτε, και με μισει θανάσιμα!
κατά 99% το ίδιο έζησα πριν κάμποσο καιρό. Ενώ εγώ την είχα κυνηγήσει αρχικά και δεν είχε βγάλει αυτά τα σημάδια, τα οποία βγήκαν όλα στην πορεία. Έκανα κάποια υπομονή ένα 4μηνο και στο τέλος ήρεμα και ωραία της είπα να χωρίσουμε, και ότι αν θέλει να με λέει "ο μαλάκας που την χώρισε" (για να νιώθει καλύτερα) να το λέει στις φίλες της. Εξαφανίστηκα μετά εντελώς. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει κανά 6μηνο μετά στέλνοντας μου στη γιορτή μου, της απάντησα τελείως τυπικά (αφού την είχα εξαφανίσει από ότι social media υπήρχε) και δεν συνέχισα κουβέντα. Το πήρε χαμπάρι, και εξαφανίστηκε και είμαι εγώ ο νέος "μαλάκας πρώην".
Δε φαντάζεσαι πόσο ηρέμησα. Ευτυχώς ξέμπλεξα νωρίς.
Είσαι μάγκας που έφυγες.