Νέα

Εχετε γνωρισει, ησασταν σε σχεση με κοινωνιοπαθη (sociopath)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
κοιτα, την ειχα γκομενα 9 χρονια. Περνουσα πολυ καλα, γαμισι σουπερ κλπ. Ομως τον τελευταιο χρονο αλλαξε μερα με τη νυχτα εγινε και εχει δειξει απιστευτα σημαδια κοινωνιοπαθειας. Π.Χ.

α. ελλειψη εμπαθειας
β. και καλα γαμει και δερνει οτι ειναι φοβερη σε ολα και θελει να δειχνει τελεια και οτι εχει τον ελεγχο
γ. ελλειψη στοχων για το μελλον (φτερο στον ανεμο)
δ. δεν παραδεχεται λαθη
ε. πληγωνει και δεν τη νοιαζει
ζ. τελειως παρορμητικη
η. αντιφατικη σε αυτα που λεει
θ. γαμιεται απο 'δω και απο κει χωρις να υπαρχει ουσια
ι. δε μπορει να κοντρολαρει τι νοιωθει, τη μια φωναζει, την αλλη ειναι καβλωμενη, την αλλη ειναι ηρεμη. Μιλαμε αυτα μεσα σε μια ωρα
κ. το παιζει κουλ και θερμη αλλα στην ουσια ειναι απλα ετσι για να προκαλεσει
λ. δε μπορει οταν βαριεται και θελει να σε εχει στη τσιτα
μ. μανιπιουλαρισμα σε ολα τα επιπεδα για να πετυχει αυτο που θελει
Αφου την σουταρες γλυτωσες
περα απο ολο αυτο ομως ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΑΡΙΣΜΑ τι σημαινει ?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αχαχαχαχα!

Μαλακες που ασχολουνται με σχεσεις!

Κοινως αντρες με μυαλο γκομενας!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Τι εννοείς τι τραβάς? μήπως υπήρξε stalking? Σε μένα υπήρξε, μήνες με ενέδρα έξω από το σπίτι μου και είσοδο σε εστιατόριο όπου έτρωγα με άλλη γυναίκα. Γι αυτό σου λέω έχει πολλά φρούτα ο μπαξές για όσους παίζουν μπάλα και στην "ελεύθερη βοσκή".

Τουλάχιστον σου μένει η μνήμη του γαμησιού, τρελλό PSE σου λέω φίλε! Και επίσης να ξέρεις οτι και αυτές μπορεί να φάνε κόλλημα με άνδρα λόγω σεξ. Αυτή ας πούμε με έλεγε οτι πριν από μένα - και είχε αρκετές εμπειρίες -, κανείς δεν την έγλειψε όπως εγώ και καταλάβαινα οτι το γλειφομούνι μου κάτι της έκαμνε. Bέβαια και εγώ γλείφω με κάφι και υπομονή άμα γουστάρω το κορίτσι. Γι αυτό σου λέω και αυτές μπορεί να κολλήσουν.

Εγω τρωω εκδικηση....προσπαθει να με γαμησει σε ολα τα επιπεδα της κοινωνικης ζωης μου, αλλα πηρε το μπουλο. Πεταει στο φεησμπουκ οτι 8ελει πουτσο και διαφορα παλαβα. Ασε!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Τι εννοείς τι τραβάς? μήπως υπήρξε stalking? Σε μένα υπήρξε, μήνες με ενέδρα έξω από το σπίτι μου και είσοδο σε εστιατόριο όπου έτρωγα με άλλη γυναίκα.

Τι λετε ρε σεις ?

Υπαρχουν και τετοια ?  :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω τρωω εκδικηση....προσπαθει να με γαμησει σε ολα τα επιπεδα της κοινωνικης ζωης μου, αλλα πηρε το μπουλο. Πεταει στο φεησμπουκ οτι 8ελει πουτσο και διαφορα παλαβα. Ασε!

φανταζομαι τυπε μεχρι να παρει πουλο αυτη
ειχατε παραμαζωμα αμφοτεροι και εσυ και αυτη
απο 100 ατομα και τους ζαλιζατε το συκωτι?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι ο κωλος της ειναι. Σουπερ κωλαρα ειχε.

απο φατσα τι ελεγε τυπε?
συνηθως οσες εχουν κωλαρα πασχουν απο μαπα
ισως μπερδεψε τις συντεταγμενες ο θεος και στην θεση του κωλου
εβαλε την μαπα ενω στην θεση της μαπας εβαλε τον κωλο

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
απο φατσα τι ελεγε τυπε?
συνηθως οσες εχουν κωλαρα πασχουν απο μαπα
ισως μπερδεψε τις συντεταγμενες ο θεος και στην θεση του κωλου
εβαλε την μαπα ενω στην θεση της μαπας εβαλε τον κωλο

καλο κομματι, ο κωλος ηταν το δυνατο της σημειο και γλυκεια φατσουλα, τιποτα το φοβερο

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ειμαστε σε μια φαση να "βαφτιζουμε" καταστασεις συμφωνα με τη νεα ταξη πραγματων? Ισως? Ετσι η ανυπομονησια εγινε αγχωδης διαταραχη, τα σκαμπανεβασματα διπολικη διαταραχη, η ονειροποληση καταθλιψη, τα νευρα υστερια, η οργη σχιζοφρενεια, και η κλασσικος εκμεταλευτης ανθρωπος που εκμεταλευεται τους αλλους εγινε κοινωνικοπαθης. Ναι την συμπεριφορα της γκομενας που περιγραφει ο φιλος της εχω ζησει σε ανθρωπο. Ομως το να ειναι ασθενεια αυτο που τον οδηγει σε αυτη τη συμπεριφορα και οχι τελικα επιλογη, ποιον βολευει? Μηπως τελικα ολα αυτα τα νεα ονοματα που δινουμε σε ηδη γνωστες συμπεριφορες δικαιολογουν το μπουκωμα που τρωμε παγκοσμια σε μουρλοχαπα?
Και το βασικοτερο ....

ΚΑΝΕΙΣ δεν αναρωτηθηκε τα πιθανα ΑΙΤΙΑ....
Μονο βαφτισαν αερα πατερα χωρις να αναρωτηθουν τι οδηγησε εκει

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Οπως και να εχει το ζήτημα, το θέμα ειναι να μπορεί να το διαχειρίζεται.

Αλλωστε ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

Γιατί 9 χρόνια σχέσης - πέρα από καλά  :knockinb: και μάσες, θα έκριβαν και συναίσθημα
Ολοσωστος !!!!!!!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ακου μάγκα μου, για να κάνεις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρέπει να εχεις αρχί@@α.

Αμα δεν αγαπας την γυναικα που θα κανει τα παιδία σου, δεν τα αγαπήσεις ουτε αυτά.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
φανταζομαι τυπε μεχρι να παρει πουλο αυτη
ειχατε παραμαζωμα αμφοτεροι και εσυ και αυτη
απο 100 ατομα και τους ζαλιζατε το συκωτι?  :grin:

ναι ρε φιλε, οχι τοσο εγω διοτι την πεταξα απο το σπιτι και αραζα μονος, εκεινη υποθετω τα 'λεγε σε ολους το κοινους φιλους

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Ακου μάγκα μου, για να κάνεις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρέπει να εχεις αρχί@@α.

Αμα δεν αγαπας την γυναικα που θα κανει τα παιδία σου, δεν τα αγαπήσεις ουτε αυτά.

Αμα ψαχνεις την γεννητικός ιδανική, γραψου στην Χρυσή Αυγή

δεν εχει να κανει με γεννετικα ιδανικη, εχει να κανει με σωστη γυναικα που δε θα ξεφυγει στα δυσκολα. Εκεινη, στη πρωτη μαλακια, επικρατησε το χαος....και ακομα επικρατει μετα 4 μηνες. Δε θα μαζευω εγω τα σπασμενα

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ναι ρε φιλε, οχι τοσο εγω διοτι την πεταξα απο το σπιτι και αραζα μονος, εκεινη υποθετω τα 'λεγε σε ολους το κοινους φιλους
Καλα ολα αυτα αλλα στα 9 χρονια δεν ενιωσες τιποτα ?
Μηπως εισαι καπου αδικος ?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
δεν εχει να κανει με γεννετικα ιδανικη, εχει να κανει με σωστη γυναικα που δε θα ξεφυγει στα δυσκολα. Εκεινη, στη πρωτη μαλακια, επικρατησε το χαος....και ακομα επικρατει μετα 4 μηνες. Δε θα μαζευω εγω τα σπασμενα
Στην πρωτη λες...

Εσυ εμεινες να παλεψεις για την πρωτη στραβη η λακισες βλεποντας το σαν ευκαιρια χωρισμου ?

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Καλα ολα αυτα αλλα στα 9 χρονια δεν ενιωσες τιποτα ?
Μηπως εισαι καπου αδικος ?

φυσικα και ενοιωσα, την αγαπησα, αλλα τον τελευταιο χρονο και, αρχισα να βλεπω σημαδια περιεργης συμπεριφορας (ακομα και για γυναικα) που χωρις να το καταλαβω, αρχισα να την κανω συναισθηματικα. Και στο τελος, το διελυσα μετα απο δικια της χοντρη μαλακια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom