Νέα

Εχετε γνωρισει, ησασταν σε σχεση με κοινωνιοπαθη (sociopath)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
κοιτα, την ειχα γκομενα 9 χρονια. Περνουσα πολυ καλα, γαμισι σουπερ κλπ. Ομως τον τελευταιο χρονο αλλαξε μερα με τη νυχτα εγινε και εχει δειξει απιστευτα σημαδια κοινωνιοπαθειας. Π.Χ.

α. ελλειψη εμπαθειας
β. και καλα γαμει και δερνει οτι ειναι φοβερη σε ολα και θελει να δειχνει τελεια και οτι εχει τον ελεγχο
γ. ελλειψη στοχων για το μελλον (φτερο στον ανεμο)
δ. δεν παραδεχεται λαθη
ε. πληγωνει και δεν τη νοιαζει
ζ. τελειως παρορμητικη
η. αντιφατικη σε αυτα που λεει
θ. γαμιεται απο 'δω και απο κει χωρις να υπαρχει ουσια
ι. δε μπορει να κοντρολαρει τι νοιωθει, τη μια φωναζει, την αλλη ειναι καβλωμενη, την αλλη ειναι ηρεμη. Μιλαμε αυτα μεσα σε μια ωρα
κ. το παιζει κουλ και θερμη αλλα στην ουσια ειναι απλα ετσι για να προκαλεσει
λ. δε μπορει οταν βαριεται και θελει να σε εχει στη τσιτα
μ. μανιπιουλαρισμα σε ολα τα επιπεδα για να πετυχει αυτο που θελει

Το ι. είναι πράγματι επικίνδυνο, παραπέμπει και σε manic depression. Πρόσεξε το sociopath έχει να κάνει και σε θέματα κοινωνικοποίησης, πέραν της σχέσης. Πως ήταν δηλαδή σε σχέση με τρίτους, επάγγελμα, οικογένεις κλπ. Εμένα ας πούμε ήταν συνολικά γάμησε τα πέραν της σχέσης κατάλαβες. Δεν είχε και δεν έχει ζωή πέραν της σχέσης.

Τώρα ας πούμε ναι και το να πηδιέται τρελλά, η παρορμητική συμπεριφορά στο σεξ είναι σύμπτωμα.

Η ουσία φίλε είναι:

ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ!

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Το ι. είναι πράγματι επικίνδυνο, παραπέμπει και σε manic depression. Πρόσεξε το sociopath έχει να κάνει και σε θέματα κοινωνικοποίησης, πέραν της σχέσης. Πως ήταν δηλαδή σε σχέση με τρίτους, επάγγελμα, οικογένεις κλπ. Εμένα ας πούμε ήταν συνολικά γάμησε τα πέραν της σχέσης κατάλαβες. Δεν είχε και δεν έχει ζωή πέραν της σχέσης.

Τώρα ας πούμε ναι και το να πηδιέται τρελλά, η παρορμητική συμπεριφορά στο σεξ είναι σύμπτωμα.

Η ουσία φίλε είναι:

ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ!

υπηρχε παντοτε μια διαθεση οτι οι αλλοι τις φερονται ασχημα σε ολους τους τομεις, ακομη και στην πωλητρια που ισως να μην την εξυπηρετησε σωστα. Γενικα, τωρα μου σκασανε ολα μαζι, διοτι πριν ειχε εμενα που ημουν σταθερος και ειχε και το πτυχιο της που την κρατουσε σε καποια βαση. Οταν τελειωσε το πτυχιο της, τοτε αρχισαν να βγαινουν πολλα στη φορα. Και τωρα που την εστειλα και εγω, επειδη ειδα κουφη συμπεριφορα, εχει χαθει τελειως...........

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Την είχες  9 χρόνια γκόμενα?

Αυτή το ξέρει? :2funny:

Εννιά χρόνια φαγούρας
www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=7579]http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=7579[/url]

Μέχρι πρότινος η μόνη κατάλληλη φράση για να περιγράψω την κατάσταση που επικρατούσε στο γραφείο καθημερινώς ήταν -με το συμπάθειο- “ασάλιωτο πήδημα χωρίς ανάσα”. Κι αυτό, τις μέρες που ήταν απλώς υποφερτά τα πράγματα. Αν το καλοσκεφτείτε, μετά από μία εργασιακή σχέση εννέα χρόνων, αυτή η φράση κινείται στα όρια του επιτρεπτού και του πραγματικού. Με τον εργοδότη σου έχεις φύγει από το στάδιο της τυπικής συναναστροφής και θυμίζεις πια ένα παντρεμένο με προξενιό ζευγάρι που πλέον δεν αντέχει ο ένας τα γνώτα του άλλου. Σε ενοχλεί ακόμα κι ο αέρας που αναπνέει, μια λοξή ματιά μπορεί να καταλήξει σε έναν απίστευτο καβγά όπου ο καθένας προσάπτει στον άλλον απωθημένα που έχετε σπρώξει κάτω από το χαλάκι για ώρα ανάγκης και η “καλημέρα” είναι το μόνο γλυκόλογο που ξεστομίζεις, έστω και με το στανιό.

Μέχρι να φτάσει σε αυτό το αδιέξοδο σημείο όμως, η σχέση έχει περάσει όλες τις διακυμάνσεις που χαρακτηρίζουν την πορεία ενός ανδρόγυνου. Ξεκινάει από τα μέλια, μια περίοδο όπου και οι δύο πλευρές δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό και ανομολόγητα ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στον κοινό τους εργασιακό βίο προς την επίτευξη των εταιρικών στόχων. Ύστερα, έρχονται οι μέλισσες κι ανάθεμα αν είσαι αλλεργικός στο τσίμπημά τους. Τότε είναι που αρχίζεις και βλέπεις πως το αγγελικά πλασμένο επαγγελματικό σου ταίρι κρύβει δυο μικρά κέρατα στο μέτωπό του και το μάτι του γυαλίζει επικίνδυνα. Κάνεις για λίγο υπομονή και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στο όνομα των καλών στιγμών που ζήσατε έως τώρα. Σύντομα τα πράγματα κατευνάζουν φαινομενικά και εις ένδειξη καλής πίστης, ο εργοδότης σου δίνει μπόνους με δική του πρωτοβουλία, όπως θα έκανε ο σύζυγος που θέλει να καλοπιάσει το έτερον ήμισυ που βρίσκεται στα πρόθυρα να τα βροντήξει και να τον αφήσει σύξυλο.

Το επόμενο στάδιο βάζει σε κίνηση την φαντασία. Ανακαλύπτεις πως έχεις μερικά γραμμάρια δολοφονικού ενστίκτου αναμεμειγμένα με σαδομαζοχιστικά γούστα και το χειρότερο είναι πως, καθώς ο καιρός περνάει, σχεδόν το απολαμβάνεις. Η σκέψη του εργοδότη σου να μαρτυράει στα χέρια σου χώνοντας το κεφάλι του στην μηχανή του σπιράλ μπορεί να είναι ποινικά κολάσιμη αλλά εσένα σε στέλνει στα ουράνια χωρίς εισιτήριο επιστροφής. Όμως επειδή οι απολαύσεις δεν είναι παντοτινές, μπαίνεις στην τελική ευθεία. Μεταφέρεις στη ζωή σκηνές από το “Κράμερ εναντίον Κράμερ” με ιδιαίτερη επιτυχία. Η συνήθεια έχει σιδερώσει όποια δημιουργική όρεξη υπήρχε και παραμένετε κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη καθαρά για λόγους βιοποριστικούς, αδιαφορώντας πολλές φορές για την ύπαρξη του άλλου. Μια απέλπιδα προσπάθεια μέσω ημιαπασχόλησης δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως διογκώνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα στη σχέση σαν να τα βάζει κάτω από μεγενθυντικό φακό. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να διορθωθούν τα πράγματα. Απλώς υπομένετε και οι δύο μέχρι να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα για την λήξη αυτής της εργασιακής συμβίωσης.

Η στιγμή της λύτρωσης είναι και η πιο καθοριστική. Εκεί μετρώνται οι αντοχές του καθενός, αλλά μιας και ο εργοδότης βρίσκεται σε θέση ισχύος, όλα τα προγνωστικά συνηγορούν υπέρ του. Για χάρη της δικιάς σου ψυχολογικής υγείας, παίρνεις την πρωτοβουλία και παραιτείσαι. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται πως έχεις υποκύψει, αλλά υπάρχει κι άλλος τρόπος ανάγνωσης. Αυτός κερδίζει μια αποζημίωση, μα εσύ έχεις κερδίσει την αυτοεκτίμησή σου. Είναι θέμα αξιών και προτεραιοτήτων. Βέβαια, όπως σε κάθε μακροχρόνια σχέση, δεν μπορεί να λείπει το δραματικό τέλος. Μεγάθυμες ευχές που από πίσω κρύβουν χολή. Το “σου εύχομαι τα καλύτερα” μεταφράζεται σε “ζω για τη στιγμή που θα παρακαλάς για να γυρίσεις πίσω”, ενώ το μπουζούκι στο βάθος στάζει πόνο. Πριν από αυτό όμως, έχει λάβει χώρα ο τελευταίος πανηγυρικός καβγάς, όπου παράπονα εκτοξεύονται εκατέρωθεν σαν φρίσμπι που αλλάζει χέρια. Το “κι εγώ που νόμιζα πως θα συνταξιοδοτηθούμε παρέα” εναλλάσσεται με το “όλες οι υπερωρίες μου πήγαν χαμένες”. Παραδίδεις τα κλειδιά και καθώς κλείνεις την πόρτα πίσω σου, είναι η τελευταία φορά που νιώθεις σαν σύζυγος. Η αίσθηση πως χαράμισες τα καλύτερά σου χρόνια, τα πιο δημιουργικά, μαζί με κάποιον που δεν το άξιζε σε συνοδεύει ως το ασανσέρ. Αλλά εντάξει, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Να είχατε κάνει και παιδιά φερ' ειπείν.
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ναι φιλε τη σουταρα και δε μπορεις να φανταστεις τι τραβαω εδω και 4 μηνες......και περιμενω και αλλα χτυπηματα

Τι εννοείς τι τραβάς? μήπως υπήρξε stalking? Σε μένα υπήρξε, μήνες με ενέδρα έξω από το σπίτι μου και είσοδο σε εστιατόριο όπου έτρωγα με άλλη γυναίκα. Γι αυτό σου λέω έχει πολλά φρούτα ο μπαξές για όσους παίζουν μπάλα και στην "ελεύθερη βοσκή".

Τουλάχιστον σου μένει η μνήμη του γαμησιού, τρελλό PSE σου λέω φίλε! Και επίσης να ξέρεις οτι και αυτές μπορεί να φάνε κόλλημα με άνδρα λόγω σεξ. Αυτή ας πούμε με έλεγε οτι πριν από μένα - και είχε αρκετές εμπειρίες -, κανείς δεν την έγλειψε όπως εγώ και καταλάβαινα οτι το γλειφομούνι μου κάτι της έκαμνε. Bέβαια και εγώ γλείφω με κάφι και υπομονή άμα γουστάρω το κορίτσι. Γι αυτό σου λέω και αυτές μπορεί να κολλήσουν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι εννοείς τι τραβάς? μήπως υπήρξε stalking? Σε μένα υπήρξε, μήνες με ενέδρα έξω από το σπίτι μου και είσοδο σε εστιατόριο όπου έτρωγα με άλλη γυναίκα. Γι αυτό σου λέω έχει πολλά φρούτα ο μπαξές για όσους παίζουν μπάλα και στην "ελεύθερη βοσκή".

Τουλάχιστον σου μένει η μνήμη του γαμησιού, τρελλό PSE σου λέω φίλε! Και επίσης να ξέρεις οτι και αυτές μπορεί να φάνε κόλλημα με άνδρα λόγω σεξ. Αυτή ας πούμε με έλεγε οτι πριν από μένα - και είχε αρκετές εμπειρίες -, κανείς δεν την έγλειψε όπως εγώ και καταλάβαινα οτι το γλειφομούνι μου κάτι της έκαμνε. Bέβαια και εγώ γλείφω με κάφι και υπομονή άμα γουστάρω το κορίτσι. Γι αυτό σου λέω και αυτές μπορεί να κολλήσουν.

Αβρε καρντάση σε νοιόθωωω, κεφτέδες σε καμνε;;;;;;;;;

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Απο την στιγμή που Μαλάκας σημαίνει αυτός που τον παίζει... όλοι μαλάκες είμαστε. Δεν είναι κακό να είσαι Μαλάκας λοιπόν. Απορώ γιατί είναι και βρισιά.
"Mαλακας" σημαινει οτι βλαπτεις τον εαυτο σου

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αβρε καρντάση σε νοιόθωωω, κεφτέδες σε καμνε;;;;;;;;;

Όχι αλλά τρομερές σούπες που έριχνε πάνω στο πιάτο στο τέλος φρέσκο μαιντανό.

Και συκωτάκι τηγανιτό με τηγανιτές πατάτες.

Και μπαρμπούνια τηγανιτά. Με ρετσίνα θυμάμαι ένα μεσημέρι. Γάμησε τα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Βρε άμα σε μαγηρευε και σου καμνε καλα μαμίσια, ηταν γυναικάκι για σπίτι

Στηλε μου το τηλεφων της να την παρηγορίσω

Επισκέπτης
Τις μπριζολες τις εκανε καλες η τις εκαιγε?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Λεβέντη μου εσύ δεν άφησες σοσιοπαθή, ένα διαμάντι άφησες.
Και τα γαμήσια σου και τα φαγητά σου, μήπως δεν είσαι καλα εσύ ?  :S

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Λεβέντη μου εσύ δεν άφησες σοσιοπαθή, ένα διαμάντι άφησες.
Και τα γαμήσια σου και τα φαγητά σου, μήπως δεν είσαι καλα εσύ ?  :S

Καρντάση εχεις δικιο!!!!!!!!!

Αμα τον έπλενε και τον σιδέρονε κιόλας, ήταν όλα τα λεφτά.

Βρε δεν πάμε καλάααααααααααα, τα θέλουμε όλα στο πιάτο.

Νταξ ειναι η κοπέλα, αυτός χάνει λάδια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βρε άμα σε μαγηρευε και σου καμνε καλα μαμίσια, ηταν γυναικάκι για σπίτι

Στηλε μου το τηλεφων της να την παρηγορίσω

Είσαι κλασικό ελληνικό αρσενικό ως προς τις απαιτήσεις σου. Σεβαστό.

Εγώ δεν είμαι έτσι. Αν διάβασες όλη την περογραφή της, είχε κάποια ελαττώματα που λόγω της φύσης της δουλειάς μου την καθιστούσαν απολύτως ακατάλληλη.

Όσο για το μαγείρεμα, να σου φτιάξζ και εγώ ένα χουνκιάρ μπεγιεντί. Χωρίς παρεξήγηση ε, δεν πιστεύω να μου ζητήσεις και από εμένα τηλέφωνο?  ;)

Καρντάση! Σαλονικιός?

Ξέχασα να πω οτι στην ζεστή σούπα έριχνε και λίγη κρέμα γάλακτος για μαγείρεμα για δροσιά στην κάθε κουταλιά.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φίλε διαβάζω αυτά που γράφεις και είναι σαν να τα γράφω εγώ. Βσκ τα παιδιά έχουν δίκιο μέχρι ενός σημείου ότι όλες οι γυναίκες συμπεριφέρονται έτσι. Απλά οι κοινωνιοπαθείς γκόμενες το πάνε σε extreme επίπεδα και δεν έχουν κανέναν αυτοέλεγχο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom