House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έχω γράψει τρία βιβλία και είμαι στο τέταρτο.... και αρκετές μελέτες....
Είναι μία μορφή οργασμού και αυτή.
Πάρα πολύ καλο το Zoo ( A Zed & Two Noughts )
να διαβαζεις μονο αλεξ71χαουζ, μιας και ανεφερες περι χρονου, τυχαινει να διαβαζω για μια εργασια, τον Χρονο και Ιστορια του Agamben αλλα μου πεφτει λιγο βαρυ και το χω χασει :-
να διαβαζεις μονο αλεξ71
Ουτε εγω είμαι για τόσο βαριά φιλε, το δικό μου ποτά, μουσικές και γαμίσια έχει κυρίως σαν γεγονοτα. Το θέμα του χρόνου είναι στο υπόβαθρο.χαουζ, μιας και ανεφερες περι χρονου, τυχαινει να διαβαζω για μια εργασια, τον Χρονο και Ιστορια του Agamben αλλα μου πεφτει λιγο βαρυ και το χω χασει :-
θα το μοιραζεις σε φωτοτυπιες στο ΚΑΠΗ;Ουτε εγω είμαι για τόσο βαριά φιλε, το δικό μου ποτά, μουσικές και γαμίσια έχει κυρίως σαν γεγονοτα. Το θέμα του χρόνου είναι στο υπόβαθρο.
Μπα φίλε με την γλαυκωμα και τον καταράκτη τι να διαβασουν αυτοί? Θα τους τα περιγραφουν νεαρές μουνάρες νοσοκόμες.θα το μοιραζεις σε φωτοτυπιες στο ΚΑΠΗ;
ναι το καταλαβα...απο αυτη την οπτικη μαλιστα....Ουτε εγω είμαι για τόσο βαριά φιλε, το δικό μου ποτά, μουσικές και γαμίσια έχει κυρίως σαν γεγονοτα. Το θέμα του χρόνου είναι στο υπόβαθρο.
αυτό που με χει απασχολήσει είναι το εξής :
πές ότι κοινωνικά είσαι ένας καθωσπρέπει τύπος
το περίβλημα εξωτερικά είναι καλό
και θές να γράψεις ένα άρρωστο -παράλογο - μηδενιστικό -κυνικό κείμενο
τότε τι κάνεις ?
ετσι πρεπειεγω μικρος διαβαζα πολυ Ιουλιο Βερν και επηρεασμενος απο αυτον ειχα σκεφτει να κατσω να γραψω κι εγω ενα μυθιστορημα αλλα μετα ξαπλωσα και μου περασε