Νέα

Εχει προσπαθησει κανεις σας να γραψει βιβλιο οποιασδηποτε θεματολογιας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πού ειναι ο kosamf για να μας πει για το επος που ετοιμαζε  :think: :think: :think:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ο λεγκολας συνδυαζει και τα τρια,για ρωτησε τον αν του βγαλουν ποτε το μιουτ   :grin:

ξωτικο με πολυβολο γαζωνει απο ελικοπτερο απατσι τα ορκ και στο καπακι τρωει ενα μεζεκλικι απο τον Αραγκορν...και ο Σον Μπιν πεθαινει  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.888
Πόντοι
2.606
τελειωνω τωρα ενα πολυτομο επος με τιτλο αναζητωντας τον χαμενο χρονο  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
ξωτικο με πολυβολο γαζωνει απο ελικοπτερο απατσι τα ορκ και στο καπακι τρωει ενα μεζεκλικι απο τον Αραγκορν...και ο Σον Μπιν πεθαινει  :grin:

τυπε το σκελος της εμανουελλας ξεχασες οπου εχει χλεμπονες,βρισιες,και ξυλο πανω στο σεξ   :S

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Είναι βιωματικό κυρίως.Για αυτοβιογραφία είμαι μικρός ακόμα.
Περιγράφει κάποιες νύχτες στην πόλη σαν πρώτη ανάγνωση αλλά το θέμα του ουσιαστικά είναι ο "χρόνος".Αν υπαρχει παρελθόν, παρόν, μέλλον. Αν θα υπήρχε ο χρόνος αν δεν τον μετρούσαμε κλπ. Δεν είναι φιλοσοφικό ή επιστημονικό καμία σχέση. :grin:

Μου αρεσει τυπε :rockon:

Παντα με γοητευε η εννοια του χρονου, αλλα απο την δικη μου την πλευρα πιο πολυ η  επιστημονικη-φιλοσοφικη πλευρα
Ισως ομως μια λογοτεχνικη προσεγγιση να ειναι καταλληλοτερη για κατι τοσο ασαφες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μου αρεσει τυπε :rockon:

Παντα με γοητευε η εννοια του χρονου, αλλα απο την δικη μου την πλευρα πιο πολυ η  επιστημονικη-φιλοσοφικη πλευρα
Ισως ομως μια λογοτεχνικη προσεγγιση να ειναι καταλληλοτερη για κατι τοσο ασαφες
Ουσιαστικά αυτό που γραφω είναι πως ο χρόνος δε θα υπήρχε αν δε τον μετρούσαμε, με απλά λόγια.Οπως δεν υπάρχει και μέλλον.Μόνο παρελθόν.The future is History όπως ελεγε και στο 12 Μonkeys.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ουσιαστικά αυτό που γραφω είναι πως ο χρόνος δε θα υπήρχε αν δε τον μετρούσαμε, με απλά λόγια.Οπως δεν υπάρχει και μέλλον.Μόνο παρελθόν.The future is History όπως ελεγε και στο 12 Μonkeyw.

Αν ομως δεν μετριεται ο χρονος δεν υπαρχει ουτε παρελθον

Η επιστημη μετα την θεωρια της σχετικοτητας εδειξε οτι ολες οι στιγμες υπαρχουν ταυτοχρονα. Το ποτε και το που εξαρτωνται απο την θεση και την ταχυτητα του παρατηρητη

Ουσιαστικα οπως το γραφεις ειναι, ο χρονος οπως τον οριζουμε (γραμμικα), δεν υπαρχει
Αυτο που βλεπουμε σαν παροδο του χρονου ειναι η εντροπια, η φυσικη ταση προς την αταξια και την φθορα

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
´´ Το μουνί και το δελφίνι να ησυχάσω δεν με αφήνει ´´ με θέμα ουσιαστικά την βιογραφια ενός Καζανόβα , ενός περιπλανώμενου στρατιώτη του έρωτα και την μάχη με τον εσωτερικό του κόσμο και τις σειρήνες που συναντά στο μονοπάτι της ζωής του !

:orchestra: :jerking: :jerking: :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Η επιστημη μετα την θεωρια της σχετικοτητας εδειξε οτι ολες οι στιγμες υπαρχουν ταυτοχρονα. Το ποτε και το που εξαρτωνται απο την θεση και την ταχυτητα του παρατηρητη

Ουσιαστικα οπως το γραφεις ειναι, ο χρονος οπως τον οριζουμε (γραμμικα), δεν υπαρχει
Αυτο που βλεπουμε σαν παροδο του χρονου ειναι η εντροπια, η φυσικη ταση προς την αταξια και την φθορα
Το ίδιο λέμε για τη γραμμικότητα. Γραφω πως δε θα είχε νόημα αν δεν ξεκινούσαμε να τον μετράμε.Και για τη φθορά συμφωνώ.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

`Εχετε δει το κινηματιογραφικό έργο in time? Κοντά είσαι....

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

και το zoo του greenaway ....

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Έχω γράψει τρία βιβλία και είμαι στο τέταρτο.... και αρκετές μελέτες....

Είναι μία μορφή οργασμού και αυτή.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάρα πολύ καλο το Zoo ( A Zed & Two Noughts )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom